- МаргариткаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкіра схильна до сухості,чуттєва, алергія на вітамін С... вік 40+ Сиворотку купила для зменшення видимості пигментних плям.Алергію не викликав,вбирається чудово,колір обличчя покращився,про результат освітлення пігментних плям зарано писати.
- Достоинства:
- Приємний аромат
Представник брендуМаргаритка, вітаємо! Дякуємо Вам за розгорнутий відгук і довіру до Garnier! Ми раді, що сироватка з вітаміном С підійшла Вашій чутливій шкірі, не викликала алергії та вже помітно покращила тон і загальний вигляд шкіри. Щодо ефекту освітлення пігментних плям — повноцінний результат зазвичай стає помітним після кількох тижнів регулярного застосування. Щоб покращити результати, радимо щодня вранці після нанесення сироватки з вітаміном С використовувати продукт з SPF, наприклад, зволожуючий крем з цієї ж лінійки з SPF 50, щоб підсилити ефект догляду за шкірою. Сподіваємось, Ви залишитесь задоволені і надалі!
- Маргаритка
Ось і пройшов місяць,з початку щоденного використання сиворотки...пігментна пляма,посаітлішала в середині...на відсотків 5.Змін немає
Представник брендуМаргаритка, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання сироватки Garnier Skin Naturals з вітаміном С. Нам прикро, що очікуваний ефект виявився менш помітним, ніж хотілося б. Вплив на пігментацію може бути поступовим і залежить від багатьох чинників — типу шкіри, глибини та природи пігментних плям, а також регулярності використання SPF-захисту. Саме сонячне випромінювання є одним з основних чинників, що провокує та посилює пігментацію, тому для досягнення помітних і стійких результатів дуже важливо щодня використовувати сонцезахисний крем із фактором SPF 30 або вище — навіть у хмарні дні. Сироватка з вітаміном С працює поступово, тому для відчутного вирівнювання тону шкіри може знадобитися більше часу — зазвичай від 6 до 8 тижнів регулярного використання в поєднанні з SPF-захистом. Ми вдячні Вам за зворотний зв’язок і щиро сподіваємося, що за умови подальшого використання сироватка проявить свій повний потенціал!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар, що прийшов, відповідає замовленню. Доставили супер швидко.
Брала по знижці, шукала бюджетний засіб зволоження з тегкою текстурою на теплий сезон. По пігментації ефект поки незначний. Сподобалась, спробую інші продукти серії.- Достоинства:
- Сироватка не липка, швидко вбирається, не зкатується, не видима під косметикою. Після 1 тижня використання нема алергічних реакцій на чутливій шкірі, прибрала шелушіння через сухість, шкіра на дотик більш гладенька, виглядає більш зволоженою, краще і довше тримається тоналка. Запах нейтральний, помірний.
Представник брендуВікторія, вітаємо. Дякуємо за коментар. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені сироваткою Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя та її ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличный товар
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександр. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку сироватки Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
Представник брендуСвітлана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що сироватка Garnier Skin Naturals з вітаміном C справила на Вас настільки позитивне враження. Раді, що вона допомагає зменшувати видимість пігментних плям, вирівнювати тон та дарувати сяйво шкірі. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сыворотка понравилась.Жирнее чем с алоэ.Потому для лета ,мне , например не очень подходит.Но на прохладную погоду очень даже.
- Достоинства:
- Нормально увлажняет,питаает
- Недостатки:
- Дороговато,не выравнивает тон.
Представник брендуВиктория, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання сироватки Garnier Skin Naturals з вітаміном С. Розуміємо, що вона може здаватися більш насиченою влітку, і раді, що на прохолодну погоду вона добре зволожує та живить шкіру. Водночас хочемо нагадати, що сироватки з вітаміном С підвищують чутливість шкіри до сонця, тому дуже важливо наносити після неї сонцезахисний крем протягом дня. Це допоможе захистити шкіру від фотостаріння та появи нових пігментних плям, а також зробить використання сироватки ще комфортнішим. Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Данило. Ми вдячні Вам за оцінку сироватки Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Олейник Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова сироватка!!! Працює!!! При використанні всього об'єму плями зменшились десь на 70 %. Замовляю ще.
Представник брендуЛюдмила, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що сироватка Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя виправдала Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- КристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається. Приємна текстура та аромат. Рекомендую!
- Недостатки:
Представник брендуКристина, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш коментар, за рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви задоволені сироваткою Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Николаева Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібно безперервне застосування.
Представник постачальникаДобрий день, Галина. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая сыворотка уже больше года пользуюсь рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасия, добрий день. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені сироваткою Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя після тривалого використання та її ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень быстро выслали ,для розетки это редкость
- Наталія М***
Пахнет приятно ,освежает ,я довольна
Представник брендуНаталія, доброго дня! Дякуємо за високу оцінку та відгук! Нам дуже приємно, що сироватка Garnier Skin Naturals з вітаміном С Вам сподобалася. Раді чути, що Ви оцінили приємний аромат, відчуття свіжості та залишилися задоволені результатом. Формула створена для того, щоб допомагати вирівнювати тон шкіри, зменшувати видимість пігментних плям і надавати обличчю природне сяяння. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почала користуватись. Дуже приемний аромат, не залишає жирних плям, приємна у використанні.
Представник брендуАнна, вітаємо! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Щасливі чути, що сироватка Garnier Skin Naturals з вітаміном С сподобалася Вам ароматом та текстурою, а шкіра відчуває комфорт після нанесення. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам гарного настрою та сяючого вигляду щодня!
- Роксолана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сироваткою повністю задоволена, результат видно вже після 3 нанесення.Рекомендую
Представник брендуРоксолана, добридень! Дякуємо Вам, що поділилися своїм позитивним досвідом використання сироватки Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя! Раді чути, що сироватка Вам сподобалась та Ви задоволені. Вітамін C дійсно чудово вирівнює тон шкіри та надає їй сяяння. Щоб покращити результати, радимо щодня вранці після нанесення сироватки з вітаміном С використовувати продукт з SPF, наприклад, зволожуючий крем з цієї ж лінійки з SPF 50, щоб підсилити ефект догляду за шкірою. Бажаємо Вам ще більше приємних відкриттів у світі косметики!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітаміну С мало, і прозорий флакон
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок про сироватку Garnier Skin Naturals з вітаміном С. Нам прикро, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Ваші зауваження про недостатню концентрацію вітаміну С і прозорий флакон дуже важливі для нас, і ми врахуємо їх при подальшій роботі з продуктами. Можливо, Вам буде цікава нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя від Garnier Skin Naturals. Ця сироватка містить 10% вітаміну С, який допомагає покращити текстуру шкіри та зменшити пігментацію та в темному флаконі. Рекомендуємо використовувати її в комплексі з іншими продуктами цієї лінійки для досягнення максимального ефекту. Бажаємо Вам гарного дня і сподіваємося, що наступний Ваш вибір буде більш вдалим!
- Віталій .***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Були до того дві банки сироватки 3,5% і результат мене дуже радував. Тепер з'явилася новинка 4%, яку брав у магазині і вона мені взагалі не пішла, там склад інакший. Так от, розраховував на 3,5%, як в описі товару, а по факту прислали 4%
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо Вам за відгук про сироватку Garnier Skin Naturals з вітаміном С. Перепрошуємо за незручності через невідповідність опису — на жаль, не встигли оновити інформацію про те, що сироватка тепер має оновлену формулу з з іншими складниками. Склад дійсно змінився, і надалі сироватка буде саме з цією новою формулою. Нам прикро, що сироватка Garnier Skin Naturals з 4% комплексом інгредієнтів Вам не підійша. Ми цінуємо Вашу уважність і передаємо Ваш коментар до відділу, який відповідає за актуалізацію даних, щоб виправити цю ситуацію. Дякуємо за Вашу відвертість і бажаємо Вам завжди отримувати задоволення від догляду за шкірою!
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без "вау" ефекту
Представник брендуИнна, вітаємо. Дякуємо за відгук! Нам шкода, що сироватка Garnier Skin Naturals з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, вирівнювання тону та сяяння шкіри обличчя не виправдала Ваших очікувань. Ефект від засобів з вітаміном С накопичувальний, тому для помітного результату важливо використовувати сироватку регулярно, у поєднанні з сонцезахисним кремом вранці. Сподіваємось, що з часом Ви зможете оцінити її дію!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вообще не вижу никаких изменений, расходовала половину флакона
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що після використання половини флакона нашої сироватки з вітаміном С Ви ще не помітили явних змін у стані Вашої шкіри, адже цей продукт створений для помітного вирівнювання тону та боротьби з тьмяністю. Сироватка містить активний комплекс із вітаміну С, ніацинаміду та саліцилової кислоти, який має накопичувальний ефект і працює на клітинному рівні, тому перші стійкі результати щодо зменшення видимості пігментних плям зазвичай стають очевидними після повного оновлення епідермісу, що потребує регулярного використання всього флакона. Для того, щоб формула працювала на повну силу, її надзвичайно важливо правильно інтегрувати в щоденну рутину: після повного поглинання сироватку обов'язково потрібно "закривати" Вашим зволожувальним денним або нічним кремом, який створює захисний бар'єр і допомагає утримувати активні компоненти всередині шкіри. Окрім цього, оскільки вітамін С активізує процеси оновлення та робить шкіру чутливішою до ультрафіолету, у денний час є критично необхідним щоденне використання сонцезахисного крему з високим фактором захисту (SPF 30 або SPF 50) - без захисту від сонця нові промені будуть миттєво провокувати появу свіжої пігментації, повністю нівелюючи всю освітлювальну роботу сироватки. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження щодо швидкості отримання візуального ефекту до нашої внутрішньої команди, адже Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла не та сироватка, яка на фото я хотіла 3,5%, а не 4%
- Достоинства:
- Швидкість доставки
- Недостатки:
- Невідповідність замовлення
Представник брендуВітаємо, Вікторія! Щиро дякуємо Вам за коментар щодо сироватки Garnier Skin Naturals з вітаміном С. Нам прикро, що сталася така ситуація з невідповідністю між фото та отриманим продуктом. Формула дійсно була оновлена, і тепер сироватка представлена з 4% комплексом активних інгредієнтів, включаючи вітамін С, ніацинамід і саліцилову кислоту. Ми розуміємо Вашу розчарованість, особливо якщо Ви очікували попередній варіант із 3,5%. Ваш відгук ми вже передали команді, яка відповідає за оновлення інформації на сайті, аби уникнути таких ситуацій у майбутньому. Дякуємо за Вашу уважність і відкритість — саме завдяки таким відгукам ми можемо ставати кращими!
- Ганна Р***Продавец: Rozetka
Купквала,все використала і.. результат 0....
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Недієвий
Представник брендуГанна, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання сироватки Garnier Skin Naturals з вітаміном С. Нам щиро шкода, що продукт не дав очікуваного результату - розуміємо, як це розчаровує, особливо коли засіб використано повністю. Сироватка містить комплекс активних інгредієнтів, які спрямовані на покращення тону шкіри та зменшення видимості пігментації. Проте ефективність вітаміну С значною мірою залежить від регулярності застосування та обов’язкового використання сонцезахисного засобу. Чому SPF критично важливий при пігментації та використанні вітаміну С: Ультрафіолет активує меланогенез, і навіть найефективніші формули не дадуть результату, якщо шкіра щодня отримує сонячне випромінювання. Без SPF пігментні плями можуть не лише не світлішати, а й навпаки дедалі більше проявлятися, "перекриваючи" ефект сироватки. Комбінація вітаміну С та SPF працює синергійно: перший - бореться з потемнінням і надає сяяння, другий - захищає від повторної появи пігментації. Якщо Ви готові дати продукту ще один шанс, рекомендуємо: наносити сироватку щодня вранці або ввечері, обов’язково завершувати ранковий догляд SPF 30–50, використовувати засіб не менше 6–8 тижнів поспіль - саме стільки часу потрібно для циклу оновлення шкіри. Ми цінуємо Вашу думку й обов’язково передамо її команді бренду.
- Нінель К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня. Мені також прийшла не та сироватка, яку я замовляла. Сподіваюсь, що результат буде задовільним.