Отзывы покупателей о Трость цельная GARCIA Classico 80 Коричневый (2000444001890)
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якість непогана, але трішки повертається приїхала
- Достоинства:
- легка
- Недостатки:
- не виявив
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Хочемо зазначити, що наша тростина виготовлена вручну, і такі незначні відхилення є природним результатом індивідуальної роботи майстрів. Ми дуже цінуємо ваш вибір і раді, що ви відзначили її легкість. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання чи потреби, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди готові допомогти!
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго часу доби шановні та всім здоров'я.
Палиця добра на вигляд та дотик, прийшла загорнута в тоненький поліетилен, тому можливі наслідки транспортування ( в мене ледь помітні, на використання ніяк не впливають). Для моїх росту та вазі саме те, не потрібно було підрізати. Якість виконання на доброму рівні, лакування немає запаху та не липне до рук. Цілком задоволений.- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість, легка вага, приємний вигляд.
- Недостатки:
- Не підійде для людини з великим ростом та вагою.
- anhobo1Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобреталась для пожилого человека, для удобства ходьбы. Хотелось, чтобы человек, достойно прошедший большой отрезок своего жизненного пути, выглядел подобающим образом, чтобы ему было удобно. Трость с этой задачей, думаю, справилась успешно. Пришлось немного подрезать (укоротить), что вполне естественно (у каждого разный рост). Материал - бук. Хорошая трость за нормальные деньги. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хорошая удобная трость. Стильная, легкая, и в то же время прочная. Резиновый наконечник не дает скользить. Ручка удобная, рука не соскальзывает вперед.
- Недостатки:
- Не заметил, возможно проявятся через некоторое время.
- Олег К***Продавец: Rozetka
Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка, красива палиця.
- Недостатки:
- Трохи слизька для руки і тонка. Потрібно, мабуть, обирати з гумовою ручкою.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую как бюджетную лёгкую модель.
- Достоинства:
- Очень лёгкая, удобная в руке, элегантная и красивая бюджетная трость.