Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Бальзам-ополаскиватель Garnier Fructis HairFood Папайя Восстановление для поврежденных волос 350 мл (3600542290388)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Софія П***
    Продавец: Rozetka

Чудовий аромат, хочеться з'їсти!
    Після його використання волосся набагато легше розчесати.

Достоинства:
    Легке розчісування
  • Юлия П***

Очень хороший бальзам , понравился.

Достоинства:
    Приятно пахнет,волосы стали мягче
  • Наталія К***

Придає блиск волоссю. Воно стає м'яким і послужним. Рекомендую.

Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Hair Food Папая виправдав Ваші очікування. Його відновлювальна формула дійсно допомагає повернути волоссю м’якість, блиск і доглянутий вигляд. Дякуємо за рекомендацію та довіру до нашого продукту!

• Олена Ф***

Чудовий бальзам.мені підходить.

Доброго дня, Олена! Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що вибираєте наш бальзам-ополіскувач Garnier Fructis HairFood Папая Відновлення для пошкодженого волосся, він Вам підходить і Ви залишаєтесь задоволені результатом. Чекаємо на Вас за покупками знову! Гарного дня!

• Олена С***

пом'якшує волосся і робить його живим

Достоинства:
    пошкоджене волосся - м'яке і гарно виглядає
    Недостатки:
    не помітила

Доброго дня, Олено! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок! Ми раді, що бальзам-ополіскувач Garnier Fructis Папая підійшов для Вашого волосся. Подаруйте очищення та зволоження своєму волоссю за допомогою шампуню Garnier Fructis Папая. Бажаємо приємного використання!

• Драченко Т***

Бальзам хороший за свою ціну, чудово справляється зі своєю задачею. Однозначно буду брати ще.

Тетяна, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар, за те що Ви з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!

• А Б***

Сподобався.
    Завжди купую бальзам цієї серії Garnier Fructis, але Яблуко.
    Папая взяла для зміни запаху.
    Гарний, буду брати оба. Для перемін.

Достоинства:
    Запах
    Якість.
  • Алла М***
  • Вероника

Бальзам очень нравится. Приятно пахнет, относительно жидкий. После применения волосы отлично выглядят, легче расчёсывать, хорошо держат форму (волны от косы несколько дней сохраняются :)
    Аллергию не вызвал

Достоинства:
    Легко наносится, прекрасный результат
    Недостатки:
    Быстро расходуется
  • Леся Т***

Не сподобався.

Достоинства:
    Недостатки:
    Пересушує, майже немає ефекту після використання.

Доброго дня, Леся! Дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що бальзам -ополіскувач не виправдав Ваші сподівання. Підбір засобів для догляду за волоссям суто індивідуальний для кожного. Бальзам-ополіскувач для пошкодженого волосся Garnier Fructis Superfood "Папая" має веганську формулу та не має силіконів в складі. Рекомендуємо використовувати засоби очищення та догляду однієї лінійки Fructis Superfood "Папая" для видимого результату. Бажаємо тільки позитивних емоцій та краси!