Отзывы покупателей о Специальное средство по уходу Garnier Fructis Комплексный уход Гудбай секущиеся кончики 400 мл (3600542225373)
- AI аналіз відгуків62 відгуки: позитивний – 88%, нейтральний – 7%, негативний – 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самое любимое средство для волос уже лет 10
Представник брендуНаталія, вітаємо! Дуже дякуємо за Вашу відданість Garnier Fructis! Нам неймовірно приємно чути, що комплексний догляд Гудбай посічені кінчики залишається Вашим улюбленим протягом стількох років. Його формула дійсно створена для комплексного догляду, живлення волосся та зменшення посічених кінчиків, тож чудово, що він продовжує відповідати Вашим очікуванням і допомагає підтримувати волосся здоровим та доглянутим!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб, приємний запах, волосся м"яке. Рекомендую.
- Достоинства:
- акційна ціна
- Недостатки:
- нема
Представник брендуОльга, добрий день! Дякуємо Вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно чути, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики Вам сподобався, має приємний аромат і допомагає зробити волосся м’яким і доглянутим. Дякуємо за Вашу рекомендацію та довіру!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підходить для будь-якого волосся. Приборкує неслухняне і навіть мої кучері більш доглянуті
Представник брендуОксана, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук про спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики! Нам дуже приємно знати, що засіб підійшов Вашому волоссю та допоміг приборкати неслухняність, а кучері виглядають більш доглянутими. Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо за довіру та щасливі, що Ви задоволені результатом!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб сподобався.
Представник брендуЛілія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до Garnier. Нам дуже приємно чути, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики Вам сподобався. Його формула створена для інтенсивного живлення та зміцнення волосся, допомагаючи зменшити посічені кінчики та робити волосся більш м’яким, гладким і доглянутим щодня. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось. Кінчики одразу шовковисті та не сухі..
- Достоинства:
- Позитивно діють.
- Недостатки:
Представник брендуТетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики подарував Вашому волоссю шовковистість і відчуття доглянутих кінчиків з першого застосування. Раді чути, що продукт повністю виправдав Ваші очікування і став корисним у щоденному догляді за волоссям! Гарного дня!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший засіб. Я задоволена
Представник брендуНадія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики став для Вас ефективним і комфортним у використанні. Радіємо, що продукт допомагає доглядати за волоссям та підтримувати його здоровий вигляд щодня! Гарного настрою!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб шикарний! Результат помітний вже через тиждень використання.
Представник брендуТетяна, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про засіб для догляду Garnier Fructis “Гудбай посічені кінчики”. Нам дуже приємно, що засіб виправдав Ваші очікування і Ви помітили результат уже через тиждень використання. Його формула допомагає зміцнити волосся та зменшити ламкість кінчиків, роблячи його більш гладким і доглянутим. Дякуємо, що обираєте Garnier!
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо за відгук! Дуже приємно знати, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики повністю виправдав Ваші очікування та дарує чудовий результат для волосся! Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням та всього Вам найкращого!
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Засіб дійсно гарний, посічені кінчики після нанесення не пушаться, запах приємний, буду купувати ще.
Представник брендуВиктория, доброго дня! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Раді чути, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики допомагає контролювати пухнастість волосся та залишає приємний аромат. Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою! Бажаємо Вам гарного дня!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раніше постійно доводилося обрізати посічені кінчики освітленого волосся, практично після кожного миття шампунем та ополіскувачем. Тепер, навіть при щоденній укладці гарячим феном волосся виглядає живим, забула про посічене волосся.
Представник брендуОксана, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже приємно знати, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики допоміг Вам зберегти волосся здоровим і живим навіть при щоденній укладці. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися красою та силою Вашого волосся!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користую цим засобом вже не один рік. Працює краще за дорогі засоби. Пропоную.
Представник брендуІрина, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук та довіру до бренду Garnier! Дуже приємно знати, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики вже давно є частиною Вашого догляду. Раді бути частиною Вашої б’юті-рутини!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний засіб.Ароматний .
Те що треба для сухого ,пофарбовано волосся- Достоинства:
- Пом'якшує волосся
- Недостатки:
Представник брендуОлена, раді вітати. Щиро вдячні Вам за такий теплий відгук. Ми цінуємо, що Ви розділяєте з нами враження після використання спеціального засобу для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики. Нехай він доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам натхнення та краси!
- Лілія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Лілія. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку спеціального засобу для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
користуюсь давно на постійній основі ,
- Достоинства:
- використовую для укладки кожен день
- Недостатки:
- не знайшла
Представник брендуВікторія, добридень! Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що наш засіб для догляду допомагає Вам у щоденній укладці та сприяє здоровому вигляду волосся. Ваша лояльність до нашої продукції багато для нас означає! Сподіваємось, що й надалі Ви будете отримувати найкращі результати від нашого догляду!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно зволожує волосся
- Достоинства:
- Зволожує
- Недостатки:
- Запах пахне, але не для чоловіків
Представник брендуСергій, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики дарує чудове зволоження. Ми врахуємо Ваш коментар щодо запаху, і сподіваємося, що інші продукти від Garnier принесуть Вам ще більше задоволення!
- Лідія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається!
Представник брендуЛідія, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам дуже подобається наш спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Мария П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Снимаю 1 звезду за несоответствие пришедшего товара с описанием. Поменялась видимо формула. В старом варианте в составе масло Амлы, в новом масло Марулы. Теперь посмотрим на результат применения. Вообще люблю этот крем, волос не так пушится.
- Недостатки:
- Неверное описание
Представник брендуДоброго дня, Мария! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок. Формула та пакування засобу Garnier Fructis "Гудбай посічені кінчики" були оновлені для ще кращого догляду за волоссям, а олія марули допомагає глибше живити та згладжувати волосся. Ми передамо Ваш коментар у відповідний відділ для виправлення опису. Сподіваємося, що результат використання Вам сподобається!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався. Волосся стало легко розчісувати.
- Достоинства:
- Запах приємний, не жирнить волосся.
Представник брендуОлена, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми дуже раді, що Ви ділитесь приємними враженнями після використання спеціального засобу для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики, який Вам чудово підійшов. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це такий крем наношу на висушене волосся після миття або на вологе перед сушінням феном...і так і так добре (говорю тільки про себе)
Не обтяжує, волосся гладеньке, гарно виглядає та дуже приємно пахне...- Достоинства:
- Ніяк не обтяжує волосся!
- Недостатки:
Представник брендуНаталия, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що засіб Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики Вам до вподоби. Це дійсно чудовий продукт для збереження гладкості волосся без обтяження, а приємний аромат – це ще один бонус! Бажаємо Вам щасливого дня!
- Вікторія О***Продавец: Rozetka
Давно користуюсь , при укладці .головне не перестаратися бо буде жирне волося ,класно лікує після покраски .
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуВікторія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про Garnier Fructis Комплексний догляд "Гудбай посічені кінчики"! Дуже приємно, що Ви вже давно користуєтеся цим продуктом і що він допомагає відновлювати волосся після фарбування. Чудово, що Ви помітили позитивний ефект без жодних суттєвих недоліків. Сподіваємося, що цей засіб і надалі даруватиме Вам приємні результати. Гарного дня!
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний засіб!
Представник постачальникаЛеся, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- ИванкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Понравился. Волосы не утяжеляет. Приятный запах. Легко расчесывать после него. Посмотрим поможет ли с секущимися кончиками.
- Достоинства:
- Не утяжеляет
- Недостатки:
Представник постачальникаИванка, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання та найкращий результат. Цінуємо, що Вам сподобався спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре розплутує волосся, приємний аромат
Представник постачальникаОльга, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Раді, що Вам сподобався продукт та його якість. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зволожує
Представник постачальникаАнна,вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Анастасія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана альтернатива кондиціонерам та маскам. Для людей в яких немає часу виділяти півгодини на миття голови те що треба)))
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасія, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми цінуємо Ваші враження та емоції після використання спеціального засобу для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики. Бажаємо Вам краси!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей засіб мені дуже подобається).
Представник постачальникаВітаємо, Наталія. Щиро вдячні за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви отримали такі приємні враження від використання спеціального засобу для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!
- ЕвелінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее средство, волосы были как солома до применения
- Достоинства:
- Цена, приятно пахнет, волосы мягкие приятные на ощуп
- Недостатки:
- Никаких
Представник постачальникаЕвеліна, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що спеціальний засіб для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже, дуже гарний догляд за волоссям. В кого пошкоджене волосся рекомендую!
- Достоинства:
- Все як в описі
Представник постачальникаНадія, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний
Представник постачальникаДобрий день, Наталія. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку спеціального засобу для догляду Garnier Fructis Комплексний догляд Гудбай посічені кінчики, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовувала поки кілька разів, але дуже сподобалося
- Достоинства:
- Дуже маленький расход. Приємний запах. Лупа не з'являється. Волосся не жирніє. Волосся стає гладеньким і більш слухняним
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день, Анна. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди користуюсь на сухе кучеряве волосся. Мені подобається
Представник постачальникаЛариса, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за відгук, що ділитесь з нами враженнями після використання засобу. Нехай він дарує Вам тільки позитивні емоції!. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Вита Б***Продавец: Rozetka
За свою ціну то засіб добрий
- Достоинства:
- Добре
- Недостатки:
- Відсутній
Представник постачальникаДобрий день, Вита. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності.
- ЛидияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
користуюсь усією серією
Представник постачальникаЛидия, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду -Garnier. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам чарівності!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший засіб
- КсенияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохая несмывашка, расход очень маленький, хватает маленькой капли на среднюю длину волос, супер-вау эффекта не заметила, но все же немного разглаживает волосы и прячет посеченность, также как заявляет производитель, есть термозащитные свойства, но насчет этого не знаю, не проверяла) да, в составе есть силиконы, и как бы многие не критиковали их, я считаю, что они имеют место быть, темболие в средстве с эффектом термозащиты, силиконы на длину волос - это не плохо) если бы не они, врядли был бы такой эффект, но из этой линейки могу посоветовать такую же несмывашку, но зеленого цвета из линейки «fructis рост во всю силу», там нет силиконов и состав более приятный )
- Достоинства:
- -экономный расход
-разглаживает волосы - Недостатки:
- -за свою цену не нашла минусов
- Людмила К***
Подскажите пожалуйста, а как выглядит эта несмывашка, я ищу - ищу
Представник постачальникаЛюдмила, вітаємо. Схожий засіб в зеленому пакуванні це комплексний засіб для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання, можна знайти за посиланням(ссылка). Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ліза Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka