Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплексное средство для ослабленных волос Garnier Fructis Рост в полную силу 10в1 без смывания 400 мл (3600542403078)

Оценка пользователей 4.58/5
  • AI аналіз відгуків
    37 відгуків:  позитивна (73%), нейтральна (12%), негативна (15%)
    Більшість покупців позитивно оцінюють незмивний крем Garnier Fructis, особливо відзначаючи приємний аромат, здатність полегшувати розчісування та покращувати стан волосся (м'якість, слухняність, менше пухнастості). Засіб також популярний серед власників кучерявого та пористого волосся, бо допомагає формувати та зберігати завитки. Деякі користувачі не помітили помітного ефекту чи вважають, що дія продукту обмежується лише ароматом. Загальна тональність відгуків переважно позитивна.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анна Р***

Мені він підійшов, приємний запах. "Вас ефекту я тут не бачу, але я брала його щоб мені було простіше розчісувати волосся, ось тут він працює на всі сто

Представник бренду

Анна, раді вітати! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Ми щасливі, що комплексний засіб для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 підійшов Вам і сподобався аромат. Засіб допомагає полегшити розчісування, зменшити ламкість, розгладжує волосся та робить його більш слухняним без обтяження. Формула без змивання працює комплексно, підтримуючи доглянутий вигляд волосся щодня. Дякуємо, що обираєте Garnier!

• оксана в***

Користуюсь цим засобом давно. Оскільки маю кучеряве тонке волосся і за порадою перукаря застосовую цей засіб після миття і перед сушінням на вологе волосся. Мені все підходить: аромат, консистенція, дієвість. На сухе волосся не пробувала, бо це не мій варіант)

Достоинства:
    дієвий засіб
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо Вам за чудовий і змістовний відгук! Ми дуже раді, що комплексний засіб Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 став частиною Вашого догляду та допомагає підтримувати красу й здоров’я Вашого кучерявого волосся! Цей багатофункціональний засіб створено спеціально для зміцнення ослабленого волосся - він допомагає зменшити ламкість, додає м’якості, блиску та захищає під час укладки. Дякуємо, що обираєте Garnier і довіряєте нам свій догляд!

• Юлія К***

Крім як класний запах переваг ніяких

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
      Представник бренду

Юліє, доброго дня! Дякуємо Вам, що поділилися Вашим враженням про засіб Garnier Fructis "Ріст на повну силу" 10в1. Нам прикро, що продукт не виправдав Ваших очікувань — кожне волосся індивідуальне, і результат може залежати від стану, типу волосся та регулярності використання. Цей комплекс без змивання розроблений для поступового зміцнення волосся, його захисту від ламкості та термоприладів, а також полегшення укладки. Щоб активні компоненти краще проявили себе, рекомендуємо застосовувати засіб разом із шампунем та бальзамом з тієї ж серії. Бажаємо Вашому волоссю сили, здоров’я та блиску щодня!

• Ірина С***

Аромат приємний, але ефекту не помітила.

Представник бренду

Ірина, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про комплексний засіб для ослабленого волосся Garnier Fructis «Ріст на повну силу» 10в1 без змивання. Раді, що аромат Вам сподобався. Цей засіб розроблений для зміцнення волосся, зменшення ламкості та надання блиску завдяки поєднанню екстракту яблука та ніацинаміду. Однак ефект може бути індивідуальним і залежить від типу волосся та регулярності використання. Для досягнення найкращих результатів рекомендуємо застосовувати засіб на вологе або сухе волосся, уникаючи кореневої зони, та поєднувати його з іншими продуктами лінійки «Ріст на повну силу», такими як шампунь і бальзам-ополіскувач. Це допоможе посилити дію активних компонентів і забезпечити комплексний догляд. Ми цінуємо Ваш зворотний зв'язок і сподіваємося, що з часом Ви помітите позитивні зміни у стані Вашого волосся! Гарного дня!

• Ірина Р***

Запах просто бомбезний.
    Коси після використання м'які і шовковисті

Достоинства:
    Пом'якшення і запах
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Ірина, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що комплексний засіб Garnier Fructis "Ріст на повну силу 10в1 без змивання" Вам сподобався. Його приємний запах і здатність робити волосся м'яким та шовковистим — це одні з головних переваг цього продукту. Він також сприяє зміцненню волосся і надає йому здорового вигляду. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися результатами використання нашої продукції!

• Юлия С***

супер товар

Представник бренду

Юлия, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що засіб Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання сподобався Вам! Його багатофункціональність та ефективність у догляді за волоссям – це те, що робить його справжнім фаворитом. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Анна П***

Хорошее средство

Представник бренду

Анна, добрий день! Дякуємо за відгук! Раді, що комплексний засіб для волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 Вам сподобався. Ми в захваті, що Ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Світлана С***

Використовую для кучерявого метода як олівін. Допомогає формувати кучері.

Представник бренду

Світлана, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що продукт допомагає Вам в догляді за кучерявим волоссям. Комплексний засіб Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання справді чудово підходить для створення ідеальних кучерів і надає волоссю природного об'єму та догляду. Сподіваємося, Ви й надалі будете задоволені результатом!

• Анна К***

Швидко, вчасно, актуальна ціна

Представник бренду

Анна, вітаємо. Вдячні Вам за коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання. Цінуємо, що Вам сподобався комплексний засіб 10в1 для ослабленого волосся "Ріст на повну силу" з екстрактом яблука і рослинним гліцерином - Garnier Fructis Grow Strong. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Жанна В***

Хорошее средство, работает,

Достоинства:
    Волосы ожили,
      Представник бренду

Жанна, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - Garnier. Ми раді, що комплексний засіб 10в1 для ослабленого волосся "Ріст на повну силу" з екстрактом яблука і рослинним гліцерином - Garnier Fructis Grow Strong виправдав Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!

• Вікторія Г***

Давно користуюсь, подобається , волосся після нього таке ароматне

Представник бренду

Вікторія, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам подобається комплексний засіб для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання та Ви давно користуєтесь нашим продуктом! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Вероника Е***

Додаю фото до свого попереднього відгуку,я користуюсь 3 дні -в мене волосся рідке пористе та в'юнке,сестра щойно нанесла (волосся не пушиться )в неї густе пористе та в'юнке

Достоинства:
    Їх багато
      Представник бренду

Вероника, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук та фото! Нехай комплексний засіб для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам гарного дня!

• Вероника Е***

Данний засіб від Фруктіс брала вперше,і що я можу сказати:запах 10/10,його чутно при нанесені аж через дві кімнати ,в мене довге,в'юнке та пористе волосся,після розслідування більше схожа на Хагріда з Гаррі Поттера бо воно ще й сильно електризується , розчесати його ще той квест бо воно дуже швидко збивається в колтунці які хочеться розплутати тримером під 0 ,а з цим засобом волосся слухняне не электризуется,добре розчісується та волосся не плутається. Дякую за такий гарний засіб та швидку доставку

Достоинства:
    Написала в відгуку
    • Уляна С***

Підкажіть, як воно впливає на кучері ? Розгладжує їх чи робить охайнішим і більш сформованими ?

Представник бренду

Вероника, вітаємо. Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що засіб Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 став справжнім помічником для Вашого волосся! Так приємно чути, що він допоміг зробити волосся слухняним, зменшив електризацію та полегшив розчісування. А ще приємно, що аромат Вам сподобався! Ми завжди раді, коли наші продукти дарують відчуття комфорту і допомагають у догляді за волоссям. Сподіваємось, що він й надалі буде приносити Вам такі чудові результати!

• Лілія К***

Гарний засіб! У комплексі з шампунем цієї серії робить волосся набагато сильнішим, м'яким та здоровішим. Має приємний запах. Рекомендую!

Достоинства:
    Все!
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Лілія, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук про комплексний засіб Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання! Нам дуже приємно, що Ви помітили покращення у стані волосся, і що продукт з шампунем цієї серії дав такі позитивні результати. Ми раді, що засіб сподобався і відповідає Вашим вимогам. Бажаємо Вам чарівності!

• А Б***

Багато років користуюсь цим товаром. Спробувала знайти заміну - щось для різноманітності ... невдало.
    Волосся після користування шовкове. А запах... просто чудовий.
    Комусь може не сподобатися.
    Але для мене запах **зеленого яблука** найкращий.

Достоинства:
    Якість. Запах.
    Недостатки:

А Б, вітаємо. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви вже багато років обираєте нас та задоволені комплексним засобом для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання, його ефектом та ароматом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Юлія

Купила за рекомендацією своєї майстрині для кучерявого волосся, оскільки в складі немає силіконів та агресивних спиртів. Користуваоась поки рази три, не знаю чи стало краще, але гірше точо не зробило))) Буду поки продовжувати

Достоинства:
    Приємно пахне, не обтяжує
    Недостатки:
    Поки не помітила

Юлія, вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар! Дуже приємно, що Ви вирішили спробувати цей засіб за рекомендацією свого майстра. Приємно чути, що комплексний засіб для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання не обтяжує волосся і має приємний аромат. Для кращого результату радимо продовжувати використання, адже засоби для волосся потребують часу, щоб розкрити всі свої властивості. Засіб має формулу, що зміцнює волосся, робить його сильнішим та здоровішим. Сподіваємось, з часом Ви помітите ще більше позитивних змін у стані Вашого волосся! Бажаємо Вам гарного результату та задоволення від використання!

• Уляна С***

Підкажіть, будь ласка, воно не вирівнює кучері ? У мене хвилясте-курсаве волосся, хочеться придбати засіб який буде живити волосся але не прибере кучері.

Представник бренду

Вітаємо, Уляно! Дякуємо Вам за запитання про комплексний засіб Garnier Fructis "Ріст на повну силу 10в1" без змивання. Цей засіб розроблений для ослабленого волосся, схильного до випадіння, і спрямований на живлення, зволоження та зміцнення локонів завдяки екстракту яблука та ніацином. Щодо Вашого запитання – він не призначений для вирівнювання кучерів, тому не повинен розпрямляти Ваше хвилясте-кучеряве волосся. Навпаки, багато користувачів із подібним типом волосся зазначають, що засіб допомагає підкреслити природну текстуру кучерів, роблячи їх більш виразними та зволоженими, за умови правильного нанесення (невеликої кількості на довжину та кінчики, уникаючи коренів). Для додаткового живлення та збереження кучерів рекомендуємо спробувати бальзам-ополіскувач Garnier Fructis "Ріст на повну силу" з керамідами – він чудово доповнить догляд, надаючи волоссю м’якість і силу без втрати природної форми. Бажаємо Вам здорових і красивих локонів!

• Вікторія Г***

Аромат приємний. Вперше користуюсь и поки що один раз. Волосся краще розчесується. Ефект поки що не помітила, но думаю для цього потрібно хоч пару раз використати

Недостатки:

Вікторія, добрий день. Вдячні Вам за теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання. Цінуємо, що наш комплексний засіб 10в1 для ослабленого волосся "Ріст на повну силу" з екстрактом яблука і рослинним гліцерином Вам сподобався. А для отримання максимального результату радимо використовувати всю лінійку Fructis Ріст на повну силу. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Ксенія Є***

Дуже чудове для волосся

Ксенія, вітаємо! Вдячні Вам за зворотний зв'язок. Ми щиро раді, що комплексний засіб для ослабленого волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 без змивання Вам підійшов та радує Вас своїм результатом. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо краси та чудового дня!

• Василь Р***

Good

Василь, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier, те що Ви з нами. Бажаємо Вам чарівності!

• Надія Т***

Надія, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Тетяна С***

Засіб мені дуже сподобався. Буду купувати і надалі

Достоинства:
    Волосся зволожене, живе
    Недостатки:
    Не помітила

Тетяна, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми щасливі, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом, що повертаєтесь до нас. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Александра Д***

Немного не поняла,почему на фото другой флакон,с надписью,они разные?

• Ірина К***

Приємний аромат.
    Трошки полегшує розчісування.
    Великий об'єм.
    Акційна ціна.

Достоинства:
    Вказані вище.
    Недостатки:
    Завищені сподівання не справдилися.
    Хоча я власник дуже пухнастого і неслухняного волосся.

Доброго дня, Ірина! Дякуємо Вам за Ваш відгук, що поділились враженнями після використання засобу. Для більш видимого результату рекомендуємо спробувати в тандемі з Комплексним доглядом 10 в 1 "Ріст на повну силу" використовувати зволожуючий шампунь та бальзам-ополіскувач "Ріст на повну силу". Бажаємо краси та чарівності.

• Альбіна О***

Спробуйте "запакувати" цей крем незмивашкою. От разом вони прибирають пухнастість, волосся зволожене і м'яке. А ще, скоріш за все, у вас кучеряве волосся і можна використовувати кучерявий метод

• А Б***

Приємний запах.
    Приємний запах)) - для мене це багато значить. Полегшує розсчісування. Дуже полегшує.

Достоинства:
    Сплошні переваги
    Недостатки:

А Б, добрий день. Дякуємо Вам за відгук, що поділяєте з нами враження після використання продукту. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Зоя Д***

Гарне волосся та зручне використання

Доброго дня, Зоя! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня.

• Александра К***

Зовсім не зрозуміла цього засобу. Пробувала і на сухе і на вологе волосся, ні якого ефекту. Тільки приємний запах.

Доброго дня, Александра! Дякуємо за Ваш відгук. Нам жаль, що наш продукт не виправдав Ваші очікування. Необхідно розуміти, підбір догляду за волоссям є строго індивідуальним і багато в чому залежить від особливостей саме Вашого волосся і того, як воно буде реагувати на ті чи інші компоненти у складі засобу. Комплексний засіб "Ріст на повну силу" зволожує волосся і надає блиску тонкому волоссю без обтяження. Зверніть увагу на комплексній догляд для волосся "Гудбай посічені кінчики"- це живлення, захист, блиск, догляд без обтяження. Бажаємо краси та гарного дня!

• Анастасія А***

Чудовий засіб, волосся після нього м'якше і гарно розчісується

Анастасія, доброго дня!
      Ми щиро раді, що користування комплексним засобом для волосся Garnier Fructis Ріст на повну силу 10в1 задовольнило потреби Вашого волосся!

• Борковська І***

Це дуже класний засіб за свої гроші. Раніше навіть не дивилась в сторону цього бренду, поки на просторах тік току його не почали хвалити, чудовий склад, великий об‘єм, зручне пакування, запах тримається на волоссі більше доби. Волосся збирається «до купи» і виглядає дуже гарно

Достоинства:
    Об‘єм, запах, вартість
  • Діана Ж***

Цей засіб просто чудовий. Використовую його,як на вологе так і на сухе волосся. Рекомендую 100%

Достоинства:
    Не жирний і не обтяжує волосся
  • Наталья М***

Хорошее средство, очень понравилось. Буду брать ещё.

Достоинства:
    Качество, цена
  • Анастасия Н***

Очень не плохое средство за свои деньги. Наношу небольшое кол-во после мытья на влажные волосы, сушу без фена. Мои тонкие, вьющиеся волосы хорошо распутывает при этом не утяжеляет абсолютно и они не висят " как сосульки" .

• Інна

Я задоволена. У мене освітлене, дуже сухе волосся і після хімії. Із цим засобом волосся не "пушиться", підживлене, добре укладається. Щодо росту волосся не знаю, але як засіб для догляду і укладки волосся - рекомендую!

Достоинства:
    Все подобається. Гарний аромат. Велика кількість (400мл).
  • Светлана М***

Уже преобрела!

Достоинства:
    Супер средство для волос!!!
  • Сопижук О***

Ужассное средство

Достоинства:
    Не рекомендую
    Недостатки:
    После применения средства тяжело расчесывается чолос
      Представитель бренда

Добрый день Ольга! Спасибо за ваш отзыв. Сожалеем, что наш продукт не оправдал Ваши ожидания. Необходимо понимать, подбор ухода за волосами является строго индивидуальным и во многом зависит от особенностей именно Ваших волос и того, как они будут реагировать на те или иные компоненты в составе средства. Для оптимального эффекта, рекомендуем откорректировать количество наносимого средства; определиться с методом нанесения : на влажные, подсушенные полотенцем волосы, или сухие волосы, избегая прикорневой области. Сушить волосы без использования фена. Средство увлажняет волос и предает блеск тонким волосам без утяжеления.

• Светлана М***

На корни волос можно нано́си́ть?

Представитель бренда

Светлана, наносить только на длину волос, на корни не наносить.

• Марина К***

Пользуюсь второй день пака изменениям не вижу.

Достоинства:
    Запах
    Недостатки:
    Не соответсвует описанию
    • Евгения

Под вашим высказываниям не соответствует описанию, что вы имели ввиду? Хочу приобрести его .

Представитель бренда

Здравствуйте, Марина! Спасибо за Ваш отзыв. Необходимо понимать, что подбор средств по уходу за волосами для каждого индивидуален. Комплексное средство для ослабленных волос Garnier Fructis «Рост в полную силу» предназначено для укрепления ослабленных, тонких, склонных к выпадению волос* (*в следствии ломкости, инструментальный тест, после использования шампуня и комплексного средства без смывания линейки). Первые результаты можно увидеть через 5-6 мытьё головы и использовании комплексного ухода. Рекомендуем отрегулировать количество наносимого средства на влажные волосы и сухие (оно будет разное), чтобы не утяжелять их. Наносить комплексный уход только на длину волос, на корни не наносится. Обратите внимание, сушить волосы без использования фена, расчесать.

• Марина К***

В третий раз пытаюсь заказать. Но пачемута не кто не званит и заказ мой отменяют для чего операторы нужны ?! Розетка меня разочаровала!

Достоинства:
    Недостатки:
    Заказ не приходет
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Марина Кушнерева! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.