Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Осветляющая краска для темных волос Garnier Color Sensation HL1 Ванильный шатен 112 мл (3600542629775)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: HL3 Миндальный блонд Color Sensation Garnier

Дуже крута фарба. Мій фарбований темно-каштановий вдалося висвітлити до кольору карамелі.

Достоинства:
    Висвітлює навіть фарбоване волосся.
    Недостатки:
    Не помітила.
      Представник бренду

Яна, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися таким вражаючим результатом! Нам дуже приємно, що освітлювальна фарба для темного волосся Garnier Color Sensation допомогла досягти бажаного освітлення, проте хочемо зауважити, що для передбачуваного та максимально безпечного ефекту ми рекомендуємо використовувати цей засіб саме на нефарбованому волоссі. Ми раді, що Ви залишилися задоволені якістю продукту, і Ваша довіра надихає нас!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: HL1 Ванильный шатен Color Sensation Garnier

Хотіла освітлити трохи кінчики волосся. На каштанове волосся єфекту нуль. Взагалі не посвітлішало ні не долю відтінку

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Єфекту нуль
      Представник бренду

Анастасія, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що результат після використання фарби не виправдав Ваших очікувань, і ми розуміємо Ваше розчарування. Освітлювальні відтінки серії Garnier Color Sensation для темного волосся поділяються за початковим кольором бази. Відтінок HL1 "Ванільний шатен" розроблений насамперед для чорного волосся, тоді як для каштанового волосся більш підходящим є відтінок HL3 "Мигдалевий блонд", який краще розкривається саме на такій базі та дозволяє побачити результат освітлення. Також важливо враховувати, що фарба має м’яку освітлювальну дію і найкраще працює саме на натуральному волоссі. Якщо волосся було раніше фарбоване у темні відтінки, ефект може бути мінімальним або непомітним. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми обов’язково передамо його нашій команді!

• Юлія В***

Фарба ідеально підійшла на моє русяве волосся.

Достоинства:
    Зручно для домашнього використання
      Представник бренду

Юлія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що освітлювальна фарба Garnier Color Sensation у відтінку HL1 Ванільний шатен ідеально підійшла Вашому волоссю та була зручною у використанні. Ми створюємо наші продукти саме для того, щоб процес фарбування був простим, комфортним і приносив чудовий результат. Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Ольга

Ерунда

Достоинства:
    Недостатки:
    Даже на один тон не осветлил
      Представник бренду

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що освітлювальна фарба Garnier Color Sensation HL3 Мигдальний блонд не виправдала Ваших очікувань. Хочемо звернути увагу, що дана фарба найкраще проявляє результат саме на натуральному, нефарбованому волоссі. На раніше фарбованому волоссі ефект може бути менш вираженим, адже кінцевий відтінок завжди залежить від вихідного кольору, структури та історії фарбувань. У деяких випадках для досягнення бажаного результату може знадобитися повторне фарбування чи підбір іншого відтінку з освітлювальної серії. Дуже важливо також дотримуватись інструкції з нанесення та часу витримки, адже це впливає на кінцевий результат. Ми цінуємо Ваші коментарі та обов’язково врахуємо їх у роботі. Сподіваємось, що наступний досвід із Garnier буде більш вдалим!

• Людмила Р***

Фарба супер!!!з яскраво червоного кольору вийшов блонд мигдалевий;)

Недостатки:
    Не знайшла, фарба дуже якісна)
      Представник бренду

Людмила, раді вітати! Дякуємо за такий натхненний відгук! Раді чути, що результат перевершив очікування, і яскраво червоний змінився на красивий мигдалевий блонд! Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили якість фарби Garnier Color Sensation HL3. Бажаємо подальших вдалих експериментів із кольором разом з Garnier!

• Анна Я***

Покажіть будь ласка який колір вийшов?

• Юлия С***

Гарна освітлює, наявність тонування в комплекті, волосся м'яке

Достоинства:
    Тонування, немає жовтого кольору
      Представник бренду

Юлия, раді вітати! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Ми щасливі, що освітлювальна фарба Garnier Color Sensation у відтінку HL3 Мигдальний блонд Вас задовольнила — її тонуючий ефект допомагає уникнути жовтизни, а формула забезпечує м’якість і догляд для волосся. Дякуємо, що обираєте Garnier! Нехай Ваше волосся завжди сяє здоров’ям і красою!

• Марина

Зовсім не змінило колір волосся після фарбування.
    Щойно прочитала відповідь під попереднім постом, що фарба діє на не фарбованому волоссі, а на природньому. Чому, ви, дану інформацію не пишете на самій фарбі?!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не змінює колір волосся
      Представник бренду

Марино, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук про освітлювальну фарбу для темного волосся Garnier Color Sensation HL1 Ванільний шатен. Нам щиро шкода, що результат не виправдав Ваших очікувань. Хочемо пояснити, що у фарбах для домашнього використання вся візуалізація відтінків і результатів зазвичай базується на натуральному (нефарбованому) волоссі — це стандарт у колористиці і така інформація фактично йде за замовчуванням. Найкращий і прогнозований результат досягається саме на натуральній базі при правильному підборі рівня тону та відтінку. Важливе правило: «фарба фарбу не освітлює», тобто якщо волосся вже має штучний пігмент після попереднього фарбування, новий відтінок не зможе зробити його світлішим або кардинально змінити колір, а працюватиме лише в межах наявної бази. Саме тому на фарбованому волоссі більш світлі відтінки можуть не дати бажаного ефекту. Дякуємо, що звернули увагу на цей момент — ми обов’язково передамо Ваш коментар внутрішній команді бренду, адже Ваш зворотний зв’язок допомагає робити інформацію ще зрозумілішою для покупців. Бажаємо Вам вдалих результатів і тільки приємного досвіду фарбування.

• Марина Г***

Одне питання !!! Навіщо обдурювати людей ???? Ефекту освітлення 00000. Натомість !!!! Пересушене волосся , витрачені кошти і згаяний час !!!!!!

Достоинства:
    Ніяких !!!! Одні мінуса !!!!
      Представник бренду

Марина, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - нам щиро шкода, що результат фарбування не виправдав Ваших очікувань і Ви залишилися розчаровані. Освітлювальна фарба Garnier Color Sensation HL3 "Мигдальний блонд" має м’яку освітлювальну дію, і вона не працює як професійне сильне освітлення (як у салоні). Цей продукт розроблений так, щоб підняти тон волосся на кілька рівнів, додати теплий, але природний відтінок блонда переважно на натуральному волоссі, а не забезпечити радикальне освітлення темного волосся. Якщо волосся було раніше фарбоване, густе або дуже темне з кольором, який має сильні пігменти, ефект освітлення може бути мінімальним або майже непомітним, оскільки побутові фарби без агресивного освітлення не здатні "витягнути" пігмент глибоко. Щодо відчуття сухості - після освітлення волосся може здаватися більш сухим, оскільки структура волосини змінюється під час хімічної дії, і саме тому після фарбування важливо використовувати доглядову маску або кондиціонер, щоб повернути м’якість і живлення. Ми обов’язково передамо Ваш відгук нашій внутрішній команді, адже він допомагає нам краще розуміти очікування користувачів. Дякуємо за зворотний зв’язок і бажаємо Вам знайти рішення, яке максимально відповідатиме Вашим потребам.