Отзывы покупателей о Солнцезащитное водостойкое молочко Garnier Ambre Solaire Увлажнение 24 часа с витамином С для кожи тела и лица Очень высокая степень защиты SPF 50+ 175 мл (3600542624961)

Код:  423920049
  • Юлія Б***

Покупкою задоволена: приємна текстура, засіб наноситься легко і рівномірно, аромат насичений, але ненав'язливий. Зі своєю роботою молочко справляється відмінно, навіть у найспекотніші безхмарні дні) рекомендую із задоволенням:)

Представник бренду

Юлія, добридень! Щиро дякуємо за теплий відгук! Раді, що сонцезахисне молочко Garnier Ambre Solaire SPF 50+ виправдало очікування та забезпечило надійний захист навіть у найсонячніші дні. Користуйтеся тільки із задоволенням! Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Вероника П***

Склад товару, який на сайті не відповідає дійсності! Отриманий продукт зовсім з іншим складом, що принципово для мене, адже сонцезахисні фільтри є різні, певні не хотіла бачити у своїй косметиці, обирала прискіпливо, щоб отримати те, чого не хотіла! На фото з сайту в складі гарні сучасні фільтри, отримане мною молочко містить фільтри більш застарілі, не такі ефективні, і можливо навіть шкідливі для організму. Цим фактом спричинена така акція на цей товар? Я дуже розчарована, адже гроші вже витрачені, а відпочинок може бути зіпсований! Мова йдеться про здоров’я. Наступного разу подумаю, чи замовляти косметику на розетці. Адже це вже не перший «косяк» в моїй співпраці з розеткою.

Недостатки:
    склад геть інший

• РР

Судячи по фото це схожий, але інший продукт - він без вітаміна С і ємність 200мл, а не 175. Або відгук не там написаний, або ж товар не той отримано.
      ссылка

• Катерина Л***

Засіб сподобався. Наноситься легко і рівномірно, має приємний запах.

Добрий день, Катерина. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання сонцезахисного водостійкого молочка Garnier Ambre Solaire проти сухості шкіри тіла та обличчя SPF50+, нам дуже приємно, що Вам все сподобалось. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Каріна С***

Египет в липні витримав

Добрий день, Каріна. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!