Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Укрепляющий шампунь Garnier Fructis Рост в полную силу для тонких, склонных к выпадению волос 400 мл (3600542479301)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Віталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Шампунь прекрасно піниться, придає об'єм волоссю, для тонкого волосся позбавленого об'єму підходить на всі 100%

Віталія, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Користуюсь засобами для волосся від Garnier, бо вони не шкодять та не висушують волосся та шкіру.
    Цей шампунь купила за акцiйною цiною, тим паче вiн для схильного до випадіння волосся.
    Дуже приємний аромат, економне використання, волосся м"яке та гарно розчiсується, менше випадає.

Людмила, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Алла

Рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Алла, раді вітати. Вдячні Вам за відгук та рекомендацію. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороший шампунь приємно пахне, волосся не сипеться.

Достоинства:
    Рекомендую
    Недостатки:

Катерина, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Оксана К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороший шампунь, вистачає надовго, запах приємний. Проте "біотин",що нібито входить до складу цього шампуню, точно ніякого ефекту не дасть. Біотин треба приймати внутрішньо, і то не факт, що волосопад зупиниться. Тому не варто вестись на подібні написи "зупинить випадіння" і т.д., бо проблему випадіння треба лікувати перш за все зсередини.
    А так в цілому зі своїм основним завданням - очищенням шкіри голови - шампунь справляється!

Достоинства:
    Вистачає на тривалий час, приємний, легкий запах.

Оксана, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Розуміємо Ваше занепокоєння щодо біотину. У складі шампуню біотин переважно допомагає зміцнювати волосся та запобігає ламкості. Раді, що в цілому шампунь Вам підійшов і Ви залишилися задоволені його тривалим використанням і приємним ароматом!

• Виктория П***

Класний шампунь.

Виктория, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Для найкращого ефекту використовуйте всю лінійку догляду за волоссям Garnier Fructis Ріст на повну силу для тонкого, схильного до випадіння волосся, це допоможе ще швидше побачити результат. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• ІньЯнь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороший шампунь. Не пересушивает волос, очищает. Придаёт блеск. Отлично промывает. Пенится. Економный.

ІньЯнь, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук. Ми щасливі, що продукт Вам до вподоби, що Ви розділяєте ці позитивні емоції з нами. Нехай зміцнювальний шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу для тонкого, схильного до випадіння волосся дарує Вам тільки приємні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Наталія Б***

Дуже класно допомагає

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш такий приємний відгук про шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу! Нам неймовірно приємно, що засіб дуже класно допомагає Вашому волоссю. Наша активна формула з рослинним протеїном та екстрактом яблука створена саме для того, щоб ефективно зміцнювати тонкі пасма від самих коренів, захищати їх від ламкості та зменшувати випадіння. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися силою своїх локонів та чудовим настроєм!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже гарний шампунь, завжди його купую

Достоинства:
    Сильний,ароматний
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Олена, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу вірність та постійний вибір нашого бренду! Нам надзвичайно приємно, що зміцнювальний шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу став Вашим улюбленим засобом, а його сильна формула та насичений аромат повністю виправдовують Ваші очікування. Ця формула створена з унікальним комплексом вітамінів і фруктових екстрактів спеціально для того, щоб ефективно зміцнювати тонкі пасма від самих коренів, покращувати їхню еластичність та зменшувати випадіння через ламкість. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися сильним, густим та наповненим життєвою енергією, чудового дня та всього найкращого!

• Юлия

Гарний! Волрсы пышные!

Представник бренду

Юлия, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що зміцнювальний шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу допоміг зробити волосся більш пишним та доглянутим. Формула шампуню збагачена активними компонентами для зміцнення та живлення волосся, щоб Ви могли насолоджуватися здоровим і об’ємним виглядом щодня! Гарного настрою!

• Алла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороший шампунь. Мені підійшов. Волосся стало міцнішим.

Представник бренду

Алла, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що зміцнювальний шампунь Garnier Fructis «Ріст на повну силу» Вам підійшов і сприяє зміцненню волосся. Нам важливо знати, що наші продукти Вам до вподоби. Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Геннадий Ж***

Гарний шампунь!

Достоинства:
    Гарно пахне та миє
      Представник бренду

Геннадий, добрий день! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобались аромат і ефективність шампуню Garnier Fructis Ріст на повну силу. Ми завжди прагнемо забезпечити якість і турботу про Ваше волосся. Щиро раді, що продукт виправдав Ваші очікування!

• Вероніка Г***

Без барвників

Достоинства:
    Хороший шампунь
      Представник бренду

Вероніка, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що зміцнювальний шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу Вам підходить. Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вашому волоссю здоров’я та сили кожного дня!

• Гранковская Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарний шампунь, дуже приємний запах який залишається на довго

Достоинства:
    Легко розчісуюється волосся
      Представник бренду

Лариса, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобався шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу та його приємний аромат. Раді чути, що волосся легко розчісується і догляд приносить задоволення! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Инна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Плохо промывает жирный волос. Очень густой.

Инна, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що шампунь Garnier Fructis "Ріст на повну силу" виправдав Ваші сподівання. Підбір засобів догляду для волосся є суто індивідуальний для кожного, бо різні типи, стани та потреби у волосся та шкіри голови. Зверніть увагу на Garnier Botanic Therapy балансуючий шампунь "Магнетичне вугілля". Шампунь збагачений вугіллям, очищає, освіжає шкіру та нормалізує pH баланс; олія чорного кмину у складі сприяє зволоженню волосся від коренів до кінчиків. На 100% веганський продукт. Для видимого результату використовуйте засоби в комплексі (шампунь +бальзам). Бажаємо краси та позитивних емоцій.