Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Шариковый дезодорант-антиперспирант Garnier Mineral Гиалуроновый уход 50 мл (3600542432740)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Багрова Е***

Хороший

Евгения, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання кулькового дезодоранту-антиперспірант уGarnier Mineral Гіалуроновий догляд. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Катерина Ф***

Хороший дезодорант, дієвий

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:

Катерина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання кулькового дезодоранту-антиперспіранту Garnier Mineral Гіалуроновий догляд. Раді, що Вам сподобався його ефект та дієвість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Елена Н***

Гарний запах, добре тримається

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:

Елена, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали такі позитивні враження від використання дезодоранту. Бажаємо Вам чарівності!

• Ольга Л***

доставка швидка, гарно пахне, тримає гарний захист

Ольга, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Раді, що Ви ділитесь враженнями після використання продукту, дякуємо за довіру до бренду Garnier. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Анна Л***

Не надто приємний аромат, як у стандартних дезодорантів

Достоинства:
    Дієвий
    Недостатки:
    Аромат

Доброго дня, Анна! Дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Шкода, що не сподобався Вам аромат. Компанія на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів різних дій та ароматів - ссылкаБажаємо Вам гарного дня!

• Кузьмичева В***

Нам підходить, користуємося вже не перший раз, зі своїм призначенням справляється, звісно не 72 години, але на день вистачає

Достоинства:
    Ціна-якість

Валерия, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!