Отзывы покупателей о Нож складной Ganzo D727M-BK Черный (D2 сталь)

Оценка пользователей 4.85/5
на основе 81 отзыв
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень острый, не тяжёлый, отличная механика , в руке очень удобно лежит , клипсу можно переставить под левшу, мне очень понравился я доволен , рекомендую

Недостатки:
    Отсутствуют

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Геннадій Х***

Швидка відправка.Дякую

Добрий день!
      Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.

• Віктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Цей Ganzo нічим не гірше Ontario RAT1, а дивлячись на ціну тим паче.
    І взагалі, Ganzo за остані десять років дуже виросли в якості.
    Ніж просто супер!!!

Достоинства:
    Якість збірки
    Недостатки:

Дякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

За ціну ,напевно кращого для рибалки-туризму важко знайти,після мого старого cold steel crow ,вага індентична плбс d2 ,нічого більшого і непотрібно,заточка з коробки норм для d2

Достоинства:
    Якість

• Алексей

Второе поколение ножа. По сравнению с первым на 440 разительно отличается в лучшую сторону. Причем я не знал об изменениях до покупки. Ощутил сразу как взял в руку. Сначала думал показалось)). Ганзики молодцы. Достойная альтернатива крысе получилась.

• Георгий М***

Дуже сподобався

• Денис Г***

• Олег Б***

Ніж подобається!!!Рекомендую.

• Олександр К***

Гарний ніж!

Достоинства:
    Зручний, гарно зроблений!
    Недостатки:
    Якась по відчуттям шороховата рукоять, на відміну від моделі з 440С в пікселі! Але для хвпту це мабуть на краще!

• Володимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Нічого нового про цей ніж не скажеш при всьому бажанні. Старий добрий пацючок, тільки тепер у виконанні зі сталі d2, більш твердої, але і більш крихкої, у порівнянні із 440с, х якої ганзо робили його раніше, і з aus8, з якої виробляється оригінал.

Достоинства:
    Гарно зроблений і підігнаний ніж. Без люфтів, гарно шліфований. Відчувається в руці значно дорожче ніж коштує.
    Недостатки:
    Потенційно - ламке лезо. Але треба розуміти, для чого цей ніж підходить, а для чого ні.

• Геннадий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Довго вибирав собі ніж на заміну старенького Ganzo G618, порівнював, зважував, вагався... Але врешті-решт зупинив свій вибір на Ganzo G727, ганзовському баченні Ontario RAT... Перші враження по отриманні - реальність перевершує очікування! Гострий з коробки, відмінна центровка, надійний замок. Ніж як влитий лягає в руку, накладки на руків'я з G10... я не знаю яка на дотик шкіра ската, але це перше що прийшло на думку коли взяв ніж в руку - зявдяки текстурі накладок тримається міцно і надійно...
    Axis lock одним пальцем відкрити важко, але сподіваюсь що розробиться. Внутрішні крайки лейнерів добре оброблені, без задирок, самі лейнери перфоровані для полегшення. Підсумовуючи все вище сказане - ніж бімба! Рекомендую. Все на найкращому рівні.

Достоинства:
    Гострий з коробки, акуратно без люфтів зібраний.
    Недостатки:
    Не помічено.

Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Придбав цей ганзо на заміну 10+ річному G704, який в перший же тиждень придбання програв бій кокосу та втратив кінчик леза, але легко був переточений у коротший варіант, та прожив до цього дня. Захотілося чогось більш ріжучого, меньш ломовитого, адже так сталося, що ніж у мене частіше нарізає їжу, аніж рубає цвяхи, дрова та ковиряє цеглини (кокос не рахується, то була перевірка). Також, важливим було, щоб тип замка був AxisLock, адже, на мою думку, це один з найбезпечніших типів замка для ваших пальців, якщо щось піде не за планом. Тож, вибір пав на цей 727, якраз вирішив перевірити, що то за D2 така. По першому враженню – ця сталь значно краще тримає заточку. Ніж дуже гострий з коробки. Звісно, значно краще 704-го нарізає продукти завдяки формі леза. Єдине, на що я дивлюся з підозрою – це кінчик леза, ну дуже тонким та вразливим він здається. Час покаже. Перші декілька разів ніж відкривався/закривався досить туго, але потім механізм став працювати значно легше. Відкривається ніж із приємним клацанням. Декілька разів ловив себе на тому, що просто сиджу та клацаю ним тудак-судак, доки щось обмірковую (звісно, не треба цього робити на вулиці). Лезо рівне, у складеному положенні знаходиться рівнесенько посередині. Накладка із G10 – досить цупка та грубувата. Лайнери полегшенні. Кліпсу можна переставити на інший бік. Є темлячний отвір. За час користування, ніж декілька разів різав яблука, цитрусові, овочі, мився та протирався – не заіржавів, плям не придбав. Тож, на мою думку, це досить непогана заміна мого 704-го, та досить непоганий ніж в цілому.

Достоинства:
    D2, збалансованість
    Недостатки:
    Мабуть, кінчик леза занадто тонкий, але то мої таргани з приводу цього

• Гена К***

Норм.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже гарна зручна модель, якість вища усіляких похвал.
    Тут у відгуках писали що дуже агресивний G10 і туга кліпса і що буде псувати штани, так ось це не так!
    G10 і кліпса - збалансовані, цупкий хват руків'я але не агресивний і кліпса в міру туга, щоб дійсно триматися на кармані і не загубитися і надівається без зусиль.
    Різачком задоволений як дитина, все зручне у використанні і гарна сталь, гострий з коробки і гарно заточений але можна було б кут заточки зробити більш гострим, приблизно 30-35° але то особисто на мій смак.

Достоинства:
    Навіть не очікував такої збалансованості, все супер до дрібниць.
    Недостатки:
    Є особисті побажання з кутом заточки а недоліків поки не виявив.

• Станислав Ч***

Пригодится

Дякуємо за відгук!

• Станислав Ч***

Пригодится)

• Константин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відламася кінчик леза при нарізці капусти на борщ. Нема слів. Якість 0.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Ніж зламався при нарізанні капусти! Капусти, Карл!

Добрий день. Нам дуже прикро за такий негативний досвід. Зверніться будь ласка в наш сервісний центр за телефоном 0 800 33-68-25 щоб з’ясувати як ми можемо допомогти з вирішенням даної проблеми.

• Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго ранку! Дякую, товар належної якості Перевірена, удосконалена модель Будемо користуватися

• Дмитрий С***

Ніж - бімба!
    Мені здається що кращій ніж оригінал від Ontario

• Колодка В***

Мой любимый Ганзо - 729, уже второй ношу, там открытие через отверстие в лезвии.
      В данной версии, без флиппера, удобно открывать одной рукой?

• Гончаров Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Ніж дуже гарний! Ціна адекватна! Дуже гострий! Хто не дуже фанат ножів, як і я, будьте обережні! З таким замком стовкнувся уперше....при закритті тримав руку на ручці, лезо ледь доторкнулось пальця і невеликий поріз! Све гарно, але якщоб сильніше- мабуть була б проблема....При закритті тримати пальці так, як і при відкритті , за щочки ручки! Коли перевіряв в магазині доставки, продавець, молодий хлопчина, сказав ВАУ, коли побачив.

Достоинства:
    Гарний, гострий з коробки.Дуже гарно лежить в руці. Але будьте обережні, дуже гострий!
    Недостатки:
    Не мае!

• Максим О***

Все чудово, рекомендую

Достоинства:
    Чудовий ніж

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пользуюсь ножом почти год,кроме удовольствия других впечатлений нет.Всегда со мной на кармане.

Достоинства:
    Сталь D2,замок АКСИС,подшипники на осевом.
    Недостатки:
    Отсутствуют.

Добрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Влад К***

Добрий та корисний кишеньковий помічник.З коробки - заточка гарна.
    Консервні банки ним не відкривав, списа не стругав тому служіть справно. Добрий кишеньковий помічник на на кожен день у місті. Вже деякий час користуюсь все працює як за коробки. Єдине що, вже прийшов час підточити.

Але є і проблема:
    Звернувся до продавця, а це Розетка, з проханням надати копію висновку експерта експертно-криміналістичного дослідження центру МВС що виріб не є холодною зброєю. І мене почали переконувати що такої довідки нема і бути не може за замовчуванням. І так нічого не надали...
    Виглядає так, наче я його десь у підворітті купив.
    Дуже неприємно здивований такою позицією...

Може представник постачальника може надати пояснення?!

Достоинства:
    Все досить надийно та зручно.
    Недостатки:
    Нема.

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням

• Микола С***

Чудовий ніж

Достоинства:
    Компактний , гострий

• Андрей К***

Нож зачёт!

Достоинства:
    Острота скоробки! Сталь!
    Недостатки:
    Нет!

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Проста та надійна конструкція. Добре заточений

Дякуємо за Ваш відгук!

• руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ніж вартує коштів потрачених на нього,версія з сталькою д2 ,да да д2 ,звісно зараз надпись д2 ставлять на багатьох дешевих ножах і ця надпись вже поченає дратувати але в ганзо д2 справжня,на форумах ножемані є хімічні висновки по д2 на ганзо.сталь дійсно гарна і гарно тримає заточку різ класний,але є одне але зкоробки різ нікудишний ,ні ні він гострий бумажкі ріже,але кромка зформована десь під кут заточки в 45 градусів і якщо різати продукти (моркву ,цибулю ,картоплю то він неріже а коле її,але стоїть переточити його під 35 градусів і ви отримаєте задоволення від різу,стосовно збірки ,ергономіки миханіки все нависоті непереживайте-кажу як людина яка володіє ножами значно дорожчими значно з сталями порошковими іменитих брендів ,цей ганзо дійсно клас,і да ще така річ тут стоїть підшипник ,старі ножемани скажуть фуууу,але повірте підшипники крута річ !просто всі старі непримають щось нове ха ха

Достоинства:
    Сталь ,збірка,замок
    Недостатки:
    Топорний кут заточки з коробки

Добрий день. Дякуємо Вам за розгорнутий та змістовний відгук. Користуйтеся із задоволенням!

• Вадим С***

Ніж універсальний. Сталь більш ніж хороша, достатньо тверда, і не ржавіє.

Достоинства:
    Хочеться таким ножем користуватись, добре лежить в руці, надійний замок

Доброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Ganzo та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!

• Сашко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Чудова репліка щура з аксіс локом за гарну ціну. Зібраний гарно.

Достоинства:
    Форма ножа, аксіс лок, сталь Д2
    Недостатки:
    за таку ціну немає

• Иван В***

Норм

• Ростислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

клинок рівний, центровка збережена. люфти відсутні вертикально і горизонтально. хід плавний. з коробки заточка хороша.

Достоинства:
    ціна , якість
    Недостатки:
    не має

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ніж подобається. Свої функції виконує на всі 100%. Приємний як тактильно, так і на вигляд. Клинок - рівний, якість - порадувала.

Достоинства:
    Вигляд - ціна - якість
    Недостатки:
    Не виявив (користуюсь тиждень, після "дуже" китайського складня)

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Ідеальний розмір для мене. Хороша заточка. Неодноразово виручав у військовій справі.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    За ці гроші немає
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Ganzo та знайшли час поділитись своїми враженнями. Приємного та тривалого користування!

• Юрій С***

Пів року користування. Виглядає як новий. Ніразу не точив ще. Різав харчі, консервні банки відкривав - заточка добра. Надійний помічник

Достоинства:
    Механічна частина, заточка, зручне руківʼя

• Макс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ніж просто суперовий! Збірка, сталь, матеріал плашок, замок! Та сама класична щуряка, але вдосконалена і за гарну ціну!

Достоинства:
    Класичний щур, але вдосконалений
    Недостатки:
    Задовбав дружину вже зі своїми ножами, але то недолік не ножа

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Ніж зручний у користуванні, дуже гострий. Прийшов вчасно. Якість - як всі товари Ganzo, на висоті.