Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гиалуроновый алоэ-гель для умывания Garnier Skin Naturals 200 мл (3600542328722)

Код:  198933595
Оценка пользователей 4.72/5
  • AI аналіз відгуків
    53 відгуки:  Позитивний — 89%, Нейтральний — 7%, Негативний — 4%
    Більшість клієнтів залишають дуже позитивні враження про гель для вмивання Garnier: майже всі хвалять його делікатність, ефективність очищення та гарний запах. Гель особливо цінують власники комбінованої та жирної шкіри, а також підлітки. Основні переваги — м'яке очищення без пересушування, приємна текстура і аромат, малий розхід засобу. Окремі покупці повідомляють про легке стягування шкіри або індивідуальні реакції (почервоніння чи висипання), а також відзначають зауваження до упаковки. В цілому продукт подобається більшості й рекомендується для щоденного використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег Д***

Наверное лучше простого мыла. Как по мне - приятно, рожа свежа и довольна.

• Світлана К***
    Продавец: Rozetka

Пробувала цей засіб!! Дуже сподобалося! В мене суха шкіра схильна до висипань, підібрати умивачку дуже важко... А от цей гель мені підійшов. Рекомендую)

Достоинства:
    Не сушить і не викликає подразнення
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Смыковчук Т***

Очень хороший гель для умывания,хорошо очищает лицо,советую

Достоинства:
    Приятно пахнет
    Недостатки:
    Нету
  • Ангеліна І***

Пахне приємно і ненав'язливо, не сушить , очищає як на мене добре. Має вистачити надовго бо невеликої краплі для повного вмивання достатньо.
    Великий плюс,наскільки знаю, бренд не тестується на тваринах.

Достоинства:
    М'яке очищення, cruelty free
    Недостатки:
    Не виявила

Ангеліна, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання гелю. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!

• Нінель М***

При дуже маленькому расході очищує дуже гарно шкіру, немає відчуття тягнутості після вмивання

Достоинства:
    Очищує шкіру ідеально
  • Галина Р***

Хороший гель.
    Обличчя м'яке.
    Чисте.
    Маю жирну шкіру ,тому мені підійшов ідеально.
    Думаю тепер весь час буду користуватися ним.

Достоинства:
    Ціна , якість.
    Добре милиться
    Недостатки:
    Поки що відсутні.
  • Svitlana K***

Я щойно підібрала собі ідеальний засіб для вмивання!

Достоинства:
    Зволожує і очищає
    Недостатки:
    Не має
  • Оксана К***

Очень хорошо смывает косметику с лица, не стягивает кожу!

Достоинства:
    Все
      Представник бренду

Оксана, раді вітати. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання гіалуронового алое-гелю для вмивання Garnier Skin Naturals. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Наталья К***

У меня жирная комбинированная кожа,для меня идеален

• Таміла О***

товар відповідає ціні, рекомендую

Достоинства:
    вистачає на довго, адже іде малий розхід, дуже хороша шуіра після вмивання
  • Екатерина К***
    Продавец: Rozetka

Отличный гель , ещё по скидке. Спасибо, розетке , а магазине дороже. Нежная текстура , хорошо очищает. Довольна.

• Елена Х***

ОТЛИЧНЫЙ продукт для ухода за кожей лица... особенно для аллергиков. Очень довольна своим выбором. Буду заказывать и дальше этот ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЙ продукт. Благодарю.

Достоинства:
    БЕЗУПРЕЧЕН и ПРИЯТЕН во всех смыслах.
    Недостатки:
    Нет.
  • Ирина Л***

хорошо очищает кожу, пенится, маленький расход,

• Ольга Ш***

Добре піниться. Ретельно очищає шкіру.

Достоинства:
    Виконує свої функції.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Татьяна

Хорошая умывалка. Пользуюсь дважды в день. Для разового применения требуется капля размером в горошину. Хорошо очищает кожу. Нет стянутости кожи. Убирает жирный блеск. Покупкой довольна. Не жалею, что купила сразу две упаковки. Рекомендую.

Достоинства:
    Не сушит кожу. кожа мягкая, требуется мало количество
    Недостатки:
    не нашла
  • Оля Л***

Хороший гель, пользуюсь утром и вечером. Лицо не сушит, отлично очищает от черных точек и макияжа. Мама даже смывала с глаз,но я не рискнула

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не нашла, за свою цену отличное средство
  • Діана К***

Поки що дуже сподобалося користування. Не залишає плівки після миття обличчя, комфортне відчуття після, не чухається, не пече. Повністю змиває все, що не потрібно на обличчі, і здається не пече в очі. Надалі будемо дивитися.

Представник бренду

Діана, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що перші враження від використання нашого гіалуронового алое-гелю Garnier Skin Naturals такі позитивні, а відчуття комфорту та чистоти після вмивання Вас порадували. Ми розробили цю делікатну формулу, щоб вона ефективно очищувала шкіру, не залишаючи плівки та не викликаючи подразнень навіть у зоні очей. Бажаємо Вам лише приємних емоцій від подальшого користування та завжди здорового вигляду Вашого обличчя!

• Дмитро Г***

Чудовий засіб!

Достоинства:
    Якість, ціна
      Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals! Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені якістю та доступністю нашого продукту. Ми дуже раді, що цей засіб для вмивання став вдалим вибором для Вашого щоденного догляду, допомагаючи шкірі залишатися чистою та зволоженою одночасно. Ваша довіра надихає нас!

• Тетяна П***

Норм

Представник бренду

Тетяна, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals Вам підійшов і сподобався. Формула з гіалуроновою кислотою та алое делікатно очищає шкіру, зберігаючи комфорт і зволоження. Дякуємо, що обираєте Garnier! Бажаємо Вам гарного дня!

• Наталія О***

Ніжний,приємний,гарно пахне

Достоинства:
    Добре миє,гарно пахне
      Представник бренду

Наталія, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук про гель для вмивання Garnier Skin Naturals з гіалуроновою кислотою та алое. Приємно чути, що продукт ніжний у використанні, добре очищує та має приємний аромат. Для ще більш глибокого зволоження та свіжості шкіри радимо спробувати гіалуроновий алое-тонік Garnier Skin Naturals, який доповнить догляд та підтримає природний баланс шкіри. Бажаємо Вам гарного настрою та відчуття комфорту щодня!

• Оксана К***

Беру не первый раз, всегда довольна!

Достоинства:
    Отлисно смывает макияж!
      Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді чути, що гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals продовжує радувати Вас своєю ефективністю та чудово справляється з макіяжем. Користуйтеся із задоволенням! Ваше задоволення - наша найкраща нагорода!

• Олена П***

Як писала раніше дуже підходить для підлітків прийшов швидко запаковано добре дякую.

Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals так добре підходить для підліткової шкіри. Його ніжна формула допомагає дбайливо очищати і зволожувати шкіру, залишаючи відчуття свіжості та комфорту. Дякуємо, що обираєте Garnier!

• Володимир Д***

Дякую продавцю.Так тримати.

Представник бренду

Володимир, вітаємо! Щиро дякуємо за Вашу підтримку! Нам дуже приємно чути, що Вам подобається гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals. Будемо щасливі і надалі радувати Вас якісними та ефективними продуктами для догляду за шкірою!

• Виктор Т***

Товар прийшов за 2 доби , ніби все добре, строк придатності хороший, консистенція теж, сподіваюсь, помолодшаю років на 10))

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Виктор, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі, що Вас задовольняють якість, консистенція та строк придатності гіалуронового алое-гелю для вмивання Garnier Skin Naturals. Сподіваємося, що засіб допоможе підтримувати Вашу шкіру здоровою і свіжою. Бажаємо Вам приємного догляду та чудового настрою!

• Ольга Д***

Все подобається, гарно справляється зі своєю задачею! Дякую!

Достоинства:
    Гарно піниться, гарно промиває, не пересушує шкіру.
      Представник бренду

Ольга, добридень! Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals Вам сподобався і повністю виправдав очікування. Цей гель із гіалуроновою кислотою та органічним алое вера м’яко, але ефективно очищає шкіру, зберігаючи її зволоженою та свіжою. Завдяки ніжній текстурі він добре піниться, не сушить шкіру та підходить для щоденного використання. Ми щасливі, що Ви задоволені — бажаємо Вам здорової, сяючої шкіри кожного дня!

• Оксана К***

Мягко,нежно очищае т лицо, не сушит кожу лица, приятный аромат, рекомендую всем!!!

Достоинства:
    Все подходит!
      Представник бренду

Оксана, добридень! Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що гель для вмивання з алое та гіалуроновою кислотою від Garnier м’яко очищує, не сушить шкіру й дарує приємні відчуття. Нехай шкіра завжди залишається зволоженою та сяючою!

• Ірина Л***

Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals Вам сподобався. Ваші відгуки дуже важливі для нас! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Олена П***

Дуже підходить для підлітків.

Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо Вам за коментар, що ділитесь з нами своїми враженнями після використання продукту, для нас це важливо. Ми задоволені, що гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals виправдав Ваші сподівання. Для завершення етапу очищування шкіри, радимо використовувати тонік Hyaluronic Aloe. Він видалить залишки забруднень шкіри та добре зволожить шкіру обличчя, підготує її до нанесення крему. Сподіваємось Ви спробуєте. Бажаємо гарного дня!

• Светлана Г***

Сподобався. Гарно змиває, не пересушує шкіру

Достоинства:
    М'яка текстура, приємний аромат
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Светлана, добридень. Вдячні Вам за відгук, що поділилися з нами своїм досвідом використання гіалуронового алое-гелю для вмивання Garnier Skin Naturals. Ми щиро раді, що результат після використання засобу Вам сподобався. Користуйтесь із задоволенням. А також придивіться до зволожуючого тоніку та сироватки для обличчя Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe. Бажаємо чудового дня!

• Олечка К***

Гарна, бюджетна умивачка. Але мою шкіру трішки стягує після вмивання.

Олечка ,вітаємо. Ми дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені гіалуроновим алое-гелем для вмивання Garnier Skin Naturals. Щоб уникнути сухості після вмивання, ми рекомендуємо після - наносити зволожуючий крем, щоб допомогти шкірі відновити природний водний баланс. Зверніть увагу на засоби для зволоження шкіри від бренду Garnier (ссылка). Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Григорий В***

Соответствует описанию. Быстрая доставка

Недостатки:
    Без недостатков

Добрий день, Григорий. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку гіалуронового алое-гелю для вмивання Garnier Skin Naturals, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Наталя Б***

Класний засіб для вмивання. Добре очищає, змиває косметику. Має приємний аромат

Наталя, раді вітати. Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук. Ми щасливі, що очищувальний гіалуроновий алое-гель для вмивання для усіх типів шкіри - Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Gel Wash Вам до вподоби, що Ви розділяєте ці позитивні емоції з нами. Нехай гель дарує Вам тільки приємні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Елена К***

Помірно піниться, легкий аромат, приємний до шкіри.

Елена, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що гіалуроновий алое-гель для вмивання Garnier Skin Naturals виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Для зволоження шкіри радимо спробувати використовувати після вмивання гель Garnier Skin Naturals Основний Догляд для нормальної та комбінованої шкіри. Гіалуроновий Алое-Гель це гель з органічним Алое Вера, що зволожує упродовж 48 годин, збагачений гіалуроновою кислотою натурального походження. Формула містить 96% інгредієнтів натурального походження й має чудово освіжну текстуру гелю. Гарного Вам дня!

• Наталя Д***

Дуже подобається .

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми щиро раді, що очищуючий алое-гель для обличчя Garnier Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо здоров'я та чудового дня.

• Анна И***

Дуже ніжний, не сушить шкіру. Приємний запах.

Анна, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Ми раді, що Ви отримали позитивні емоції після використання гіалуронового алое-гелю для вмивання Garnier Skin Naturals. Бажаємо Вам чарівності!

• Наталія

Чудовий гель для моєї комбінованої шкіри. Не сушить та добре змиває макіяж.

Достоинства:
    Добре очищує та зволожує шкіру
    Недостатки:
    Не має

Наталія, добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Вам вдалося знайти свій засіб. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!