Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Стойкая краска для волос Garnier CColor Naturals 7N Натуральный русый 112 мл (3600541929869)

Код:  19682663
Оценка пользователей 4.64/5
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: Color Naturals 8N Натуральный светло-русый

Краска хорошо закрашивает седину, цвет 8N красивый, беру постоянно, качество мне нравится

Достоинства:
    Седины нет
  • Евгенія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 12 мл. Оттенок: Color Naturals 7.3 Золотисто русый

Фарба непогана, на мій русявий вийшда дещо темніша ніж очікувала, але після миття голови (2), колір посвітлішав.
    В мене жорстке волосся, тому не можу сказати що фарба не стійка,це особливість волосся.

Доброго дня, Евгенія! Дякуємо за Ваш відгук, Ми раді, що Вам сподобалась фарба для волосся Garnier Color Naturals і Ви залишились задоволені результатом.

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 110 мл. Оттенок: 102 Снежный блонд

Пользуюсь недавно, но впечатления хорошие. После окрашивания нет желтизны, не перепаливает, волосы остаются мягкими и послушными, дает легкий платиновый оттенок. В комплекте идет хорошая качественная маска для волос.
    Рекомендую!

Достоинства:
    цена
  • Антонина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 4.15 Морозный каштан

Брала первый раз эту краску и очень понравилась. Я в жизни шатенка. Цвет великолепный, ближе к естественному на волосах, седину закрашивает хорошо. Я очень довольна.

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 6 Лесной орех

Перед покраской лучше помыть голову просто шампунем, на ночь, не использовать средства для укладки, всякие масла и спреи. А на следующий день окрашивать по инструкции. Так краска на дольше закрашивает отросшие седые корни. Из личного опыта! Рекомендую!

Достоинства:
    Седину закрашивает!
  • Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 110 мл. Оттенок: 6.00 Глубокий ореховый

Хорошая краска,закрашивает очень хорошо седину

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество
  • Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 110 мл. Оттенок: 1000 Натуральный ультраблонд

Поверьте,это лучшая краска для крашеной блондинки (которая на самом деле шатенка))) .
    Просто бомба,цвет натуральный и прокрашивает равномерно,а не как некоторые....
    Рекомендую.

Достоинства:
    Цвет волос выглядит,как натуральный. Хорошо прокрашивает волосы,нет никаких левых оттенков.
    Недостатки:
    Нет.
  • Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 6.34 Карамель

Чистий кайф, а не колір!

Достоинства:
    Перекриває рудий відтінок, в який я фарбувались роками. Волосся живе і не пересушене
    Недостатки:

Анна, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що поділилися своїм результатом фарбування волосся фарбою Garnier Color Naturals. Ми щиро раді, що фарба Вам до вподоби. Бажаємо краси та чарівності.

• Ольга А***

Хорошая краска

Ольга, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 110 мл. Оттенок: 9.13 Дюна

Фарба влаштовує вже багато років. Волосся не суше, алергії не викликає.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:

Людмила, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Людмила У***

Доставка на висоті, сам товар, колір не такий як на фото

Доброго дня, Людмила! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що Ви не получили бажаного результату. Звичайно ж, фарбування є суворо індивідуальним процесом, і його результат залежить від таких факторів, як, наприклад, структура волосся, їх стан і відсоток сивини; вихідний тон волосся, попередні фарбувальні склади. Бажаємо гарного дня!

• Ірина О***

Мені подобається,нормальна краска)
    Закрашує добре сивину!

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість

Ірина, вітаємо. Щиро вдячні за коментар. Раді, що використання засобу залишило такі приємні враження. Бажаємо Вам гарного настрою та вдалого дня!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 8.1 Песчаный берег

Дуже давно використовую цю фарбу.
    Волося ті шкіра голови в чудовому стані.
    Нарікань не має. Кольор відповідає заявленній палітрі.
    В Розетці завжди вигідні ціни на цей бренд.

Достоинства:
    Зручність.
    Недостатки:
    Не має.
  • наталья г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 9.1 Солнечный пляж

Дуже подобається фарба
    Користуюся давно

Достоинства:
    Недорога
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Ткаченко С***

тримається добре, але світлі відтінки дають жовтизну, яку приходиться прибирати іншими засобами

Достоинства:
    стійка фарба, не шкодить волосся
    Недостатки:
    мало в тюбику. навіть на коротке волосся не вистачає
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 10 Белое солнце

Користуюсь, подобається якість та ціна.

Достоинства:
    На ROZETKA трішки дешевше ✅
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 7N Натуральный русый Color Naturals Garnier

Користуюсь багато років цією фарбою і не збираюсь міняти (спроби були, але невдалі)) Мене часто запитують, що за фарба, а це означає, що іншим жінкам подобається і це теж плюс. Рекомендую!

Достоинства:
    Виглядає як натуральний, не шкодить волосся
  • Александра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 1 Чёрный
  • Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 4.62 Дикая вишня Color Naturals Garnier

Стійка фарба. Колір такий як на фото.

Достоинства:
    Стійка
      Представник бренду

Галина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що фарба Garnier Color Naturals у насиченому відтінку 4.62 Дика вишня повністю виправдала Ваші очікування щодо стійкості, а результат збігся з палітрою. Ми розробили цю формулу з трьома поживними оліями саме для того, щоб Ви могли насолоджуватися глибоким кольором, а волосся залишалося м'яким і блискучим. Користуйтеся з великим задоволенням!

• Світлана К***

Відповідає опису

Представник бренду

Світлана, доброго дня! Щиро дякуємо за Вашу високу оцінку! Ми раді, що відтінок 7N лінійки Garnier Color Naturals повністю виправдав Ваші очікування та відповідає заявленому опису. Ми розробили цю формулу з трьома поживними оліями саме для того, щоб Ви отримували насичений натуральний колір та шовковистість волосся після фарбування. Бажаємо Вам завжди залишатися задоволеною результатом та своїм образом, користуйтеся із задоволенням!

• Зоряна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 7.1 Ольха

Товар відповідає опису. Замовляю не вперше. Рекомендую.

Достоинства:
    Найкраща ціна-якість
      Представник бренду

Зоряна, раді вітати! Щиро дякуємо за Вашу довіру та вибір фарби Garnier Color Naturals! Нам неймовірно приємно, що Ви замовляєте її вже не вперше і вважаєте її найкращою за співвідношенням ціни та якості. Ми розробили лінійку Color Naturals з трьома оліями для глибокого живлення, щоб ви отримували насичений колір та бездоганне зафарбовування сивини під час кожного використання. Гарного настрою!

• Вікторія

Достаточно бюджетная краска хорошего качества. Волосы не сушит. Отлично подходит для окрашивания или камуфляжа седины. Иногда может уходить в рыжину, поэтому под рукой всегда желательно иметь синий и зелёный микстоны для коррекции. Для домашнего окрашивания эта краска - хороший вариант.

Достоинства:
    Цена-качество
      Представник бренду

Вікторія, добридень! Дякуємо за Ваш детальний відгук! Ми раді, що стійка фарба для волосся Garnier Color Naturals у відтінку 7N Натуральний русявий виправдала Ваші очікування щодо співвідношення ціни та якості, не сушить волосся та добре підходить для фарбування й маскування сивини. Дякуємо, що обираєте Garnier - нам важливо, щоб Ваше волосся залишалося здоровим, красивим та доглянутим!

• Светлана З***

Хорошая краска для волос

Представник бренду

Светлана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про фарбу для волосся Garnier Color Naturals у відтінку 8.1 Піщаний берег! Раді, що фарба Вам сподобалась і забезпечує бажаний колір та догляд за волоссям. Ми прагнемо, щоб кожне фарбування було простим та комфортним, а волосся залишалося м’яким і сяючим. Бажаємо Вам натхнення!

• Анна С***

Гарна фарба для волосся

Представник бренду

Анно, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що фарба Garnier Color Naturals 4.15 Морозний каштан Вам сподобалась і добре підкреслює колір волосся. Бажаємо Вам завжди красивого та здорового волосся!

• Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 7.40 Огненный медный

Прекрасна фарба 7.40, користуюся багато років, колір стабільний.

Достоинства:
    Стійкий колір, якість, зручне упакування.
      Представник бренду

Оксана, раді вітати! Дякуємо Вам за довіру та багаторічну відданість фарбі Garnier Color Naturals у відтінку 7.40 Вогняний мідний! Нам приємно знати, що відтінок і якість залишаються стабільними з кожним використанням, а зручність упаковки робить процес фарбування ще комфортнішим. Бажаємо Вам яскравих результатів і задоволення від догляду за волоссям з Garnier!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 10 Белое солнце

Гарна якість за прийнятну ціну. Тон відповідає заявленому.

Представник бренду

Андрій, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишились задоволені якістю фарби Garnier Color Naturals та відповідністю тону — ми завжди прагнемо поєднувати доступну ціну з надійним результатом. Бажаємо Вам яскравих вражень і красивого кольору волосся!

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 6 Лесной орех

Давно користуюся, все влаштовує і всім задоволена.
    P.S щоб не травмувати волосся використовую 3% окислювач.

Достоинства:
    Ціна, якість
      Представник бренду

Наталія, раді вітати! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам приємно, що фарба Garnier Color Naturals Вам подобається та Ви обираєте її вже давно! Бажаємо Вам яскравого та стійкого кольору! Гарного дня!

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 10 Белое солнце

Чудесная краска. Цвет натуральных волос. Закрашивает седину.

Достоинства:
    Цена. Качество.
    Недостатки:
    Нет.
      Представник бренду

Доброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук про фарбу для волосся Garnier Color Naturals. Нам дуже приємно, що продукт Вам сподобався і допоміг досягти бажаного результату. Цінуємо Вашу оцінку якості та ціни! Бажаємо чудових результатів!

• Виктор К***

Якісна фарба, жінка постійно користується

Представник бренду

Виктор, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ваша дружина постійсно обирає нашу фарбу для волосся Garnier Color Naturals та задоволена результатом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Екатерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 111 Платиновый блондин

Краска супер, тепер тільки її буду брати !!!

Представник бренду

Екатерина, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви так задоволені фарбою для волосся Garnier Color Naturals. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Наталія П***

Это моя любовь!!!

Наталія, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш відгук, за Ваші теплі слова та високу оцінку. Для нас важливо, що фарба для волосся Garnier Color Naturals стала для Вас улюбленою. Бажаємо Вам гарного дня!

• Татьяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 110 мл. Оттенок: 1+ Ультрачёрный

Ок

Добрий день, Татьяна. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Вячеслав С***

Спасибо очень приятная цена качество.

Недостатки:
    Не выявили

Вячеслав, добрий день. Ми вдячні Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду Garnier. Нехай фарба дарує Вам тільки приємні враження. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Анжелика К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 112 мл. Оттенок: 4½ Тёмный шоколад

Много лет пользуюсь этой краской, седину закрашивает хорошо, волосы от этой краски хуже не стали.

Анжелика, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Оксана И***

Любимый цвет

Оксана, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук. Нехай фарба дарує Вам тільки позитивні враження. Ми щасливі, що Ви знайшли колір фарби, що став для Вас улюбленим. Бажаємо Вам гарного дня!

• Лілія Р***

Обожаю эту краску и этот цвет.

Достоинства:
    Пользуюсь уже лет 10
    Недостатки:

Лілія, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом багатьох років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!