Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Мицеллярная вода для очищения кожи лица Garnier Skin Naturals с розовой водой 400 мл (3600542423618)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Людмила К***

Дуже сподобалась

Достоинства:
    Добре знімає макіяж
      Представник бренду

Людмила, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Garnier Skin Naturals Міцелярна вода з трояндовою водою Вам сподобалась! Це дійсно чудовий засіб для ніжного та ефективного очищення шкіри. Сподіваємось, Ви й надалі будете задоволені її дією!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороша міцелярка, від гарньер це моя улюблена, гарно знімає макіяж, лице не липке, нічого не пече. Має приємний запах

Достоинства:
    Гарно знімає макіяж
    Недостатки:
    Немаж

Ірина, вітаємо! Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями про нашу міцелярну воду для очищення шкіри обличчя Garnier Skin Naturals з трояндовою водою. Ми раді, що вона Вам підійшла та навіть стала для Вас улюбленою. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо гарного дня!

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Користуюся дуже давно. Підходить ідеально.

Світлана, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що міцелярна вода повністю задовольняє Ваші потреби і підходить для Вашого типу шкіри. Дякуємо за Вашу відданість і довіру. Бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися нашими засобами та мати здорову і доглянуту шкіру. Гарного дня!

• Елена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороша водичка. Мені підходить. Не жирнить.

Елена, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності.

• Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хорошо удаляет макияж,приятный запах.Пользуюсь давно,закажу еще

Достоинства:
    Отлично очищает,не стягивая кожу
    Недостатки:
    У меня нет

Елена, вітаємо. Щиро дякуємо за Ваш коментар, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання міцелярної води для очищення шкіри обличчя Garnier Skin Naturals з трояндовою водою. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Гарно очищує обличчя від макіяжу, навіть туш гарно витирає.

Достоинства:
    Гарно очищує

Марина, добрий день. Дякуємо Вам за відгук, що поділяєте з нами враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Ганна, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо те, що Ви з нами. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Хорошо справляется со своими задачами, приятно пахнет. Хорошее сочетание цены и качества

Достоинства:
    Приятный запах
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Міцеллярная вода добре очищує шкіру обличчя , але раніше купувала в минулі роки ,то був більш приємний запах трояндової води

Недостатки:
    Запах міцелярної води ледве схожий на трояндовий,складається враження , екстракт або відвар приготували із зіпсованих пелюстківщо пелюстки

Людмила, доброго дня!
      Нам шкода, що аромат міцелярної води вам більше не підходить. Кожен з нас сприймає аромати по-своєму, іноді той самий аромат може перестати подобатись або сприйматися по-іншому.

• Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Компактний флакон,щоб спробувати та взяти з собою в дорогу.
    Очищення нормальне.
    Нічого не протекло під час транспортування.

Достоинства:
    Компактний флакон.
    Недостатки:
    Немає.
  • Стовбецкая В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Зручний формат для подорожей!

• Наталия Н***

удобно брать в дорогу

Достоинства:
    очень приятно пахнет и очищает кожу
  • Філіпова К***

Вода хороша. Гарно знімає макіяж. Хороший приємний аромат
    Але, нажаль, дуже важко справляється з водостійкою тушшю

Доброго дня, Катерина! Дякуємо за Ваш відгук, що вибираєте наші продукти. Для водостійкого макіяжу, рекомендуємо використовувати двухфазну міцелярну воду : "Міцелярна вода Garnier Skin Naturals з оліями 400 мл (3600541744455)"

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарна міцелярна вода, купую її не вперше.

Достоинства:
    Якість
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Дуже хороша міцелярна вода, краща з всіх які я коли небудь купляла.

Достоинства:
    Гарне глибоке очищення, а також не пиче при стиранні
  • Юля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Добрый вечер. Товар пришел целостный, с хорошим сроком годности. 100 мл компактная бутылочка нежно-розового цвета, аромат розы отдаленный, консистенция мягкая для увлажнения и снятия макияжа. Рекомендую.

• Татьяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Один раз покупала маленькую бутылочку на пробу в другом магазине, мне он очень понравился. Потом решила на сайте Розетка заказать большую бутылочку, и очень довольна!
    Приятный бонус, то что товар был по скидке. Даже ребенку детскую косметику смывала (ребенок был счастлив, ведь почувствовала себя взрослым:))

Достоинства:
    Отлично снимает косметику
    Недостатки:
    Не заметила
  • Елена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Не оставляет липкого слоя. Отлично под макияж. Запах очень приятный.

• Любовь О***
  • Любовь О***
  • Альона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Хорошая мицелярка. Не сушит кожу. Пахнет превосходно. Компактный размер.

Достоинства:
    Приятный аромат, не сушит кожу, удобно носить с собой
  • Сигеева Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
    Недостатки:
    Нет.
  • Мила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Заказала себе эту водичку. Аромат нежный. Смывает хорошо. Заказала сразу 400 мл. Пользуемся вместе с дочкой. Отлично выполняет свои функции! Кожа нежная, не стянутая. Также использую как смывку для глаз. Мгновенно смывает тушь, тени, хайлайтер. Вообщем, рекомендую.

Достоинства:
    Большой объем. Отлично выполняет свои функции
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Достойный продукт. Мягкая мицелярка с приятным запахом. Со своей задачей справляется. Специально искала маленький объем. Удобная крышка.

Достоинства:
    Качественный продукт. Удобный "дорожный" вариант
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Приємний, не хімічний аромат, корисні для шкіри складові состава. Очищує добре, при цьому зволожує і не залишає відчуття плівки. Ціна на Розетці приємно порадувала, доставка вчасна, дякую)

Достоинства:
    Делікатно очищує, не викликає подзранень
    Недостатки:
    не виявлено
  • Мария Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Обожаю именно эту мицелярку! Заказываю уже 3ю большую бутылку. А ведь я люблю эксперименты))) Но с этой водой не хочется ничего искать нового.

• Юлія М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Формат - приятный в использовании и для кожи абсолютно нормально. Мне подошла, в отличии от обычной мицелярки Garnier

Достоинства:
    Запах, цвет баночки, формат
  • Анна З***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Акция враньё!!! Заказала на 240 грн и никакого антиперсперанта не получила!!!

• Гость

Для получения антиперспиранта в подарок необходимо добавить в корзину косметику Garnier на сумму от 149 грн и антиперспирант Garnier Mineral Чистота Нон-стоп 150 мл
      Акция действует только при оформлении заказа на сайте или в мобильном приложении.
      Подробнее: ссылка

• Настя
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Дуже сподобалася міцелярно вода. Ніжно знімає макіяж і очищає шкіру. Не сушить! Приємний запах. Рекомендую!

Достоинства:
    М'яка, макіяж знімає добре, не пече шкіру навколо очей навіть коли протираєш 2-й раз
    Недостатки:
    Нету