Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Шампунь Garnier Fructis Curls Method для увлажнения волнистых и вьющихся волос 200 мл (3600542571777)

Код:  487203694
Оценка пользователей 4.71/5
  • Оксана Д***

Добре формує кудрі

Представник бренду

Оксана, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про шампунь Garnier Fructis Curls Method! Ми в захваті, що шампунь допомагає красиво формувати кучері. Формула створена для делікатного очищення, зволоження та підкреслення природної структури хвилястого й кучерявого волосся без обтяження. Раді, що Вам подобається результат - нехай Ваші кучері завжди виглядають пружними та доглянутими!

• Котолуп Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Вперше придбала собі засіб такого плану. Я в захваті! Приємно вражена! Після фарбування волосся під час миття явно неприємної якості, допоки не нанести бальзам. А з цим пре-шампунем прекрасні відчуття, волосся не сухе, не сплутане, миється гарно. Я взагалі придбала всю цю серію по догляду за хвилястим волоссям. Все подобається, нічого зайвого. Запах дуже приємний.

Достоинства:
    Якість, запах, ефект
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Наталия, добридень! Дякуємо Вам за такий щирий і детальний відгук! Дуже приємно чути, що пре-шампунь Garnier Fructis Curls Method подарував Вам приємні відчуття під час миття волосся, допоміг уникнути сухості та сплутування і став гарним доповненням до Вашої рутини догляду за хвилястим волоссям. Чудово, що Ви оцінили ефект, приємний аромат і якість засобу! Нехай Ваше волосся і надалі залишається зволоженим, слухняним і доглянутим кожного дня!

• Аня С***

Розетка доставили швидко)
    У мене пористе в'юнке волосся, але шампунь взагалі не підійшов. Навіть свербіж з'явився(

Достоинства:
    Недостатки:
    Волосся суховате, швидко жирніє.
      Представник бренду

Аня, добридень! Щиро дякуємо, що поділилися своїм відгуком про шампунь Garnier Fructis Curls Method для хвилястого та кучерявого волосся. Нам дуже шкода, що засіб не підійшов саме Вам і викликав дискомфорт. Формула цього шампуню містить гіалуронову кислоту та масло ши, які покликані зволожувати волосся, надавати йому м’якості та еластичності, не перевантажуючи його. Водночас важливо враховувати, що шампунь варто підбирати не лише за типом волосся, а й за потребами шкіри голови. Якщо шкіра схильна до жирності, така формула може виявитися для неї надто делікатною, що може призвести до швидкого забруднення або свербежу. Ми розуміємо, що це дуже індивідуально, і шкодуємо, що цей продукт не виправдав Ваших очікувань. Можливо, Вам краще підійде шампунь із більш очищувальною дією з асортименту Garnier - наприклад, Garnier Fructis Кокосовий Баланс: ссылкаабо Garnier Fructis Заряд свіжості ссылкаДякуємо за Ваш відгук - він дуже цінний для нас!

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дуже гарна якість за помірну ціну

Достоинства:
    Ідеально для догляду після хімічної завивки
      Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що шампунь Garnier Fructis Curls Method виправдав Ваші очікування і забезпечує догляд за хвилястим та кучерявим волоссям після хімічної завивки. Щасливі, що продукт поєднує високу якість та доступну ціну, допомагаючи підтримувати волосся зволоженим, м’яким і доглянутим. Бажаємо Вам чудового дня!

• Ірина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

дуже сподобалось, співвідношення ціна якість дуже хороша

Достоинства:
    Ідеально для догляду після хімічної завивки
      Представник бренду

Ірина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що пре-шампунь Garnier Fructis Curls Method виправдав Ваші очікування і чудово підходить для догляду за хвилястим та кучерявим волоссям. Приємно знати, що продукт поєднує ефективність і доступну ціну, допомагаючи підтримувати волосся зволоженим, м’яким і доглянутим щодня. Чудового дня!

• Анастасія А***

Все супер

Представник бренду

Анастасія, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що шампунь Garnier Fructis Curls Method для хвилястого та кучерявого волосся виправдав Ваші очікування. Ми в захваті, що продукт допомагає підтримувати волосся зволоженим, м’яким та доглянутим, забезпечуючи комфортний та ефективний догляд. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Снежана Р***

Очень понравился

Достоинства:
    Очень хорошо увлажняет волосы кучерявые и сухие
      Представник бренду

Снежана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно чути, що шампунь Garnier Fructis Curls Method забезпечує чудове зволоження для Вашого хвилястого та кучерявого волосся. Цей шампунь створений, щоб підкреслити природну красу кучерів, роблячи їх м’якими, еластичними та сяючими. Гарного дня!

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Мені сподобався шампунь. Перший закінчується, замовлятиму вдруге.
    У мене ледь хвилясте волосся, вирішила спробувати, чи підкреслить хвильки. Якщо правильно доглядати і сушити, то точно буде хороший ефект, бо просто мити недостатньо. Мої хвильки засоби цієї лінійки підкреслили.

Шампунь добре піниться, економний.
    Має приємний запах.
    Волосся зволожене, приємне на дотик. Мені 100% підійшла ця серія.

Достоинства:
    Запах, якісне миття волосся, зволоження, економічність використання
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Ольга, доброгго дня! Дякуємо за детальний і позитивний відгук! Раді чути, що шампунь Garnier Fructis Curls Method допоміг підкреслити Ваші хвильки, забезпечує зволоження, приємний запах і економічне використання. Ваш досвід підтверджує ефективність серії для хвилястого та кучерявого волосся і надихає нас продовжувати створювати продукти, які дійсно піклуються про красу та здоров’я волосся щодня! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Снежана Р***

Хорошо увлажняет сухой волос

Представник бренду

Снежана, доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді чути, що пре-шампунь Garnier Fructis Curls Method добре зволожує Ваше волосся. Ми створили його спеціально для хвилястого та кучерявого волосся, щоб воно залишалося м’яким, еластичним і доглянутим. Сподіваємося, засіб і надалі буде приносити Вам чудовий результат!

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Хороший шампунь. Расход экономный, пенится хорошо, промывает волосы тоже хорошо. Запах приятный)

Представник бренду

Елена, доброго дня! Дякуємо за відгук про шампунь Garnier Fructis Curls Method! Нам приємно, що Вам сподобався його аромат, текстура та ефективність у догляді за волоссям. Бажаємо, щоб Ваші локони завжди були зволоженими та красивими!

• Діана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Хороша шампунь, гарно піниться, приємно пахне, усе що повинна робити шампунь)

Представник бренду

Діана, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Щасливі, що шампунь Garnier Fructis Curls Method відповідає Вашим очікуванням — добре піниться, приємно пахне і дбайливо доглядає за Вашим волоссям. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися красою Ваших локонів!

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Донька задоволена результатом, дякую.

Представник бренду

Тетяна, вітаємо. Ми вдячні Вам за відгук. Раді, що пре-шампунь Garnier Fructis Curls Method для зволоження хвилястого та кучерявого волосся виправдала Ваші очікування та Ваша донька задоволена результатом. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь дуже зволожуючий, не підходить для тонкого волосся

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підходить для тонкого волосся
      Представник бренду

Анна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання шампуню Garnier Fructis Curls Method! Ми раді, що Ви оцінили доступну ціну продукту. Розуміємо, що для власниць тонкого волосся формула шампуню може здаватися надто зволожуючою. Цей шампунь спеціально розроблений для хвилястого та кучерявого волосся, яке зазвичай потребує інтенсивного зволоження. Його формула збагачена гіалуроновою кислотою та маслом ши, що забезпечує до 72 годин зволоження, надаючи локонам м'якість і блиск. Якщо у Вас тонке волосся, можливо, Вам підійде шампунь з легшою текстурою, який забезпечить очищення без надмірного зволоження, наприклад зміцнювальний шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу для тонкого, схильного до випадіння волосся(3600542479301). Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дуже якісний шампунь, густий, чудовий аромат

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Анастасия, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що шампунь Garnier Fructis Curls Method виправдав Ваші очікування. Раді, що Вам сподобалася його текстура, аромат і якість догляду за кучерявим волоссям. Нехай Ваше волосся буде здоровим і зволоженим!