Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Увлажняющий ночной гиалуроновый алоэ-гель Garnier Skin Naturals для всех типов кожи лица 50 мл (3600542456647)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Виктор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Товар прийшов за 2 доби , ніби все добре, строк придатності хороший, консистенція теж, сподіваюсь, помолодшаю років на 10))

Достоинства:
    Вартість, об'єм
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Виктор, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам подобається якість нашого зволожувального нічного гіалуронового алое-гелю Garnier Skin Naturals. Сподіваємося, що він допоможе Вашій шкірі виглядати свіжою та доглянутою. Бажаємо Вам лише позитивних результатів і гарного настрою!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем дійсно працює, шкіра зволожена і свіжа, покращується колір. Користуюсь і нічним, і денним, і сироваткою цієї серії. Супер!

Достоинства:
    Ефективний, економний
    Недостатки:

Олена, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Дійсно, комплексний підхід забезпечує найкращий результат, бо зволоження має величезну роль для здоров'я шкіри. Бажаємо Вам чарівності!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Этим кремом пользуюсь уже почти пол года, хороший, очень нравится

Достоинства:
    Все хорошо
    Недостатки:

Добрий день, Елена. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals для всіх типів шкіри обличчя виправдовує Ваші очікування після тривалого користування. Дякуємо за довіру до бренду - Garnier. Для інтенсивного догляду всього за 5 хвилин обирайте маски для обличчя Garnier(ссылка). Наприклад, гіалуронова Тканинна Алое-маска Garnier Skin Naturals для шкіри обличчя зволожує та надає освіжаючого ефекту, а також містить органічний алое вера та гіалуронову кислоту. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Мені сподобався, не залишає ніякої плівки

Представник бренду

Наталія, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals! Нам неймовірно приємно, що засіб Вам сподобався і Ви оцінили його легку текстуру, яка дарує шкірі абсолютний комфорт без відчуття маски чи липкої плівки. Наша формула, збагачена органічним алое вера та гіалуроновою кислотою, щоночі інтенсивно насичує клітини вологою, відновлює гідробаланс і забезпечує свіжий, відпочилий вигляд шкіри на ранок. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю свого обличчя та чудовим настроєм!

• Наталья Г***

Дякую вам велике

Достоинства:
    Швидко відправили
      Представник бренду

Наталья, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви залишилися задоволені сервісом та нашим нічним алое-гелем Garnier Skin Naturals. Ми розробили цю формулу, щоб Ваша шкіра отримувала максимальне зволоження та відновлення під час сну. Нехай використання приносить лише задоволення!

• Олена

Дуже сподобався

Достоинства:
    Менi пiдходить
      Представник бренду

Олена, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals ідеально Вам підходить. Його легка текстура і зволожуючі властивості створені саме для комфортного догляду. Раді, що продукт виправдав Ваші очікування!

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Хороший гель. Задоволена результатом.

Достоинства:
    Супер!
    Недостатки:
    Жодних.
      Представник бренду

Світлана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals Вам підходить і дарує чудовий результат. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вашій шкірі здоров’я та краси!

• Віталіна С***

Гарний крем

Представник бренду

Віталіна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Вам подобається наш зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals і Ви цінуєте його доступну ціну. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вашій шкірі здоров’я та комфорту кожного дня!

• Вікторія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

чудово підходить для нанесення на ніч ,

Достоинства:
    гарний крем
    Недостатки:
    не знайшла
      Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо за відгук! Ми раді, що наш зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель для обличчя від Garnier став Вашим фаворитом. Природні компоненти в складі допомагають шкірі відновлюватися вночі, даруючи їй зволоження та свіжість. Сподіваємося, що він і надалі буде приносити Вам тільки позитивні результати!

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний крем, чудово підходить для нанесення на ніч

Представник бренду

Дмитрий, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель від Garnier добре підходить для Вашої шкіри і забезпечує чудовий догляд на ніч. Нехай Ваша шкіра залишається здоровою та зволоженою!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гель легкої структури, чудово зволожує!

Достоинства:
    Не залишає жирних слідів
    Недостатки:

Вікторія, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals для всіх типів шкіри обличчя виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Наталія О***

Легкий та приємний алое-гель

Достоинства:
    Без нав'язливого запаху
    Недостатки:

Наталія, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier, те що Ви з нами. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Валера П***

Быстрая доставка

Достоинства:
    цена и качество
    Недостатки:

Валера, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Раді, що Вам сподобався гель та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівного дня!

• Наталия П***

Дуже гарний крем)))

Наталия, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали такі позитивні емоції після використання зволожувального нічного гіалуронового алое-гелю Garnier Skin Naturals для всіх типів шкіри обличчя. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Виктор

Купуємо 2 раз набагато краще,ніж 45+

Достоинства:
    Одні
    Недостатки:
    Відсутні

Виктор, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання гелю. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам гарного дня!

• Рудак В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чудовий крем! Покращив колір обличчя і зменшив дрібні зморшки.

Виктория, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що зволожувальний нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals для всіх типів шкіри обличчя залишив такі приємні враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Купила крем місяць тому і дуже ним задоволена! Швидко всмоктується шкірою та не залишає неприємних відчуттів, що дуже важливо для жирного типу шкіри

Достоинства:
    Швидко всмоктується шкірою
    Недостатки:
    Не знайшла

Вікторія, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний зволожуючий крем. Потрібна невелика кількість для разового нанесення. Дуже цікава консистенція :)

Доброго дня, Євгенія! Дякуємо, що поділилися враженнями після використання засобу. Ми щиро раді, що нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Вам підійшов. Для досягнення найкращого стану шкіри рекомендуємо комплексно використовувати засоби бренду Garnier. Здоров'я Вашій шкірі!

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чудовий продукт, швидка доставка.

Достоинства:
    Допомогає шкірі
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Тетяна Г***

Гарно працює

Достоинства:
    Зволожує
    Недостатки:
    Не має

Тетяна, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. А для комплексного догляду вранці радимо використовувати гіалуроновий гель-крем з трояндовою водою, зволожувальний засіб для всіх типів шкіри обличчя Garnier Skin Naturals. Його формула заснована на гіалуроновій кислоті, що має ефективні гідратаційні властивості. Крем також бореться зі зморшками, робить шкіру пружною, шовковистою і сяйною. Бажаємо Вам чудового дня!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Поки що значних змін не побачила , наноситься гарно , зволожує шкіру, далі буду дивитись .

Представник бренду

Елена, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук про нічний гіалуроновий алое-гель Garnier Skin Naturals! Результати догляду можуть накопичуватись поступово, особливо якщо шкіра потребує глибшого відновлення. Раді чути, що Вам подобається текстура та зволоження — завдяки гіалуроновій кислоті та органічному соку алое засіб працює над відновленням зволоженості шкіри протягом ночі. Сподіваємося, з часом Ви побачите ще більше позитивних змін!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Не дуже сподобалась. Обличчя після нанесення крему стає липке.

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями від використання зволожувального нічного гіалуронового алое-гелю Garnier Skin Naturals. Нам прикро чути, що після нанесення крем залишає відчуття липкості — це може залежати від індивідуальних особливостей шкіри та способу нанесення. Для комфортнішого використання радимо наносити невелику кількість засобу на чисту шкіру, рівномірно розподіляючи його подушечками пальців, та дочекатися повного вбирання перед тим, як лягати спати або наносити інші засоби. Гель містить зволожуючі компоненти, такі як гліцерин та гіалуронова кислота, а також олію аргани та екстракт алое, що допомагають підтримувати баланс вологи шкіри. Сподіваємось, що такі поради допоможуть зробити використання засобу більш комфортним. Гарного дня!

• Татьяна Л***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чомусь, коли відкрила баночку там не було захисної плівки, мені гель підійшов, не сушить, вистачить на довго, не треба багато наносити на обличчя.

Доброго дня, Татьяна. Баночки з гелем/кремом Garnier, на жаль, не мають захисної плівки.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Прийшов не тей товар. Забрав чоловік, і після відкриття, я вже зрозуміла, що не те.
    Схожий крем-гель. Про властивості сказати не можу.
    Прикро, що очікування не справдились.

Недостатки:
    Не тей товар.