- Софія П***Продавец: Rozetka
Чудовий аромат, хочеться з'їсти!
Після його використання волосся набагато легше розчесати.- Достоинства:
- Легке розчісування
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший бальзам , понравился.
- Достоинства:
- Приятно пахнет,волосы стали мягче
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придає блиск волоссю. Воно стає м'яким і послужним. Рекомендую.
Представник брендуНаталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Hair Food Папая виправдав Ваші очікування. Його відновлювальна формула дійсно допомагає повернути волоссю м’якість, блиск і доглянутий вигляд. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого продукту!
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий бальзам.мені підходить.
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що вибираєте наш бальзам-ополіскувач Garnier Fructis HairFood Папая Відновлення для пошкодженого волосся, він Вам підходить і Ви залишаєтесь задоволені результатом. Чекаємо на Вас за покупками знову! Гарного дня!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пом'якшує волосся і робить його живим
- Достоинства:
- пошкоджене волосся - м'яке і гарно виглядає
- Недостатки:
- не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок! Ми раді, що бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Папая підійшов для Вашого волосся. Подаруйте очищення та зволоження своєму волоссю за допомогою шампуню Garnier Fructis Папая. Бажаємо приємного використання!
- Драченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бальзам хороший за свою ціну, чудово справляється зі своєю задачею. Однозначно буду брати ще.
Представник постачальникаТетяна, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар, за те що Ви з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!
- А Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався.
Завжди купую бальзам цієї серії Garnier Fructis, але Яблуко.
Папая взяла для зміни запаху.
Гарний, буду брати оба. Для перемін.- Достоинства:
- Запах
Якість. - Недостатки:
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бальзам очень нравится. Приятно пахнет, относительно жидкий. После применения волосы отлично выглядят, легче расчёсывать, хорошо держат форму (волны от косы несколько дней сохраняются :)
Аллергию не вызвал- Достоинства:
- Легко наносится, прекрасный результат
- Недостатки:
- Быстро расходуется
- Леся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пересушує, майже немає ефекту після використання.
Представник постачальникаДоброго дня, Леся! Дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що бальзам -ополіскувач не виправдав Ваші сподівання. Підбір засобів для догляду за волоссям суто індивідуальний для кожного. Бальзам-ополіскувач для пошкодженого волосся Garnier Fructis Superfood "Папая" має веганську формулу та не має силіконів в складі. Рекомендуємо використовувати засоби очищення та догляду однієї лінійки Fructis Superfood "Папая" для видимого результату. Бажаємо тільки позитивних емоцій та краси!