Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Шариковый дезодорант-антиперспирант для тела Garnier Mineral Невидимый Свежесть хлопка 50 мл (3600542310314)

Оценка пользователей 4.74/5
  • AI аналіз відгуків
    53 відгуки:  Позитивний (~90%), нейтральний (~6%), негативний (~4%)
    Більшість покупців задоволені дезодорантом Garnier: вони відзначають його приємний, легкий та ненав'язливий аромат, хорошу захисну дію та відсутність слідів на одязі. Продукт отримує численні позитивні відгуки за якість та відповідність опису, а також зручне використання. Серед недоліків рідко згадують липкість, повільне висихання або сліди на одязі, а також маленький розмір або невідповідність флакону картинці на сайті. Загалом, продукт рекомендують до покупки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Алла

Прекрасне рішення для поїздок: легкий, компактний. Приємний аромат. Бездоганно виконує свою функцію антиперспіранта протягом доби.

Достоинства:
    Функціональність, аромат
      Представник бренду

Алла, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш приємний відгук! Нам неймовірно радісно знати, що кульковий дезодорант-антиперспірант для тіла Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни став для Вас прекрасним рішенням у поїздках завдяки своїй компактності, приємному аромату та бездоганній функціональності, адже ця формула з натуральним мінералом перліт створена спеціально для надійного захисту від поту та запаху на весь день без жодних слідів на одязі. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися абсолютним комфортом та впевненістю!

• Юлия Ш***

Отлично

Представник бренду

Юлия, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку та Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що кульковий дезодорант-антиперспірант Garnier Mineral "Невидимий. Свіжість бавовни" Вам сподобався. Він забезпечує надійний захист від поту та запаху, дарує відчуття свіжості й комфорту протягом дня та не залишає слідів на одязі. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо, що обираєте Garnier!

• Лидия С***

запах нежный, приятный. Не мажет, не течёт

Достоинства:
    очень приятно сидит в руке упаковка
      Представник бренду

Лидия, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що кульковий дезодорант-антиперспірант Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни Вам сподобався. Його легкий, приємний аромат і комфортна текстура дійсно забезпечують відчуття свіжості протягом дня, а зручна упаковка робить його використання ще більш комфортним. Раді, що продукт виправдав Ваші очікування!

• Тетяна Н***

Легкий ненав'язливий аромат, добре захищає. Обираю його вже не вперше, подобається.

Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно, що дезодорант Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни став Вашим улюбленцем. Його м’який аромат і ефективний захист без слідів на одязі створені саме для Вашого щоденного комфорту. Раді чути, що Ви обираєте його знову!

• Оксана У***

Задоволена, найкращі рекомендації!

Представник бренду

Оксана, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що кульковий дезодорант-антиперспірант Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни виправдав Ваші очікування. Його формула забезпечує надійний захист від вологи та запаху, залишаючи відчуття свіжості без слідів на одязі. Рекомендація від Вас - найкраще підтвердження ефективності продукту. Дякуємо за довіру!

• Людмила Д***

Дуже гарний запах, я задоволена

Представник бренду

Людмила, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук . Нам дуже приємно, що дезодорант-антиперспірант Garnier Mineral Невидимий Свіжість Бавовни Вам сподобався. Він ефективно захищає від неприємного запаху, дарує тривале відчуття свіжості та приємний аромат протягом дня. Бажаємо Вам гарного настрою та комфорту щодня!

• Галина К***

Дуже сподобався.

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Галина, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про дезодорант Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни! Нам дуже приємно, що Ви оцінили його аромат і комфорт у використанні. Формула продукту забезпечує ефективний захист від запаху та свіжість протягом дня, при цьому дбайливо ставиться до шкіри. Радіємо, що дезодорант відповідає Вашим очікуванням!

• Оксана К***

Хороший дезодорант

Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про кульковий дезодорант-антиперспірант Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни. Раді дізнатися, що він Вам підійшов і виправдав очікування. Нехай і надалі забезпечує надійний захист та комфорт щодня!

• Валентина М***

Не залишає слідів, має приємний легкий аромат

Представник бренду

Валентина, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок і те, що поділилися своїми враженнями про кульковий дезодорант-антиперспірант "Невидимий. Свіжість Бавовни" від Garnier Mineral. Раді, що Вам сподобався продукт і він відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо Вам приємного використання та впевненості щодня!

• Никита

Топчик за свои деньги, соответствует описанию

Достоинства:
    выполняет свою функцию на все 100% в отличие от более дешёвых аналогов других производителей
    Недостатки:

Никита, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок і те, що поділилися своїми враженнями про кульковий дезодорант-антиперспірант для тіла Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни. Раді, що Вам сподобався продукт і він відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо Вам приємного використання та впевненості щодня!

• Наталія Г***

Чудовий дезодорант з дуже приємним ароматом

Недостатки:

Наталія, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що кульковий дезодорант-антиперспірант для тіла Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни став для Вас чудовим та Вам подобається його аромат. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Віта С***

Гарний дезодорант

Недостатки:

Віта, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені кульковим дезодорантом-антиперспірантом для тіла Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Казимирова И***

Один із найкращих.

Инна, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви знайшли кульковий дезодорант-антиперспірант для тіла Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни з нашого асортименту, що став для Вас одним з найкращих. Чекаємо Вас за покупками знову. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!

• Александра Н***

Хороший дезодорант,не оставляет следов)

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про кульковий дезодорант-антиперспірант Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни! Раді чути, що дезодорант справляється зі своєю функцією і не залишає слідів на одязі. Ми вдячні за Вашу підтримку і сподіваємося, що продукт і далі приноситиме Вам задоволення. Гарного дня!

• Оля Ш***

При€мнe вiдчуття свiжiстi

Достоинства:
    Довготривалий захист
    Недостатки:
    Нема€

Оля, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось. Ми цінуємо, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашого продукту. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Наталія

Крутий

Наталія, вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Правка А***

Приємний запах, виконує свої функції добре

Алла, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Олена

Приємний ненав'язливий аромат

Олена, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду Garnier. Щиро раді, що кульковий дезодорант-антиперспірант для тіла Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!

• Виктория Ч***

Один з найулюбленіших дезодорантів, а цей новий аромат взагалі чудовий. Брала для зрівняння і дорогі, але знову повернулася до Garnier )

Виктория, вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар. Ми дуже щасливі, що використання дезодоранту-антиперспиранту залишило такі приємні враження і він став для Вас улюбленим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Сергей М***

Всё отлично!Аромат приятный.Защита от пота отличная.

Достоинства:
    Аромат приятный.Защита от пота отличная.
    Недостатки:

Сергей, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Олександр С***

Норм

Олександр, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• ПЯТКОВСКИЙ С***

Хороший дезорант
    Рекомендую

Достоинства:
    Фирма
    Недостатки:

СЕРГЕЙ, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію. Бажаємо Вам гарного дня!

• Уляна С***

Дуже легкий аромат, ледве відчутний. Подобається.

Уляна, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Михайло

Рекомендую

Достоинства:
    +++
    Недостатки:

Михайло, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу рекомендацію. Бажаємо Вам гарного дня!

• Наташа С***

Справляется со свой задачей

Добрий день, Наташа. Дякуємо Вам за коментар. Цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Свечкарева Е***

Очень хороший, запах приятный

Елена, раді вітати. Щиро дякуємо за оцінку. Ми щасливі, що кульковий дезодорант-антиперспірант для тіла Garnier Mineral Невидимий Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо гарного дня!

• Наталия

Дієвий, має приємний запах.

Достоинства:
    Не залишає слідів
    Недостатки:

Наталия, вітаємо. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Сергій Л***

Приятный аромат, лёгкий, держит день.

Достоинства:
    Приятный ненавязчивый аромат

Сергій, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар. Щиро приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Екатерина Я***

Запах свежести, спокойный,но уж очень жидкий, после применения липкий,впредь брать не буду,не рекомендую

Недостатки:
    Жидкий и липкий

Доброго дня, Екатерина! Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам дуже шкода, що антиперспірант не виправдав Ваших очікувань. Засіб необхідно наносити після душу на суху шкіру пахв (не вологу), в один шар. Рекомендуємо після нанесення засобу не надягати одяг протягом 5-10 хвилин.

• Ірина К***

Зі своїм завданням справляється на 4. Під кінець робочого дня ефект вже відсутній.
    Для покращення ефекту даю повністю висохнути першому шару. Наношу другий шар. Також висушую. Тільки тоді вдягаю одяг.

Достоинства:
    Підходить для чутливої шкіри. Ненав'язливий аромат.
    Недостатки:
    Короткотривалий ефект.

Доброго дня, Ірина! Дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Зверніть увагу в лінійці антиперспірантів для тіла Garnier, є серія антиперспірантів "Активний Контроль", який забезпечує ефективний захист від поту та запаху в екстремальних ситуаціях протягом 96 годин* (*інструментальний тест), і має ніжний пудровий аромат: "Антиперспірант Garnier Mineral "Активний контроль+" роликовий, 50мл (3600542226523), (ссылка)

• Світлана К***

Беру не перший раз. Дуже подобається. Отримую в пунктах розетки. Так найзручніше

• Ірина П***

Купляю не вперше. Відмінна якість.

• Тарас

Дружина задоволена.

Достоинства:
    Гарний запах
  • Танюша Т***

Мені дуже подобається, давно користуюсь. З цієї серії, цей аромат більше всіх підходить

• Светлана Г***

Уже второй беру, нравится

• Наталья Х***

Гарний товар,сухість шкіри залишає на цілмй день

Достоинства:
    Запах