- AI аналіз відгуків26 відгуків: 52% позитивно, 15% нейтрально, 33% негативно.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Жанна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов вчасно, рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Дуже гарний
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Жанна! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Влад Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий вибір за свою ціну
- Достоинства:
- Вентелятори працюють добре
- Недостатки:
- Ніжки тільки одної висоти
Представник постачальникаДобрий день, Влад! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Іван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше охолодження, великі розміри.
- Достоинства:
- Охолодження, розміри.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Иван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жаль нельзя исправить/удалить первый отзыв. Два месяца использования показали, что вентиляторы в подставке - полнейшая дрянь. Они уже скрипят, а один так вообще периодически начинает дико рычать, благо пока что это исправляется похлопыванием по нижней части подставки...
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна підставка, комфортно, що є спеціальні фіксатори для того щоб ноутбук не зїзжав вниз. Ідеальна підставка для ноутбука з 17" діагональ.
- Достоинства:
- Фіксатор для ноута
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка для ноутбука GamePro Tornado (CP575) та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось. Добре охолоджує.
Представник постачальникаДоброго дня, Віра! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що охолодження підставки GamePro Tornado (CP575) відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Нікіта П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вентилятори то крутяться то не крутяться.І це через пару тижнів використання.Як для шматка пластмаси ціна зависока.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Завищена ціна,неякісний товар
Представник постачальникаДоброго дня, Микито! Дякуємо за ваш відгук. Бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Впевненні надалі будемо радувати вас нашим товаром.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для повної потужності роботи, краще підключати не до порту комп'ютера, а наприклад зовнішнього хаба, хоча для не складних завдань цілком гарний девайс
- Достоинства:
- Доступність
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка GamePro Tornado (CP575). Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
- КириллОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая подставка за свои деньги, приятная не напрягающая подстветка, н
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка GamePro Tornado (CP575) та її підсвітка відповідають вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже 2 місяці підставкою. Без підставки ігровий ноут нагрівався до 85 за хвилин 30 і нагрівався далі, з підставкой же доходить до 82 за годину, що не може не радувати. Але дуже не якісний кабель USB, замітив, шо пишуть, типу не всі вентилятори одразу розкручуються, так от, це із-за цього кабелю. Може із-за нього і обороти менші і охолодження трохи гірше. А так коштує своїх грошів, нічого не поламалось, дуже комфортно на дивані, оскільки ноги в ноги нічого не йде і ноутбук не всасує одіяло. І ще від себе би додав якійсь путі, для закріплення самого кабелю, шоб не висів.
- Достоинства:
- Ціна, охолодження, якість підставки, розмір (17" влазить як раз)
- Недостатки:
- Кабель USB
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка GamePro Tornado (CP575). Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підставка недостатньо потужна. Охолоджує десь на 2-3°, не більше. Відчувається запах пластику. Чуть-чуть шумна, але комфортна у використанні.
- Достоинства:
- Комфортна
- Недостатки:
- недостатньо потужна
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що ви відчули комфорт при користуванні підставкою GamePro Tornado (CP575). У випадку критичної ситуації з охолодженням, згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Здивував своєю тихенькою роботою. Потужність у межах норми, листка бумаги А4 не підіймає, але зі своєю задачею справляється на ура
- Достоинства:
- Тихенький, компактний, на свої параметри та кошти досить потужний
- Недостатки:
- Короткий кабель, але для під'єднання з ноутбуком вистачає
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що дизайн та рівень шуму підставки GamePro Tornado (CP575) відповідають вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Назар Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою роботу виконує навідмінно, -15 градусів
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка та вона відповідає вашим очікування. Користуйтесь з задоволенням. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подставка супер, жалею что раньше не взял, ноут перестал гудеть
- Достоинства:
- Удобна подставка
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що підставка допомагає вам користуватись ноутбуком. Вдячні, що ділитесь с нами досвідом. Сподіваємось наш товар і надалі буде вам корисним та зручним.
- Белорус В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шумить не сильно, знижує температуру відчутно. Вже яйця не посмажишь на корпусі. Нажаль)
- Достоинства:
- Охолоджує, регулювання кута
- Недостатки:
- Можливо мій ноут кривуватий, але слабкі тримачі
Представник постачальникаДобрий день,Володимир! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зверніться до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать їх. З повагою,GamePro!
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил, попробовал. Шумит - да, охлаждает не особо. Вохдушный поток не способен приподнять лист А4, nuff said. Замерял температуру GPU в играх с подставкой и без - ноль разницы. Жаль, буду возвращать.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Не охлаждает
Представник постачальникаДобрий день,Ілля! Дякуємо за корисний відгук. Ми завжди працюємо над вдосконаленням наших товарів та врахуємо ваш відгук. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні. З повагою, GamePro!
- Руслан И***
Разве он должен подниматься ? Насколько я понимаю, то кулеры работают в обратную сторону, т.е. вытягивают теплый воздух из ноута. Или я ошибаюсь ?
Представник постачальникаДобрий день,Руслан! Дякуємо за звернення. Кулери направлені на нижню поверхню ноутбука та постачають повітря до вентиляційних отворів ноутбука. З повагою,GamePro!
- Арсеній В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо за ноутбуком проводите багато часу це просто необхідна річ. Набагато зручніше тепер довго працювати та комп’ютер став набагато меньше нвгріватись. Ще доволі прикольно виглядає. Раджу
Представник постачальникаДобрий день, Арсеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна підставка. Охолоджує чудово та комфортна у використанні. Оперативно швидко доставили.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Елизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
К сожалению, мне прислали не ту модель, что я заказала (цвет подсветки).
- Достоинства:
- Довольно тихая, пока нормально работает, красиво выглядит
- Недостатки:
- Дует слабо
Представник постачальникаЕлизавета, Вітаю!
Ми вдячні Вам за відгук та вибір продукції GamePro.
- Бойчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это просто ужас. Она не проработала и полгода. Сначала началом скрежетать курьеры. Потом и вовсе перестали запускаться с первого раза. Обслужить их нельзя. Приходилось перевключать подставку. В конечном итоге - лопнули задние ножки. Стоит ли говорить об яркой подсветке и отсутствии хоть какого-то охлаждения? Если у вас есть кот, то вся его шерсть вместе с пылью лихо будет налипать на кулера и с ещё большей силой попадать внутрь ноутбука.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дует слабовато(
- Достоинства:
- Качество сборки
- Недостатки:
- Температура практически не снизилась
- Маша Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дует слабо, практически не охлаждает ноутбук. Я работаю в программах видеоредакторах и мне мощности этого устройства мало. Буду пытаться вернуть товар чтобы взять что-нибудь получше.
- Достоинства:
- Низкая цена, легкий вес
- Недостатки:
- Несправляется с охлаждением
Представник постачальникаМаша, доброго дня!
Такий прецедент вперше. Раніше схожих скарг не отримували.
Ви маєте можливість звернутися в сервісний центр для проведення діагностики вашого товару або за контактними даними +38 (050) 77-46-246 або написати лист на електронну пошту [email protected] для уточнення інформації.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
регулювання швидкості обертання, підсвітка працює. Не гучно. Поки все норм
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает тихо, охлаждает достаточно. Нам понравился дизайн оригинальный
- Достоинства:
- Тихий и охлаждает
- Недостатки:
- пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Елена Расходчикова!
Ми вдячні Вам за відгук та вибір продукції GamePro.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Основную задачу выполняет неплохо, но при этом сильно шумит.
Пришел не тот цвет подсветки что указан.- Недостатки:
- шумный
- Бойчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохая подставка. Купил под ноут Nitro 5, подходит отлично, даже если использовать как наклонную подставку.
Порадовала металлическая сетка.
Кулеры мощные, дуют хорошо, но шумят и дребежжат, далеко не 21 дБА.
Подсветка совсем бесполезная, нет возможности ее отключить.
Только 1 разъем USB, хотелось бы больше.- Достоинства:
- Охлаждает, металлическая сетка, регулировка скорости вращения кулеров
- Недостатки:
- Шемит, дребежжит, хлипкий пластик, только 1 разъем под USB
- Бойчук В***
После 4 месяцев пользования стал разочаровываться. Дело в том, что кулеры явно не смазаны и, когда включается подставка, не все раскручиваются.
Это точно не проблема с вольтажом usb разъема, так как первое время все работало нормально. Сейчас приходится слегка постучать по подставке, чтобы все кулеры завелись. Имейте в виду. Если бы знал - не покупал бы.
Представник постачальникаДоброго дня, Бойчук Вячеслав!
Нам шкода, що ви зіткнулися з таким негараздом.
На весь асортимент товарів GamePro діє обмінна гарантія за чеком протягом 12 місяців. Ви можете обміняти вашу покупку в період цього часу. Прохання звернутися в сервіс ROZETKA!
- Владислав Л***Продавец: Rozetka
Товар неплохой за свою суму, но у моего ноута нагрев идёт большой по центру сверху, а там кулера друг от друга далековато и поток воздуха не попадает к сожалению.
Ну а так всё норм.- Достоинства:
- Работает без проблем.
- Недостатки:
- Короткий шнур USB.
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка GamePro Tornado (CP575). Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Аркадій В***Продавец: Rozetka
Нормальна підставкв. Тихо працює. Зі своїми функціями справляється. Раджу
Представник постачальникаДобрий день, Аркадій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- АнатолійПродавец: Rozetka
Чудова підставка. Добре охолоджує
- Достоинства:
- Якість,охолоджує
Представник постачальникаДобрий день, Анатолій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Павло П***Продавец: Rozetka
Хороша та доволі якісно зроблена охолоджуюча підставка для ноутбука. Для мого ноутбука 15,6" піходить ідеально. Охолоджує в іграх приблизно на 5-7 градусів. Покупкою задоволений
- Николай Ю***Продавец: Rozetka
Не ожидал что будет такая прикольная
Качество супер
Работает тихо
Непонятно зачем подсветка если Ноут ее закрывает Качество пластика на уровне- Достоинства:
- Пластик, уровень шума
- Недостатки:
- Подсветка - зачем?
- Олександр
Де покупав? Чи ти пишеш позитивні відгуки на замовлення? :)