- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Все добре
Представник брендуОксана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що зволожувальний гель Garnier Skin Naturals з вітаміном С виправдав Ваші очікування. Формула з вітаміном C розроблена для інтенсивного зволоження, вирівнювання тону та надання сяяння шкірі, залишаючи її свіжою та доглянутою щодня. Раді, що продукт сподобався і став частиною Вашого щоденного догляду!
- Ірина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Замовила крем як базу під макіяж. Дуже сподобався
- Достоинства:
- Не викликав запалень
Представник брендуІрина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання зволожувального гелю Garnier Skin Naturals з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону. Раді, що Вам сподобався гель! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гель має легку текстуру. Приємний запах, сподобався.
- Достоинства:
- Зволожує.
Представник брендуІнна, доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що зволожувальний гель Garnier Skin Naturals з вітаміном С Вам сподобався. Він дійсно допомагає зволожити шкіру та надати їй природного сяяння. Нехай Ваш догляд приносить лише задоволення!
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Рекомендую всім.
- Достоинства:
- Зволожує шкіру, освіжає обличчя.
- Недостатки:
- Жодних
Представник брендуЯрослав, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що гель Garnier Skin Naturals з вітаміном С Вам сподобався. Зволоження та свіжість обличчя після вмивання — це справжні переваги цього продукту. Сподіваємось, він і надалі буде дарувати Вам сяйво та свіжість!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже сподобався-тон шкіри вирівнюється і сироватка супер -теж шкіра без почервонінь і спокійний тон,а от з троянди мені не підійшло-ще під очі класний крем теж братиму
- Достоинства:
- Заспокоює шкіру гарно
- Недостатки:
- Мало
Представник постачальникаКатерина, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені зволожувальним гелем Garnier Skin Naturals з вітаміном С для тьмяної шкіри обличчя з ефектом сяяння та вирівнювання тону та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Не сподобався. З гіалуроновим гелем і поряд не стоїть. Гарньєр розчарував
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Липкий, обіцяного зволожуючого ефекту немає
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо Вам за Ваш відгук. Нам прикро, зо зволожуючий гель для обличчя з вітаміном С не виправдав Ваші сподівання. Необхідно розуміти, що підбір засобів дуже індивідуальний для кожного, бо різні типи, стани та потреби у шкіри. Кожен засіб для обличчя має свою формулу, складники, текстуру та діє по різному на шкірі. Бажаємо тільки позитивних емоцій.
- ЯнаПродавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Не сподобався зовсім! Мало того що обличчя липке після нього, так ще й пече трохи! Гроші на вітер якщо чесно! Шкіра якою була такою і залишилася! Саме цей засіб не сподобався!
- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- Липкий, шкіра підпікає трохи! Ефекту не побачила!
Представник постачальникаДоброго дня, Яна! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися своїм досвідом використання Зволожувальний гель Garnier Skin Naturals з вітаміном С. Нам прикро, що гель -догляд не виправдав Ваші сподівання. На жаль, підбір засобів для догляду за обличчям дуже індивідуальний для кожного. Зволожувальний гель з легкою текстурою містить 98% інгредієнтів натурального походження, збагачений вітаміном С та екстрактом цитрусу для сяяння та рівного тону тьмяної шкіри обличчя. Вітамін C добре відомий дерматологічно активний інгредієнт, що сприяє сяянню шкіри обличчя, можливо тому така реакція Вашої шкіри. Всі засоби бренду L'Oréal Paris перевірені під дерматологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. Зверніть увагу на інші засоби догляду Garnier Skin Naturals, які відрізняють своїми складниками, формулами та текстурами. Бажаємо тільки позитивних емоцій та краси.
- Татьяна Л***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Купила, користуюсь кілька тижнів, вау - ефекту не побачила, так зволожує, не сушить, але сяяння так і немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Татьяна. Дякуємо Вам за відгук. Для комплексного догляду та більш швидкого результату оновлення шкіри, радимо звернути увагу на додаткові засоби, як сироватка та очищуючи засоби Garnier з вітаміном С, які зменшують видимість пігментних плям, вирівнюють тон шкіри та надають сяяння шкіри обличчя. Бажаємо тільки позитивних емоцій та краси.