- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кажуть, що запах схожий на запах шампанського
Дякуємо за ваш відгук! Аромат «Червоні ягоди» справді сприймається по-різному — усе залежить від індивідуального нюху. Для когось він нагадує Червоні ягоди, а комусь — легкий відтінок шампанського. Це і є його особлива чарівність.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно пахне, запах одразу ж розповсюдився по ванній кімнаті, але не нав'язливий. Обов'язково спробую інші аромати цього виробника.
- Достоинства:
- Гарний аромат
- Недостатки:
- Не виявила
Дякуємо за коментар, нам приємно що вам все сподобалось!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах гарний
Дякуємо за відгук !
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розбите скло дуже пахне!
- Достоинства:
- Немає !
- Недостатки:
- Аромадифузор розбитий!
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Посилка дуже пахне !
Аромадифузор розбитий !- Достоинства:
- Поки що не виявив !
- Недостатки:
- Приїхав розбитий!
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал 2 разных аромата - в ванную и туалет. Т.е. комнаты не большие. Запах было слышно 2-3 дня. Специально приглашал соседа, что бы отсечь версию "принюхался/привык". Менее чем за месяц содержимое флаконов испарилось.
В очередной раз удивляет наличие позитивных отзывов - такое чувство, что это бото-фермы, которые специально пишут позитивные отзывы, что бы увеличивать продажи всякой ерунды.- Достоинства:
- Запах сладкий, но не притерный
- Недостатки:
- Хватает на пару дней
Дякую за Ваш відгук.
Мені прикро, що придбані ароматизатори не виправдали Ваших очікувань і виявилися недовговічними. Розумію Ваше здивування та сумніви щодо правдивості позитивних відгуків у подібних ситуаціях.
Стійкість та швидкість випаровування ароматизаторів, особливо у невеликих приміщеннях, можуть залежати від низки факторів, включаючи рівень вентиляції, температуру та вологість повітря. Іноді певні аромати можуть випаровуватися швидше за інші.
Ми постійно працюємо над тим, щоб пропонувати нашим клієнтам якісну продукцію, і такі відгуки, як Ваш, є цінними для нас, оскільки допомагають виявити можливі недоліки та напрямки для покращення.
Дякую за Ваш чесний зворотний зв'язок. Ваша думка є важливою для нас.
- лілія с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пахне полуницею
- Достоинства:
- літній настрій
- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що аромат нагадує полуницю і дарує літній настрій. Раді, що вам сподобався аромат і наразі не маєте жодних зауважень.
- Лилия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вообще нет запаха ,такое ощущение, что разбавили и добавили воду . До этого покупала в другом магазине, вода была ярко красного цвета и аромат был на всю квартиру. В этот раз покупала на вашей платформе ,аромат не слышен и цвет алый ,подделка .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Подделка
Дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою проблемою. Познайомтеся з інструкцією користування аромадифузором. Може щос зміниться:
Ось кілька основних рекомендацій щодо використання аромадиффузора:
Розташування: Помістіть дифузор в місці з хорошою циркуляцією повітря, але не під прямими сонячними променями або біля джерел тепла.
Наповнювач: Перш ніж використовувати, переконайтеся, що пляшечка з ароматом достатньо заповнена (якщо є необхідність, долийте рідину).
Стікери: Вставте бамбукові палички в пляшечку з ароматом, щоб вони могли вбирати рідину. Зазвичай, чим більше паличок ви використовуєте, тим сильніший буде аромат.
Оновлення: Якщо аромат стає слабшим, переверніть палички, щоб активувати аромат знову. Деякі люди також рекомендують замінювати палички кожні 2-4 тижні для кращого ефекту.
Безпека: Уникайте контакту рідини з шкірою та очима. Під час використання тримайте подалі від дітей та домашніх тварин.
- Карина р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! Стойкий., ароматный!!! Купила ягоды и цитрус!!! Рекомендую
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що вам сподобався наш продукт і що ви задоволені ароматом ягід і цитрусу. Ваше захоплення — це найкраща нагорода для нас!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені пахне суницями, може зовсім трохи малиною. Може через те, що в ароматі присутня характерна для лісової суниці гірчинка. Не можу сказати, що запах супернатуральний, але мені подобається. Дуже схожий на Fraise Mara des Bois Strawberry - колись у Yves Rocher був такий парфум.
Добрий день, дякуємо за відгук