- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Барахло. Нічого не тримає, до того ж мокрий і липкий. Неприємний різкий запах, як для бавовни (хоча ненадовго..), ніякого порівняння з рексоною, пошкодувала, що спробувала..
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо за Ваш відгук на дезодорант-антиперспірант для тіла Garnier Mineral Невидимий Свіжість бавовни.
Ми шкодуємо, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Важливо враховувати, що тип шкіри та інтенсивність потовиділення у кожної людини різні, тому підбір дезодорантів слід здійснювати з урахуванням індивідуальних особливостей. Компанія Garnier пропонує кілька лінійок дезодорантів-антиперспірантів, кожна з яких має свої властивості, текстури та склади.
Рекомендуємо наносити дезодорант-антиперспірант на чисту, добре висушену шкіру пахв в 3 секунди. Перед кожним використанням спрей слід добре струшувати, спрей має сухе мікророзпилення. Для покращення ефективності, обирайте продукт, який найкраще відповідає Вашому типу шкіри і потребам. Бажаємо Вам гарного дня та тільки позитивних емоцій!
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красный спрей, приятный запах
Представник постачальникаИрина, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми дуже раді, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Liliya M***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- liliiaromanivnaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах солодкий,молодіжний.
- Достоинства:
- Гарна ціна.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень нравятся дезодоранты гарньер перешла на них с дезиков фа. Гарньер и пахнут лучше и от пота лучше защищают. Запах приятный во время распыления не задыхаешься от химии, защиты от пота мне на день хватает желтых пятен на одежде вроде тоже пока не заметила вообщем мне дезик понравился..
- володя б***Продавец: Rozetka
Заказывал 11,05,2023 ждал с нетерпением 18,05.2023 пришло извещение товар закончился. Печалька?????
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- не обнаружил
Представник постачальникаДоброго дня, Володя! Нам прикро, що ви не дочекались свого заказу. Ви можете натиснути на кнопку "Повідомити, коли з'явиться " і коли товар буде в інтернет-магазині, Вам на електрону пошту прийде сповіщення, що товар є в продажу.
- володя б***
Дело не в оповещении. Ладно заказ с 11,05,2023 получать 19,05,2023,оповещение о отмене заказа пришло 18,05,2023,странный сервис?
- Ольга С***Продавец: Rozetka
На 48 часов конечно не защищает, но на день действия хватает однозначно. Плюс приятный аромат. Белые следы все равно есть. Не встречала ещё средства, которое бы не оставляло белых следов ДЕЙСТВИТЕЛЬНО, а не номинально.
- Достоинства:
- Свежесть на день, аромат
- Недостатки:
- Белые следы
- Антон М***Продавец: Rozetka
Купив дружині у мас-маркеті. Їй сподобався. Сказала, що добре, що аромат не занадто різкий і не кашляєш при користуванні ним через розпилені частинки, які потрапляють у дихальні шляхи.
- Достоинства:
- Не різкий, приємний аромат