- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё очень понравилось, маски отличные всегда их беру!
Представник брендуАліна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження Garnier Skin Naturals стала Вашим улюбленим засобом і дарує відчуття зволоження та свіжості. Чудово, що Ви залишаєтесь задоволені ефектом та продовжуєте обирати наші маски - ми раді, що вони приносять Вам задоволення та догляд за шкірою!
- Колесник Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо
Представник брендуНаташа, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що гіалуронова тканинна маска-желе Garnier Skin Naturals Вам сподобалася. Вона створена для інтенсивного зволоження шкіри завдяки гіалуроновій кислоті та легкій желейній текстурі, яка дарує комфорт і відчуття прохолоди. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Кравченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща, як для мене, маска із усіх серій!
Представник брендуЕкатерина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно дізнатися, що саме гіалуронова тканинна маска-желе Garnier Skin Naturals стала для Вас найкращою серед усіх серій. Ми створили її для інтенсивного зволоження та приємного відчуття охолодження — особливо у ті моменти, коли шкіра потребує миттєвого комфорту. Раді, що вона повністю відповідає вашим очікуванням. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре
Представник брендуИрина, вітаємо! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що гіалуронова тканинна маска-желе Garnier Skin Naturals з ефектом охолодження та зволоження Вам до вподоби. Бажаємо Вашій шкірі здоров’я і свіжості щодня!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Освіжає та надає ефект ботокс
Представник брендуСвітлана, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що гіалуронова тканинна маска-желе Garnier Skin Naturals подарувала Вам відчуття свіжості та помітний ефект догляду! Нам дуже приємно, що маска Вам підійшла — будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраща! На літо та для пробудження зранку- саме те. Всім рекомендую)
- Достоинства:
- Охолоджує , зволожує, приємна текстура та запах
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольга. Вдячні за Ваш відгук, за рекомендацію. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання гіалуронової тканинної маски-желе з ефектом охолодження та зволоження Garnier Skin Naturals. Користуйтеся із задоволенням. Для захисту шкіри від сонячного випромінювання радимо використовувати сонцезахисне водостійке молочко проти сухості шкіри тіла та обличчя, дуже високий ступінь захисту SPF50+ Garnier Ambre Solaire Protection Lotion SPF50+. Воно містить запатентовану систему фотостабільних фільтрів Mexoryl SX, яка надійно захищає від UVA та UVB променів. Легку текстуру, що швидко вбирається шкірою. Формула молочка збагачена олією каріте, зволожує 24 години та дарує шкірі відчуття комфорту. Бажаємо Вам вдалого дня!
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова маска, освіжає зранку, знімає набряки, відмінно зволожує.
Представник постачальникаЮля, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!