- Алена К***Продавец: Rozetka
Маска просто замечательная. Оставляю ее на волосах на 5 минут и наслаждаюсь - аромат свежего арбуза на всю ванную комнату. Эффект от нее потрясающий для моих склонных к жирности волосам. Не утяжеляет, придает гладкость.
- Достоинства:
- Аромат, влияние на волосы, экономный расход, не жирнит.
- Недостатки:
- Нет.
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка та гарна якість!
- Достоинства:
- Аромат
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна маска. Волосся з нею м'якіше.
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Для найкращого результату використовуйте всю лінійку догляду за волоссям Garnier Fructis Hair Food Кавун. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Дарина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска дуже класно
Представник постачальникаДарина, вітаємо. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що маска для тонкого волосся Garnier Fructis Superfood соковитий кавун виправдала Ваші очікування та подарував такі позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Антоніна О***Продавец: Rozetka
відновлює структуру волосся, попереджує ламкість волосся, відновлює обєм, сприяє легкому вкладанню волосся та полегшує розчісування
приємно пахне, густа, білого кольору, гарно розподіляється по довжені волосся- Достоинства:
- відновлює структуру волосся, додає обєм, полегшує розчісування
- Недостатки:
- немає їх
- Дана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
бомба
- Достоинства:
- волосся не важке,менш пухке,мʼяке і наповнене дуже сильно
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДана, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно читати. А ще приємніше, що Ви задоволені маскою Garnier Fructis Hair Food Кавун Наповнення для тонкого волосся, що потребує об'єму та її ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!
- клименко и***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мне понравилась эта маска. тонким волосам действительно придает обьем и мягкость
- ТатьянаПродавец: Rozetka
Хорошая маска, волосы после неё легко расчёсываются и становятся шелковистыми, приятный аромат
- Ангеліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
топ
Представник постачальникаАнгеліна, добрий день. Дякуємо за Ваш коментар. Раді, що використання засобу залишило такі приємні враження. Користуйтеся із задоволенням.
- Даніїл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно зволожує волосся та діє як кондиціонер
- Достоинства:
- Зволоження
- Недостатки:
Представник брендуДаніїл, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми в захваті, що маска Garnier Fructis Hair Food Кавун допомогла Вам досягти бажаного зволоження та полегшила догляд за волоссям, діючи як ефективний кондиціонер. Ми розробили цю формулу спеціально для тонкого волосся, щоб наповнювати його вологою та надавати об’єму без зайвого обтяження, залишаючи лише відчуття свіжості та приємний аромат. Ваша позитивна оцінка надихає нас!
- Алла Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює як обіцяно!
Представник брендуАлла, добридень! Дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно чути, що маска Garnier Fructis Hair Food Кавун виправдала Ваші очікування та працює саме так, як обіцяно. Ми створили її, щоб дарувати тонкому волоссю легкість, об’єм і свіжість - раді, що Вам сподобалось! Бажаємо Вам чудового дня!
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна маска, рекомендую! Волосся мʼяке та слухняне
Представник брендуОльга, вітаємо! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно чути, що маска Garnier Fructis Hair Food Кавун допомогла зробити Ваше волосся м’яким та слухняним. Користуйтеся із задоволенням! Ваші рекомендації — найкраща нагорода для нас!
- Антоніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Волосся м'яке,і смачно пахне
- Недостатки:
Представник брендуАнтоніна, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом після використання нашої маски Garnier Fructis Hair Food Кавун Наповнення для тонкого волосся, що потребує об'єму. Бажаємо приємного дня!
- АлісаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стосовно об'єму для тонкого волосся - тут на мою думку, все індивідуально. Мені не дало такого результату, але після маски волосся виглядає доглянутим, тому в цілому задоволена.
Представник брендуАліса, доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про маску Garnier Fructis Hair Food Кавун. Нам приємно, що Ваше волосся виглядає доглянутим після використання засобу. Щодо об'єму – Ви праві, реакція волосся на доглядові продукти може бути індивідуальною. Для посилення ефекту рекомендуємо використовувати її у поєднанні з шампунем та бальзамом із цієї ж лінійки. Дякуємо за Ваш відгук!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах неприятный. Похоже на арбузную жвачку (что не имеет ничего общего с настоящим арбузом) но более химический. Никакого положительно эффекта после месяца использования не заметила.
Представник постачальникаЗдравствуйте, Анна! Спасибо за обратную связь. Сожалеем, что маска Fructis Superfood "Сочный Арбуз" не оправдала Ваши ожидания. Подбор ухаживающих средств за волосами сугубо индивидуально для каждого, так как разные типы, состояния и потребности у волос. Обратите внимание на другие продукты ухода за волосами Fructis, которые отличаются назначением, применением, для разных типов и состояний волос (ссылка)
- Татьяна
Искала этот комментарий, мне предлагали бесплатно отдать эту маску, и отзывы о ней очень хорошие, но этот запах, сильно приторный - я отказалась...
- ВероникаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не понравился. Волосы после него не мягче. Расчёсывать не облегчает
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
- Не улучшается внешний вид волос. Не облегчает расчесывание
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ничего особенного
Представник брендуЮлія, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що маска Garnier Fructis Hair Food Кавун не виправдала Ваших очікувань. Цей продукт розроблений спеціально для тонкого волосся, щоб надати йому об'єму та легкості без обтяження. Формула на 97% складається з інгредієнтів натурального походження, збагачена вітамінами C, E та F, і не містить силіконів, що дозволяє зберегти природну легкість волосся. Маска має три способи застосування: як бальзам-ополіскувач, маска або незмивний догляд. Можливо, спробувавши інший спосіб використання або залишивши маску на волоссі трохи довше, Ви отримаєте бажаний результат. Також рекомендуємо використовувати маску в поєднанні з іншими засобами серії "Кавун" для досягнення максимального ефекту. Бажаємо Вам всього найкращого!
- марина с***Продавец: Rozetka
Гарньер Фруктіс, ви думаєте шо ми не помітемо зникнення зі складу алое вера та норм олій. Якшо ви вирішили замінити все на соняшникову олію, то самі ту маску на волосся і наносьте. Неподобство і просто ГАНЬБа за таке!!!!!!!!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Олія соняшника, серьозно???
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Якщо у Вас є запитання, що до якості продукту та його змін, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", якій належить бренд Garnier, електронною поштою : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення та своє запитання. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Бажаємо гарного дня.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужас. Купила шампунь і маску. Гірше не придумаешь
Волосся як жирне після миття. Розчісуеться дуже погано
Представник брендуМарія, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що лінійка Hair Food Кавун не виправдала Ваших очікувань. Розуміємо, що підбір догляду за волоссям - це суто індивідуальний процес. Ця серія розроблена спеціально для тонкого волосся, щоб надати йому об'єму та зволоження без обтяження, проте через високу концентрацію натуральних інгредієнтів (97%) вона може по-різному відчуватися на різних типах пористості. Ефект "жирного волосся" та утруднене розчісування можуть виникати, якщо продукт був недостатньо ретельно вимитий або якщо маска наносилася занадто близько до коренів - ми радимо розподіляти її лише від середини довжини, приділяючи особливу увагу кінчикам, та змивати теплою водою протягом декількох хвилин. Також спробуйте зменшити кількість маски, оскільки її формула є дуже насиченою і навіть невеликої порції достатньо для глибокого зволоження. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок, адже він допомагає нам ставати кращими!