Отзывы покупателей о Интенсивно восстанавливающий крем для рук Garnier Skin Naturals против сухости 75 мл (3600542561426)
- AI аналіз відгуків119 відгуків: 82% позитивних, 10% нейтральних, 8% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший крем. Много лет им пользуюсь. Спасает руки даже если серьезно повреждены трещинами или начинают шелушиться.
Густой и жирный.
Если есть микротрещины, то может по началу щипать. Но это лучший крем за все временами, чтоб восстановить ручки. - Галина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купляю давно, то ж всім пропоную, особливо жінкам
- Достоинства:
- дуже якісний крем, шкіра стає оксамитова
- Недостатки:
Представник постачальникаГалина, раді вітати. Вдячні Вам за відгук та рекомендації. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - Garnier. Щасливі, що Вам подобається крем та його якість протягом тривалого використання. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем хороший, но объем меньше,чем в другой версии такого же крема. Восстанавливает очень сухую кожу достаточно быстро. Но мне больше нравится крем по 100мл в красной упаковке
- Достоинства:
- Хорошо восстанавливает кожу
- Недостатки:
- Меньший объем и более плотная текстура
Представник постачальникаІрина, добрий день. Щиро дякуємо Вам за коментар. Цінуємо Ваш досвід, довіру до бренду. Ми раді, що використання інтенсивно відновлювального крему для рук Garnier Skin Naturals проти сухості принесло Вам приємні враження. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- ТатьянаПродавец: Rozetka
Всегда предвзято относилась к отзывам о кремах для рук, но, весной, когда моя кожа вдруг стала сухой, теперь-то я знаю, насколько это важная часть ухода за собой.
- Достоинства:
- легко наносится, недорого стоит, бережно питает кожу, увлажняет
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После обновления хуже не стал.
Единствнный, который справляется с сухостью рук.
Представник постачальникаКатерина, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже цінуємо, що оновлений інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем отличный,хорошо увлажняет.Кожа рук у меня очень сухая с трещинами в период зимы.Крем помог,теперь он всегда в моей сумке.
- Достоинства:
- Питает и увлажняет
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый любимый и эффективный крем для рук! Быстро впитывается, очень хорошо восстанавливает даже потрескавшуюся кожу на руках. Оценила не только я, а ещё и придирчивый муж)) первый коем, который ему "зашёл")))
- Достоинства:
- Ненавязчивый запах, быстро впитывается, эффективно питает и восстанавливает кожу
- Недостатки:
- Периодически заканчивается))
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем, впитывается в кожу рук быстро, пахнет достаточно приятно, неплохо увлажняет, эффект виден моментально, у меня немного сухая кожа рук, и в некоторых местах видно небольшое шелушение, как только наношу этот крем, он моментально скрывает это шелушение, и его становится не видно, что круто)
- Достоинства:
- Эффект действительно виден, быстро впитывается в кожу, приятный запах,
- Недостатки:
- Нет никакой защитной пленки на упаковке, как по мне, это минус
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В порівнянні з цим же кремом кількарічної давнини - значно скромніший ефект. Але нічого кращого за ці роки я так і не знайшла.
Представник брендуАлла, вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру до крему для рук Garnier Skin Naturals. Компанія постійно вдосконалює свої формули, щоб вони були максимально ефективними та комфортними для щоденного використання, тому іноді зміни у складі чи текстурі можуть впливати на сприйняття результату. Сподіваємося, що він і надалі залишатиметься надійним засобом у Вашому догляді! Гарного дня!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій улюблений червоний тюбик в новому оформленні. Нарешті тут появилась відкидна кришечка, з якою в рази зручніше, бо ж намащеними руками закручувати тюбик було незручно. Так же змінився запах, раніше був різкий хімозний, зараз ледве вловимий аромат чи то трави чи то листя, коротше пахне приємніше. Ну і звичайно ж сам тюбик змінився. Рекомендую цей крем тим, хто страждає від сильного лущення шкіри рук внаслідок праці з грішми, на городі, вдома.
- Достоинства:
- Еко упаковка. Чудово заживляє тріщини і дрібні ранки. Приємно і ненав'язливо пахне
- Недостатки:
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось в оновленому варіанті інтенсивно відновлювального крему для рук Garnier Skin Naturals проти сухості. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!
- ЛіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Багато перепробувала ,але постійно повертаюсь до цього! Найкращий крем для рук,з того, що в мене було!
Представник постачальникаЛіана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що наш інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості став для Вас найкращим та найдієвішим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний крем.
Представник постачальникаОльга, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду - Garnier. Щиро раді, що інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем.
Представник постачальникаМарина, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий крем для дуже сухої шкіри рук, який я тільки купляла!
- Достоинства:
- Швидко вбирається, шкіра гладенька і доглянута
Представник постачальникаВікторія, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Зоя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем добре зволожує суху шкіру рук.
Приємний аромат.
Рекомендую!- Достоинства:
- Гарно зволожує
- Недостатки:
Представник брендуЗоя, добрий день! Дякуємо, що поділилися враженням про інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals! Раді дізнатися, що крем добре зволожує суху шкіру та залишає приємний аромат. Його ніжна формула допомагає підтримувати комфорт і м’якість рук щодня, і чудово підходить для регулярного догляду. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Алексей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем, жена довольная.
- Достоинства:
- Жирный, быстро впитывается.
- Недостатки:
- Быстро заканчивается
Представник брендуАлексей, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ваша дружина задоволена інтенсивно відновлювальним кремом для рук Garnier Skin Naturals проти сухості. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем дійсно якісний. Дуже приємне сприймання його на руках. Довгий час відчувається мʼякість шкіри рук. Дякую за винахід. Рекомендую, не пошкодуєте
Представник брендуНаталия, добрий день. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені інтенсивно відновлювальним кремом для рук Garnier Skin Naturals проти сухостіта та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У крема очень приятный запах,
- Достоинства:
- Хорошо смягчает кожу
- Недостатки:
Представник брендуИрина, добрий день. Дякуємо за відгук про інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals! Ми раді, що Вам сподобався його приємний аромат та здатність чудово пом'якшувати шкіру. Нехай крем продовжує радувати Вас своєю якістю!
- ЕллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний зимовий крем!
Дякую!- Недостатки:
Представник брендуЕлла, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що інтенсивно відновлюючий крем для рук - Garnier Skin Naturals проти сухості Вам сподобався та Вас радує результат. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем, вже багато років користуємось всією родиною,
- Достоинства:
- заживляє навіть невеличкі тріщини
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталья, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості повністю задовольняє потреби Вашої родини і дарує чудовий результат. Дякуємо за Вашу відданість і довіру. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися нашими кремами та мати здорову і доглянуту шкіру. Гарного дня!
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний крем.Інтенсивно зволожує
Представник постачальникаТетяна, вітаємо. Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання. Цінуємо, що Вам сподобався наш інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем,рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаВалентина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання інтенсивно відновлювального крему для рук Garnier Skin Naturals проти сухості. Раді, що Вам сподобався крем та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Гаркавец А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем хорошо впитывается кожей, приятный запах.
Представник постачальникаАлександр, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми раді, що інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості Вам сподобався і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня та задоволення від використання!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем за невеликі гроші
- Достоинства:
- Виконує своє призначення
Представник постачальникаОлександр, раді вітати. Ми вдячні Вам за відгук. Раді, що інтенсивно відновлювальний крем для рук Garnier Skin Naturals проти сухості виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Бажаємо Вам здоров'я та гарного дня!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно живить шкіру
Представник постачальникаНадія, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Гаврилина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий кремчик!
Взимку врятував від сухості
Раджу до покупки- Недостатки:
Представник постачальникаЛариса, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію! Бажаємо Вам гарного дня!
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем дуже класний! Дуже добре зволожує! Дуже мені подобається!
- Достоинства:
- Дуже добре зволожує! Коштує не дорого
- Недостатки:
Представник постачальникаВікторія, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взимку маю проблеми з сухістю рук та тріщинами. Слава Богу цей крем є дуже помічний! Результат вже видно на наступний день. Замовляв тут, щоб не натрапити на підробку, якщо такі є.
- Достоинства:
- Добре загоює та зволожує
- Недостатки:
Представник постачальникаРостислав, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий крем для рук
- Достоинства:
- Зволожує, гарно вбирається і робить шкіру як у немовлят
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Цінуємо те, що Ви з нами. Ми щасливі, що крем став для Вас найкращим! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю цей крем.
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви поділяєте з нами такі позитивні емоції. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже чудовий пом'ягкуючий кремчик,
Дякую
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як кажуть: можна було б краще, але не буває. Після того, як перепробувала безліч кремів для пом'якшення шкіри рук, обрала саме цей. Шкода, що зник з продажу крем для ніг цього ж бренду. Такий же хороший.
- Достоинства:
- Крем вищого гатунку!
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С проблемой ОЧЕНЬ сухих рук справляется на отлично!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що крем для рук Garnier "Інтенсивний догляд" справився з проблемою Ваших рук і Ви залишились задоволені. Бажаємо краси та здоров'я!
- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем,пользуюсь уже несколько лет,особенно зимой,помогает восстановить повреждённую сухую кожу
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторе! Дякуємо за Ваш відгук, та довіру до бренду Garnier. Ми раді, що крем для рук Garnier "Інтенсивний догляд" справляється з проблемою Ваших рук і Ви задоволені від результату. Бажаємо гарного дня!
- Марта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем! Дуже зволожуючий, після нанесення, суха шкіра рук стає заразу м'якою і приємною на дотик. Має гарний аромат.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший крем для сухої шкіри. Реально рятує зимою. Приємне відкриття для чутливої до холоду шкіри.
Запах помірний, не приторний.
Крем звісно що жирний, але на ніч як раз ідеальний, на ранок плівки немає.
П.С. дорогий Garnier, хотілось би, щоб аналогічний був для обличчя.- Достоинства:
- Добре пом'якшує шкіру
- Недостатки:
- Жирний крем. Тюбик прямо липкий, якщо закручувати одразу намазаними руками