- анжела к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
- Достоинства:
- Отлично
Представник брендуАнжела, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш чудовий та лаконічний відгук про антиперспірант Garnier Mineral Активний Контроль Спорт, Стрес. Нам неймовірно приємно знати, що Ви оцінили цей засіб на найвищий бал, і що його потужна формула надійно захищає Вас у будь-яких екстремальних і стресових ситуаціях! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якби не залишав плям на одягу, то був би топовим товаром, але у виправдання цього недоліку можу ще сказати вони легко вимиваються водою.
- Достоинства:
- ефективний, усуває неприємні хапахи від поту
- Недостатки:
- залишає білі плями на одягу
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за Ваш відгук, нам завжди цікаво знати, що думають споживачі про нашу продукцію. Нам прикро, що антиперспірант не виправдав в повній мірі Ваші очікування.
Необхідно розуміти, що тип шкіри та інтенсивність потовиділення у кожної людини різні і дезодоранти по різному діють на шкірі. Рекомендуємо наносити дезодорант-антиперспірант на чисту, добре висушену шкіру пахв (не вологу), одяг одягати тільки коли дезодорант повністю висохне. Бажаємо Вам тільки позитивних емоцій!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий дезодорант
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всегда пользуюсь Garnier,уже много лет.И я заметила,что качество стало чуть хуже.Хотя аромат приятный,как обычно.Новый дизайн баночки меня не смущает,хотя и прежняя была тоже ничего,
- Достоинства:
- Приятный аромат
- Недостатки:
- Ненадолго его хватает
- Квітослава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Изменился дизайн баночки, сам дейзик отличный
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся постійно. Подобається. Отримала швидко
- Достоинства:
- Якісний товар
- Рита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Часто выбираю продукцию garnier, мне нравится качество их товара. Дезодорант хорошо справляется с неприятным запахом и уменьшает потовиделение.
- Евгения М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всегда пользуюсь только этой фирмой, никогда не подводит, разницу правда между цветами не замечала, для меня просто разница в запахе. Но эффект 10 из 10, кожа абсолютно сухая с ним. Этот цвет никогда ещё не покупала, то ли новинка или не попадался, запах очень понравился, нравится больше всего
- Достоинства:
- Эффект, запах
- ANYA-LuПродавец: Rozetka
не забруднює одяг, жодних слідів поту, навіть коли займають спортом, надовго залишає відчуття свіжості, приємно пахне
- Достоинства:
- вартість, ефект