Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Питательный крем для сухой и очень сухой кожи Garnier Body Superfood Авокадо (3600542470391)

Код :  372021693
Оценка пользователей 4.4/5
  • Карина П***

Совсем не проходит для сухой кожи, из-за сильного хим состава быстро высыхает и кожа как была сухой, так и осталась ещё и липкий

• Светлана А***

Дуже гарно впитується в шкіру,не залишає жирних плям.

Представник бренду

Светлана, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що живильний крем для сухої та дуже сухої шкіри Garnier Body Superfood Авокадо виправдав Ваші очікування та Ви задоволені покупкою! Гарного Вам дня!

• Анна Б***

Добре зволожує, легка текстура

Недостатки:
    Мені трошки не сподобався запах, але це індивідуально
      Представник бренду

Анна, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що живильний крем для сухої та дуже сухої шкіри Garnier Body Superfood Авокадо добре зволожує Вашу шкіру і має легку текстуру. Розуміємо, що вибір засобів для догляду – це індивідуальна справа, і він залежить від багатьох факторів, включаючи аромат. Ми сподіваємось, що аромат не впливає на Ваше враження і Ви продовжуєте нас обирати. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена

Дуже гарний

Представник бренду

Олена, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук про живильний крем для сухої та дуже сухої шкіри Garnier Body Superfood Авокадо! Раді, що цей продукт припав Вам до душі. Нехай Ваша шкіра завжди залишається доглянутою, м'якою та зволоженою! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Анна

Подобається Крем, гарно зволоження, швидко поглинається шкірою

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не виявила

Анна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам подобається живильний крем для сухої та дуже сухої шкіри Garnier Body Superfood Авокадо. Щасливі знати, що він гарно зволожує Вашу шкіру та Ви високо оцінюєте його якість! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Олена Г***

Крем сподобався.Легко наноситься,гарно вбирається. Користуватися тільки почала,тому про результат поки ще рано говорити.

Достоинства:
    Легка консистенція, приємний запах.
    Недостатки:
    Не бачу.

Олена, раді вітати. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо те, що Ви з нами, Ваші враження після використання живильного крему для тіла для сухої та дуже сухої шкіри - Garnier Body SuperFood. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Ольга Н***

Гарна якість. В міру густий. Не залишає липкості. Сподобався.

Ольга, раді вітати. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо те, що Ви з нами, Ваші враження після використання живильного крему для сухої та дуже сухої шкіри Garnier Body Superfood Авокадо. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Квитко Е***

Крем по качеству неплохой.

Достоинства:
    Хорошо втирается,запах приятный.
    Недостатки:
    При открытии крема не было никакой защитной пленки,как будто крем уже вскрывали.

Елена, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук! Компанія L`Oreal, до якої належить бренд Garnier, відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому продукти догляду за обличчям будуть упаковані лише у картонні коробки та баночки/тюбики, які можна повторно переробити. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Бажаємо Вам гарного дня!

• Оксана З***

Гарно зволожує шкіру після душу. Запах досить приємний, нерізкий. Схожий за ефектом на подібний продукт марки Avon.

Достоинства:
    Співвідношення ціна - якість
    Недостатки:
    Як для моєї дуже сухої шкіри за ефектом гірший, ніж молочко для екстремально сухої шкіри Nivea

Оксана, добрий день. Щиро вдячні за Ваш коментар. Ми щасливі, що живильний крем для сухої та дуже сухої шкіри Garnier Body Superfood Авокадо Вам до вподоби. Бажаємо Вам вдалого настрою!

• Виктория Ш***

Очень хороший крем, приятный запах, кожа стала мягкой, гладкой. Очень довольна, всем рекомендую, не пожалеете.

Достоинства:
    Кожа перестала быть сухой, избавил меня от вростающих волос.
    Недостатки:
    Нет.
  • Катерина

Зібрала всю лінійку цієї серії. Приємний аромат, ніжна текстура, швидке проникнення, не залишає липкої плівки. Зі своєю функцією справляється, як результат зволожена і м'яка шкіра. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна якість, великий об'єм
    Недостатки:

Катерина, вітаємо. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Ирина Д***

Дуже класний крем для тіла, справді живить шкіру. Приємний запах та м'яка шкіра гарантовані вам після використання.

Достоинства:
    Густа консистенція, приємний аромат, поживна дія
    Недостатки:

Ірино, вітаємо ! Дякуємо, що поділилися своїми відчуттями і результатами від використання продукту. Ми щиро раді, що крем Garnier Body Superfood Авокадо виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності та гарного дня!

• Христина Г***
    Продавец: Rozetka

Велика та гарна банка, приємний запах і хороша ціна. Загалом задоволена

Христина, дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого живильного крему для сухої та дуже сухої шкіри Garnier Body Superfood Авокадо. Бажаємо приємного дня та краси!