Отзывы покупателей о Стойкая крем-краска для волос Garnier Color Sensation 111 Серебряный ультраблонд 112 мл (3600541135949)

Код:  19682621
Оценка пользователей 4.66/5
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 3.0 Королевский кофе

Гарно фарбує, приємний колір королівської кави.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Не розумію на чию руку ці перчатки, ледь наділа, дуже тугі. Сама фарба з окислювачем якась неоднорідна, грудочками.
      Представник бренду

Ірина, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук про стійку крем-фарбу Garnier Color Sensation! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені розкішним і глибоким результатом фарбування, а відтінок 3.0 Королівська кава повністю виправдав Ваші очікування. Водночас ми щиро вдячні за зауваження щодо розміру рукавичок та текстури суміші. Ми обов'язково передамо цю інформацію нашій внутрішній команді, адже комфорт клієнтів під час використання продукту є нашим головним пріоритетом. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним блиском Вашого волосся, його насиченим кольором та чудовим настроєм!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 7.12 Жемчужная тайна

Задоволена

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Олена, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про стійку крем-фарбу Garnier Color Sensation. Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені високою якістю продукту, а вишуканий відтінок 7.12 подарував Вашому волоссю розкішний колір і дзеркальний блиск без жодних нарікань. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганним виглядом свого волосся, його шовковистістю та чудовим настроєм щодня!

• Оксана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: Color Sensation 4.12 перламутровый-каштановый

Фарба подобається,гарний тон

Представник бренду

Оксана, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation інтенсивний колір у відтінку 4.12 Вам сподобалася та подарувала бажаний гарний тон. Ця унікальна формула з інтенсивними пігментами та перламутром створена спеціально для того, щоб забезпечувати точне попадання в колір, розкішне дзеркальне сяяння пасем та стовідсоткове зафарбовування сивини. Бажаємо Вашому волоссю завжди залишатися яскравим, шовковистим та доглянутим!

• Наталя У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 8.12 Изысканный Опал

Гарна якість

Представник бренду

Наталя, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви оцінили якість нашої фарби Garnier Color Sensation. Відтінок 8.12 Вишуканий Опал створений спеціально для того, щоб дарувати волоссю благородний холодний колір та дзеркальне сяйво. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися результатом та м'якістю Вашого волосся!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 10.21 Жемчужный перламутр

Відповідає опису

Представник бренду

Світлана, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Ми в захваті, що відтінок 10.21 лінійки Garnier Color Sensation повністю виправдав Ваші очікування та відповідає опису. Ми розробили цю формулу з есенцією дикої троянди та перламутром саме для того, щоб Ви могли насолоджуватися дзеркальним блиском та розкішним холодним кольором Вашого волосся. Бажаємо Вам завжди залишатися задоволеною результатом та сяяти кожного дня!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 1.0 Ультрачёрный

Гарна краска, дуже задоволена

Представник бренду

Марина, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що Ви задоволені результатом фарбування у відтінок 1.0 Ультрачорний. Ми розробили лінійку Garnier Color Sensation з есенцією троянди та перламутром саме для того, щоб Ви насолоджувалися насиченим кольором та розкішним дзеркальним сяйвом волосся. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Марина

Зафарбовує рівномірно , але колір тримається десь близько двух тижнів.

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Не стійка, швидко змивається.
      Представник бренду

Марина, доброго дня! Дякуємо, що поділилися досвідом використання фарби Garnier Color Sensation у відтінку 7.12. Нам приємно, що Ви оцінили рівномірність зафарбовування та красу кольору, проте шкода, що стійкість виявилася недостатньою. На швидкість вимивання пігменту, особливо прохолодних попелястих відтінків, впливає багато факторів: початковий стан та пористість волосся, частота миття, а також використання засобів для догляду. Щоб довше зберегти інтенсивність кольору, ми радимо використовувати спеціальні лінійки для фарбованого волосся, які допомагають "запечатати" пігмент усередині, та уникати гарячої води під час миття голови. Ваш відгук є важливим для нас, тому ми обов’язково передамо його команді. Бажаємо Вам лише приємних результатів і краси Вашого волосся!

• Ярослава Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 4.0 Каштановый перламутр

Все чудово

Представник бренду

Ярослава, раді вітати! Дякуємо за Вашу оцінку! Щасливі дізнатися, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 4.0 Каштановий перламутр виправдала Ваші очікування. Ваш відгук дуже цінний для нас! Користуйтеся тільки із задоволенням!

• Людмила М***

Гарна якість, і дешевше чим в супермаркетах

Представник бренду

Людмила, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі чути, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 4.12 виправдала Ваші очікування та сподобалась своєю якістю. Ця фарба створена для того, щоб дарувати насичений, глибокий колір із красивими переливами та водночас дбайливо ставитися до волосся, залишаючи його м’яким і доглянутим після фарбування. Сподіваємось, і надалі вона буде радувати Вас своїм результатом та стійкістю кольору!

• Ирина А***

Зафарбовує 100% сивини, рівномірно лягає на волосся.

Достоинства:
    Зафарбовує 100% сивини, рівномірно лягає на волосся.
      Представник бренду

Ирина, доброго дня! Дякуємо Вам за такий відгук! Ми в захваті, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation у відтінку 8.12 Вишуканий Опал забезпечує повне зафарбовування сивини та рівномірний результат. Раді, що Ви задоволені якістю та ефектом фарбування! Дякуємо, що обираєте нас!

• Ирина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 7.40 Насыщенный медный

Зафарбовує 100% сивини, рівномірно лягає на волосся.

Достоинства:
    Зафарбовує 100% сивини, рівномірно лягає на волосся.
      Представник бренду

Ирина, добрий день! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже приємно чути, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation у тоні 7.40 Насичений мідний забезпечує повне зафарбовування сивини та рівномірний результат. Раді, що Ви задоволені якістю та не відзначили недоліків. Користуйтеся із задоволенням!

• Светлана С***

Зафарбовує 100% сивини, рівномірно лягає на волосся.

Достоинства:
    Зафарбовує 100% сивини, рівномірно лягає на волосся.
    Недостатки:
    Не помітила
      Представник бренду

Светлана, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation 7.12 Перлова таємниця повністю виправдала Ваші очікування та рівномірно зафарбовує сивину. Ця формула створена для насиченого, довготривалого кольору та догляду за волоссям, тож приємно знати, що Ви задоволені результатом і рівномірністю покриття. Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина С***

Дуже швидка доставка, дякую

Достоинства:
    Хороша ціна і безкоштовна доставка з підпискою.
      Представник бренду

Ірина, добридень! Дякуємо за чудову оцінку! Нам дуже приємно чути, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 7.40 Вам до вподоби. Раді, що результат Вас тішить і волосся виглядає насиченим та яскравим. Дякуємо за довіру до Garnier!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 111 Серебряный ультраблонд

Краска ложиться хорошо. Немного щиплет кожу головы. Тон получается ровный . У меня волосы темные, высветляю давно. Этот тон подходит, не оставляет желтизны на волосах.

Достоинства:
    Получила тот цвет, который давно искала. Мне он подошёл, высветлил так, как я хотела: пепельный беж.
    Недостатки:
    Немного щиплет кожу.
      Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо за детальний відгук! Раді, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 111 Срібний ультраблонд допоміг Вам отримати саме той холодний пепельно-бежевий відтінок без небажаної жовтизни та з рівним результатом по довжині. Легке пощипування шкіри голови можливе під час освітлення, особливо на чутливій шкірі - це нормальна реакція, якщо вона короткочасна. Дякуємо, що поділилися досвідом, і раді, що відтінок Вам підійшов та виправдав очікування!

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 9.13 Кристальный бежевый светло-русый

Гарний колір без жовтизни

Представник бренду

Ирина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 9.13 Вам сподобалась і колір вийшов чистим, без жовтизни. Приємно знати, що фарба відповідає Вашим очікуванням і дарує бажаний результат!

• Вероніка С***

Фарба дуже добре зафарбовує, запах приємний. Стійка.

Представник бренду

Вероніка, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation у відтінку 4.12 Перламутровий каштановий виправдала Ваші очікування. Приємно знати, що колір насичений, добре зафарбовує волосся, а аромат під час фарбування комфортний. Дякуємо, що обираєте Garnier для догляду та кольору волосся! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олександр Р***

Гарна крем-краска.

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation у відтінку 3.0 Королівська кава виправдала Ваші очікування і радує якістю. Ваші слова надихають нас! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 110 Диамантовый ультраблонд

Нічого особливого. Колір виходить в залежності від вихідного, трохи жовтить.

Достоинства:
    Нормальний об'єм, гарна маска, прийнятна ціна
    Недостатки:
    Вихідний колір відрізняється, ніби придав жовтизни
      Представник бренду

Андрій, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання стійкої крем-фарби Garnier Color Sensation у відтінку 110 Діамантовий ультраблонд. Ми цінуємо Ваш зворотний зв'язок. Що стосується Ваших зауважень щодо кінцевого кольору та появи жовтизни: результат фарбування волосся, особливо у відтінках ультраблонд, дійсно критично залежить від вихідного (базового) кольору волосся, його початкового стану, пористості та наявності попередніх фарбувань. Пігмент, який вже є у волоссі, може впливати на фінальний тон. Відтінок 110 "Діамантовий ультраблонд" - це дуже світлий тон, і якщо вихідна база волосся мала теплий пігмент, природний процес освітлення може проявити жовтизну. Для боротьби з небажаними теплими нюансами (жовтими або помаранчевими) після фарбування ми завжди рекомендуємо використовувати спеціальні нейтралізуючі засоби догляду - шампуні або маски з фіолетовим пігментом. Вони допомагають підтримувати холодний, чистий відтінок блонду. Ми обов'язково передамо Ваш коментар нашій команді бренду Garnier для подальшого вдосконалення наших продуктів. Сподіваємося, що наступний досвід використання продукції Garnier буде для Вас більш позитивним!

• Ірина М***

Заказ пришел быстро. К сожалению, без дополнительных упаковок.

Достоинства:
    Краска подошла. Цвет получился такой, как хотела.
    Недостатки:
    Немного щипало кожу головы.
      Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді чути, що відтінок 110 Діамантовий ультраблонд фарби Garnier Color Sensation повністю виправдав Ваші очікування. Щодо легкого пощипування - перед фарбуванням завжди рекомендуємо проводити тест на алергічну реакцію за 48 годин, щоб переконатися, що формула підходить саме Вам і процедура пройде максимально комфортно. Щодо пакування: інформуємо Вас, що пакування продукції категорії декоративної та доглядової косметики, яка належить до концерну L'Oréal Group мінімізує використання пластику в упакуваннях наших продуктів, саме тому ми не використовуємо захисних плівок та мембран у більшості продукції наших брендів. Компанія відмовилася від целофану на користь турботи про екологію, тому що він не підлягає вторинній переробці. А також для косметичних засобів компанія прагне використовувати у виробництві упаковок біорозкладні матеріали, що знижує негативний вплив на навколишнє середовище. Тому вся наша продукція не містить захисних плівок та мембран. ТОВ «ЛОРЕАЛЬ Україна» вважає, що наша відповідальність залучає наших клієнтів, постачальників та споживачів до нашого процесу трансформації. Ми беремо на себе нові зобов’язання інтегрувати політику сталого розвитку у діяльність наших постачальників, і включаємо розширення можливостей спільнот, з якими ми взаємодіємо, як ключову мету до 2030 року. Ми також запускаємо інноваційний механізм з маркування екологічного та соціального впливу продуктів. Це дозволить нашим споживачам оцінити екологічний та соціальний вплив продуктів, які вони купують, та прийняти обґрунтовані рішення щодо придбання. Бажаємо Вам гарного дня!

• Куценко Т***

Волосся зафарбувалось, але в якійсь дивний колір: рожево-фіолетовий, ще й нерівномірно взялось. Серія Garnier Color Naturals набагато краща.

Достоинства:
    Сивина зафарбувалась
    Недостатки:
    Непередбачуваний кольоровий ефект
      Представник бренду

Татьяна, доброго дня! Дякуємо, що Ви поділилися своїм досвідом фарбування відтінком 8.12 Вишуканий опал фарби для волосся Garnier Color Sensation. Нам щиро шкода, що результат вийшов не таким, як Ви очікували. Відтінок 8.12 належить до холодної блонд-гами з перламутрово-попелястим напрямком. На світлому волоссі, особливо якщо воно пористе, раніше освітлене або нерівномірно вимите від попередніх пігментів, перламутрові та фіолетові нюанси можуть проявлятися інтенсивніше. Саме тому іноді колір може виглядати рожево-фіолетовим чи лягати нерівномірно - це індивідуальна реакція волосся на пігмент. Також варто врахувати різницю між серіями: Color Sensation - це лінійка з більш яскравими, насиченими, інтенсивними відтінками. А Color Naturals - це серія з натуральнішими, спокійнішими кольорами, які дають більш передбачуване класичне покриття. Ми раді, що сивина добре зафарбувалася, хоча розуміємо Ваше розчарування результатом тону. Якщо Ви надаєте перевагу більш натуральним і спокійними відтінкам, розуміємо, що Color Naturals могла більше Вам підійти. Ваш відгук обов’язково передамо внутрішній команді. Дякуємо, що знайшли час написати - ми цінуємо Ваш досвід. Бажаємо Вам лише вдалих результатів фарбування надалі!

• лариса к***

Цвет хороший

Представник бренду

Лариса, добрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями від стійкої крем-фарби Garnier Color Sensation у відтінку 10.21 Перловий перламутр. Дуже приємно чути, що колір Вас задовольнив! Бажаємо Вам гарного настрою та приємних моментів із новим відтінком волосся!

• Ельвіра Б***

Хорошая краска и цвет. Быстрая доставка

Представник бренду

Ельвіра, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation у кольорі 8.12 Вишуканий Опал сподобалася Вам і відтінок відповідає очікуванням. Бажаємо, щоб Ваше волосся залишалося яскравим, блискучим та доглянутим після кожного фарбування!

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: Garnier Color Sensation 8.11 Жемчужный светло-русый

Як для мене, найкраща , пробувала різні й дорогі , ефект однаковий.

Достоинства:
    Ціна, якість.
      Представник бренду

Аліна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у кольорі 8.11 Перлинний світло-русявий Вас повністю задовольнила. Вона забезпечує насичений та рівномірний колір, 100% покриття сивини, приємну текстуру для легкого нанесення і відмінний результат! Гарного настрою!

• Юліанна У***

вона освітлює з русого прям в білий колір?

Представник бренду

Юліанна, доброго дня! Дякуємо за Ваше запитання щодо стійкої крем-фарби Garnier Color Sensation у відтінку 8.11 Перлинний світло-русявий. Цей відтінок не є освітлювачем і не підніме русий колір «у білий». Він створений для надання перлинного, холодного світло-русявого тону й може освітлити природний колір лише на 1–2 рівні, але не до блонду. Якщо Ваше волосся темніше-русяве, результат буде ближчим до холодного русявого природнього кольору. Для значного освітлення потрібні спеціальні освітлюючі продукти або фарба з більш високим ступенем освітлення.

Перевірена , якісна.

Представник бренду

Аліна, добрий день! Дякуємо Вам за довіру! Дуже приємно знати, що крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 8.11 Перлинний світло-русявий виправдала Ваші очікування! Ця фарба забезпечує насичений, стійкий колір, а завдяки доглядовій формулі з квітковими оліями та живильним бальзамом після фарбування волосся залишається м’яким, блискучим і гладеньким. Раді, що Ви задоволені результатом!

• Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 3.16 Аметист

Более красный чем ожидалось,но цвет яркий красивый.

Достоинства:
    На лето подошёл
      Представник бренду

Лариса, добридень! Дякуємо за Ваш відгук щодо крем-фарби для волосся Garnier Color Sensation! Відтінок 3.16 Аметист справді має насичений тон - чудовий вибір для літнього образу! Ми раді, що Вам сподобався результат! Нехай фарбування завжди дарує найкращий результат та задоволення! Гарного настрою!

• Лариса С***

Сподобалась.Буду заказувати постійно.

Достоинства:
    Колір.
      Представник бренду

Лариса, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що відтінок 10.21 Перловий перламутр крем-фарби Garnier Color Sensation Вам сподобався. Це справді розкішний колір із красивим блиском. Раді, що фарба виправдала Ваші очікування - нехай кожне фарбування дарує лише задоволення й компліменти!

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 4.60 Интенсивный тёмно-красный

Відмінна якість за таку ціну.
    Продавця рекомендую.

Представник бренду

Віталій, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 4.60 виправдала Ваші очікування і радує своєю якістю. Бажаємо завжди отримувати яскравий та насичений колір, який дарує впевненість у своєму образі!

• Лілія

Краска супер, осветляет хорошо на мой темно русый цвет волос окрашивание без желтизны, холодный красивый оттенок. Не нужно дополнительно тонировать , волосы отличные
    Ничем не отличается от профессионального окрашивания в дорогих салонах

Достоинства:
    Цена-качество
      Представник бренду

Лілія, добрий день! Дякуємо Вам за такий чудовий та детальний відгук! Нам дуже приємно, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation у кольорі 10.21 Перловий перламутр виправдала Ваші очікування та подарувала красивий холодний відтінок без жовтизни. Нехай новий колір і далі тішить Вас своєю стійкістю та красою, а волосся залишається здоровим і доглянутим!

• Аліна К***

Користуюсь давно, колір чудовий , єдине цього разу якась коробка дивна, ну подивлюсь , може новий дизайн.

Представник бренду

Аліна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що колір та якість стійкої крем-фарби для волосся Garnier Color Sensation Вам до вподоби. Сподіваємося, результат фарбування порадує Вас як завжди! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ярослава Г***

Все чудово

Представник бренду

Ярослава, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що стійка крем-фарба для волосся Garnier Color Sensation у відтінку 4.0 Каштановий перламутр повністю виправдала Ваші очікування та залишила приємні враження. Ваше задоволення для нас дуже важливе!

• Вікторія П***

Дуже гарна фарба.Непогано зафарбовуе сивину,стiйка,не пече

Достоинства:
    Зафарбовуе гарно сивину Стiйка
    Недостатки:
    Не побачила
      Представник бренду

Вікторія, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation у тоні 4.0 Каштановий перламутр повністю виправдала Ваші очікування: добре зафарбовує сивину, є стійкою та не подразнює шкіру. Ваші слова надихають нас!

• Оксана М***

Краска хорошего качества.
    Волосы после нее выглядят ухоженными.

Достоинства:
    Хорошее качество, разнообразная палитра
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком про стійку крем-фарбу для волосся Garnier Color Sensation. Нам приємно чути, що фарба відповідає Вашим очікуванням та волосся після неї виглядає доглянутим. Бажаємо Вашому волоссю сяйва, здоров’я та краси щодня!

• Валентина П***

Достоинства:
    Гарний колір
      Представник бренду

Валентина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про стійку крем-фарбу Garnier Color Sensation у відтінку 4.0 Каштановий перламутр! Дуже приємно чути, що колір Вам сподобався та відповідає очікуванням. Щасливі дізнатися, що продукт дарує бажаний відтінок і задовольняє Ваші потреби!

• Наталя С***

Гарна краска

Представник бренду

Наталя, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що фарба Garnier Color Sensation у тоні 7.40 Насичений мідний Вам сподобалася. Вона створена, щоб дарувати яскравий насичений колір і здоровий блиск волосся. Нехай фарбування та отриманий колір дарують Вам тільки задоволення!

• Людмила К***

Моя улюблена фарба. Користуюсь тільки нею.

Представник бренду

Людмила, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що стійка крем-фарба Garnier Color Sensation відтінку 8.11 Перлинний світло-русявий стала Вашою улюбленою і Ви користуєтеся лише нею. Бажаємо Вам завжди мати чудовий настрій!

• Тетяна Н***

Гарний відтінок, не пошкоджує волосся. Сивину зафарбовує.

Представник бренду

Тетяна, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Радіємо, що відтінок 7.12 Перлова таємниця Вам підійшов, а результат фарбування приємно вразив. Формула крем-фарби Garnier Color Sensation створена для дбайливого ставлення до волосся та надійного зафарбовування сивини. Нехай кожне фарбування приносить лише задоволення!