- AI аналіз відгуків44 відгуки: позитивний – 74%, нейтральний – 18%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний!
Представник брендуІван, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+ став надійним вибором для Вашого щоденного захисту. Ми розробили цю формулу зі збагаченим мінералом перліт, щоб забезпечити максимальну впевненість та відчуття сухості навіть за інтенсивних навантажень. Користуйтеся із задоволенням!
- Уітірік О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ter kokusuna son veriyor kesinlikle alın
Представник брендуУітірік Онур, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+ став Вашим надійним вибором у боротьбі з неприємним запахом. Ми розробили цю формулу зі збагаченим мінералом перліт саме для того, щоб Ви почувалися впевнено навіть в екстремальних ситуаціях. Ваша рекомендація для нас найкраща нагорода!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як завжди на висоті. Рекомендую
Представник брендуЮрій, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі читати, що антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+ знову виправдав Ваші очікування. Його формула забезпечує надійний контроль потовиділення та свіжість на цілий день. Дякуємо за рекомендацію!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка 119 гривень. Чому ще комісія за післяплати стоїть 22.38 якщо я за товар заплатив на сайті???
- Достоинства:
- Ще не бачу
- Недостатки:
- Не зрозуміло по сумі доставки
- Олег Б***
Ти ж за доставку після платив, от і комісія за переказ грошей за доставку (20 грн 2%)
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
Представник брендуВладимир, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приємно дізнатися, що антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+ Вам підійшов. Він ефективно захищає від поту та запаху протягом дня, забезпечуючи комфорт та свіжість у будь-яких умовах. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чудового дня!
- Федор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з улюблених бюджетних дезіків
- Достоинства:
- Ціна-якість, приємний аромат
Представник брендуФедор, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок! Ми в захваті, що наш антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+ став одним з Ваших улюблених! Користуйтеся тільки із задоволенням! Гарного дня!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат, який забезпечує тривалий захист - те, що потрібно, за доступною акційною ціною
- Достоинства:
- Аромат, стійкість, конкурентна ціна
Представник брендуВолодимир, добридень! Дякуємо за Ваш відгук про антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+. Нам дуже приємно чути, що аромат та тривалий захист засобу Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо відчувати свіжість і комфорт щодня!
- Кучерук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний дезодорант за помірну ціну (за наявності знижки).
- Достоинства:
- Прийнятна якість
- Недостатки:
Представник брендуОлег, доброго дня! Дуже Вам вдячні за позитивний відгук про роликовий антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+! Нам надзвичайно приємно, що Ви високо оцінили його якість. Бажаємо Вам гарного дня та лише приємних емоцій від використання нашої продукції!
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах хороший
Представник брендуЕвгений, вітаємо! Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат антиперспіранта Garnier Men Mineral Активний контроль+. Ми раді, що він виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам натхнення!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм. Запах парфюма
- Достоинства:
- Стойкий
- Недостатки:
- Белый
Представник брендуІгор, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+ виправдав Ваші очікування — особливо щодо стійкості й аромату. Ми прагнемо створювати засоби, які забезпечують надійний захист і комфорт протягом усього дня. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- ВладимрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший запах. Пот держит хорошо.
Представник брендуВладимр, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук! Дуже приємно знати, що антиперспірант Garnier Men Mineral Активний контроль+ роликовий Вам сподобався. Ми раді, що засіб повністю виправдав Ваші очікування та забезпечує надійний захист протягом усього дня. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классный. Запах лёгкий, приятный. Такой же женской тоже с хорошим запахом
- Достоинства:
- Хорошо держит
Выполняет свою функцию - Недостатки:
Представник брендуОлена, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Вам сподобався Garnier Men Mineral Активний контроль+ роликовий антиперспірант. Раді, що він відповідає Вашим очікуванням і має приємний запах, а також ефективно виконує свою функцію. Дякуємо за Вашу довіру до нашого бренду!
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный антиперспирант, приятный аромат, стойкий, выполняет свою функцию на 100%
- Достоинства:
- Стойкий, действенный,аромат
- Недостатки:
- Небольшая ёмкость
Представник брендуВиктор, раді вітати. Щиро дякуємо за Ваш коментар щодо антиперспіранту Garnier Men Mineral Активний контроль+ роликовий. Щасливі чути, що він задовольняє Ваші потреби та подобається Вам приємним ароматом! Гарного дня!
- Геннадій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар
- Достоинства:
- Недостатки:
- У товара немає,але сплата за перерахування коштів зовсім нічим не вмотивована,хіба що бажанням мати більше прибутку...прикро...
Представник постачальникаГеннадій, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що антиперспірант Garnier Men Mineral Активний Контроль+ відповідає Вашим очікуванням щодо якості. Сподіваємося, він і надалі забезпечуватиме Вам комфорт та надійний захист! Бажаємо Вам тільки позитивних емоцій!
- Євгенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловікові подобається і аромат і те, як він працює.
- Достоинства:
- Відсутність неприємних запахів впродовж кількох днів, приємний аромат.
- Недостатки:
Представник постачальникаЄвгенія, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Щасливі, що Вашому чоловіку подобається і аромат, і дія нашого антиперспіранту Garnier Men Mineral Активний контроль+ роликовий. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно пахне
Представник постачальникаАртем, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок та високу оцінку нашому продукту. Ми раді, що антиперспірант Garnier Men Mineral "Активний контроль+" Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо чудового дня!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дезік топ, тримає і мене, і мого хлопця)) має приємний запах
Представник постачальникаОльга, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви та Ваш хлопець отримали позитивні враження після використання антиперспіранту Garnier Men Mineral Активний контроль+ роликовий. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий для чоловіків
Представник постачальникаОксана, добрий день. Дякуємо Вам за такий позитивний відгук. Ми цінуємо Ваші враження. Бажаємо Вам гарного дня!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую . Всё чудово .
Представник постачальникаМарина, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Бажаємо Вам гарного дня!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший дезодорант! Останні 10 років користуюся саме Гарньєром - без нарікань! Запах (субʼєтнивно) - не найкращий, але оскільки мого улюбленого не було в наявності - взяв цей. Свою функцію виконує (може не три доби, але так довго ходити не митим - з гігієнічних норм думаю не варто (за нормальних умов)), хоча знову ж таки все індивідуально.
- Достоинства:
- Все влаштовує
- Недостатки:
- Ціна - трохи неадекватна (ІМХО); довго сохне.
Представник постачальникаОлег, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- АнонимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал за 66 гр и уже тогда я сомневался влезло ли туда 50 мл потому что он маленький как дюймовочка. Теперь он стоит дороже
- Достоинства:
- Как по мне нету.
- Недостатки:
- Цена, маленький флакон.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам прикро, що у Вас склалось таке враження про баночку продукту. Що до характеристик продукту, Ви можете зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів по електронній пошті: porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Бажаємо гарного дня!
- АнонимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не советую, после этого дейза скучаю за олд спайс. На следующий день от тебя воняет потом хотя производитель пишет 96 часов.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Течет вместе с потом , когда использовался не на совсем сухую кожу ваняло после улицы хуже чем от пота. Но это все лично в моем случае.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам прикро, що антиперспірант Вам не підійшов. Підбір засобів для тіла суто індивідуальний для кожного. Радило при використані антиперспіранту наносити тільна суху шкіру пахв. Якщо немає часу чекати, поки пахви стануть сухими після душу, використовуйте фен. Потім в один шар нанести дезодорант. Бажаємо гарного дня та вдалих покупок.
- Сергей К***
нужно побрать под себя, мне он подошел, брал дорогие но они не работали а этот реально работает на след день не слышно ничего
- Ирина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах очень понравился, нет ощущения лужи после нанесения, но, к сожалению, с задачей не справился.
Представник постачальникаДоброго дня, Ирина! Дякуємо за Ваш коментар. Нам шкода, що антиперспірант Вам не підійшов, підбір засобів для тіла завжди індивідуальний для кожного. Радимо антипірсперант наносити тільки на суху чисту шкіру, в одне покриття. Одяг одягати через 5-10 хвилин після висихання засобу. Бажаємо краси та вдалих покупок!
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний дез, зі своїми завданнями впорався.
Раджу- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник постачальникаІгор, добрий день. Дякуємо Вам за відгук, що поділяєте з нами враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Микола Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний запах!
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Користуйтеся із задоволенням. Гарного Вам дня.
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки що це найкращий з усіх що використовував. Виконує свою роботу абсолютно неперевершено. Хороший ненав'язливий аромат. Все добре. Але чомусь він набагато швидше кінчається в порівняні зі своїми аналогами від Fa та Nivea. Хоча об'єм такий же. Також не зручний флакон. Він погано стоїть як догори дригом так і нормально. Якась абсурдна форма
- Достоинства:
- Працює найкраще
- Недостатки:
- Форма флакона, чомусь швидко кінчається
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій. Дякуємо за відгук, нам завжди цікаво знати, що думають споживачі про нашу продукцію. Нам приємно, що Ви задоволені результатом після використання продукту. Бажаємо гарного дня!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах жахливий, нагадує дешеві різкі парфуми
- Недостатки:
- Неприємний дуже різкий запах
Представник постачальникаТетяна, доброго дня!
Нам шкода, що Антиперспірант Garnier Men Mineral Активный Контроль+ не підійшов Вам за усіма параметрами. Так, дійсно, чутливість до ароматів та їх сприйняття у кожного різне, тому важливо знайти ті підібрати саме той, який сподобається саме Вам. Зверніть увагу на інші дезодоранти з лінійки Garnier Men, вони мають різну дію і різні, більш та менш виражені, аромати. Сподіваюся, Вам сподобається один із них.
- НН И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не оправдал ожидание. поможет ли мужчина-большой вопрос..
- Достоинства:
- не удушливый запах
- Недостатки:
- не дает сухие подмышки.. смысл в нем?..
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що антиперспірант не виправдав Ваших очікувань. Необхідно розуміти, що тип шкіри та інтенсивність потовиділення у кожної людини різні. Тому підбирати дезодоранти слід з урахуванням типу шкіри та ступеня її чутливості, інтенсивності потовиділення, виразності індивідуального запаху.
Засіб необхідно наносити на суху (не вологу) та чисту шкіру пахв, без видимих пошкоджень, в один шар, після душу ввечері або вранці. Рекомендуємо після нанесення засобу не надягати одяг протягом 5-10 хвилин. Бажаємо Вам гарного настрою!
- александр к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший приятный запах долго борется с потом.
- Достоинства:
- Стойкость..
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо Вам за коментар, що ділитесь враженнями після використання продукти. Ми раді, що антиперспірант Men Mineral "Активний контроль+" Вам до вподоби та Ви задоволені результатом. Бажаємо гарного настрою!
- ГеоргійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарний антиперспірант, зі знижкою, а сами при ціні десь 60-70 грн - має сенс брати, звідки видумали ціни 100-120 - то багацько, так воно може і варте того, але це завищена ціна.
в старому дизайні був недолік - коли ставало меньше половини рідини, вона засихала на кулі і було не дуже зручно кожен раз чистити її, при чому це до наступного разу, тут дизайн розроблен таким чином, що б куля була вгорі. і наче все добре, старий я так само вирішив зафіксувати кулею в гору, але все одно збираються нарости на кулі.- Достоинства:
- цей антиперспірант дійсно працює, один з небагатьох
- Недостатки:
- поки не виявив, окрім ціни без знижки
Представник постачальникаДобрий день, Георгій. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо, що Ви оцінили новий дизайн. Нехай цей продукт доставляє вам тільки позитивні враження. Бажаєм Вам вдалого дня!
- Аноним
Боковой стороной сделайте фото или в руках,потому что сейчас это в чистом виде реклама.
- Георгій
а що є реклама? згадування торгівельної марки чи власний досвід? можете знайти мій інший відгук, де я залишив свою думку стосовно роботи антиперспіранта, где вказую що він працює набагато гірше у порівнянні з іншими брендами, де бренди не вказуються. якби була реклама, я мабуть би вказував бренд. А Взагалі вам ці відгуки не потрібні, тут три варіанта: або у вас нема проблеми з потовиділенням, або ви цей не пробували власноруч, або якщо пробували - вам не підійшов, до чого тут реклама? і додавати фото неможна, якщо не знаєте після основного відгуку.
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прошёл тест в условиях жары и беготни на работе, справляется на 100 процентов, побеждает эффективностью известные бренды, которые использовал до этого продукта. Рекомендую!
- Достоинства:
- Высокая эффективность, приятный и ненавязчивый запах
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що продукт підійшов Вам та Ви ділитеся враженнями після його використання та рекомендуєте його. Бажаємо гарного дня.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядає знизу так що ніби нас кинули на 29% пластику та рідини яка могла туди поміститися.
- Достоинства:
- Сподобався запах.
- Недостатки:
- Дуже маленький особливо знизу . Було подразнення на шкірі але у мене така реакція буває час від часу, може багато намастив. Як дізнатися, що там дійсно залито 50 мл?
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Дякуємо за коментар. Сам дизайн флакону кулькового дезодоранту оновили та тепер він має на 29% менше пластику (пластик тонший і сам флакон вузький), оскільки бренд Garnier прагне мінімізувати споживання пластику під час виробництва і цей флакон в подальшому можна буде переробити. Також хочемо запевнити Вас, що об'єм рідини у флаконі, заявлений виробником, відповідає 50 мл. Гарного дня!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаРомане, вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам шкода, що Ви мали подразнення після використання антиперспіранта, але це може бути суто Ваша індивідуальна непереносимість якогось інгредієнта. Всі засоби Garnier проходять клінічний та дерматологічний контроль та підходять для чутливої шкіри. Засіб необхідно наносити на суху шкіру відразу після душу ввечері або вранці. Шкіра в зоні пахв повинна бути суха та чиста, без видимих пошкоджень, щоб не було подразнень. Достатньо наносити засіб в один шар під пахви. Рекомендуємо після нанесення засобу не надягати одяг протягом 5-10 хвилин. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Не вспів протестувати
- Недостатки:
- Як дізнатися, що там дійсно залито 50 мл? 96 годин проти поту як ви це перевіряли?
Представник постачальникаДоброго дня, Романе! Для вирішення питання, що до об'єму кулькового дезодоранту Garnier Men Mineral "Активний Контроль+", просимо Вас, будь ласка, зв’язатись з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна"(якій належить бренд Garnier) по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.
- Володимир
Чи є там 50 млл чи ні. Візьми мірний стакан і перелий. Але не забуть про густину, консистенцію. Так що треба вибрати все до останньої краплі. А щоб використати його повністю, то треба тубик викрутити. Чи багато таких людей в світі.? Мабуть небагато бо світ став би нестерпним... А якщо буде більше гелю, то що тоді треба робити? Мовчати чи признатись?...
- михайло б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд
Представник постачальникаМихайло, вітаємо. Вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання антиперспіранту Garnier Men Mineral Активний контроль+ роликовий. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Петро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не викликаж алергії. Не залишає плям.