Отзывы покупателей о Стол раскладной Gamma Style "Медіум" Белый (10166003)

Оценка пользователей 4.09/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Елена Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 70. Глубина: 60

На жаль, не оглянули при отриманні. Багато сколів на поверхні, на фото не всі

Достоинства:
    Легко складається
    Недостатки:
    Багато сколів, погана якість матеріалів

• Ірина Р***

Стіл дуже сподобався, але в розкладеному вигляді дуже хиткий, чи можна його закріпити?

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Розкладений хитається
  • Яна П***

Отличный стол. Лёгкий в сборке. Только прикрутить ноги. Все пришло хорошо упаковано, все целое. Спасибо большое продавцу.

• Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 70. Глубина: 60

Дуже гарний столик. Для маленької кухні те що треба. Самі зібрали, все пришло ціле, неушкоджене. Прийшов на тижлень швидше, ніж було заявлено при замовленні.

• Ірина Д***

Добрий ранок.Підскажіть скільки ще чекати замовлення ? Писало що 27.08 буде в місті,по факту ще комплектується (

Достоинства:
    Ще не получила
    Недостатки:
    Довга доставка

• Яна М***

Ви отримали свій стіл? Як якість?

• Ігор С***

Товар не якісний. Прийшов пошкоджений. Елементи зібоано криво. Сервіс повернення на виробнику не реагує

Достоинства:
    Нвяких
    Недостатки:
    Товар неякісний

• Ірина К***

Відправили не ту модель столу.

• Любовь Л***

Дизайн понравился, размеры...
    А вот качество сборки ...
    Шатается столешниц в разложенном виде не совпадают(бабочкой)
    Я оплачивала за качественный стол, а вы прислали мне бракованный!!!!!!
    Не рекомендую!!!

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Качество !!!!
    ...ножка незакручивается и прогнута в верху
    ...и не совпадают столешницы в разложенном виде
    ...стол шатается

• Олег К***

Чудовий , гарний стіл ,легко збирається , багато місця не займає , всім сподобався .

• Світлана

Дуже дякую Дуже гарний удобний

• Котенко Т***

Дуже дякую. Стіл сподобався та гарно вписався в інтер'єрі.

Достоинства:
    Розкладається на 8 місць.
    Недостатки:
    Покі немає
    • Тетяна Т***

Доброго дня, підскажіть будь ласка, а через скільки часу до вас приїхав стіл, я переживаю бо ніякого підтвердження немає. Думаю чи чекати чи шукати щось фнше

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 70. Глубина: 60

Стіл “Медіум” Дуб Венге від “Гамма стиль” – чудовий вибір для кухні чи вітальні. Компактний, але розкладний до 1200 мм, що зручно для прийому гостей. Якісна стільниця з ДСП, хромовані ніжки та простий механізм трансформації роблять його стильним і практичним. Легко збирається, а регульовані ніжки компенсують нерівності підлоги. Гарне поєднання якості, функціональності та дизайну!

• Ніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 70. Глубина: 60

З достоїнств: компактний,легкий, маленький столик. При потребі розкладається. Ідеальне рішення для невеликої кухні. Легко збирається. Користуємось майже рік,покупкою задоволені.