- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Чудовий стіл, все відмінно.
- Антоніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл гарної якості. Легкий в збірці, інструкція присутня. За свої кошти просто супер.Прийшов без дефектів.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Середня стійка дзеркальна розвернута, підходить для лівостороннього столу, що відрізняється від мого замовлення, також зіпсований один кут
- Недостатки:
- Невірний комплект
- Аліса О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Легко збирається, всі отвори співпадають. Колір відмінний, як очікувала. Доставка напрочуд швидка, прийшов раніше ніж було заплановано. Товаром та сервісом задоволена на всі 100%.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Зроблений якісно, але в комплекті не вистачало деталі #7.(Фанера яка вставляється ззаду нижньої тумби)
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл прислали без інструкції . Швидка доставка
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Все чудово, доставка швидка у Харкові, у відділі розетка, збірка в мене зайняла часів так 3 - 4, є деякі недоліки при збірці, коли забиваєш кріплення для ніжок при розширенні отворів може тріснути, дуже малі отвори.
Є дуже багато гострих кутів так що наждачна бумага у допомогу по всім кутам, ще треба докупити ніжку під кут.- Достоинства:
- Просто добрий стіл.
- Недостатки:
- Гострі кути.
- Диана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Сподобався товар, прийшов без дефектів! Взяли сину у кімнату, він дуже задоволений! Дякуємо продавцю за швидкість и якість!
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Нимфея Альба. Глубина: 60
За свої гроші стіл топ.
Швидка доставка ( щей безкоштовна).
Збирається легко, зібрала сама, меньше ніж за 2 год ( думала що на це піде два дні). Дійсно бракує підтримки столу з правого боку, але ми це поправимо ніжкою, або іншим методом. Я повністю задоволена Чудове робоче місце
Можливість розрахунку оплатою частинами дозволила зразу придбати і крісло ( чекаємо на доставку). Дякую Rozetka- Достоинства:
- Чудовий вигляд ( дизайн ), легка збірка.
- Недостатки:
- Не вистачає підтримки столу зі сторони стелажа.
- Виолетта Б***
Доброго дня,у вас залишилася інструкція?
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Все добре, якісна фурнітура, доступна іеструкція, все позначено. Збирається з викруткою 1,5 -2 год.
- Достоинства:
- Повний комплект, якісна фурніткра
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Все ок
- Маринка Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Все чудово,всі деталі на місці
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Нимфея Альба. Глубина: 60
Рано залишили гарний відгук почали збирати стіл як виявилось не вистачає деталей, а кошти за ті деталі заплачено, а їх немає інструкції покрокової теж немає, незовсім зрозуміло, що як і куди короче кажучи вовтузимося цілий день з столом
- Недостатки:
- Недоставили деталей
Замовили стіл 17.02.26 забрали 19.02.26 дуже швидка доставка, все чудово донечка задоволенна, рекомендуємо
- Недостатки:
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Дизайн цікавий, колір теж. Якість матеріалу не сподобалась. Багато браку. Збірка це просто жах. Довго і нудно. Після 4х годинної збірки, така креатура наче фуру розвантажив Інструкція бажає кращого. Хочеться отримати відповідь від Розетки стосовно браку і відповідно компенсацію.
- Достоинства:
- Дизайн, колір
- Недостатки:
- Якість матеріалу, багато браку, інструкція бажає бути кращою.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Хороший стіл гарної якості бо зборці але оце шось незрозуміле
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Качество очень порадовало, думала будет хуже, но оказалось всё отлично! Пришла полная комплектация. Есть инструкция и по ней понятно и быстро всё собрали. Ребенок, да и мы)) в восторге. Доставили очень быстро. Спасибо продавцу!
- Василюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб крафт серый + Шиншилла грей. Глубина: 60
Нормальний стіл за таку ціну , повна комплектація
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Недостатки:
- Тонке покриття та конструктивно хотілося б мати полукруглий кут до шафок.
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Чудовий стіл, гарна якість
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
За свои деньги стол отличный.Упаковка достойная, пришел в срок ,комплектующие все на месте.Инструкция прилагается, правда нужно иметь терпение и понятие сборки мебели.Клей мебельный и шуруповёрт ваш помощник.Материалы очень нежные, крутить нужно в меру иначе получается скол или отпадает кусочками.За эту цену вполне достойное рабочее место.Ньюанс один- это неустойчивая столешница.Мы доработали сами.Купили за 130 грн черную ногу и она выполняет хороший упор по всей поверхности стола,плюс внизу закрепили уголками к самому шкафчику.Фото прилагаю. Хороший бюджетный стол за очень мало денег!
- Достоинства:
- Дёшево ,красиво,современно.
- Недостатки:
- Неустойчивая столешница
- Володимир
А як відкривається нижня полиця? Ніжка чорна не заважає?)
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Нимфея Альба. Глубина: 60
Доставили все цілим, дякую доставці Розетки. Повна комплектація всього вистачило. Збирається легко, зрозуміла інструкція, покрокова, справиться будь-хто.
А ось самі матеріали - крихкі, ДСП - таке тонке та ламке. У місцях кріплення постійно відламувалися маленькі шматочки. У зібраному стані цього не видно, але тут простий висновок – стіл довго не прослужить.
І мене найбільше турбує край столу (кріплення до шафок) – який не закріплений – він хитається, туди нічого не можна ставити. Або окремо потрібно докупити ніжку та робити кріплення, це ще може врятувати ситуацію.
Якщо дитина обіпрется на той край столу, він просто відламається.- Достоинства:
- Невелика ціна, виглядає нормально
- Недостатки:
- Дуже ніжна і крихка ДСП, не до кінця продумана конструкція столу
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Не доукомплектування фурнітури .не вистачило 3 стяжки (конфірмат) та 2 екцентрика . Бюджетний варіант .напога .ми завовалені .
- Ира Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Швидка доставка.Стіл супер.Дякую
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Дуже швидко відправили замовлення, стіл якісно зроблений, все супер!
- Недостатки:
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Відправили швидко, стіл вписався в інтер'єрі. І тут плюси закінчились, бо не правильна комплектація! Зібрали стіл до останньої деталі, бо вона була не та що треба. Тобто замість кришки01 було дві шт 03. Направили з проблемою в чат на листування. А в чаті вже 2 тиждень дають безліч завдань... сфотографувати те, се, все окремо, пакування, чек, кожну деталь окремо з пакуванням, інструкцію....Мені що знову викликати майстра, щоб розібрав на деталі стіл?
Відправте вже відсутню деталь! Я відправлю, ту що зайва, бо вона мені не потрібна! Зверніть увагу, що більшість відгуків з скаргами на комплектацію. Засмучена затягування часу, щодо вирішення моєї проблеми!- Недостатки:
- Відсутня потрібна деталь!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл прийшов досить швидко: всі складові і комплектуючі були у наявності, жодних дефекті і сколів не було.
Дякую за хорошу роботу. - Садула В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Замість однієї секції номер 16 в упаковці було дві секції номер дев ять. Точно вже не пам'ятаю які номера але так. Не став заморачиватись прикрутив саморізами девяту замість 16. Ще думаю що прикрутити зверху на девяту ,бо вона виступає. Та край- не заламінований. Пом янув чорний совок. Там теж такі явища були. Як ви думаєте який мені відгук написати? Розетка, хто ці меблі комплектує у вас?
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Нимфея Альба. Глубина: 60
Класний стіл
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Доброго вечора! Отримали стіл почали складати,а деталь 3 не підходить Що робити?
- Людмилка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Нимфея Альба. Глубина: 60
Стіл на наступний день вже був доставлений, збирається легко, виглядає стильно, повністю відповідає опису..вибором задовоні
- Недостатки:
- Доволі гострі кути та це не складно виправити
- Ира Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Мені сподобалося в ньому все! Комфортний, красивий, якісний!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Дякую , супер дуже подобається.
Ми в захваті!!! - Михайлина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Нимфея Альба. Глубина: 60
- Лолита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Очень дешевое ДСП стол прогибается даже когда пишешь ходит… высота маленькая ( ножки ровно не стоят… вообщем не рекомендую!!! Лучше купить в другом месте!
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Выше в описании
- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Индастриал + Нимфея Альба. Глубина: 60
Чудовий стіл за такі кошти
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Гострі угли,якщо була форма округла,то було б краще