- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволена: приємна текстура, засіб наноситься легко і рівномірно, аромат насичений, але ненав'язливий. Зі своєю роботою молочко справляється відмінно, навіть у найспекотніші безхмарні дні) рекомендую із задоволенням:)
Представник брендуЮлія, добридень! Щиро дякуємо за теплий відгук! Раді, що сонцезахисне молочко Garnier Ambre Solaire SPF 50+ виправдало очікування та забезпечило надійний захист навіть у найсонячніші дні. Користуйтеся тільки із задоволенням! Дякуємо, що обираєте Garnier!
- Вероника П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Склад товару, який на сайті не відповідає дійсності! Отриманий продукт зовсім з іншим складом, що принципово для мене, адже сонцезахисні фільтри є різні, певні не хотіла бачити у своїй косметиці, обирала прискіпливо, щоб отримати те, чого не хотіла! На фото з сайту в складі гарні сучасні фільтри, отримане мною молочко містить фільтри більш застарілі, не такі ефективні, і можливо навіть шкідливі для організму. Цим фактом спричинена така акція на цей товар? Я дуже розчарована, адже гроші вже витрачені, а відпочинок може бути зіпсований! Мова йдеться про здоров’я. Наступного разу подумаю, чи замовляти косметику на розетці. Адже це вже не перший «косяк» в моїй співпраці з розеткою.
- Недостатки:
- склад геть інший
- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб сподобався. Наноситься легко і рівномірно, має приємний запах.
Представник постачальникаДобрий день, Катерина. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання сонцезахисного водостійкого молочка Garnier Ambre Solaire проти сухості шкіри тіла та обличчя SPF50+, нам дуже приємно, що Вам все сподобалось. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Каріна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Египет в липні витримав
Представник постачальникаДобрий день, Каріна. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!