- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі патчі, що в мене були
- Достоинства:
- Добре прибирають прищі
Представник брендуДмитро, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що гідроколоїдні патчі Garnier Pure Active стали для Вас ефективним помічником. Вони створені для точкового догляду, допомагають швидко зменшити запалення та прискорити загоєння шкіри. Раді, що результат Вам сподобався! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Юліана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Матчі працюють , в комплекті вони є різних розмірів
Представник брендуЮліана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що гідроколоїдні патчі Garnier Pure Active Проти прищів працюють для Вас і допомагають у догляді за шкірою. Дійсно, наявність патчів різних розмірів у комплекті дозволяє підібрати оптимальний варіант, забезпечуючи точкове та ефективне застосування. Дякуємо, що обираєте Garnier і ділитеся своїм досвідом!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Процює, перевірено.
- Достоинства:
- Дійсно ефективно
- Недостатки:
Представник брендуЕлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гідроколоїдні патчі Garnier Pure Active справді працюють та допомагають у боротьбі з висипаннями. Ми цінуємо Ваш досвід та бажаємо Вам всього найкращого!
- Татьяна В***Продавец: Rozetka
Дуже гарні.працюють на всі 100%.не відклеються,навіть вночі коли спиш.
- Достоинства:
- Тільки плюси
- Недостатки:
Представник брендуТатьяна, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що гідроколоїдні патчі Garnier Pure Active дійсно працюють для Вас на 100% і надійно тримаються навіть під час сну. Щасливі, що Ви бачите лише плюси - дякуємо за довіру до Garnier!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДмитро, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу оцінку! Нам приємно, що Ви спробували наші гідроколоїдні патчі Pure Active. Ми розробили їх для того, щоб прискорювати загоєння та захищати пошкоджену ділянку від зовнішніх подразників, тож сподіваємося, що вони допомогли Вам у догляді. Ваші відгуки допомагають нам ставати ще кращими!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На мені не працює. Користувалась і в день і в ночі три дні на різних ділянках, єфекту 0! Від кубика льоду запалення краще проходить чим від цих патчів. Але коли клеїш патч, то він ніби приховує недолік, маскуює його і він не такий помітний, можна і на вулицю вийти. Лікувальний ефект не помітила, можливо це індивідуально...
- Достоинства:
- Приховує недоліки
- Недостатки:
- Не лікує
Представник брендуОльга, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання Garnier Pure Active 8 Hours Pimple Patch. Нам щиро шкода, що результат виявився не таким, як Ви очікували. Гідроколоїдні патчі мають чіткий механізм дії: вони абсорбують надлишок себуму та виділення з уже відкритих або поверхневих запальних елементів, допомагаючи зменшити почервоніння та набряклість. Водночас гідроколоїд не впливає на глибокі або закриті підшкірні елементи, не "розкриває" їх і не замінює повноцінний догляд із активними компонентами проти акне. Патч створює захисне герметичне середовище, яке сприяє загоєнню та захищає ділянку від зовнішніх факторів і дотику - саме після природного розкриття прищика його дія найбільш помітна. Для кращого результату рекомендуємо наносити патч на ретельно очищену та повністю суху шкіру, використовувати його саме на поверхневих запаленнях і залишати мінімум на 6–8 годин без переклеювання. Якщо висипання мають глибший характер, доцільно поєднувати патчі з засобами з саліциловою кислотою або іншими себорегулюючими компонентами у щоденному догляді. Дякуємо за чесний зворотний зв’язок - він допомагає нам вдосконалювати продукти!