- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила в перше, має приємний запах лекко змиває тональний крем і навіть водостійку туш, а завдяки олійці не сушить шкіру обличчя
- Достоинства:
- Легко справляється з косметикою
- Недостатки:
Представник брендуКатерина, доброго дня! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals Ультрадогляд виправдала Ваші очікування - ефективно видаляє навіть стійкий макіяж і при цьому дбайливо ставиться до шкіри, не пересушуючи її завдяки олійній фазі. Бажаємо Вам комфортного очищення та ще більше приємних вражень від догляду!
- Кароліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно змимае макіяж.
- Достоинства:
- Ціна.Велика бутилочка,на довго вистачає.
- Недостатки:
- Дуже жирна основа.мені не підходить.Подразнення шкіри .
Представник постачальникаКароліна, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Двофазна міцелярна вода має верхній шар з натуральними оліями та нижній шар з волошковою водою. Після змішування цих двох фаз можна делікатно зняти з обличчя, очей та губ будь-який вид макіяжу. Ми радимо після зняття макіяжу за допомогою міцелярної води, обов'язково змивати її та можливі залишки косметики пінкою або гелем. Зверніть увагу на іншу міцелярну воду для зняття класичного макіяжу бренду Garnier. Бажаємо тільки позитивних емоцій!
- Логвиненко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалася
- Недостатки:
Представник постачальникаАлла, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - Garnier. Ми раді, що міцелярна вода Garnier Skin Naturals Ультрадогляд для делікатної шкіри обличчя виправдала Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди користуюся цією міцеляркою , не підводить, мені важливо що підходить тим, хто використовує контактні лінзи
- Достоинства:
- ціна/якість, ціна набагато нижче ніж в відомих магазинах, тому день-два на доставку можна почекати
- Недостатки:
- відсутні
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сушит кожу век
- Недостатки:
- Вызывает раздражение
Представитель поставщикаЗдравствуйте, Ирина! Спасибо за Ваш отзыв. Сожалеем, что Вам не подошла мицеллярная вода. К сожалению, подбор декоративной или уходовой косметики является строго индивидуальным и во многом зависит от того, как именно Ваша кожа будет реагировать на те или иные компоненты в составе средства. Все средства ухода за лицом Garnier прошли дерматологический и офтальмологический контроль. Обратите внимание, у бренда Garnier есть другие мицеллярные воды и Вы сможете подобрать по типу и состоянию кожи другую :
ссылка
Рекомендуем, мицеллярную воду смывать, если чувствуете дискомфорт после очищения, потом использовать тоник и нанести крем на зону вокруг глаз и на лицо.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Viktoriia H***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Класно очищає, ніяких проблем!
- Марія П***Продавец: Rozetka
Купила змивати стійку помаду, але щипить дуже сильно, навіть після вмивання водою. Буду рідко нею користуватися.
- Достоинства:
- Змиває стійку помаду
- Недостатки:
- Щипить дуже сильно
- Алина Х***Продавец: Rozetka
Мне двуфазка подошла. Без проблем смывает любой макияж. Приятный запах. Пишут, что средство не нужно смывать. Я смываю, иначе жирненькая плёнка на глазах вызывает дискомфорт, да и кремом потом мажешь.
- Достоинства:
- Запах, еффективное очищение макияжа
- Людмила П***Продавец: Rozetka
Очень хорошая мицелярная вода - хорошо очищает, не липкая, не требует смывания, не стягивает. Очень мягкое очищение, не надо ничего тереть. Единственный минус для меня - аромат (для меня достаточно сильный).
- Достоинства:
- Качество продукта
- Недостатки:
- Немного сильный аромат
- КристинаПродавец: Rozetka
Приятное ощущение после применения ,хорошо очищает )
- Достоинства:
- Приятный аромат
- Tatyana T***Продавец: Rozetka
Отличная как все мицеллярные воды Garnier, пользовалась разными, эта мне тоже подошла. На лице не жирная, очищает нежно, запах нейтральный, мне приятный. После применения на долго ощущение свежести и чистоты.