Отзывы покупателей о Мицеллярная вода Garnier Skin Naturals 400 мл (3600541410053)

Оценка пользователей 4.84/5
  • AI аналіз відгуків
    140 відгуків:  Позитивний – 92%, нейтральний – 6%, негативний – 2%.
    В аналізі відгуків про міцелярну воду Garnier клієнти в основному залишаються дуже задоволені. Найбільше відзначають ефективність видалення макіяжу, чутливість і безпечність для шкіри, відсутність подразнень, а також вигідну ціну та великий об'єм флакона. Постійні покупці цінують якість, зручність використання та приємний аромат. Деякі нарікання стосувалися упаковки, можливого браку кришки та окремих випадків реакції шкіри, але це поодинокі випадки. В цілому продукт вважають оптимальним вибором, який рекомендують іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана Ж***

все добре

Представник бренду

Світлана, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Нам неймовірно приємно, що Ви повністю задоволені продуктом. Наша формула створена для того, щоб щодня дарувати Вашій шкірі делікатне, ефективне очищення від макіяжу та відчуття свіжості без тертя й подразнень. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися комфортом свого обличчя та чудовим настроєм!

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Спасибо. Покупкой довольна. Покупала и раньше эту мицелярную воду. Для моей кожи подходит хорошо.

Достоинства:
    Хороший результат, очищает, успокаивает кожу лица.
      Представник бренду

Тетяна, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу багаторічну відданість та відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Нам неймовірно приємно, що засіб чудово підходить Вашій шкірі, ефективно очищає, заспокоює її та дарує бездоганний результат без жодних недоліків. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися свіжістю, комфортом та чудовим настроєм!

• Максим С***

Представник бренду

Максим, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Ми щасливі чути, що Ви повністю задоволені використанням цього продукту. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю, чистотою своєї шкіри та чудовим настроєм!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарний засіб, добре знімає туш, не викликає алергію

Представник бренду

Ольга, добридень! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Ми в захваті, що засіб чудово справляється з видаленням туші та дарує Вам комфорт без жодних алергічних реакцій. Його гіпоалергенна формула з міцелами створена для того, щоб максимально дбайливо, ефективно та без зайвого тертя очищувати навіть найчутливішу зону навколо очей. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю своєї шкіри та чудовим настроєм!

• Ира Р***

Мне нрав)

Представник бренду

Ира, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Нам неймовірно приємно, що засіб Вам подобається, адже його м'яка формула з міцелами створена для того, щоб максимально дбайливо, ефективно та без зайвого тертя очищувати шкіру від забруднень і делікатно видаляти макіяж. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною чистотою своєї шкіри, її свіжістю та чудовим настроєм!

• Ирина Г***

Хорошая средство

Представник бренду

Ирина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Ми раді дізнатися, що засіб залишив у Вас хороші враження, адже його м'яка формула з міцелами створена для того, щоб максимально дбайливо, ефективно та без зайвого тертя очищувати шкіру від забруднень і делікатно видаляти макіяж. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною чистотою своєї шкіри, її свіжістю та чудовим настроєм!

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Достоинства:
    Все
      Представник бренду

Татьяна, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та такий позитивний відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Ми щасливі, що Ви задоволені всіма перевагами цього засобу, адже його унікальна формула з міцелами розроблена для того, щоб максимально дбайливо, ефективно та без зайвого тертя очищувати шкіру і видаляти макіяж. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною чистотою своєї шкіри, її свіжістю, м'якістю та чудовим настроєм щодня!

• Стефанія М***

Найкраща міцелярна вода

Представник бренду

Стефанія, добридень! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та такий приємний відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals. Нам неймовірно радісно знати, що наш засіб став для Вас найкращим, адже його унікальна формула з міцелами діє як магніт - дбайливо й ефективно очищає шкіру, видаляє макіяж і забруднення без зайвого тертя та змивання. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною свіжістю, м'якістю своєї шкіри та чудовим настроєм щодня!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Пользуюсь постоянно, в Розетке очень хорошая цена.

Достоинства:
    Рекомендую
      Представник бренду

Олена, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію міцелярної води Garnier Skin Naturals. Нам дуже приємно, що цей засіб став невід'ємною частиною Вашого щоденного догляду, адже завдяки особливій технології з міцелами він миттєво притягує забруднення і делікатно видаляє навіть стійкий макіяж без тертя чи подразнень. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися бездоганною чистотою своєї шкіри, її неймовірною м'якістю та чудовим настроєм щодня!

• Валерія Л***

Ідеальна

Достоинства:
    Бренд не проводить смертельні болючі експерименти на собачках кроликах і так далі
      Представник бренду

Валерія, добридень! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку та за те, що звертаєте увагу на такі важливі речі! Нам неймовірно приємно знати, що наші цінності та гуманне ставлення до навколишнього світу повністю збігаються з Вашими. Ми щиро пишаємося тим, що створюємо ефективний догляд, який приносить виключно користь і радість, залишаючись абсолютно безпечним для природи та тварин. Користуйтеся із задоволенням!

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Мицелярка очень плохо снимает тушь,лучше бы взяла Nivea

Достоинства:
    Недостатки:
    Большой расход , толку мало
      Представник бренду

Яна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про міцелярну воду Garnier Skin Naturals! Нам щиро прикро, що засіб не виправдав Ваших очікувань щодо змивання туші та здивував великою витратою. Нам надзвичайно шкода, що цей досвід очищення викликав у Вас розчарування, проте ми дуже цінуємо зворотний зв’язок від наших клієнтів, адже Ваш внесок допомагає покращувати якість продукції. Для того, щоб міцелярна вода краще розчиняла пігмент туші та змивала її без зайвого тертя, ми рекомендуємо рясно змочити ватні диски, прикласти їх до закритих очей і потримати трохи довше, приблизно 20-30 секунд - це дозволить міцелам ефективно розчепити формулу туші для її легкого та делікатного видалення. Ми обов’язково передамо Ваші зауваження щодо ефективності продукту нашій внутрішній команді, оскільки Ваша думка є цінною для нас, і ми щиро вдячні, що Ви знайшли час поділитися нею!

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл

Достоинства:
    Бомба
      Представник бренду

Михайло, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш яскравий відгук! Нам неймовірно приємно, що наша міцелярна вода Garnier Skin Naturals викликала у Вас такі позитивні емоції та стала справжньою "бомбою" у Вашому догляді. Ми розробили цю формулу для того, щоб Ви могли одним рухом, без зайвого тертя, дбайливо очистити шкіру від макіяжу та забруднень. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися відчуттям свіжості та чистоти, користуйтеся з великим задоволенням!

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл

Постійно замовляю цю міцелярну воду. Мені вана подобається.

Представник бренду

Тетяна, добридень! Щиро дякуємо за Вашу вірність продукції Garnier! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals стала Вашим незмінним фаворитом для щоденного догляду. Бажаємо Вам завжди легкої та приємної рутини очищення шкіри. Користуйтеся із задоволенням!

• Михайло Г***

Суперр

Достоинства:
    Бомба
      Представник бренду

Михайло, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш емоційний відгук та таку високу оцінку! Нам неймовірно приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals стала для Вас справжньою знахідкою та виправдала всі очікування. Ми щиро цінуємо Вашу довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна Г***

Добре змиває макіяж.

Представник бренду

Анна, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно знати, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals ефективно справляється зі зняттям макіяжу, адже ми створили її для дбайливого та швидкого очищення без тертя. Ваша довіра надихає! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Д***

Дуже подобається і користуюсь більше 10 років. Нового не шукаю

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо Вам за таку довіру та відданість протягом багатьох років! Ми в захваті, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals залишається Вашим улюбленим засобом уже понад 10 років. Вона створена для делікатного та ефективного очищення шкіри, допомагає швидко зняти макіяж і забруднення без зайвого тертя, залишаючи шкіру свіжою, чистою та комфортною. Дуже цінуємо Вашу довіру!

• Альона В***

Відповідає опису. Дякую

Представник бренду

Альона, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Ми щасливі дізнатися, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals повністю відповідає опису та Вашим очікуванням. Приємно, що засіб дарує ефективне та комфортне очищення шкіри щодня! Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Краще ,ніж ця міцелярна вода для мене не існує..Мені дуже підійшла, задоволена якістью.

Достоинства:
    Швидко змивається макіяж, не має подразнення
      Представник бренду

Анна, добридень! Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals стала для Вас фаворитом і повністю виправдала очікування. Раді, що вона ефективно та швидко знімає макіяж, водночас не викликаючи подразнення й даруючи комфорт шкірі. Дякуємо за довіру до Garnier - для нас це найкраща оцінка!

• Лідія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Міцелярна вода непогана .

Достоинства:
    Об'єм
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Лідія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals Вам сподобалася, а об’єм став додатковою перевагою. Ми прагнемо, щоб засіб делікатно очищував шкіру, ефективно знімав макіяж і водночас залишав відчуття комфорту без пересушування. Раді, що Ви залишилися задоволені! Гарного настрою!

• Тетяна М***

Гарна якість.

Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо за Вашу оцінку! Щасливі чути, що якість міцелярної води Garnier Skin Naturals Вас задовольняє. Цей засіб створений для дбайливого та ефективного очищення шкіри, видалення макіяжу та забруднень, залишаючи шкіру свіжою та зволоженою. Користуйтеся із задоволенням!

• Юліанна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл

Гарна ціна, можливо відливати у дорожню тару в брати в подорож

Представник бренду

Юліанна, вітаємо! Дякуємо за відгук! Нам приємно чути, що Вам подобається співвідношення ціни та якості міцелярної води Garnier Skin Naturals. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена Я***

Раджу до придбання

Достоинства:
    Найкраща!
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals виправдала Ваші очікування. Міцелярна вода дбайливо очищує шкіру, знімає макіяж та одночасно зволожує, залишаючи відчуття свіжості та комфорту. Раді, що Ви рекомендуєте її іншим і бажаємо лише приємних вражень від використання!

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарна якість та приємна ціна

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Альона, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals Вам сподобалась і Ви оцінили її якість та доступну ціну. Вона створена для ефективного й водночас делікатного очищення шкіри щодня. Дякуємо за довіру! Гарного настрою!

• Наталія Ч***

Вже купила

Достоинства:
    Хорошо очищает
      Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals добре справляється з очищенням шкіри та виправдала Ваші очікування. Ми створили її для ніжного, але ефективного зняття макіяжу та забруднень, зберігаючи при цьому комфорт і свіжість шкіри протягом дня. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Вреда не принесла жене и то хорошо,
    Акции приветствуются.

Представник бренду

Сергей, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що використання міцелярної води Garnier Skin Naturals було комфортним і не викликало небажаних реакцій. Формула засобу створена для делікатного очищення та підходить навіть для чутливої шкіри, без агресивного впливу та відчуття дискомфорту. Сподіваємось, продукт і надалі залишатиме лише позитивні враження від догляду!

• Тетяна М***

Сподобалась.

Достоинства:
    Гарна ціна.
      Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили міцелярну воду Garnier Skin Naturals. Вона дбайливо та ефективно видаляє макіяж, одночасно очищаючи та освіжаючи шкіру, а доступна ціна робить її ще більш привабливою для щоденного використання. Щасливі чути, що продукт повністю виправдав Ваші очікування! Користуйтеся із задоволенням!

• Галина Ч***

Одна з найкращих.

Достоинства:
    Добре видаляє макіяж,не сушить і не стягує шкіру.Ціна по акції-супер.Дякую Розетці за вчасну доставку!
    Недостатки:
    Не має.
      Представник бренду

Галина, вітаємо! Дякуємо за такий детальний відгук! Щасливі, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals добре справляється з макіяжем, не сушить шкіру та дарує комфорт. Приємно знати, що і ціна, і якість також Вас порадували. Ваші слова - найкраща нагорода!

• Виктория Ф***

Гарна якість та ціна

Представник бренду

Виктория, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals поєднує для Вас гарну якість та доступну ціну. Раді, що засіб ефективно очищує шкіру та забезпечує комфорт у щоденному догляді. Бажаємо Вам чудового дня та гарного настрою!

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Завжди користуюсь. Добре знімає макіяж, нема подразнення очей. Не аллергенна.

Недостатки:
    Для мене нема
      Представник бренду

Елена, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals уже давно є Вашим надійним вибором, ефективно знімає макіяж і не викликає подразнення очей. Раді чути, що засіб підійшов Вам і не спричиняє алергічних реакцій. Бажаємо комфортного та дбайливого очищення щодня!

• Ірина Д***

Супер!
    Рекомендую!!!

Достоинства:
    Беру вже на постійній основі!
    Недостатки:
    Немає!
      Представник бренду

Ірина, раді вітати! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals стала Вашим постійним засобом для очищення шкіри і повністю виправдовує Ваші очікування. Ми в захваті, що Ви рекомендуєте її, і бажаємо насолоджуватися чистою, свіжою та доглянутою шкірою щодня!

• Віктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Заказ пришёл очень быстро, товар понравился, рекомендую

Достоинства:
    Очень хорошо снимает макияж
      Представник бренду

Віктория, добридень! Дякуємо Вам за відгук і рекомендацію! Раді, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals Вам сподобалась та ефективно справляється зі зняттям макіяжу. Нехай і надалі догляд буде комфортним, а результат - лише приємним! Гарного дня та чудового настрою!

• Елена К***

Дуже сподобалась ціна,дякую

Достоинства:
    Все ок
      Представник бренду

Елена,раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals Вам сподобалася та повністю виправдала очікування. Користуйтеся із задоволенням і нехай щоденний догляд буде максимально комфортним та ефективним!

• васильева а***

Представник бренду

Александра, вітаємо! Дякуємо за Вашу високу оцінку! Раді чути, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals Вам сподобалась. Сподіваємось, вона й надалі даруватиме легке та ефективне очищення шкіри щодня. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 700 мл

Дякую за товар. Для дружини вона - найкраща.

Представник бренду

Сергій, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals стала улюбленою для Вашої дружини. Сподіваємось, вона і надалі радуватиме її легкістю у очищенні та відчуттям свіжості на шкірі щодня. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ярослав З***

Представник бренду

Ярослав, доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Приємно чути, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals повністю виправдала Ваші очікування і Ви залишилися задоволені результатом, адже комфорт під час очищення шкіри має велике значення в щоденному догляді. Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Чудова міцелярна вода. Краще переливати в якусь пшикалку, щоб пінилась, так економніше і краще працює

Представник бренду

Елена, добрий день! Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals залишила у Вас таке гарне враження. Раді, що вона ефективно очищує шкіру і дарує комфорт під час щоденного догляду. Дякуємо, що обираєте Garnier!