- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 77. Глубина: 9
Вцілому стіл нормальний. Якщо б не дефекти, то було б трішки краще враження. Деякі дефекти (такі як замащені канти чимось подібним до коректора) залишають думку про те, що це бу річ, хоча купуєш нову. Збірка таке ніби на швидку руку: частина столу трішки вища за іншу.
- Достоинства:
- Доступна ціна, вцілому нормально
- Недостатки:
- Дефекти місцями, замащені канти чимось
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб венге. Ширина: 77. Глубина: 9
Стіл непоганий, але нестійкий.
І прийшов пошкоджений
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 77. Глубина: 9
Шикарний!!! Навіть не очікувала , що буде такий компактний розмір і такий чудово великий при прийомі гостей. В кого не велика площа квартири - раджу придбати.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Не помітила
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб венге. Ширина: 77. Глубина: 9
Доставили вчасно і без пошкоджень
- Достоинства:
- Доставка вчасно.
- Недостатки:
- Немає.
- ВІТАЛІЙ В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 77. Глубина: 9
Дуже сподобався
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 77. Глубина: 9
Отличный стол! Пришёл без повреждений. Вес 24 кг
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 77. Глубина: 9
Жахлива упаковка! Стіл нормальний, якби його належним чином упакували, то все було б добре, але ... Тому не задоволена Розеткою!
- Недостатки:
- Погана упаковка, збиті кутки!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 77. Глубина: 9
Привезли сьогодні. Жах! Він весь хитається. Не стійкий. Якщо зачепитеся і на столі буде їжа, то вона полетить далеко. Основи стійкої немає. Ніколи такого не купуйте.
- Достоинства:
- Білий
- Недостатки:
- Проект провальний
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 77. Глубина: 9
Прийшов побитий 2500 можливо и коштуе але не з доставкой розетка не рекомендую
- Достоинства:
- Звичайний стіл
- Недостатки:
- Дуже погано упаковують и розвантажують на складах я не задоволений
- Смирнов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 77. Глубина: 9
Ну таке, стол как стол , но есть дефекты
- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Присутствует скол
- Дрожак Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб венге. Ширина: 77. Глубина: 9
Як можна чекати від 09.12.2024 до 24.122024 оплачене замовлення з таким?
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 77. Глубина: 9
Стіл нормальний коли розібраний, но я не побачила в описі, що зібраний він не стоїть самостійно.
- Недостатки:
- Не стоїть в зібраному стані
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Стіл шикарний, вписується в інтер'єр. Даставка була оперативна, дійсно усі задоволені, я і сім'я цією покупкою рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна і якість, однозначно за ці гроші хороший вибір.
- Продавец Богач
Дякуємо за відгук! Раді, що все сподобалось)
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Гарне співвідношення ціна-якість.
- Достоинства:
- Відповідає опису, міцний, стійкий, вже готовий до використання
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ProSmartik. Цвет столешницы: Белый
Стіл непоганої якості, зручний. За рахунок товщини всього 9 см можна легко заховати, але сам у складеному вигляді не стоїть. Дуже не сподобалася політика магазину. Зробила замовлення, вказавши що обмежена у часі і це вкрай важливо. Пообіцяли відправити у понеділок. Але не відправили. І тільки після мого звернення і нагадування передзвонили. Пояснили, що не відправили бо змінилась ціна на 124 грн. Якщо я хочу то можу відмовитись. Мені потрібно було терміново, я погодилась. На сайті ще цілий день після цього була стара ціна. І можна було замовляти. Продавець не відкорегував її. Річ не у 124 грн. Але замовлення було зроблено по певній ціні. І така ціна ще була кілька днів. Чому покупець має доплачувати , а не магазин відправляти свій товар відповідно до ціни в оформленому замовлені . Дуже не приємне враження від такого відношення. Сам стіл непоганий. Замовляла з післяоплатою, щоб оглянути на наявність пошкоджень. Але другий раз не купувала б у цього продавця через відношення до клієнтів.
- Достоинства:
- Непоганий стіл.
- Недостатки:
- Відношення магазину до своїх клієнтів.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Стол, гарної якості, зручний.
- Юлія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Чудовий компактний стіл не за всі кошти світу.
Продавець майже блискавично вийшов на зв'язок та дуже швидко здійснив доставку. Стіл прийшов у зібраному стані. Пакування дуже якісне. То ж продавцю респект за роботу!- Достоинства:
- Компактний та якісний стіл
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Упакований добре, без пошкоджень, матеріал вписався в інтер'єр
- Достоинства:
- Компактний, легкий, не дорогий
- Недостатки:
- Не може самостійно стояти в складеному стані
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Гарний компактний стіл
- Достоинства:
- Компактний, ціна
- Коваленко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Геніальний стіл. Ідеальний для вітальні, зручний, стійкий і дуже гарний. Дякую продавцю за шикарний товар, я в захваті!
- Достоинства:
- Все.
- Недостатки:
- Немає.
- Левченко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Стіл- книжка дуже зручний, для маленьких квартир саме те. Не займає багато місця для зберігання, але в розкладеному вигляді дуже зручний для багатьох гостей
- Достоинства:
- Компактний та достатньо великий для застілля
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Рекомендую продавца.
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Рекомендую продавца.
- Достоинства:
- Всё согласно описанию.
- Алина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Непоганий стіл за свої кошти. В складеному вигляді не так впевнено стоїть, як на основному фото, краще підперти об стіну, але це від нього особливо не вимагалось. Як чисто гостьовий варіант, то гарно підійде.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Задоволені столом, відповідає своїй ціні . Швидко зв'язалися для підтвердження замовлення та швидко доставили.
- Достоинства:
- Ціна - якість, обслуговування
- Ілона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Хочу написати додатковий позитивний відгук, так як проблему, яку я описала в попередньому відгуку, було вирішено продавцем. Ще до того як модератори розетки опублікували мій відгук, продавець зі мною зконтактував і швидко вирішив питання.
Тому сміливо можу радити даного продавця та товар.- Достоинства:
- Все чудово, покупкою лишилась задоволена.
- Ілона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Замовила стіл на подарунок. Сам стіл гарний, легко складати, але не раджу даного продавця. Спочатку було все добре, опрацювали замовлення швидко, відправили товар також. При отриманні я добре оглянула упакування та відкрила коробку з усіх боків на наявність пошкоджень. Коробка була в порядку і ті частини товару, які вдалося перевірити були також не пошкоджені. Але під час збірки столу виявилось, що пошкодження є, прямо на середині стола в складеному вигляді. Повідомивши про це продавця отримала відповідь, що я мала оглянути (і мабуть скласти стіл) прямо на пошті, що це пошкодження від транспортування і що виготовлення нової деталі буде за мій рахунок хіба що. Навіть якби я склала стіл на пошті - результат не змінився б. Відношення до клієнта просто жахливе, не раджу.
- Достоинства:
- 2 зірочки лише за те, що стіл гарний за свої гроші
- Недостатки:
- Недобросовісний продавець, який надсилає пошкоджений товар
- Ілона Л***
Ще до публікації відгуку представники магазину звʼязалися зі мною і вирішили цю ситуацію. Деталь виготовлять, тому відгук не актуальний і можу радити звертатися до продавця.
Очікую допомоги з редагуванням або видаленням негативного відгуку від служби підтримки Розетки.
- Эдуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 150. Глубина: 77
Шикарный стол, прочный и надежный, легко перемещать. Новая почта перевозит стол в своих контейнерах, поэтому исключаются дефекты при транспортировке.
- Достоинства:
- Он белый
- Недостатки:
- В сложенном виде лучше ставить его к стенке и чем-нибудь подпирать, слишком тонкий
- Марина Ч***
Підкажіть будь ласка, він насправді 1500 см? Бо у інших продавців 1400 у всіх.
- Продавец Богач
Розміри виробу
Ширина : 1500 мм
Глибина : 770мм
Висота : 750 мм
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Спасибо большое за работу! Реально очень удобно, красиво,мало места в сложенном виде, достаточно в разложенном.Поосто супер обслуживание и сроки доставки.Спасибо!!!Все бы так работали Желаю дальнейших процветаний
- Достоинства:
- Супер мало места занимает
- Недостатки:
- Нету 100%
- Багненко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Стол супер, очень удобный, качество супер, рекомендую, сейчас будем обмывать покупку,как раз на новом столе)))
- Достоинства:
- Хорошое качество
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Отримала стіл і дуже задоволена. У зібраному вигляді займає досить небагато місця! Міцний, не "танцює", легко розкладається. Гарна альтернатива для невеликої квартири
- Достоинства:
- Гарний стіл за невеликі гроші
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
- Закорчемна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Стіл на перший погляд досить міцний та витривалий, але ще не випробовували. Досить непогано зроблений, завіси непогані, ніжки мають пази, тримаються теж добре. Приїхав у складеному вигляді, тому не потрібно було мучитися зі збиранням. Досить важким виявився, але тому й міцний має бути. В порівнянні зі столом з магазину за таку ж ціну виглядає добротніше. Доставка та обслуговування зі сторони магазину теж на вищому рівні, передзвонили, розказали, поміняли колір по бажанню і зразу ж в той самий день відправили.
- Достоинства:
- Міцний, добра конструкція та гарнітура (на перший погляд). Стрункий і можна сховати.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Белостоцкая А***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Дуже задоволена покупкою, дякую за швидку доставку, столик шикарний!!! Товар рекомендую!!!
- Достоинства:
- Є фіксатор для ножок столу, має достатньо велику поверхню для прийому гостей без проблем розмістити можна 8 осіб, та малі габарити в складеному вигляді, це плюс для зберігання.
- Недостатки:
- Не знайшли
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Дуже задоволена і вироблм, і роботою продавця. Хороший стіл, за гарною ціною, супер компактний у складеному вигляді, для мене великою перевагою було, що стіл був вже складений, знімай упаковку - користуйся. Плюс у моєму випадку, упаковано стіл було досить надійно.
- Достоинства:
- Дуже компактний, стійкий, прийшов у вже складеному вигляді
- Валерій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Богач. Ширина: 90. Глубина: 77
Магазин - СУПЕР! Виробник-продавець - СУПЕР! Швидкість виконання замовлення - СУПЕР!
Все інше - лишні слова.
Дай Бог цему підприємству і далі так працювати і розвиватися!
Дякую.- Достоинства:
- Абсолютна мінімалістичність у складеному стані
- Недостатки:
- ВІДСУТНІ!