Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Тональный флюид для лица Garnier Vitamin C Wonder Tint SPF50 Натуральный 40 мл (3600542664905)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Якщо у вас дуже світла шкіра,краще беріть тон світлий ніж натуральний.Для мене флюїд трішки затемний,лягає як легка засмага.Але в цілому якість хороша.

Представник бренду

Наталья, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук, що поділилися своїм досвідом! Розуміємо, що підбір відтінку онлайн може бути непростим, тому для найкращого результату радимо за можливості тестувати відтінки в офлайн-точках продажу перед першою покупкою - раді, що загальна якість тонального флюїду Garnier Wonder Tint з вітаміном С SPF50 Вам сподобалась і засіб дарує гарний ефект на шкірі!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Відтінок «Натуральний» добре підійшов до мого тону шкіри. Флюїд приховує невеликі почервоніння, не підкреслює пори та виглядає акуратно протягом дня. Все сподобалось!

Представник бренду

Світлана, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про тональний флюїд Garnier Wonder Tint! Ми в захваті, що відтінок "Натуральний" ідеально підійшов Вашій шкірі, а сам засіб акуратно тримається протягом дня, приховує почервоніння та не підкреслює пори. Формула з вітаміном С та високим захистом SPF 50 створена саме для того, щоб дарувати обличчю рівний тон, природне сяйво та надійний захист від сонця. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним виглядом своєї шкіри та чудовим настроєм!

• Соломія К***
    Продавец: Rozetka. Тон: Светлый Wonder Tint Garnier

Люди які ставлять погану оцінку через те що вибрали неправильний колір - неадеквати . Якість продукту на високому рівні, а те що вам колір не підходить це ваша проблема - обирайте по вашому кольору шкіри і не водіть людей в оману . Мої рекомендації

Достоинства:
    Матовий супер
      Представник бренду

Соломія, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук про тональний флюїд Garnier Vitamin C Wonder Tint SPF50 та за Вашу рекомендацію! Нам неймовірно приємно, що Ви високо оцінили якість продукту та його фініш, який дарує шкірі доглянутий вигляд. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним макіяжем, надійним захистом від сонця та чудовим настроєм щодня!

• Александр В***

Супер!

Представник бренду

Александр, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку! Ми дуже раді, що тональний флюїд для обличчя Garnier Wonder Tint з вітаміном С SPF50 припав Вам до смаку та приносить задоволення під час використання. Ваш відгук надихає нас! Користуйтеся із задоволенням!

• Евгения

уточніть будь ласка.. чи не дуже світлий цей відтінок..
      на весну - літо підійде?
      шкіра доволі світла.. але з почервоніннями

• Марина К***

Гарний флюїд

Представник бренду

Марина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що тональний флюїд для обличчя Garnier Wonder Tint з вітаміном С SPF50 Вам сподобався. Цей флюїд створений, щоб забезпечувати щоденний догляд, рівномірне покриття та захист шкіри від сонця, водночас даруючи свіжий та природний вигляд. Ваш позитивний досвід надихає нас! Користуйтеся із задоволенням!

• Евгения

подскажите пожалуйста, не сильно темный он?

• Ксенія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Сподобалося, що засіб поєднує тонування та високий захист SPF 50. Покриття легке, добре вирівнює тон шкіри й підходить для щоденного макіяжу!

Представник бренду

Ксенія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про тональний флюїд для обличчя Garnier Wonder Tint із вітаміном С. Ми неймовірно щасливі, що Ви оцінили це бездоганне поєднання легкого тонуючого покриття та високого захисту SPF 50, яке допомагає делікатно вирівняти тон шкіри, дарує їй природне сяйво та є ідеальним вибором для Вашого комфортного щоденного макіяжу! Бажаємо Вам чудового дня!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Флюїд має дуже легку текстуру, добре розподіляється по шкірі та не створює ефекту маски. Відтінок виглядає природно, а обличчя після нанесення - свіжим і доглянутим, дуже сподобався, ефект те що треба )

Представник бренду

Юлія, вітаємо! Щиро дякуємо за такий чудовий відгук про тональний флюїд для обличчя Garnier Wonder Tint із вітаміном С. Ми неймовірно щасливі, що його дуже легка текстура, натуральний відтінок та високий захист SPF50 подарували Вашій шкірі бездоганний доглянутий вигляд без ефекту маски, забезпечивши саме той бажаний ефект свіжості та комфорту, який Ви шукали! Бажаємо Вам натхнення!

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Приємний тональний флюїд на теплу пору року. Не відчувається важким на обличчі, легко наноситься пальцями та залишає природний фініш.

Представник бренду

Євгенія, добрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір тонального флюїду Garnier Wonder Tint із вітаміном С. Ми неймовірно раді, що його легка текстура без ефекту обтяження, природний фініш та надійний захист SPF50 стали для Вас ідеальним вибором на теплу пору року! Бажаємо Вам чудового настрою!

• Карина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Флюїд сподобався своєю легкою консистенцією та натуральним результатом. Добре підходить для повсякденного використання, коли хочеться мінімум макіяжу й захисту від сонця.

Представник бренду

Карина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про тональний флюїд Garnier Wonder Tint! Ми раді дізнатися, що Ви оцінили його легку консистенцію, натуральний результат та вважаєте його ідеальним вибором для повсякденного мінімалістичного макіяжу. Наша формула, збагачена вітаміном С та ультрависоким фактором захисту SPF 50, створена саме для того, щоб одночасно вирівнювати тон, дарувати шкірі природне сяйво та надійно захищати її від сонячних променів. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися свіжістю свого обличчя та чудовим настроєм!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Хороший засіб, все, як заявлено виробником, раджу!

Представник бренду

Наталія, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про тональний флюїд Garnier Wonder Tint! Нам надзвичайно приємно, що продукт повністю виправдав Ваші очікування, адже його невагома текстура з вітаміном С створена для того, щоб миттєво вирівнювати тон, надавати шкірі природного сяяння та одночасно захищати її від фотостаріння завдяки високому фактору SPF50. Раді, що Ви задоволені результатом, та бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним виглядом свого обличчя, комфортом і чудовим настроєм щодня!

• Ірина К***

Гарний продукт

Представник бренду

Ірина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені нашим тональним флюїдом Garnier Wonder Tint. Ми розробили цю формулу з вітаміном С, щоб Ви могли отримати не лише природний рівний тон і сяйво, а й максимально надійний захист від сонця завдяки SPF 50. Бажаємо Вашій шкірі завжди бути здоровою та доглянутою, користуйтеся з великим задоволенням!

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Светлый Wonder Tint Garnier

Супер , дуже гарно рівняє тон обличчя

Представник бренду

Алла, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що тональний флюїд Garnier Vitamin C Wonder Tint SPF50 став Вашим вдалим вибором для вирівнювання тону обличчя. Ми розробили цю формулу з вітаміном С та SPF50, щоб Ви могли насолоджуватися не лише ідеальним виглядом шкіри, а й надійним захистом від сонця щодня. Бажаємо Вам натхнення!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Светлый Wonder Tint Garnier

Мені зайшов, на обличчі не помітний, тон вирівнює. Не скатується, не розбирається, протримався ввесь день.
    Загалом я задоволена

Представник бренду

Наталія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що тональний флюїд для обличчя Garnier Vitamin C Wonder Tint SPF50 став Вашим вдалим вибором. Ми дуже раді, що флюїд забезпечив Вам стійкість на весь день та природний вигляд без ефекту маски, одночасно захищаючи шкіру завдяки SPF50. Ми цінуємо Вашу довіру!

• Оксана П***

Я очень довольна.

Достоинства:
    Ещё лучше, чем про него написано
    Недостатки:
    Пока не обнаружены
      Представник бренду

Оксана, добридень! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді чути, що тональний флюїд для обличчя Garnier Vitamin C Wonder Tint SPF50 перевершив Ваші очікування! Приємно, що Ви задоволені результатом і не виявили недоліків. Формула створена для того, щоб поєднувати легке вирівнювання тону, природне сяяння та високий рівень захисту від сонця. Дякуємо, що ділитеся своїм досвідом!

• Олена П***

Невідчувається на шкірі
    Дуже гарно зволожує ,вирівнює тон,немає ефекту маски
    Буду брати ще

Достоинства:
    Брала дорогі вв креми,а цей флюід в рази краще
      Представник бренду

Олена, раді вітати! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Щасливі читати, що тональний флюїд Garnier Wonder Tint з вітаміном С SPF50 настільки Вам сподобався та виправдав очікування! Приємно, що Ви оцінили його легку, невагому текстуру без ефекту маски, зволоження та здатність вирівнювати тон шкіри. Нехай і надалі дарує комфорт та природне сяяння Вашій шкірі!

• Татьяна И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Товар по кольору підійшов але, таке відчуття що його там пів флакончика

Достоинства:
    Колір, рідкий, зручний
    Недостатки:
    Прийшов у коробочці без упаковки, маю на увазі, фабричної упаковки, кришка легко знімається, таке враження, що ним користувались та положили в коробочку
      Представник бренду

Татьяна, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро шкода, що Ви розчаровані покупкою. Інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної та доглядової косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Також часто розмір ємності значно більший, ніж обсяг заявленої кількості (мл) в ній. Бажаємо Вам гарного дня!

• Н.І
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Не сподобався. Залишає відчуття липкості на обличчі, жирнить її, хоча в мене нормальна шкіра. "Натуральний" відтінок робить шкіру жовтого кольору. За ці кошти краще купити якийсь тональний, який буде в рази кращим, ніж цей флюїд

Представник бренду

Н.І, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук про тональний флюїд для обличчя Garnier Wonder Tint з вітаміном С SPF50! Нам щиро прикро, що засіб не повністю виправдав Ваші очікування та здивував ефектом липкості й невідповідністю відтінку. Важливо врахувати, що цей продукт не є класичним тональним кремом, а поєднує в собі функції глибокого догляду з вітаміном С та потужного захисту від сонця SPF 50, тому його легка текстура розроблена для створення природного вологого сяйва, що на нормальній шкірі іноді може відчуватися як зайвий блиск, якщо нанести забагато продукту. Що стосується кольору, у цій лінійці засіб представлений у двох універсальних відтінках ("Світлий" та "Натуральний"), і оскільки "Натуральний" має тепліший підтон, на Вашій шкірі він міг проявитися більш жовтим, тому для бездоганного злиття з тоном ми рекомендуємо наносити флюїд зовсім невеликими порціями та ретельно розтушовувати. Ми обов'язково передамо Ваші зауваження щодо палітри та фінішу нашій внутрішній команді, адже Ваш чесний зворотний зв’язок допомагає нам вдосконалювати формули!

• Наталія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Натуральный Wonder Tint Garnier

Не сподобався. Зробив шкіру жовтішою та викликав подразнення. Робота магазина - без нарікань

Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що тональний флюїд Garnier Wonder Tint з вітаміном С SPF50 не виправдав Ваших сподівань та спричинив дискомфорт. Щодо відтінку, у цій лінійці представлено два варіанти, і, можливо, для Вашого тону шкіри краще підійшов би саме світліший відтінок, щоб уникнути зайвої жовтизни. Стосовно подразнення хочемо зазначити, що всі продукти бренду Garnier проходять суворий дерматологічний та офтальмологічний контроль, проте ми не можемо повністю виключити індивідуальну реакцію Вашого організму на певні інгредієнти, адже це дуже індивідуально. Також подібна реакція та нерівномірність кольору можуть бути наслідком зневодненості шкіри, тому ми завжди радимо приділяти особливу увагу зволоженню перед нанесенням декоративної косметики. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок, ми обов'язково передамо Ваше звернення нашій внутрішній команді для аналізу!