Отзывы покупателей о Шампунь Garnier Fructis Алоэ для нормальных волос 400 мл (3600542134774)
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь приємний, легкий аромат, чудово промиває волосся, ціна радує. Досить густий, тому я його розріджую водою перед миттям(десь на півлітри води зовсім трохи шампуню, таку кількість, яку використовую на 1 миття, як правило), добре збиваю до піни і вуаля, промиваю колосся в прикореневій зоні. Кінчики волосся перед миттям, щоб вони не пересохли(все ж таки треба пам"ятати, що шампунь праціє як розтворювач накопиченого жиру та пилу на волоссі), тому на кінчики волосся накладаю безпосередньо перед миттям або бальзам-кондиціонер для волосся, або маску. Далі промиваю волосся на голові розведеним водою до піни шампунем...далі і все волосся разом. І все виходить чудово, як на мене.
Розетка, як завжди, на висоті свого сервісу.- Достоинства:
- Якісний, приємний у використанні. Ціна.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Декілька років користуюсь, норм
Представник постачальникаДмитро, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість нашим продуктам протягом років. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Беру для довгого волосся вже не перший раз разом з кондиціонером. Гарно милиться, приємний запах. Лупу не викликає.
- Бородюк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь класна. Буду і надалі її замовляти
- Недостатки:
Представник брендуЛіна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що шампунь Garnier Fructis Алое Вам подобається. Раді, що він добре доглядає за волоссям, надає свіжість і легкість, а також робить його чистим та приємним на дотик. Будемо щасливі, якщо Ви й надалі обиратимете саме цей продукт для догляду. Ваші позитивні відгуки надихають нас!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Представник постачальникаДобрий день, Сергей. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Нина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хороший шампунь. Отлично подошел.
Представник постачальникаДобрий день, Нина. Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що використання шампуню Garnier Fructis Алое для нормального волосся залишило такі чудові враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого настрою!
- Хлановський В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Виктор. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Касьян Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь ,на мій погляд, якісний, влаштовує все і як миє, і консистенція, і аромат, його економічність. Використовую із бальзамом іншого бренду, але який також з наявністю алое, все добре.
- Достоинства:
- Гарна консистенція, добре промиває волосся, приємний аромат, дуже економний
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаГалина, вітаємо. Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що шампунь Garnier Fructis виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Гарний шампунь, для мого фарбованого волосся підійшов.
Представник постачальникаВікторія, раді вітати! дякуємо за Вам відгук. Ми щиро раді, що шампунь Fructis Алое підійшов Вашому волоссю. Використовуйте додатково в комплексі для більшого зволоження волосся бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Алое. Бажаємо краси та чудового настрою!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Сподобався
Представник постачальникаНаталія, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Для дбайливого догляду за волоссям рекомендуємо, звернути Вашу увагу на зволожуючий бальзам-ополіскувач Garnier Fructis "Алое Аквабомба" для нормального, схильного до сухості волосся (3600542134811), який доглядає та розгладжує волосся.
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Отличный шампунь. Пользуюсь не первый год. Волосы блестящие, живые, послушные. Гелевая консистенция позволяет очень экономно расходовать- хватает надолго. Доставка от Розетки супер как всегда.
- Достоинства:
- Качество, консистенция
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Отличная шампунь
- Тая Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Очень классный шампунь, волосы после него очень мягкие и увлажненные
- Вита У***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Супер шампунь!Отлично очищает,придает волосам свежесть и приятный аромат.Не утяжеляет и волосы отлично улаживаются.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Нам підійшов, добре вимиває
- Достоинства:
- Легко піниться, волосся після легке
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Запах свежий и приятный. Консистенция густая, хватает надолго, не нужно выливать кучу миллилитров на длинные волосы. Пенится отлично. Моет хорошо. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хорошо пенится, хорошо вымывает волосы, запах приятный
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Нормальний зволожуючий шампунь
Представник брендуСергей, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми в захваті, що шампунь Garnier Fructis Алое добре справляється зі зволоженням волосся та підходить для щоденного використання. Для ще кращого результату рекомендуємо доповнити догляд бальзамом з цієї ж лінійки - разом вони допомагають зробити волосся ще більш м’яким, слухняним і доглянутим. Дякуємо, що обираєте нас!
- Шевчук І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Нормальний шампунь, в парі з бальзамом тієї ж серії привів волосся в кращий вигляд в плані пухнастості. Мити волосся як і раніше доводиться через день, але виглядає воно значно охайніше.
- Достоинства:
- не викликав лупи, приємно пахне, добре піниться
- Недостатки:
- волосся не зволожене як заявлено
- ОксанаПродавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Fructis Aloe Hydra Bomb легкий,не слишком густой консистенции с нежным,приятным,освежающим ароматом.Действительно хорошо очищает и увлажняет волосы.Для летней жары именно то,что нужно.
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Цена без скидок.
- Ирина Т***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хорошо смягчает, волосы становятся эластичнее, облегчается укладка волоса, благодаря увлажнению волосы полны энергии.
- Достоинства:
- аромат, консистенция, уход
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Волосся натуральне-швидко жирніє в фарбоване також ️.Мені більше подобається з екстрактом сицилійського апельсину.
- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- Не підійшов
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Шкода, що шампунь не виправдав Ваші очікування і не підійшов для волосся. Необхідно розуміти, що підбір миючих та очищаючих засобів для волосся суто індивідуальний для кожного, оскільки різні типи, потреби, стан волосся та шкіри голови. Бажаємо тільки позитивних емоцій та здоров'я.
- Софья І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Обычный бюджетный шампунь для базовых целей
- Достоинства:
- обычный бюджетный шампунь,ненавязчивый запах
- Недостатки:
- особо нет
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук, що поділилися своїм досвідом використання шампуню Garnier Fructis "Алое Аквабомба". Ми раді, що шампунь Вам підійшов. Для кращого результату, використовуйте шампунь в комплексі з зволожуючим бальзамом-ополіскувачем "Алое Аквабомба"(3600542134811). Бажаємо краси та чудового дня.
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Користувалась 2 місяці, після цього викликав лупу, зуд. Не підійшов. Маю нормальне волосся, не крашене.
- Достоинства:
- Доволі дешева ціна
- Недостатки:
- Може викликати лупу, свербіж
Представник постачальникаДоброго дня, Надія! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що поділилися з нами своїм досвідом використання шампуню Garnier Fructis Алое. Нам прикро, що Ви мали такий досвід в використанні шампуню. На жаль, підбір засобів для волосся дуже індивідуальний для кожного. Сподіваємось, що Ви спробуєте інші наші засоби для догляду Garnier Fructis з іншими формулами, які Вам більш підійдуть. Бажаємо здоров'я та тільки позитивних емоцій.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Пользуюсь таким шампунем уже больше года. Любимый среди шампуней этого бренда. Пробовала пару шампуней из другой серии "Ботаник-терапия", но не то. Это конечно дело индивидуальное, но мне действительно этот шампунь оздоровил волосы. Вообще после перехода на Гарньеровские шампуни волосы стали сыпаться не в пример меньше, чем раньше.
- Достоинства:
- Густой, хорошо промывает волосы
- Дарья Х***Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Шампунь классный и пениться отлично и нежный на ощупь он какой-то! Волосы после него гладкие, приятно пахнут. Беру не первый раз уже!
- Достоинства:
- Пенится хорошо, приятно пахнет!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл
Хорошая шампунь, волосы после неё мягкие, пользуюсь давно
- Достоинства:
- Мягкие волосы