- AI аналіз відгуків32 відгуки: позитивний — 60%, нейтральний — 10%, негативний — 30%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Товар класний не розумію людей які балуются на шум якщо їм не подобається шум то най беруть мембранку а сам товар непоганий єдиний мінус це види підсвітки був би додаток було б ще ліпше но так товар непоганий такий дежн добре що видно світчи не обов'ясково знімати клавіші для чистки (доречі якщо в когось з'явився глюк що клавіші самі по собі помінялись то нажміть комбінацію Fn W або якщо не спрацювало то спитайте чата гпт дасть інші якась спрацює світчі тут дуже добрі на старій клавіатурі було якась балка на пробілі і було тяжко назад засунути
- Достоинства:
- Звук,яскравість підсвітки,світчі
- Недостатки:
- Режими підсвітки
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
НЕ СОВЕТУЮ. Сломалась за два года.
- Достоинства:
- Быстрая отправка на экран буквы и цыфры
- Недостатки:
- Через год может в любой момент сломаться, громкая очень. Подсветка плохая э.
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваше питання. Нам дуже шкода, що у вас виникла така ситуація після тривалого періоду використання. Механічні клавіатури мають значний ресурс роботи, тому подібні випадки поодинокі. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, GamePro!
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Клавіатура наче ок, на початку користування, однак через декілька місяців помітив, що випадковим чином перестають нормально відкликатись кнопки, доводиться по декілька разів натискати. З часом хід кнопки відновлюється і естафету отримує інша клавіша. З шумом від натисків і твердість цієї клавіатури можна змиритись, але є аномалію з клавішами.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шумна, жорстка, з часом погано працюють кнопки
Представник постачальникаВІтаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Супер клавіатура, тестуємо вже три місяці. Дитина довольна
- Достоинства:
- Зручна
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- назар п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Гарна клавіатура
- Достоинства:
- В ціліому якісна
- Недостатки:
- Це НЕ безшумна клавіатура
Представник постачальникаДобрий день, Назар! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Blue Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все чудово
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Илья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Blue Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Хороший
Представник постачальникаДобрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Павленко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Blue Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
клава содобалася, класна підсвітка, ціна якість
- Достоинства:
- ціна
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ваня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Ужасная клавиатура за свои деньги, ощущение будто работа ешь по батареи , не советую брать. Если бы мне сказали какая она есть на самом деле , тоже бы не брал , реально это как будто печатаешь на батареи!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Звук просто ужасный у клавиш!
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олег К***
А що ви хотіли від механічної клавіатури, так треба було брати звичайну мембранну, тоді б не жалілись на звуки ніби по батареї
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Отличная механическая клава за свои деньги.
- Достоинства:
- По шуму такая же как и мембранная клавиатура.
- Недостатки:
- Бывает не хватает числа одновременно нажатых клавиш.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Норм
- Гліб М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Добра клавіатура за свої гроші,все працює,легко натискаєтся,підсвідка в повному порядку,єдине що на одній клавіші був залишок фарби але воно майже не помітно
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Гліб! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Віталій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Думаю поставил 5 если не скрип пружин на всех кнопках
- Достоинства:
- Удобная в использование
- Недостатки:
- Скрип пружин после нажатия кнопок
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Мирослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Ціна якість,трохи гучна
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Трохи гучна
Представник постачальникаДобрий день, Мирослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
2 місяці користування, задоволений
Представник постачальникаДобрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Влад Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Отримав шість днів тому все сподобалось нарікань ніяких немає, клавіші високі але до них звикаєш.
- Достоинства:
- Доступна ціна, не погана якість.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Влад! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Не работает комбинация win+левый Shift+S (скриншот области), но работает с правым шифтом. Обратился в поддержку gamepro - сказали, что вероятней всего брак и надо обращаться в розетку по гарантии. Бывает, но есть нюанс: до этого использовал мембрану от GamePro и на ней перестала работать кнопка F4 спустя ~месяц после покупки. Странная рулетка с нерабочей кнопкой выходит.
- Недостатки:
- Сбрасываются настройки подсветки после перезагрузки ПК. Не работает комбинация клавиш с левым shift
Представник постачальникаДоброго дня, Констянтин! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Артем К***
На Віндовс 10 ви можете зайти в налаштування, спеціальні функції, меню зліва прогорнути до кінця вниз, клавіатура, та прогорнути меню до кінця вниз, і там буде опція "Натисніть кнопку PrtScnF, щоби відкрити захоплення фрагментів екрана.
- Стаховський О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Не погана клавіатура за свої гроші. Трішки непривично після мембранної. Підсвітка норм.
- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Недостатки:
- Шумновата.
Нема однотонної підсвітки.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою,GamePro!
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Blue Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Ок механика за свои деньги. Приятный отклик. Интересные варианты подсветки.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- К сожалению нет подсветки укр\ру раскладки. Подсвечиваются только англ раскладка. Т.е. в полной темноте увы видно только англ раскладку
Представник постачальникаДоброго дня, Артур! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура GamePro MK85B. Чудово, що якість та відклик клавіатури відповідає вашим очікуванням. Вдячні вам за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні та зауваження. Ми постійно працюємо над покращенням якості. Користуйтесь з задоволенням.
З повагою, GamePro!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Blue Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
В целом очень хорошая за свои деньги, но есть ощущение ненадежности кабеля, боюсь чтобы не загнулось чего и не оторвалось внутри.
- Достоинства:
- Приятно печатать, красивая подсветка, работающая без проблем в линуксе, и в виндовс
- Недостатки:
- Нет подсветки укр букв и спец. символов под цифрами, в темноте подсветка только мешает разглядеть нужную букву.
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримуєте гарні відчуття від користування клавіатурою GamePro MK85B. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом та порадами. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Blue Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Та ну його
- Сергій
Що не так?
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Вдячні за ваш відгук. За можливістю уточніть, будь ласка, причину вашої оцінки, щоб ми мали змогу допомогти вам чи покращити майбутні продукти нашого бренду.
З повагою, GamePro!
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Попался брак.
- Достоинства:
- Честная механика, красивая подсветка.
- Недостатки:
- При подключении заметил что клавиша N нажимается через раз и немного провалена.
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась клавіатура та її підсвітка. З приводу браку літери N зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни замінять клавіатуру на нову, відповідно до експертного рішення центру. Впевнені надалі ви отримаєте гарний досвід у користуванні.
З повагою, GamePro!
- Родіон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Клавіатура дійсно супер,купа режимів підсвітки,міцні та надійні кнопки,дуже зручна та ергономна
- Достоинства:
- Влаштовує все
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Родіон! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура, режими її підсвітки та зручність у користуванні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Придбав дану клавіатуру, придбання неоднозначне.
Клавіатура дійсно якісна - і сам матеріал гарний, і механіка клавіш високоякісна. Підсвітка дуже варіативна і красива, без питань.
Але також ця клавіатура має ряд недоліків:
По-перше, вона неймовірно гучна - я ніколи не мав такої гучної клавіатури, просто друкуючи текст мені вдалося розбудити гостей на другому поверсі мого будинку!
По-друге, клавіатура трошки висока, що є незвично, і загалом не дуже зручно, на такій клавіатурі руки втомлюються доволі швидко.
З другого випливає третє - через високі клавіші абсолютно не видно ламп статусів кнопки Caps Lock та інші, та й самі лампочки виконані у дуже дивному, "непомітному" стилі. Аби бачити, чи ввімкнені вони, очі мають буті прямо над клавіатурою, що дуже незручно.
Ну і останній нюанс - після підключення клавіатури у мене перестала працювати функція скріншоту у Windows (Windows+Shift+S), що я тільки не робив - так пофіксити і не вийшло, довелося переносити функцію на PrtScr.
Вирішив не повертати даний товар, адже ціна питання не дуже висока, але клавіатура "на любителя", зі своїми плюсами та мінусами. Не знаю, як покаже час, та на даний момент вона виглядає неймовірно якісною та обіцяючою прожити дуже довго, саме тому вирішив не повертати.- Достоинства:
- Якість, міцність, красива регульована підсвітка
- Недостатки:
- Дуже гучна, дуже висока, не видно ламп статусу кнопки (Caps Lock та інші), програмний збій
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась клавіатура GamePro MK85R її якість та підсвітка. Вдячні, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Шкода, що клавіатура занадто гучна для вас, спробуємо врахувати надалі в нових товарах та при правильній поставі вам має бути зручно спостерігати за індикаторами. Сподіваємось надалі наш товар буде повністю відповідати вашим очікуванням.
З повагою, GamePro!- Сергей
Про windows+shift+s підтверджую - не працює.
Ще дуже бісить що сімволи кирилиці не підсвичуються.
- Василий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Это - Моя первая механика! Ощущения, просто - Супер!
Ход клавиш - мягкий и чёткий, лучше чем на моей старой мембранке от Х7.
Ножки-прорезинены,НО,когда выдвинуты подставки, то скольжение больше,наверно из-за того,что,резиночки-чуть не под тем углом наклеены.
Подсветка - только англоязычных клавиш.
По поводу громких звуков клавиш,о которых все пишут под любой моделью клавиатуры...как по мне,разница не сильно и большая с моей старой мембранкой и именно с этой механикой, может другие свичи и и другие клавы звучат громче и сильнее,лично меня,вообще не напрягают клики клавиш,особенно если играешь в игры в наушниках!
Вообщем,пока доволен! Производителю данной клавиатуры и магазину -"Розетка" -Спасибо!
Рекомендую данную модель! Недорогая механика,взял на пробу и не прогадал!
Цена-Качество!- Достоинства:
- Недорогая и качественная механика!
- Недостатки:
- На выдвижных ножках,резиночки, наклеены не под тем углом,из-за чего клавиатура, с выдвинутыми ножками немного скользит на столе....
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми дуже щасливі, що вам сподобалась клавіатура, та ви отримуєте задоволення від користування. Бажаємо гарного досвіду. Нам приємно, що ви можете рекомендувати клавіатуру GamePro MK85R. Впевненні, що надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Євген Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Довго обирав та дивився огляди, нарешті приїхала та дуже задоволений))
- Достоинства:
- Якісна клавіатура
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що ви задоволені клавіатурою. Користуйтесь та отримуйте легкість і зручність. Впевненні, що надалі ми ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Міша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Чудно працює вже три тижні без зауважень))
- Достоинства:
- Подобається
- Недостатки:
- –
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо за ваш відгук! Чудово, що ви отримуєте задоволення та вам сподобалась клавіатура. Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Клавиатура выглядит надежно и красиво)
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура та її вигляд. Користуйтесь з легкістю та задоволенням. Сподіваємось надалі також будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Видел такую у друга, решил взять и не пожалел, удобно и красиво
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась клавіатура та вам зручно нею користуватись. Впевненні, що надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Отличные кнопки и звук) брал не ради подсветки, но выглядит получше чем на фото. Лайк
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що вам сподобалась клавіатура. Дякуємо, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Впевненні, що надалі також будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Взял для ребёнка и самому понравилось печатать. Клавиши хорошо ходят и не сильно шумят при этом.
- Достоинства:
- Удобно пользоваться
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась клавіатура. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Все отлично, привык работать за час)
- Достоинства:
- Цена, удобство в работе
- Недостатки:
- —
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась клавіатура та ви швидко звикли до неї. Впевненні, що ви отримаєте задоволення від користування нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Гриша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Уложился в свой бюджет и… остался доволен) приятно играть и работать подсветка радует, хоть и редко использую
- Достоинства:
- Качество и дизайн
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Григорій! Дякуємо вам за позитивний відгук. Ми дуже щасливі, що вам сподобалась клавіатура та ви задоволені. Сподіваємось надалі також будемо радувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- Костянтин Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Сетчатку підключив клавіатуру не до кінця, спакував назад. Вирішив ще раз спробувати і залишився задоволений)))
- Достоинства:
- Все норм
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви змогли оцінити якість клавіатури. Впевнені, що надалі ми зможемо ще порадувати вас нашим товаром.
З повагою, GamePro!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Не працюють кнопки
Як повернути це?- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працюють кнопки, при затисканні кнопки CTRL + ця кнопка не прожимається
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Вдячні за ваш відгук. Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація з клавішею. У цій ситуації зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни допоможуть вирішити ситуацію з кнопкою або замінять клавіатуру на нову, відповідно до експертного рішення центру.
З повагою, GamePro!- Іван
Я хочу повністю її повернути. Ця кнопка раз через раз спрацьовує. Цій клаві пару днів, а уже є проблеми
- Іван
І ніякої гарнтійної листівки не було всередині
- Какой-то Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Red Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская
Выше всяких похвал, но скидочной цене лучше из новых не найти=)
- Достоинства:
- Ход клавиш, подсветка и Цена!
- Недостатки:
- Не заметно
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Вдячні вам за позитивний відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась клавіатура та якість підсвітки. Впевнені, що ви отримаєте гарний досвід в користуванні нашим товаром.