- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов тавар без ніякої упаковки!!! Ганьба!!! А так сам товар отлічний!!! Хорошо що не довго доставляли а тоб прийшов би із содержимим на дні бутилочки!!! Ганьба ще раз!!!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезік отлічний рекомендую!
- Достоинства:
- Запах!
- Недостатки:
- Оставляє сліди
Представник брендуОлександр, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно чути, що антиперспірант Garnier Mineral Спорт спрей Вам сподобався та забезпечує свіжість і комфорт протягом дня. Раді, що Ви оцінили його приємний запах. Щоб запобігти білих плям, ми рекомендуємо використовувати антиперспірант на суху шкіру з відстані 15 см, в одне секундне розпилення. Перед кожним використанням, обов'язково, гарно струшувати балон. Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший антиперспірант, стійкий, добре маскує неприємний запах.
- Достоинства:
- Ціна/якість
Представник брендуДмитро, доброго дня! Дякуємо за відгук! Приємно чути, що антиперспірант Garnier Mineral Спорт спрей Вас задовольнив своєю стійкістю та здатністю ефективно маскувати запах. Щасливі, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості - такі характеристики роблять продукт комфортним у повсякденному використанні. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах сам по собі середній, але з задачею справляється 10/10. Придбав другий флакон
Представник постачальникаИван, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Ми раді, що антиперспірант Garnier Mineral Спорт спрей Вам сподобався своєю дією і нам вдалось Вас задовольнити. Бажаємо Вам гарного дня!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах і гарна защита. Дуже подобається.
Представник постачальникаЮлія, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам подобається наш антиперспірант Garnier Mineral Спорт спрей, його приємний аромат та чудовий захист. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Залишаю сліди на одязі, не рекомендую. Особливо тим, хто носить речі чорного кольору.
- Недостатки:
- Залишає сліди
Представник постачальникаСергій, доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок, що поділилися враженнями після використання антиперспіранту, для нас це важливо. Шкода, що антиперспірант розчарував Вас. Щоб запобігти білих плям, ми рекомендуємо використовувати антиперспірант на суху шкіру з відстані 15 см, в одне секундне розпилення. Перед кожним використанням, обов'язково, гарно струшувати балон. Бажаємо гарного дня!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаПетро, вітаємо. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можно брать. Аромат немного мягкий но хороший. Мне понравилось.
Представник постачальникаДобрий день, Сергій. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що антиперспірант Garnier Mineral Спорт спрей виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую не вперше, гарний антиперспірант. З урахуванням температурного режиму, що несподівано наблизився, дуже актуальний продукт.
- Достоинства:
- Реально працює, акційна ціна.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаІгор, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання антиперспіранту. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реально працює, не впевнений, що 96 годин, але 16 - 18 гарантовано.
- Достоинства:
- Співвідношення ціни та якості на користь якості.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор. Дякуємо за Ваш коментар. Ми дуже щасливі, що використання засобу залишило такі приємні враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює захищає
Представник постачальникаЕлена, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier, те що Ви з нами. Бажаємо Вам чарівності!
- сергей к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь Нивея - отличный антиперспирант, а тут решил попробовать Гарньер - тоже очень понравился. Так что теперь буду покупать тот , который на момент покупки будет дешевле.
Представник постачальникаСергей, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Сидорова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Чепиль Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раньше покупал Лореаль такой же по классу (96часов) там запах за 2-3 часа уходил а этот день держит четко. но запах более резкий спиртовый и немного лаймом отдает. Лореаль пахнет по женски а тут реально мужской запах. мне понравился! и замок на крышке прикольный. но должен признать что твердый Олд-спайс имеет более освежающий запах и держится намного дольше! а так если объективно то Гарньер более "старпёрский" 40+ или для людей с тяжелыми нагрузками или склонными к повышенной потности если с организмом все ОК то лучше брать что то более легкое типа Джилет или Бандерос.
- Достоинства:
- Недорого
- White F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дезик что надо,приятный запах
- Достоинства:
- Хороший
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный запах у дезика как у всех гарниеров, мне нравится. Со своими функциями справляется на отлично, пот не течет, потом не воняет, кожу не раздражает. Пятен на одежде не оставляет. Хороший дезодорант...вот бы еще скидку на него дали) Вообщем рекомендую...
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах не нравится, но это и неважно. Главное, что он работает и потом не пахнет.
- Достоинства:
- Работает, запаха пота нет.
- Недостатки:
- Очень едкий запах.
- Шевченко Ю***Продавец: Rozetka
Сын оценил .
- МаксимПродавец: Rozetka
Хороший дезодорант, правда как по-мне немного резкий запах, но приятный, запах держится фактически на протяжении всего дня, удобно что есть кнопка блокировки если нужно взять в дорогу.