- AI аналіз відгуків62 відгуки: 78% позитивних, 14% нейтральних, 8% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Квітослава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Изменился дизайн баночки
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первый раз покупала и мне понравился, нет запаха и пота
- Достоинства:
- Цена, качество
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оч хороший дез. Подмышки сухие целый день. Аромат практически нейтральный. Сохнет кажется быстрее чем красный.
- Достоинства:
- За эту цену - не нужно искать никаких дорогих аналогов. Вообще Гарнье держится достойно
- Недостатки:
- Нет . Разве что быстро заканчивается
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався запах, хоча парфум може й перебити. Мені він не схожий на унісекс- досить солодкий. Добре захищає від проявів поту.
- Достоинства:
- приємний запах, легка текстура
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! Зі своєю задачею справляється. Сухість на довго. А запах - ніжний, приємний.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо сдерживает запах пота, быстро сохнет на теле, не раздражает кожу.
Приятный парфюмерный аромат с нотками сандала и трав, но не резкий, что очень приятно не перебивает аромат духов - АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всегда пользуюсь продукцией Гарньер, взяла новый дезодорант на пробу. Как по мне, по сравнению с другими дезодорантами этой фирмы у этого запах резковат, какой-то мужской. По поводу сухости-здесь как всегда идеально, впрочем, как у всех других дезодорантов Гарньер. Этот отдала мужу из-за запаха, ему подошёл)
- Достоинства:
- Сухость
- Недостатки:
- Резковатый запах
- Гайшинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замечательный антиперспирант, действительно выполняет свое назначение - поддерживать сухость кожи. Не липнет, что для меня важно. Запах деликатный, ненавязчивый. Однозначно рекомендую. Спасибо производителю и Розетке!
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо, Алла. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви отримали такі приємні враження від використання Антиперспіранту Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалі то непоганий дейзік, блокує запах поту десь на години 3-4 ( особисто у мене)
- Достоинства:
- Працює 3-4 години, ціна по акції
- Недостатки:
- Залишає білі плями(
Представник постачальникаДоброго дня, Евгений. Дякуємо за зворотний зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Щоб антиперспірант не залишав слідів на одязі, рекомендуємо його наносити після душу на сухі пахви, якщо поспішаєте, то просушити добре пахви серветкою або феном і тільки потім наносити дезодорант(2-3 рази провести шариком по шкірі); дати можливість зафіксуватись антиперспіранту і потім одягатись. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый лучший дезодорант
Представник постачальникаАлена, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Валерия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На удивление понравился, лучше адидаса
Представник постачальникаВалерия, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антиперспірант виправдав Ваші очікування та подарував позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Вера П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рік користуюсь такими дезіками, справляються на 100 відс.
- Достоинства:
- Надійний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Вера. Щиро вдячні за Ваш відгук. . Ми цінуємо те, що Ви з нами та довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Лідія к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оригінальна упаковка, стійкий, приємний запах. Рекомендую.
- Достоинства:
- Товаром задоволена. Приємний запах , стійкий. При нагоді буду придбавати.
- Недостатки:
- не виявила.
- Юлія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну просто супер. Рекомендую до придбання!
- Достоинства:
- Ціна, якість, запах приємний
- Недостатки:
- Не знайшла
- света к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила і не пожалкувала
- Достоинства:
- Приємний запах, треба почекати коли висохне на тілі і одягатися. З заявленою функцію справляється на ура рекомендую його
- Квитко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах приятный, хватает на целый день.Нравится.
- Достоинства:
- Стойкий
- Недостатки:
- Нет.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах нормальный, в меру стойкий. Можно брать.
- Галина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший!!!
Защищает от запаха и пота. Не оставляет следов на коже и одежде. Рекомендую!!!- Достоинства:
- Эффективный и приятный аромат, который не перебивать запах духов))
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Со своей функцией справляется на отлично.
- Задеряка А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично справляется со своей задачей, покупаю уже не в первый раз.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший антиперспирант. Отлично и долго справляется со своей задачей. Покупаю уже не первый раз.
- Достоинства:
- Приятный запах и надёжная защита.
- Недостатки:
- Нет.
- Зинаида Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класс.Запах именно такой как мне нравится.Со своей задачей справляется на
- Достоинства:
- Качество
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился дезодорант беру второй раз
- Достоинства:
- Очень хорошо держит ,нет запаха пота
- Полина Б***Продавец: Rozetka
Приятный аромат, флакона хватает дольше всех чем у других брендов
- Достоинства:
- Не липнет
- Ольга Б***Продавец: Rozetka
Очень стойкий,не липкий, приятний запах,защищает на целий день.
- ВладимрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взял на пробу. Хоть антиперсперант и женский решил попробовать. От пота хорошо защищает. Запах нормальный, но мне не очень понравился, он чисто женский наверное. За такие деньги я думаю очень хороший антиперант. Просто чтоб понятнее был мой отзыв я покупаю себе антиперсператны в несколько раз дороже. Там соответственно и качество другое и ароматы другого уровня. Но учитываю цену этот очень хорош.
- Достоинства:
- Хорошо защищает от пота
- Недостатки:
- За такие деньги нет.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар чудовий
Представник брендуВалентина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Вам сподобався антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість. Раді, що він ефективно виконує свої функції та дарує відчуття комфорту та свіжості протягом усього дня. Ваш позитивний досвід надихає нас! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошый продукт
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник брендуОлена, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість відповідає Вашим очікуванням за якістю. Ми завжди прагнемо, щоб наші продукти забезпечували надійний захист і комфорт протягом дня. Бажаємо Вам чудового дня!
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший дезодорант.
Представник брендуМарина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Раді чути, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Вам сподобався та забезпечує комфорт протягом дня. Бажаємо Вам відчувати свіжість та комфорт щодня!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався
Представник брендуСвітлана, раді вітати! Дякуємо за Вашу позитивну оцінку! Щасливі чути, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Вам сподобався. Сподіваємось, він і надалі буде надійним помічником! Гарного дня і чудового настрою!
- Лозова С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спдобався
Представник брендуСвітлана, вітаємо. Ми щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші приємні емоції після використання продукту, що Ви поділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий дезодорант, користуюся ним і іншими цієї серії постійно.
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що обираєте наші продукти. Ми раді, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість РоликовийАнтиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий Вам до вподоби, як і інші наші антиперспіранти. Бажаємо краси та гарного дня!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Реально діючий і запах дуже приємний
Представник постачальникаАнна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання антиперспіранту. Раді, що Вам сподобалась його дія та аромат. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный арромат, долго держиться.
- Достоинства:
- Приятный арромат, долго держиться.
- Недостатки:
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший дезодорант
Представник постачальникаОлександр, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник постачальникаДобрий день, Надежда. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!