- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається
Шкіра сяє,зволожена- Достоинства:
- Гарний засіб
- Недостатки:
Представник брендуОлена, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що есенція Garnier з вітаміном С подарувала Вашій шкірі сяяння та комфортне зволоження! Раді, що Ви оцінили її дію - формула дійсно допомагає вирівнювати тон і робить шкіру більш свіжою та доглянутою на вигляд. Нехай і надалі засіб тішить Вас результатом!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені есенція сподобалась. Користуюсь 3 дні, про якісь зміни говорити рано. Але тактильно вона приємна, шкіра почувається комфортно. Наношу під крем.
Представник брендуОлена, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді знати, що есенція Garnier з вітаміном С вже з перших днів дарує комфортні відчуття шкірі та приємна у використанні! Щодо видимого результату, зазвичай для вирівнювання тону та сяяння потрібен трохи більший час регулярного використання. Бажаємо Вам лише приємних вражень і чудових результатів!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна зволожувача есенція.
Представник брендуОксана, раді вітати! Дякуємо за відгук! Ми щасливі, що Вам сподобалась есенція Garnier з вітаміном C - її легка формула справді добре зволожує, освіжає шкіру та допомагає вирівнювати тон і додавати природного сяяння при щоденному використанні. Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легка текстура, швидко вбирається.
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що есенція Garnier з вітаміном С сподобалася Вам своєю легкою текстурою та швидким вбиранням. Вона допомагає вирівнювати тон шкіри та дарує природне сяйво, залишаючи обличчя свіжим і доглянутим кожного дня. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Осташ М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний. Працює. Мені сподобалося.
- Достоинства:
- Вирівнює тон зволожує
- Недостатки:
Представник брендуМар'яна, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук про есенцію Garnier з вітаміном С! Дуже приємно чути, що засіб Вам сподобався, адже його формула створена саме для того, щоб вирівнювати тон шкіри, дарувати зволоження та природне сяяння. Раді, що Ви оцінили його ефективність і результат!
- Наталія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається !!!
Представник брендуНаталія, раді вітати! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що есенція Garnier з вітаміном С Вам подобається. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вашій шкірі сяяти здоров’ям і красою щодня!