- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Обличчя пече після нього… не підійшов зовсім….
Представник брендуІрина, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що крем-сорбет Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream викликав у Вас відчуття печіння та не підійшов Вашій шкірі, адже ми прагнемо дарувати лише комфорт від нашого догляду. Така реакція може виникати з кількох причин. Цей крем містить активний вітамін С, який спрямований на надання сяйва та тонізацію, тому якщо Ваша шкіра на момент нанесення була зневодненою або мала пошкоджений захисний гідроліпідний бар’єр (наприклад, через зміну сезону чи агресивне очищення), вона стає гіперчутливою і може реагувати легким або помірним печінням на активні компоненти. Усі засоби бренду Garnier обов'язково проходять суворий дерматологічний та офтальмологічний контроль, однак, на жаль, ми не можемо повністю виключити індивідуальну чутливість або алергічну реакцію Вашого організму на окремі компоненти формули, адже це дуже індивідуально. У разі появи тривалого дискомфорту ми завжди рекомендуємо призупинити використання продукту та дати шкірі відпочити. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження нашій внутрішній команді, оскільки Ваш чесний досвід допомагає нам вдосконалюватися!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Чудовий крем,легка текстура ,добре впитує приємний запах.Продавець швидко відправив
- Недостатки:
Представник брендуМарина, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що зволожувальний крем-сорбет Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream залишив такі приємні враження завдяки своїй легкій текстурі та здатності швидко поглинатися. Ми розробили цю формулу саме для того, щоб дарувати Вашій шкірі миттєве зволоження та заряд енергії щодня. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися свіжістю та здоровим сяйвом Вашого обличчя, користуйтеся із задоволенням!
- Химич Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Не крем ,а сорбет! Цікавий. Після нанесення таке враження , що пудрою присипане обличчя.Спробувала, і більше не куплю. Мені не підійшов.
- Достоинства:
- Запах при́ємний
- Недостатки:
- Недостатньо зволожує.
Представник брендуЛюдмила, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже шкода, що наш зволожувальний крем-сорбет Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream не підійшов Вам. Цей крем-сорбет був розроблений з легкою, освіжаючою формулою, яка дарує шкірі матовий, "пудровий" фініш, що особливо цінують власниці комбінованої та жирної шкіри у теплий період. Ми розуміємо, що для Вашого типу шкіри зволоження виявилося недостатньо, адже потреби кожного обличчя дуже індивідуальні, тому у випадках, коли хочеться більш інтенсивного живлення та комфорту, ми рекомендуємо поєднувати сорбет із нашою сироваткою з вітаміном С - це допоможе підсилити доглядовий ефект і усунути відчуття сухості - ссылкаВаші враження допомагають іншим покупцям краще зрозуміти особливості продукту, за що ми Вам дуже вдячні. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження команді! Бажаємо Вам тільки вдалих покупок!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Дуже добрий крем! Працює
Представник брендуЮлія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що зволожувальний крем-сорбет Garnier Vitamin C виправдав Ваші очікування та продемонстрував свою ефективність. Ми розробили цю легку формулу саме для того, щоб дарувати шкірі миттєвий заряд енергії, свіжість та природне сяйво. Бажаємо Вам щодня насолоджуватися результатом!
- Ир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Представник брендуИр, добрий день! Дякуємо Вам за оцінку! Нам щиро шкода, що зволожувальний крем-сорбет Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream не виправдав Ваші очікування. Ми розуміємо, що підбір догляду є дуже індивідуальним. Також часто розмір місткості продукту значно більший, ніж обсяг заявленої кількості (мл) в ній. Тому візуально може створитися враження незаповненості банки, також при транспортуванні консистенція може зміститись, кількість мілілітрів самого вмісту обов'язково відповідає, заявленій інформації на сайті. Бажаємо Вам гарного дня!
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Ніжний легкий освіжаючий крем, дуже м’яка структура, мені підійшов та сподобався, але було-б круто якщоб був більш як сорбет з якимось вкрапленнями крупинками, а не просто однорідний.
Представник брендуТетяна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що ніжність та освіжаючий ефект нашого крем-сорбету Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream припали Вам до душі. Ми розробили його однорідну текстуру саме для того, щоб вона миттєво танула на шкірі, даруючи відчуття невагомості та комфорту. Дякуємо за Вашу довіру! Бажаємо Вам чарівності!
- Васильева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Ужас, скатывается, знала бы, не купила! Причем неважно были до этого какие-то средства или на голую кожу.
- Достоинства:
- Легкая текстура
- Недостатки:
- Скатывается
Представник брендуЛилия, добрий день! Дякуємо Вам за відгук про зволожувальний крем-сорбет з вітаміном С - Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream. Нам щиро прикро, що засіб не виправдав Ваших очікувань і виявився некомфортним у використанні. Цей крем має легку сорбет-текстуру та створений для надання шкірі свіжості, зволоження і природного сяяння. Формула містить зволожувальні компоненти, а також ніацинамід і вітамін С, які допомагають вирівнювати тон шкіри та надавати їй більш свіжого вигляду. Водночас через легку текстуру та активні компоненти результат і відчуття на шкірі можуть відрізнятися залежно від типу шкіри, її поточного стану та поєднання з іншими засобами догляду. Ефект плівки або скочування інколи може виникати, якщо наносити занадто велику кількість продукту або якщо попередній догляд не встиг повністю увібратися. Для більш комфортного результату рекомендуємо наносити невелику кількість крему на добре очищену шкіру, попередньо давши сироватці чи іншим засобам повністю вбратися, та розподіляти його тонким шаром легкими рухами. Також інколи краще працює нанесення меншої кількості продукту з поступовим розподіленням по шкірі. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми обов’язково передамо його нашій внутрішній команді. Бажаємо Вам гарного дня та лише приємних результатів у догляді за шкірою!
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Гарно зволожує! Для моєї чутливої шкіри підійшов. Гарно пахне, вбирається швидко, обличчя свіженьке!
- Достоинства:
- Обличчя не липке
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуМарина, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що зволожувальний крем-сорбет Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream ідеально підходить для Вашої чутливої шкіри, швидко вбирається, приємно пахне та дарує свіжість і сяйво обличчю. Раді, що крем не залишає липкості та дарує комфорт протягом дня! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Х***Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Супер крем, мені дуже зайшов
Представник брендуІрина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що зволожувальний крем-сорбет Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream Вам так сильно сподобався. Ми розробили цю легку та освіжаючу текстуру з вітаміном C саме для того, щоб миттєво зволожувати шкіру, стирати сліди втоми та дарувати обличчю здорове природне сяяння. Користуйтеся з великим задоволенням!
- Соната К***Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Чудовий крем та легка текстура
Представник брендуСоната, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що Ви оцінили легку текстуру нашого крем-сорбету, адже ми розробили його з вітаміном С саме для того, щоб дарувати Вашій шкірі миттєву свіжість та природне сяйво без обтяження. Ваша задоволеність продуктом - найкраща нагорода для нас!
- КатеринаПродавец: Rozetka. Вес: 85 г
Текстура дуже легенька, не потрібно багато наносити, то має бути економний. Дуже сподобався
Представник брендуКатерина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили легку текстуру та економічність нашого крем-сорбету з вітаміном С. Ми розробили цю формулу для того, щоб навіть невелика кількість засобу дарувала шкірі миттєву свіжість та природне сяйво. Ми цінуємо Вашу довіру!
- Вікторія Ш***Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
класний крем, текстура - вау. легкий, гарно вбираєтсья, не скатуєтсья і не лишає жирності
- Достоинства:
- легкий, класно звоожує
- Недостатки:
Представник брендуВікторія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що Ви оцінили "вау-текстуру" нашого крем-сорбету та його здатність швидко вбиратися без жирності. Ми розробили цю формулу з вітаміном С саме для легкого зволоження та надання шкірі природного сяйва, тож дуже раді, що продукт став Вашим фаворитом!
- ОлександраПродавец: Rozetka. Вес: 85 г
Спробувала цей крем і була дуже приємно здивована. Супер приємний в нанесенні, легкий, не жирнить шкіру. За свої гроші - топ
- Достоинства:
- текстура, легкість, приємний запах, економний
Представник брендуОлександра, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми вражені, що крем-сорбет з вітаміном С став для Вас приємним відкриттям завдяки своїй невагомій текстурі та економічності. Ми розробили цю формулу саме для того, щоб Ви могли насолоджуватися свіжістю та природним сяйвом шкіри без зайвого обтяження та жирності. Ваша довіра надихає!
- Виктория Н***Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Дуже сподобався.
Представник брендуВиктория, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що зволожувальний крем-сорбет Garnier Vitamin C Вам сподобався. Ми розробили цю легку формулу саме для того, щоб дарувати Вашій шкірі щоденну порцію свіжості та природного сяйва. Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Х***Продавец: Rozetka. Вес: 85 г
Класний крем , мені дуже сподобався . Текстура цікава.
- Достоинства:
- Легка текстура , зволожує , шкіра сяє
Представник брендуВікторія, добридень! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ми вражені, що крем-сорбет Garnier Vitamin C Fresh & Bright Hydrating Sorbet Cream З вітаміном С Вам сподобався. Раді, що Ви оцінили його легку текстуру, зволоження та сяючий ефект для шкіри. Нехай і надалі дарує Вам відчуття свіжості та зволоження!