- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Повністю задоволений. Купував для тещі у село і це дуже чудовий пристрій.
Представник постачальникаВітаємо Сергіє!
Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашої родини та ділитеся досвідом використанням!
З повагою, український бренд Gelius.
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Заряд тримає добре
Представник постачальникаВітаємо Ігоре!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені.
Бажаємо приємного користування.
З повагою, український бренд Gelius.
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Купував тири штуки. Через два місяці на всіх перестали працювати індикатори заряду. Постійно світиться одна лампа. Не зрозуміло заряджений він чи ні. Марна трата грошей.
Представник постачальникаВітаємо Юріє!
Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.
- Павлюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Перестал заряжаться через 4 цикла зарядки-розрядки
- Недостатки:
- Совсем недолговечный
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
- Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Павер норм
Представник постачальникаВітаємо Руслане!
Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль УМБ Gelius Pro Power Bank RDM GP-PB10263 10000mAh .
З повагою, український бренд Gelius.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Забрала 2 липня , сьогодні 25 вересня перестав заряджати . В чому причина не розумію (( Дуже велике розчарування (( не рекомендую взагалі!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мало пропрацював
Представник постачальникаВітаємо Тетяно!
З повагою, український бренд Gelius.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
попрацював недовго-відразу заряжав 2 рази смартфон та електр книжку зараз-на смартфон не тяне заражати
- Достоинства:
- ніяких
- Недостатки:
- дуже довге заряджання
Представник постачальникаВітаємо Ольго!
Зверніть увагу Gelius Pro Power Bank RDM не підтримує швидку зарядку.
З повагою, український бренд Gelius.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Придбав 18 червня.Працював 20 днів. Не заряджається , не заряджає...
- Недостатки:
- Не працює
З повагою, український бренд Gelius.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Після місяця роботи перестав працювати. Здала по гарантії. Завтра спливає термін 14 днів. Ні грошей ні пристрою. Перш чим замовляти тепер буду гарно думати чи варто це робити в Розетці!!!!
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Изначально все было хорошо. Через месяц, полтора, перестал заряжаться и заряжать устройство.
- Ярослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Через месяц перестал заряжать и заряжаться
Представник постачальникаВітаємо Ярославе!
Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00 З повагою, український бренд Gelius.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Хоча і пише 10000 , але по факту вистачає на один-півтора рази підзарядити телефон. На роутер - годин 6.
- Достоинства:
- Відносно недорого.
- Недостатки:
- Суто на 1-1,5 рази зарядити смартфон.
Представник постачальникаВітаємо Іване!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
Так, це може бути нормально.
- 6 годин автономної роботи роутера від павербанка на 10000mAh, особливо якщо роутер використовується активно.
- Сучасні смартфони можуть мати батареї з великою ємністю, наприклад, 4000-5000mAh. Якщо ваш смартфон має таку батарею, павербанка на 10000mAh вистачить на 1-1,5 заряджання з урахуванням втрат енергії.
З повагою, український бренд Gelius.
- Наталия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Брала на подарунок.
Задоволені!
Представник постачальникаВітаємо Наталіє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Ми вдячні за довіру і бажаємо новому власнику лише позитиву при використанні даного пристрою.
З повагою, український бренд Gelius.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все работает. Быстрая доставка. Заряжал его через тестер, показало в итоге 12к мАч
- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Не соответствует заявленной ёмкости.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Поки що ніяких нарікань.Все швидко,гарно запаковано, працює) Дякую за товар.
Представник постачальникаВітаємо Наталіє!
З повагою, український бренд Gelius.
- Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Полежит ночь и разряжается
Представник постачальникаВітаємо!
- Радимо звернутись до сервісного відділу. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
Представник постачальникаВітаємо Валеріє!
З повагою, український бренд Gelius.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Доброго дня. Взяла собі, мамі та сестрі. Мого висточило на дві зарядки Samsung. А ось у мами не показує, коли він зарядився. Мігає одне відділення навіть після 10 годин зарядки. Якщо відключити, горять всі 4.
- Недостатки:
- Не показує, коли зарядився пристрій
Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.- Ольга К***
Доброго дня, сервісний центр відповів, що ми маємо повернути пристрій через Rozetka. Дуже сподываюсь, що нам його замынять
- Куцик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Повербанк відмінний! Брав для інтернету без світла. При підключенні ONU і роутера тримає 9 годин. Це дуже хороший показник. Заряджається за п'ять, може трохи більше годин, але не через той кабель,що йде в комплекті з ним. Покупкою задоволений!
- Достоинства:
- Недорого і якісно. Ціна.
Представник постачальникаВітаємо Володимире!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший але є одне АЛЕ
- Достоинства:
- На довго хватає
- Недостатки:
- Виділяє хімічний запах
Представник постачальникаВітаємо Альоно!
- Якщо Ви впевнені, що це запах не пластмаси, а саме хімії - радимо звернутись до сервісного відділу. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
добре
- Недостатки:
- дуже довго заряджаеться
Представник постачальникаВітаємо Ольго!
- В даній моделі додаткової батареї відсутня функція швидкої зарядки.
З повагою, український бренд Gelius.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Все працює
Представник постачальникаВітаємо Юліє!
Нам приємно, що Ви лишилися задоволені покупкою.
З повагою, український бренд Gelius.
- Ратимир Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Поки що працює
Представник постачальникаВітаємо Ратимире!
З повагою, український бренд Gelius.
- ЭдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Не работает
- Достоинства:
- Габариты. Эргономика
- Недостатки:
- Странная реализация разъёмов Type-C и microUSB вход и Type-A выход? Зачем? Почему?? И те в моём варианте не работают
Представник постачальникаВітаємо Едуарде!
З повагою, український бренд Gelius.
- Алла З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павер,держить довго
- Достоинства:
- Хороший
Представник постачальникаВітаємо Алло!
Дякуємо, що високо оцінили нашу додаткову батарею!
З повагою, український бренд Gelius.
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Все ок, працює
Представник постачальникаВітаємо Врино!
З повагою, український бренд Gelius.
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Представник постачальникаВітаємо Анастасіє!
Нам приємно, що Ви високо оцінили дану додаткову батарею.
З повагою, український бренд Gelius.
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Сподобався
- Достоинства:
- Вистачає для зарядки 2 смартфонів по 2 рази
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаВітаємо Маргарито!
Дякуємо, що високо оцінили нашу додаткову батарею.
З повагою, український бренд Gelius.
- В'ячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Заряджеє не погано, але сам заряджається довго, прийшов швидко, поки що тестую, за ці гроші не поганий варіант сподіваюся!!!
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Довго заряджається
Представник постачальникаВітаємо В'ячеславе!!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками.
З повагою, український бренд Gelius.
- Едуард Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Гарна річ. Швидко заряджає та швидко заряджається.
- Достоинства:
- Зручний. Легкий
Представник постачальникаВітаємо Едуарде!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками.
Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даної додаткової батареї.
З повагою, український бренд Gelius.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Отличный павербанк
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не заряжает телефон колонка
Телефон телефон заряжает
(Проблема не в кабеле они целые,
не с комплекта папербанка)
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
Зверніть увагу! В даній моделі додаткової батареї роз'єм Type-C лише для заряджання самої батареї.
З повагою, український бренд Gelius.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Погано, в мене не працював
Хотів повернути але не відповіли поки- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює, немає зарядки від type-C
Представник постачальникаВітаємо Максиме!
- Для повернення товару необхідно звернутися в любий пункт видачі Розетки.
З повагою, український бренд Gelius.
В общем. Сделал полных три заряда-разряда. Через тестер повербанк взял 12 000mAh. На две полные зарядки телефона хватает.
- Роман С***
А сколько по времени полностью заряжается Powerbank?
Представник постачальникаВітаємо Романе!
Час повної зарядки портативного зарядного пристрою (Power Bank) Gelius Pro Power Bank RDM GP-PB20263 20000mAh становить приблизно 8-10 годин при використанні адаптера з вихідною потужністю 2А.
- Хочемо зазначити, що швидкої зарядки в даній моделі не має.
Представник постачальникаВітаємо Андріє.
З повагою, український бренд Gelius.
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Працюэ як заявлено, приэмний на вигляд
- Достоинства:
- Згiдно iнструкцii
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо Ігоре!
З повагою, український бренд Gelius.
- Анатолий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Товар прийшов швидко. Якість відмінна. Працює згідно інструкції.
- Достоинства:
- Отримав те, що хотів
- Недостатки:
- Не замітив
Представник постачальникаВітаємо Анатоліє!
Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу додаткову батарею.
З повагою, український бренд Gelius.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Не працює порт для зарядки iPhone.
Підвів у самий важливий момент- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість 0
- Максим
Що ви маєте на увазі "порт для зарядки айфона"? Якщо про юсб с,то він тільки на зарядку самого павербанка,а пристрої заряджає від юсб тайп а
- Александр М***
Да, проверил - Type-C только для зарядки самой банки, на отдачу не работает. Имейте ввиду, в остальном - хорошее устройство.
Представник постачальникаВітаємо Сергіє!
Дякуємо, що обрали товар нашої торгової марки!
Хочемо зауважити, що роз'єми Micro та Type-C працюють лише для заряджання самої додаткової батареї.
З повагою, український бренд Gelius.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
До самого павербанка питань поки немає. Питання до Розетки. В черговий раз,коли замовляєш товар в кількості більше 1шт,то в 9 із 10 випадків на пошту приїде одне нормальне,запаковане виробником,а друге вже кимось розкрите,і не зрозуміло чого його повернули назад. Я плачу гроші за новий павербанк,чи б/у? З кожним роком Розетка стає все гірше,і напевно,15 річна співпраця закінчиться,з мене досить.
Всім мирного неба!
- Юрий
Може він був не як повернення, а як відмова. Ну все одно згоден з вами , неприємно отримувати пошкоджену посилку