Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Антиперспирант роликовый Garnier Mineral Невидимый Свежесть цветов 50 мл (3600541448148)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Виктория В***

Мені він сподобався

Достоинства:
    Гарний запах
    Недостатки:
    Поки немає
      Представник бренду

Виктория, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобався антиперспірант роликовий Garnier Mineral Невидимий Свіжість квітів і його приємний аромат. Раді чути, що він відповідає Вашим очікуванням, і бажаємо відчувати свіжість та комфорт протягом усього дня!

• Ольга М***

Тільки ним і користуюсь

Достоинства:
    Чудовий запах, захищає від надмірної пітливості
    Недостатки:
    Але залишає білі плями на чорному одязі
      Представник бренду

Ольга, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання роликового антиперспіранта Garnier Mineral Невидимий Дотик ніжності! Нам дуже приємно знати, що засіб ефективно захищає Вас та має приємний аромат. Щодо білих слідів на чорному одязі — дякуємо, що звернули увагу. Для зменшення слідів рекомендуємо дати антиперспіранту повністю висохнути перед тим, як одягатися. Щиро вдячні за Вашу довіру та зворотний зв’язок!

• Ольга М***

Найкращий захист

Представник бренду

Ольга, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно чути, що антиперспірант Garnier Mineral Невидимий Дотик ніжності забезпечує для Вас найкращий захист. Ми дуже раді, що він повністю виправдовує Ваші очікування. Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Изотова Е***

Супер, приятный аромат

Достоинства:
    Все
      Представник бренду

Екатерина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що антиперспірант Garnier Mineral "Невидимий Дотик ніжності" повністю Вам підійшов. Приємний аромат і надійний захист без слідів — саме те, що ми прагнемо забезпечити щодня. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Ірина К***

доставили швидко

Достоинства:
    свіжий аромат

Ірина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антиперспірант виправдав Ваші очікування та подарував позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Катерина Т***

Катерина, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання антиперспіранту. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олег К***

Good!

Добрий день, Олег. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Роксолана В***

Дезодорантом не задоволена. Він просто лиється.

Недостатки:
    Попри кульку просто тече. Так не повинно бути

Доброго дня, Роксолана. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що так сталося з роликовим антиперспірантом. Будь ласка, для урегулюванні питання, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", якій належить бренд Garnier, через електронну пошту : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня.

• Татьяна

Нова прозора пляшка, видно скільки зосталося. Запах приємний, хотілося б щоб висихав швидше.

Татьяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Наталия Г***

Вот какой прислали, вместо того , что заказывала . Даже в каталоге нет такого названия --- Свіжість квітів. Где Розетка этот дезодорант нашла. Что мне прислали? Плохо сработал магазин.

• Ксенія К***

Але ж він ідентичний з тим що на фото на сайті.

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що сталася така ситуація з дезодорантом. Інформація по продукту передана для перевірки в відповідний відділ, в найближчій час вона буде виправлена на сайті.
      Якщо є якась проблема з поставкою товару можна звернутися в техпідтримку Розетки. А також, для урегулювання питання, можна зв’язатися з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", якій належить бренд Garnier, електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня!

• Наталия Г***

Дезодорант не плохой, а вот Розетка сработала плохо.заказывала Прикосновение нежности, а пришел Свіжість квітів. Разница в цене не знаю. Но я заказывала полюбившийся запах, а пришел для меня не подходящий запах. Кошмар. Такие ошибки. Доверилась и не посмотрела при получении, но не будешь же все перенюхивать и перечитывать. И что теперь? Выбросить?

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Не тот , что заказывала.

• Виктория Ч***

Так нащо забирали? Треба було відмовитися

• Ольга Л***

доставка швидка, гарно пахне, тримає гарний захист

Добрий день, Ольга. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту, нам дуже приємно, що Вам все сподобалось. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Анжела К***

Дуже приємний запах та надійний захист

Достоинства:
    Гарна ціна
    Недостатки:

Анжела, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що Антиперспірант Garnier Mineral Невидимий Дотик ніжності роликовий став для Вас чудовим, та Вам сподобався аромат. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Алла

Чітко співпадає з описом

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Алла, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Раді, що Ви ділитесь враженнями після використання продукту. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Наталія Г***

Класний антіперсперант,рекомендую всім

Наталія, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Анна-Мария К***

Любимый дезодорант! Приятно пахнет и устраняет запах пота!
    Чаще всего покупаю именно в розетке))

• ПЯТКОВСКИЙ С***

Только эту фирму предпочитаю-все заявленные характеристики совпадают

Достоинства:
    цена+качество
  • Андреева Т***

Не оставляет следов на белье и одежде.

Достоинства:
    Без запаха.
  • Юлия

Мой самый любимый запах. + со своей задаче справляется хорошо.

Достоинства:
    Хорошо выполняет свою функцию. Нет следов не одежде.
  • марина
    Продавец: Rozetka

Отличный дезодорант, приятный запах,не оставляет следов

• Elena H***
    Продавец: Rozetka

Приятный запах, следов не оставляет. Свежесть на весь день

• Аня С***
    Продавец: Rozetka

Хорошо пахнет. Пятен от него не остается. Со своей задачей отлично справляется.

Достоинства:
    Запах
  • Марина
    Продавец: Rozetka

Только и того что хорошо пахнет, от пота плохо защищает, быстро скисает в местах смазки

Достоинства:
    Хорошо пахнет
    Недостатки:
    Плохо держит защиту от пота
  • Гость
    Продавец: Rozetka

Я перепробовала уже очень много дезодорантов в поисках того самого, который станет любимчиком. Достойных продуктов много, но этот мне больше всего нравится. Дарит защиту на весь день, не оставляет белый пятен на одежде.