- AI аналіз відгуків65 відгуків: позитивний — 68%, нейтральний — 15%, негативний — 17%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Фархад Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
за пів року роботи мишка працює. в мене правда якась фігнюшка відламалася всередині і коли перевертаєш мишку то це чутно. але при використанні цього немає. ніяких проблем з мишкою не виявив, за таку ціну це найкраще що вт можете придбати. що мене вразило ще дуже в цій ціновий категорії, так це наявність автоклікера. дуже зручна фіча. всім рекомендую, якщо хочете не дорогу але хорошу та гарну мишку, ще й з підсвіткою
- Достоинства:
- ціна, підсвітка, зручна, не важка і є автоклікер
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Фархад! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За рік використання працює, все ок
- Достоинства:
- Гарний дізайн. Зручна у використанні.
- Недостатки:
- За цю ціну немає
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ВаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не робить
- Недостатки:
- Довго нажимає
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Анастасия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна мишка, працює вже дуже довго й ніяких проблем
Представник постачальникаДобрий день, Анастасія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Миша пропрацювала - 7 днів. Тепер перестала працювати. Не рекомендую цей товар. БРАК
- Достоинства:
- Недостатки:
- Несправність
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свою ціну відмінна миша
- Достоинства:
- Все працює на ньому,всі кнопки без браку.
- Недостатки:
- Не виявлено за місяць користування.
Представник постачальникаДобрий день, Катерина! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручна геймерська миша. Додаткові кнопки та автоклік будуть перевагою в різних ситуаціях.
- Достоинства:
- Дешева, зручна.
- Недостатки:
- Велика різниця між рівнями dpi, складніше отримати бажане значення.
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук, компанія GamePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тяжка.для ігор ( вар тандер) ужас.дпі жахливі.влучно навести на кнопку чи щє шось проблемно.коли світиться виєдає очі. Буду міняти на щось дорощє. Не рекомендую.купіть шось дороще но бренд.
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Вона дубова.тяжка ДПІ жахливе
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Єгор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює на ура
- Достоинства:
- Автоклікер
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Єгор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
добротна мишка для роботи за комп'ютером
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- поки не виявлено
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь 11 місяців, все влаштовувало, яле днями з'явилося пробуксовування коліщатка - воно ламається першим при використанні в програмах, в яких я працюю. Планую придбати таку ж, тим не менш, бо дуже дешева та достатньо довговічна. (використовую в роботі близько 60 годин на місяць). Подібна миша престижного бренду, яка коштує вчетверо дорожче, пропрацювала б 3-4 роки за моїм досвідом.
- Достоинства:
- Ціна-якість, форма, розмір, зручність
- Недостатки:
- Відносно недовговічна
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Миша непогана, м'які кнопки
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша GamePro Storm USB Black (GM247). Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Вероника Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прислали не совсем то, что заказывала, заметила только дома. Вместо указанных 800/1200/1600/2400 DPI пришла мышь с 1200/1800/2400/3600 DPI, а так-же с семью кнопками вместо пяти. Инструкции нет.
Мало того, передвижения рваные. Двигаю мышь ровно влево-вправо, а она, по какой-то причине, распознает резкие передвижения вниз и вверх, словно сердечный ритм. Играть с таким невозможно. Думаю, буду делать возврат...- Достоинства:
- Приятно сидит в руке, лёгкая
- Недостатки:
- Рваное передвижение
Представник постачальникаДоброго дня, Вероніка! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що миша GamePro GM247 зручна для вашої руки. Згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів.
З повагою, GamePro!- Анатолій Ф***
Думаю проблема не в мишці а в настройках вашої віндовс, вам потрібно вимкнути одну функцію а точніше зайти в мишку і зняти першу галочку.. надіюся розберетеся, "скорость движения указателя" там буде повишена точність, її потрібно вимкнути!
Тоді віндовс не буде корегувати ваш вказівник миші ємм це як "автозаміна слів в клавіатурі")
Ви можете коригувати цю скорість вручну поставився 10, з максимальних 20..
Вобше вимкніть там всі галочки окрім ховати курсор при вводі з клавіатури, так буде правильно)
В кожні грі сенсорна чутливість регулюється окремо, в обхід показникам миші що у вас миша з 2400DPI що з 12800DPI.
Тут тільки віндовс це сканування точок на дюйм, хзз як ви брали 2400 а вам не зайшла 3200, при тому що DPI міняється кнопкою, звичайно краще софт але не всі програми VAC Steam, зрозуміють подібне тому краще без стороннього софту)
Сам користувався Bloody J95 але вона не сама надійна, багато хто розуміє чому без соіту це звичайна мишка а поставив софт отримав блок)
Софт відповідає за макроси здебільшого
- Олександер С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка бомба дуже зручна рекомендую
- Достоинства:
- Дуже крута у використанні
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що мишка GamePro Storm USB Black (GM247) зручна вам у користуванні та ви можете її рекомендувати. Бажаємо гарного досвіду з нашим товаром.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша мишка
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що мишка GamePro Storm USB Black (GM247) сподобалась та підійшла вам. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Люда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась миша GamePro Storm (GM247). Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Коли по коврику ковзає, то відчуття що дешевий пластик. Відразу скажу що мишка від розетки, ще дешевша, ковзає приємно. Так що не в ціні проблема. А в цілому, більше мінусів не бачу
- Достоинства:
- Працює :)
- Недостатки:
- Є відчуття дешевого пластика
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Вдячні за ваш відгук. Нам дуже шкода, що мишка не повністю відповідає вашим очікуванням. Сподіваємось, що надалі будемо радувати вас нашим товаром та ви отримаєте повне задоволення від користування.
- Борис А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Великолепный
Представник постачальникаДоброго дня, Борис! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобалась мишка GamePro Storm Black (GM247). Бажаємо гарного досвіду у користуванні нашим товаром.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальна миша за свою ціну
- Достоинства:
- стильний та зручний дизайн
- Недостатки:
- кнопки дещо тугі та шумні
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Вдячні вам за відгук та вибір бренду GamePro. Ми раді, що вам сподобалась наша мишка GamePro Storm USB Black (GM247) і ми задовольнили ваші потреби. Отримуйте задоволення від гри та роботи з нею. Бажаємо перемог. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, GamePro!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сама мишка досить не погана, ще й за свою ціну. Проте за неповні 3міс користування клік колесиком спрацьовує вже через раз, думаю далі мишка взагалі перестане реагувати на клік, а це вже вносить незручності в користування.
- Достоинства:
- зручна в руці, ціна
- Недостатки:
- через 3міс почались проблеми з кліком колесика мишки
Представник постачальникаДобрий день, Андрій ! Вдячні вам за відгук. Бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Будь ласка, зверніться до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні для вирішення питання з колесиком. З повагою, GamePro!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Перші враження.
Мишку замовляв собі та синові. Основною причиною покупки була приваблива ціна. Приємно здивований якістю виконання у всьому: софт-тач поверхні, плетений захист шнурів, зручна форма, чітка робота кнопок та коліщатка.
Сподіваюся на довгий час роботи.- Достоинства:
- Якість складання та матеріалів, зручна форма
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Вдячні вам за відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В користуванні для роботи - одне задоволення. Проте в іграх при частому натисканні або довгому затисненні пкм буває якось само міняється dpi на наступний рівень. Потім доводиться вручну його клацати, щоб повернути в свій "стандарт". Це приносить незручність в користуванні в іграх
- Достоинства:
- тактильно приємна, добре лежить в руці
- Недостатки:
- самостійна зміна dpi в іграх при довгому затисненні пкм
Представник постачальникаДобрий день,Андрій! Дякуємо за відгук та звернення. Щодо вашої проблеми,так не повинно бути. Бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Зверніться, будь ласка, зверніться до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать всі ваші питання. З повагою, GamePro!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
По удобству мышь нормальная и красивая.
Но проработала только 1 год. До этого пользовался мышами X7 их хватало на ~5 лет
Представник постачальникаДобрий день,Володимир! Вдячні вам за відгук. Нам прикро що мишка перестала працювати.Просимо вас звернутися до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, для вирішення вашого питання. З повагою,GamePro!
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм мишка, але проблема з колесиком, яке рипить
- Недостатки:
- Колеско
Представник постачальникаДобрий день,Дмитро ! Вдячні вам за відгук. Бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Просимо вас звернутися до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, для вирішення вашого питання. З повагою,GamePro!
- Zavada S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличная мышь за эти деньги. Хорошо лежит в руке, Справа очень удобные "карманы" для двух пальцев. Мышь легкая, хороший отклик.
Даблклик - оказалась очень нужная кнопка)- Достоинства:
- Хорошо ложится в руку, даблклик, подсветка
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Александр П***
Там же трипл клик? Или всё же дабл?
- Zavada S***
Дабл
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользуюсь уже полгода. Мышь отлично работает, отклик и перемещение просто супер, единственный недостаток это колесо скроллинга, буквально через месяц использования перестало нормально реагировать на скроллинг, просто прокрутить еще куда ни шло, а если нужна точность, то это не к нему.
- Достоинства:
- все, кроме колесика
- Недостатки:
- колесико
- Сергей
"Пользуюсь уже полгода." корректировка полтора года
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просто топ за свої гроші!
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все классно работает , вообщем очень удобная мышь
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія Лога!
- МаксОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класна мишка
Представник постачальникаДоброго дня, Максим!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Классная мышка! Очень интересно переливаются цвета из одного в другой. Точная в работе, успевает за каждым движением.
- Достоинства:
- Красивая, повторяет движение руки, чувствительная,
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прекрасная мышка, дизайн хороший, удобная
- Достоинства:
- Дизайн, комфорт
- Недостатки:
- Пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Максим Коробков!
- Сашко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Использую такую мышь как в работе, так иногда и в игрухи играю. Приятно лежит в руке
- Достоинства:
- Характеристика, эргономика, качество
- Недостатки:
- Не заметил
Представник постачальникаДоброго дня, Сашко Нечай!
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая мышка. Всё функции работают. Только пр выключенном ПК продолжает светится. Это у всех так? Или можно отключить подсветку?
- Достоинства:
- Удобная.
- Недостатки:
- Как выключить подсветку?
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій!
Ми вдячні Вам за відгук та вибір продукції GamePro.- Гість
Так,у мене теж така проблема
- Роман
Если отключать сетевой фильтр в который подключён компьютер, мышь перестанет гореть при выключенном ПК! Или ещё можно выключать блок питания на корпусе ПК (если он(БП) предусматривает кнопку ON/OFF)
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Усе про товар : Миша, посiбник користувача.
Где инструкция? нет её в коробке...- Недостатки:
- нет инструкции пользователя.
- Антон
А посібник користувача?
- Ольга
Антон, в коробке ничего кроме мышки не было.
- Ельдар Г***
Зачем инструкция к мышке?
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купил чуть больше 2-х лет назад и за это время данная мышь проявила себя лучшим образом. Всё работает максимально хорошо.
- Достоинства:
- Цена, качество, за 2 года никак не изменилась
- Недостатки:
- Ни одного
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор Романенко!