Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Средство для снятия макияжа 2 в 1 Garnier Skin Naturals Основной уход 200 мл (3600540694133)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Юлія Н***

Чудовий засіб. Замовляю не вперше. Дуже задоволена.

Представник бренду

Юлія, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю та дією засобу для зняття макіяжу 2 в 1 Основний Догляд - Garnier Skin Naturals. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

Обожнюю цей засіб.

Представник бренду

Лариса, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що засіб для зняття макіяжу 2 в 1 Garnier Skin Naturals Основний догляд подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Лариса Л***

Користуюся тільки цим засобом, бо він супер!

Представник бренду

Лариса, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що засіб для зняття макіяжу 2 в 1 Основний Догляд - Garnier Skin Naturals Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

Засіб просто супер!

Представник бренду

Лариса, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання засобу для зняття макіяжу 2 в 1 Garnier Skin Naturals Основний догляд. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Дарья

Хороший засіб, мені сподобався, очі себе комфортно почувають після нього

Достоинства:
    Ціна/об'єм
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Дарья, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що засіб для зняття макіяжу 2 в 1 Garnier Skin Naturals подарував комфорт Вашим очам і став хорошим помічником у догляді за шкірою. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями, і сподіваємося, що наша продукція і надалі буде приносити Вам тільки задоволення!

• Дарина С***

Рекомендую !

Дарина, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш коментар, за рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви задоволені засобом для зняття макіяжу 2 в 1 Garnier Skin Naturals Основний догляд. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Наталія Г***

Чудово змиває косметику, приємний аромат.

Достоинства:
    якість, ціна
    Недостатки:

Наталія, доброго дня. Ми вдячні за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Бажаємо вдалого настрою!

• Олена К***

Засобом користуюь багато років, кращого не зустрічала.

Олена, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Любовь К***

Змити водостійку туш це той ще квест. Цей засіб справляється .

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:

Любовь, вітаємо. Щиро дякуємо за Ваш відгук. Дійсно, з водостійким макіяжем найкраще впораються засоби, що містять олію. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Христина Ж***

Гарний засіб. Рекомендую.

Христина, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар, за Вашу рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Наталья К***

Це мій фаворит на протязі довгих років, вже якщо чесно, не пам'ятаю скільки років я ним користуюся... Років з десять точно. І скільки б я не намагалася перейти на щось інше - завжди повертаюся до нього!!!

Достоинства:
    Добре видаляє водостійкий макіяж, не викликає подразнення очей.
    Недостатки:
    Швидко закінчується

Наталья, добрий день. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені засобом для зняття макіяжу 2 в 1 Garnier Skin Naturals Основний догляд та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!

• Инна

Водостойкий макияж снимает на "отлично". Хотя перед покупкой данного средства приобрела другое. Но оно не справлялось со своей задачей. Как бы я долго не держала ватный диск. А это быстро и без особых усилий снимает самый водостойкий макияж!!!

Достоинства:
    Быстро снимает самый стойкий макияж
    Недостатки:

Инна, добрий день. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Елена А***

Дуже сподобався

Достоинства:
    Гарно змиває макіяж
    Недостатки:

Елена, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Антон

Дуже якісний, один з кращих на ринку

• Ольга

Дуже хороший засіб для зняття макіяжу, двофазний, жирненький. В мене є від мері кей теж двуфазка, не скажу що цей дуже гірший, трошки поступається. Знімає і туші і олівці, потрібно потримати спонжик трішки часу, і тоді стерти мейк, і результат супер. Після чого звісно треба вмитись улюбленою пінкою чи гелем з теплою водою, не розумію тих, хто не очищає обличчя повністю, як після таких засобів, так і після міцелярок..

Достоинства:
    двофазна
    Недостатки:

Доброго дня, Ольга! Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Ви залишились задоволені засобом очищення. Для завершення етапу очищення шкіри, зверніть увагу на тонізуючі засоби по догляду за шкірою від Garnier - ссылкаЗасоби тонізують шкіру, видаляють залишки забруднень та підготовлюють шкіру до нанесення догляду.

• Юлія

Не знімає звичайну дешеву туш. Залишає неприємний жирний слід на шкірі, дуже не сподобалося

Представитель бренда

Доброго дня, Юлія! Засіб для зняття макіяжу 2 в 1, це двухфазна рідина, перед використанням потрібно добре струснути флакон, щоб змішати масляну і водну фази. Відразу змочити ватний диск засобом з маслами і дбайливо без зайвого тертя очистити шкіру обличчя, очей і губ. На віях потрібно деякий час потримати ватний диск і акуратно зняти туш. Масло розчиняє компоненти водостійких і стійких косметичних засобів, які не розчинні у воді. Це полегшує процес зняття макіяжу - він просто «зісковзує» з шкіри і вій. Якщо Вам не комфортно, відчувається жирність, протріть повіки кип'яченою водою, а обличчя, як годиться, тоніком і нанесіть свій улюблений крем.

• Пулык О***

Очень хорошее средство для снятия макияжа.

Достоинства:
    Отличное средство для снятия макияжа.
  • Людмила И***
  • Julia S***

Идеальное двухфазное средство для снятия макияжа. Пользуюсь на протяжении восьми лет. После применения кожа не жирная, глаза не пекут, хорошо снимает водостойкую тушь. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Идеально снимает макияж
  • Оксана С***

Перепробовала разные средства для снятия макияжа, это самое крутое! Нет ощущения жирной кожи после его использования, нет раздражения на глазах. Очень довольна, пользуюсь уже более 4-х лет.

Достоинства:
    Нет жирной пленки, отлично смывает макияж
  • Марина

Достойное средство, после которого не хочется искать чего-то другого!

Достоинства:
    Хорошо снимает макияж.. даже водостойкий снимает без усилий.
    После снятия макияжа быстро высыхает/впитывается, оставляя ощущение свежести на коже (у меня после этого средства даже мимические морщинки исчезают).
    Я аллергик и это средство у меня не вызвало никаких реакций.
  • Ульяна
    Продавец: Rozetka

Перед применением нужно встряхнуть флакон, чтоб перемешались масляная и водная основы. Его можно использовать и с контактными линзами. Глаза не пекут, не чешутся, кожу не стягивает, оставляет только приятное ощущение.

• Света
    Продавец: Rozetka

Это - бюджетный вариант,в котором есть приятное соотношение цена-объем. А также, достойное качество. Раньше, я пользовалась дорогими средствами, но теперь не понимаю, зачем тратить больше?!