Отзывы покупателей о Увлажняющий успокаивающий крем Garnier Skin Naturals для Восстановления защитного барьера Чувствительной кожи лица с Гиалуроновой кислотой 50 мл (3600542328647)
- Аня К***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Давно хотела купить крем с натуральным составом, и чтобы быстро впитывался, не раздражал кожу
Мне 21, отлично походит, увлажняет, питает,впитывается за 3 минуты- намаза и побежал на работу!
Розетка- спасибки)
Меня все устроило в этом кремике- Достоинства:
- Классный крем, дешевле чем в магазине, натуральный
- Недостатки:
- Ну не знаю
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
На зимовий сезон те, що треба. Гарне пом'якшення шкіри. Запах ніжний
- Достоинства:
- Дуже люблю цю торгову марку
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Попробую. Отпишусь. Первое впечатление хорошее.
- Достоинства:
- Приятной структуры
- Недостатки:
- Первый раз пользуюсь этим продуктом. Проблем не обнаружила.
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Все ок!Чудовий крем для сухої шкіри!
- Достоинства:
- Відповідає заявленим параметрам
- Яна Г***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мне очень нравится крем!
- Достоинства:
- Легко впитывается и увлажняет долго !
- Недостатки:
- Не нашла!
Представник брендуЯна, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що наш зволожувальний крем Garnier Skin Naturals став Вашим фаворитом, забезпечуючи тривале зволоження та відновлення бар'єру чутливої шкіри без жодного обтяження. Для щоденного делікатного очищення та підтримки балансу вологи ми щиро радимо спробувати гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals - ссылкаЙого делікатна формула з екстрактом алое вера та гіалуроновою кислотою м'яко видаляє забруднення, не пересушуючи шкіру, та ідеально готує її до нанесення Вашого улюбленого крему. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися комфортом та свіжістю!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Представник брендуОлександр, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені зволожуючим заспокійливим кремом Garnier Skin Naturals для відновлення захисного бар’єру чутливої шкіри. Раді, що продукт забезпечує комфорт та турботу для Вашої шкіри, дарує зволоження та відчуття легкості протягом дня. Гарного дня!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Нормальний крем,не липкий,підходить на ніч,тому що не має сильного запаху,як лореаль
- Достоинства:
- Запах,консистенція
Представник брендуАліна, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук про гіалуроновий алое-крем Garnier Skin Naturals! Раді чути, що крем Вам підходить, особливо за приємну консистенцію та делікатний аромат. Цей продукт створений саме для ніжного та ефективного зволоження шкіри, тож дуже приємно, що він відповідає Вашим очікуванням. Гарного настрою!
- Остап К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший крем для зволоження шкіри обличчя
Представник брендуДобрий день, Остап. Ми вдячні Вам за оцінку. Щасливі, що наш гіалуроновий алое-крем Garnier Skin Naturals для сухої та чутливої шкіри зволожувальний сподобався Вам! Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мені цей крем підходить, користуюся ним і в холодну пору року і теплу, тільки в теплу дуже рідко.
Представник постачальникаІрина, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - Garnier. Ми щасливі, що гіалуроновий алое-крем Garnier Skin Naturals для сухої та чутливої шкіри зволожувальний підійшов Вам. А також придивіться до засобів очищення шкіри та зволожуючого тоніку для обличчя Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe. Бажаємо Вам чарівності
- Валя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Для сухої шкіри підходить чудово
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаВаля, раді вітати! Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Алла Х***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем приємно пахне, добре зволожує шкіру. Плотна консистенція, наношу зовсім небагато на ніч-зранку хороший ефект, тому надовго вистачить. Мені як для сухої шкіри добре підійшов.
- Достоинства:
- Добре зволожує, хороша ціна
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Мне он напоминает Дневной крем для лица Garnier Skin Naturals Сияние Молодости 25+ 50 мл, который дешевле этого, и который вроде даже лучше. Мега увлажнения нет. 48 часов увлажнения нет. На самой коробке пишут, что надо использовать утром и вечером. И на той же коробке пишут, что увлажняет 48 часов...Уже бы как-то определились...Больше брать не буду...не понравился крем.
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Нет увлажнения 48 часов, как пишут на коробке
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем для сухої шкіри ідеальний,але різкий запах!
- Достоинства:
- Добре зволожує,шкіра стає гладенькою і ніжною
- Недостатки:
- Різкий запах
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Текстура нормальна, але на картинці намальований прозорий гель, а фактично прийшов легкий білий крем.
Представник брендуЛюдмила, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та уважність до деталей. Щодо різниці між зображенням і реальним продуктом: на фото може бути показаний прозорий гель для демонстрації легкої текстури, тоді як сам крем має ніжну білу консистенцію. Це не впливає на його ефективність — Гіалуроновий алое-крем Garnier Skin Naturals для сухої та чутливої шкіри інтенсивно зволожує, заспокоює та пом’якшує шкіру. Ми передамо Ваше зауваження нашій команді, яка відповідає за актуальність інформації, щоб перевірити й у разі потреби оновити опис та фото на сайті магазину. Бажаємо Вам ніжного догляду та гарного настрою щодня
- Лариса И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Покупала для подруги. Ей не понравился. Не рекомендует.
- Достоинства:
- Не обнаружено
- Недостатки:
- Стягивает кожу.
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам прикро, що гіалуроновий алое-крем Garnier для сухої шкіри не підійшов для Вашої подруги. Необхідно розуміти, що підбір засобів для обличчя є дуже індивідуальним для кожного, бо різні типи, стани та потреби у шкіри. Бажаємо гарного дня.