Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Шампунь Garnier Fructis HairFood Банан Питание для очень сухих волос 350 мл (3600542290111)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Гарний шампунь за свою ціну,зволожує волосся ,приємний запах.Швидко відправили

Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Марина, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що шампунь Garnier Fructis HairFood Банан став для Вас ідеальним поєднанням ціни та якості, подарувавши волоссю бажане зволоження та приємний аромат. Ми розробили цю формулу на основі натуральних інгредієнтів саме для того, щоб делікатно очищувати та інтенсивно живити дуже сухе волосся без обтяження. Бажаємо Вашим локонам завжди залишатися м'якими та сяючими, користуйтеся з великим задоволенням!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Пахне бананово-солодко. Трішки можливо розгладжує, не знаю точно, бо використовую разом з маскою цієї серії. Якщо волосся крутиться, то дива не буде, рівнесеньким воно не стане.
    Просто нормальний шампунь.

Достоинства:
    Приємний запах
      Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам дуже приємно, що аромат нашого шампуню Garnier Fructis HairFood Банан прийшовся Вам до душі! Основна мета лінійки Hair Food Банан - це глибоке живлення та відновлення дуже сухого волосся. Якщо Ваше волосся в’ється від природи, цей шампунь допоможе зробити локони більш м’якими та слухняними, проте він не має ефекту термічного розгладження. Ви абсолютно правильно робите, поєднуючи його з маскою - саме такий дует дозволяє максимально наповнити волосся поживними елементами. Дякуємо за Ваш відвертий відгук!

• Ганна Р***

Шампунь,не дуже...
    Прикорнева зона залишаеться липкою ,у подруги таке ж саме...

Достоинства:
    Пахне
    Недостатки:
    Липка плівка після застосування
      Представник бренду

Ганна, добрий день! Дякуємо за щирий відгук - нам дуже шкода, що після використання шампуня Garnier Fructis HairFood Банан відчувається липка плівка у прикореневій зоні. Часто таке сприйняття пов’язане з тим, що формула шампуню Банан досить живильна і може виявитися надто щільною для шкіри голови (особливо якщо вона схильна до жирності), або ж із недостатнім змиванням чи надмірною кількістю засобу при нанесенні прямо на корені. Радимо спробувати такі прості кроки: використовуйте меншу дозу і наносьте шампунь передусім на корені тільки для очищення (або ще краще - спочатку спінюйте в долонях з невеликою кількістю води), добре піньте і ретельно змивайте теплою водою; раз на тиждень робіть "глибоко очищуюче" миття очищувальним шампунем, щоб прибрати накопичені залишки; якщо прикоренева зона і далі липка - альтернативою може стати шампунь, орієнтований на нормальний/жирний тип шкіри голови. Дякуємо, що поділилися спостереженням! Бажаємо Вам знайти свій ідеальний засіб для догляду!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Хороший шампунь, купляв мамі. Пробував сам)) Не сушить, запах бананів слабий, піниться дуже добре, розхід малий. Волосся швидко не жирніє.

Достоинства:
    Якість за нормальну ціну
      Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо за щирий і детальний відгук! Дуже приємно знати, що шампунь Garnier Fructis Hair Food Банан сподобався і Вам, і Вашій мамі. Ми створювали його з думкою про ефективне, але водночас м’яке очищення дуже сухого волосся — із приємною текстурою, економною витратою та легким ароматом. Раді чути, що засіб виправдав Ваші очікування!

• Оксана с***
    Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Мені дуже сподобався!Волосся м'яке,розсипчасте,приємно пахне,зволоження.Я ще й купила маску таку і бальзам!Супер!

Достоинства:
    Волосся гарно зволожуе.
    Недостатки:

Оксана, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Дійсно, комплексний підхід забезпечує найкращий результат, бо зволоження має величезну роль у здоров'ї волосся. Бажаємо Вам чарівності!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Мені не підійшов. Волосся дуже сухе. Запах приємний, але на волоссі не тримається. Змиваєш шампунь, змиваєш і запах.

Достоинства:
    Гарна упаковка.
    Недостатки:
    Дорогий, навіть по акції.

Доброго дня, Олена! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам шкода, що шампунь Вам не підійшой. Підбір засобів по догляду за волоссям суто індивідуальний для кожного. Після очищення волосся шампунем, рекомендуємо, для догляду, живлення та зволоження волосся використовувати бальзам або маску.
      Зверніть увагу на додатковий догляд для волосся, маску для волос Garnier Fructis Super Food " Банан Екстраживлення" для дуже сухого волосся (3600542258852). Глибоко насичує волосся поживними речовинами, повертає волоссю гнучкість та сяйво. Може застосовуватися як маска, бальзам-ополіскувач і незмивний догляд. 98% складових маски – компоненти натурального походження. Формула без парабенів, силіконів, синтетичних барвників, речовин тваринного походження та їх похідних.

• Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Хороший шампунь, но немного долго смывается. Радует состав и классный запах

Достоинства:
    Запах, состав, перерабатываемая бутылка
    Недостатки:
    Возможно долго смывается
  • Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Мне понравился только запах. Плохо вымывается, волосы на следующий день, либо к вечеру ( если вымыть с утра) грязные, как буд-то жирные.

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Плохо моет
      Представитель поставщика

Здравствуйте, Александра! Спасибо за Ваш отзыв. Нам очень жаль, что шампунь не оправдал Ваши ожидания. Подбор очищающих и ухаживающих средств для волос очень индивидуален. Скорей всего формула данного шампуня не подошла Вашей коже головы. Рекомендуем обратить внимание на другие линейки ухода за волосами серии Garnier Fructis : ссылкагде можно подобрать другой шампунь по типу и состоянию волос.

• leli
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Очень понравился, а запах какой обалденный!

Достоинства:
    Хорошо очищает, у меня сухие волосы, отличный запах.
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Юлія

Консистенція хороша, запах приємний

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Дорогий
  • Катаева Г***
  • Кучеренко Я***
    Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Цей шампунь взяла вперше, насамперед, через крутяцький аромат. Але, в процесі, дійсно помітила, що він ще й чудово зволожує волосся. Розходується як і будь-який інший шампунь. Гарно піниться, легко змивається і на довго залишає аромат бананчика на волоссі та і по всій ванній кімнаті). Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже подобається запах
    Недостатки:
    Для мене немає
  • Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Очень хорошее качество шампуни, отлично убирает сухость волос.Рекомендую!

Достоинства:
    Классно пахнет, увлажняет волосы,хорошо моет
    Недостатки:
    Жидкий
  • Светлана
    Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл

Запах бананчика супер. Немного жидковат для меня и волосы жирнит. Но может кому-то и подойдёт, лично у меня вопрос жирности всегда остро стоит. А вцелом шампунь хороший:)

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Жирнит волосы