Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Антиперспирант Garnier Mineral Активный контроль Термозащита роликовый 50 мл (3600541739970)

Оценка пользователей 4.91/5
  • AI аналіз відгуків
    42 відгуки:  позитивний — 85%, нейтральний — 10%, негативний — 5%
    На основі 42 відгуків покупці у більшості задоволені антиперспірантом Garnier. Вони відзначають його надійний захист від поту, стійкість аромату, гіпоалергенність та гарний баланс ціни й якості. Основними перевагами є ефективність, приємний запах, економічна витрата та комфортне використання. Зустрічаються окремі зауваження щодо слідів на одязі й недостатнього захисту в спеку для деяких користувачів, проте негативних відгуків дуже мало.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Уітірік О***

ter kokusuna son veriyor

Представник бренду

Уітірік Онур, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді дізнатися, що антиперспірант Garnier Mineral Активний контроль Термозахист став Вашим надійним рішенням у боротьбі з неприємним запахом. Ми розробили цю формулу з вулканічним мінералом перліт спеціально для захисту в умовах перепаду температур, щоб Ви почувалися впевнено та свіжо протягом усього дня. Ваша довіра до нашої продукції надихає нас!

• Тетяна Г***

Гарно справляється зі своєю задачею боротьби с потом

Достоинства:
    Краще за інші марки мені допомагає
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що антиперспірант Garnier Mineral Активний контроль Термозахист допомагає Вам почуватися свіжо та впевнено протягом дня. Його ефективна формула спеціально створена для надійного контролю потовиділення, і приємно знати, що Ви відчуваєте результат! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Тетяна М***

Гарна якість.

Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Дякуємо за Вашу оцінку! Щасливі дізнатися, що якість антиперспіранту Garnier Mineral Активний контроль Термозахист Вас задовольняє. Цей роликовий дезодорант створений для тривалої свіжості та надійного контролю поту протягом усього дня, залишаючи шкіру комфортною та доглянутою. Ваш відгук дуже цінний для нас!

• Анна Б***

Один з найулюбленіших антипреспірантів. Класно висихає, та забезпечує захист від поту

Представник бренду

Анна, добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже приємно чути, що антиперспірант Garnier Mineral Активний контроль Термозахист став одним з Ваших улюблених. Його формула з мінералами створена для швидкого висихання та надійного захисту від поту навіть за активного ритму дня, даруючи комфорт і впевненість надовго. Раді, що Ви це відчуваєте, і бажаємо лише приємних вражень від використання!

• Руслана О***

Влітку надійно захищає, приємний аромат

Достоинства:
    Надійний захист
      Представник бренду

Руслана, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно чути, що антиперспірант Garnier Mineral Активний контроль Термозахист надійно захищає навіть у спекотну літню пору та має приємний аромат. Користуйтеся із задоволенням. Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Сергій С***

Гарньер набагато кращий за ішні рекламовані деодоранти. Приємний аромат. Доволі стійкий.

Достоинства:
    Приємний аромат
      Представник бренду

Сергій, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що антиперспірант Garnier Mineral «Активний контроль Термозахист» виправдав Ваші очікування — приємний аромат і довготривала стійкість для нас дуже важливі. Бажаємо Вам чудового дня!

• Ірина Д***

Я в шоке, если честно. Никогда не пользовалась гарньер, предпочитала рексону твердый, думала она лучшая, хоть и не справляется на все 100, но я думала так со всеми антиперспирантами, но тут при очередном заказе антиперспиранта случайно увидела гарньер и то, что этот антиперспирант имеет такое кол-во отличных отзывов, сподвигло меня попробовать все таки и вот я просто в шоке, как он справляется, на протяжении дня подмышки сухие, ничего не воняет, я даже не думала что с обычным с масс маркеты такое возможно, уже хотела пробовать драй драй чи как он там называется, но рада что попался этот красавчик. От души рекомендую. Теперь мой фаворит этот антиперспирант

Достоинства:
    Цена, справляется на отлично, быстрая доставка от розетки
    Недостатки:
    Нет и надеюсь не будет
      Представник бренду

Ірина, вітаємо! Дуже дякуємо за такий щирий і емоційний відгук! Нам неймовірно приємно знати, що антиперспірант Garnier Mineral Активний контроль Термозахист виправдав і навіть перевершив Ваші очікування. Ми створюємо наші засоби для щоденного комфорту та надійного захисту, і надзвичайно раді, що Ви знайшли свого нового фаворита. Нехай і надалі радує Вас ефективністю та комфортом!

• Наталья А***

Даже гарный.

Представник бренду

Наталья, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання антиперспіранту Garnier Mineral Активний контроль Термозахист. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Светлана П***

Звичайний роликовий дезодорант. Підходить на міжсезон, літом не справляється, залишає сліди на одязі.Швидке замовлення, зручна дрставка.

Светлана, вітаємо. Дякуємо за відгук! Шкода, що дезодорант не повністю виправдав Ваші очікування в літній період. Для ефективнішого захисту під час спеки можемо порекомендувати спробувати інші варіанти антиперспірантів Garnier, за посиланням(ссылка). Щодо слідів на одязі — радимо наносити засіб тонким шаром та дати йому підсохнути перед одяганням. Бажаємо приємного користування!

• Вікторія

Непоганий за свою ціну

Добрий день, Вікторія. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Олена О***

Відмінний

Добрий день, Олена. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Александра

Чудовий антиперспирант

Достоинства:
    Дуже приємний запах
    Недостатки:

Александра, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що антиперспірант Garnier Mineral Активний контроль Термозахист роликовий став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Зоряна

відповідає заявленим характеристикам, не залишає слідів на одязі, рекомендую

Достоинства:
    найкращий, не залишає сліди на одязі
    Недостатки:
    не має

Зоряна, добрий день. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені продуктом та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!

• Олена С***

Найкращий з усіх

Достоинства:
    Захист
    Недостатки:
    Мала упаковка

Олена, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Цінуємо те, що Ви з нами. Ми щасливі, що антиперспірант став для Вас найкращим! Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Сергей М***

Всё отлично!Аромат приятный.Защита от пота отличная.

Достоинства:
    Аромат приятный.Защита от пота отличная.
    Недостатки:

Сергей, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Марія Ш***

Я задоволена, якість хороша, запах нормальний, та в принципі скільки там того запаху, тож не духи. Зручна баночка, легко наноситься

Достоинства:
    Зручний, компактний
    Недостатки:
    Не знайшла

Марія, дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо приємного дня!

• Марта Б***

Спробувала цей дезодорант вперше. Мені сподобався. Добре тримає протягом дня, має легкий приємний аромат, не викликає почервоніння і свербіж.

Марта, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо, що Ви з нами та довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам чарівності!

• Олена

Користуюст тільки таким.
    Співпрацею задоволена.
    Все швидко і точно!

Олена, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антиперспірант виправдав Ваші очікування та подарував тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Инна Б***

мне нравится, давно им пользуюсь

Инна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антиперспірант виправдав Ваші очікування та подарував позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Таня М***

Гарний дез

Достоинства:
    Функції свої виконує
    Недостатки:
    Незнайшла

Таня, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антиперспірант виправдав Ваші очікування та подарував позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Тетяна

Дієвий антиперспірант і що особливо подобається, що майже без запаху

Тетяна, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Ми щасливі, що продукт залишив тільки приємні враження. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Ірина О***

Дуже гарно тримає)

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Немає,правда єдине дуже різкий відразу запах.Але то таке)

Ірина, добрий день. Дякуємо за відгук. Щиро раді, що використання засобу залишило приємні враження. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Краснянская С***

Пользуюсь уже давно, очень нравится

Достоинства:
    Все отлично
    Недостатки:

Доброго дня, Світлано! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду Garnier.

• Марина

много лет пользуюсь дезодорантами именно этой фирмы. Меня устраивают, со своей задачей справляются.Рекомендую.

Достоинства:
    хорошо впитывается, приятно пахнет
    Недостатки:
    не выявлено

Доброго дня, Марино! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ми раді, що дезодорант-антіперспирант виправдав Ваші очікування та підійшов Вам.

• Татьяна М***

справляється з задачею

Достоинства:
    чудовий продукт
  • Тетяна

Нормальний продукт. Мене влаштовує ціна-якість

• Віра

Не сподобався аромат.

Достоинства:
    Від поту тримає довго.
    Недостатки:
    Аромат насичений, різкуватий, не мій.
  • романів у***

Користуюсь давно.задоволена

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не працює 72 год, але ефект не поганий
  • Татьяна Р***

Дезодорант хороший, долго справляется со своей задачей, но его запах довольно резкий особо по началу

Достоинства:
    Хорошо справляется
    Недостатки:
    Запах достаточно сильный
  • Вика Н***

Рабртает хорошо но доставляют непонятно кто сказали что оно в отделении новой почты но его та нет. Буду ждать когда отправят куда надо

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Доставка отвратительная
  • Любовь

Дезодорант супер!!
    Работаю тяжело, с утра рано помазала и до позднего вечера запах держался.
    Запах дезодоранта очень приятный и стойкий.

Достоинства:
    Запах и стойкость
  • Квитко Е***

Понравился запах и стойкость. Спасибо Розетке.

Достоинства:
    Хватает на целый день
    Недостатки:
    Нет.
  • Анастасия

Понравился. И запах и стойкость.

• Елена А***
    Достоинства:
    Приятный , стойкий
  • Вера Г***
  • Ирина П***

Дійсно якісний антиприсп. , в мене підвищена пітливість, вистачає на цілий день. Задоволена. Буду брати ще.