Отзывы покупателей о Компьютерный стол Garant Стандарт L Индастриал / Нимфея альба (00-00526273)
- анжела д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
стіл агонь, на половині зборки в ход пішло 100грам і всьо чудово зібралося, якість замєчатєльна, дякую продавцю
- Годулян В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Гарний стіл, возможно ізменіти сборку кутом,меньше дліна
- Достоинства:
- По крепленю,вопросов немає гарно продумана та кріпко, моїм сподобался
- Недостатки:
- Кромка містами на углах плохо подрізано
- Катерина Д***
Як складали під кутом, сверлили нові отвори? Бо в описі не знайшла, що можливі інші варіанти зборки.дякую
- Дикунець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
По якості стіл не поганий, але розміри між полками та глибина шкафчика не відповідають.
- Достоинства:
- Ціна-якістт
- Недостатки:
- Не вистачає ребра жорсткості під стільницею. Прийдеться доробляти.
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Гарна річ! Рекомендую! Щоправда кути трохи гострі, але ми наклеїли силіконові кутники, і норм. Склали десь за 1,5 години
- Достоинства:
- Гарна ціна і якість
- Недостатки:
- Гострі кути
- Віталій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
Гарний стіл, брав для дитини)) її повністю влаштовує)
- Достоинства:
- Легкий в збірці
- Недостатки:
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Товар прийшов дуже швидко, в ідеальному стані та повній комплектації! Матеріал столу дуже класний, фурнітура якісна, повне співпадіння з описом та фото! Але є одне АЛЕ, будь ласка друкуйте якісніше схему для збору, так як по тій що прийшла разом з товаром погано що можна розібрати! Загальна оцінка товару, доставки - 4.9! Дякую
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Класний стіл для дитини, легко збирається. Все було ціле.
- Достоинства:
- Компактний та зручний, велика робоча поверхня.
- Недостатки:
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл класний, склали без проблем. Дуже сподобався, вмісткий
- Достоинства:
- Ціна супер
- Недостатки:
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
В інструкції розібрались швидко. Вказано що збирати потрібно вдвох. На допомогу покликала шестирічного сина. Озброївшись викруткою і молотком, і з допомогою сина зібрала стіл за 1,5 години. Якби був чоловік і шуруповерт думаю було б швидше.
Але і процесом і результатом цілком задоволена .
Якість матеріалів , і наявність всієї фурнітури порадували.
Єдине що, ручки до дверцят хотілось би міцніші, але то не критично.
І на свій розсуд укріпила додатково стільницю металевими кутиками.
В цілому стіл гарний. І ціна приємна
.- Достоинства:
- Ціна, зрозуміла інструкція. Легкість збирання.
- Недостатки:
- Ручки до дверцят хотілося б міцніше. І додатково підсилити кріплення стільниці.
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Дякую хороший стіл. Колір супер
- Недостатки:
- Писала доставка 2 дні приїхало за 6 днів
- Юля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Дякую , швидка відправка, інструкція є. Усе як на фото
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Все прийшло швидко та ціле.Дякую
- Достоинства:
- Як на ціну гарна якість
- Недостатки:
- Поки непомітив
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
Прийшов товар без браку всі деталі присутні ми задоволені покупкою
- Валентин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Чудовий стіл в зборці все просто матеріал якісний
- Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Все підійшло, сподобався
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
За таку ціну непоганий варіант
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл супер! Стильний, зручний!
- Достоинства:
- Дуже гарний. Ціна взагалі смішна, бо виглядає він набагато дорожче.
- Недостатки:
- Не було однієї планочки, яка закриває стіну. Но візуально її не видно. Можна докупити.
- Александра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Стіл мені подобається.полички можна регулювати по висоті,для цього є отвори. Якість матеріалів гарна,все приїхало ціле,перевіряли на пошті. Збирається просто, проблем не виникло.для початкової школи дитині цілком норм.для крісла є багато місця, можна ще додатково поставити тумбу,якщо в вас багато книжок. Місця для неї вистачить.
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
Приїхав дуже охайно запакований, всі деталі були в наявності, все на місці і все рівно відміряно. Збирав довго, але це того коштувало. Доставка від Розетки під двері.
- Достоинства:
- Гарна ціна, дуже хороша якість. Все було охайно і компактно упаковане.
- Недостатки:
- Багато частин і гвинтиків, самому збирати довго, але приемно
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл насправді дуже гарний і зручний. Мій син залишився задоволений.
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Дякую велике за швидку доставку.
- Достоинства:
- Зручний для дітей і дорослих.
- Недостатки:
- Пару дорок зайві чи ми не просто не зрозуміли.на фото видно .
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Зібрали швидко, дитина і ми задоволені
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
Гарний стіл за такі кошти.
- Достоинства:
- Швидка доставка.Якісний товар.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Супер!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
Дуже гарний стіл. Якість класна. Прийшов швидко, але тільки зібрали))) нікуди було ставити. Всі деталі на місці.
- Достоинства:
- Швидко і легко зібрали
- Недостатки:
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Стіл просто шикарний, дуже гарно виглядає. Доставка швидко, за що окрема подяка магазину.
- Достоинства:
- Великий, є куди речі покласти
- Недостатки:
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Стіл доставили швидко. Товар гарно запакований, все ціле, комплектуючі всі були і добре підійшли. Діти склали самі за 2,5 години. Стіл виглядає гарно, міцний і зручний. Шафки досить місткі. Все сподобалося. Окрема подяка працівнику відділення Розетки, що у Луцьку на Привокзальній, 1. Хлопець дуже ввічливий, уважний, сам заніс товар в машину і допоміг його там розмістити.
- Достоинства:
- Гарний, легко збирається
- Недостатки:
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл прийшов без дефектів, без браку. Зібрали самі, без труднощів. Чудовий стіл.
- Лариса Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Гарний комплект для школяра, доставка була с другої спроби (перший приїхав пошкоджений), але до дня народження іменинниці встигли. Якість відповідає ціні повністю, збирати по інструкції легко. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Компактний комплект гарної якості
- Недостатки:
- Доставили з другої спроби
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
Хороший якісний стіл, мені сподобався.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Кут стола, ближче до шкафчика, не має хорошої опори, під котами прогинається, важливо сильно не опиратись.
Якість перевершила очікування. Легко збирати, є детальна інструкція та усі необхідні деталі для збору.
- Достоинства:
- Якість, ціна та швидка доставка.
- Недостатки:
- Для діток стіл має досить гострі кути, що травматично та незручно. Краще зробити заокруглений кут на стільниці та відкритих полицях. Як варіант додати таку можливість при виборі за додаткову плату.
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Дуже задоволені покупкою.
Гарний і якісний стіл.
Інструкція зрозуміла, зібрали самі.- Достоинства:
- Замовлення було доставлено на наступний день після замовлення на пункт видачі Розетка.
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл доставили швидко, прийшов гарно запакований, ніяких дефектів не було виявлено, за свої гроші гарна якість, має багато місця, колір співпадає з описом. Покупкою задоволена, дякую.
- Достоинства:
- Гарна якість за свою ціну
- Недостатки:
- Поки не виявила
- морозова т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Крафт золотой. Глубина: 60
Класний столик, рівна присадка, деталі з запасом, кромка якісна, легко збирається. Тільки на фото здається більшим. Але в цілому - подяка!
- Достоинства:
- Достатньо якісний виріб
- Недостатки:
- Пилипенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 60
Дякую стіл чудовий,збирали самі,доставка швидка,прийшло гарно запаковане,Всім раджу
- Достоинства:
- Вмісткий,широкий
- Недостатки:
- Немає раджу і товар і продавця
- Alla D***Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Чудовий