Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о УМБ Gelius Pro Power Bank RDM GP-PB20263 20000mAh Black (2099900873980)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Повністю задоволений. Купував для тещі у село і це дуже чудовий пристрій.

Вітаємо Сергіє!
      Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашої родини та ділитеся досвідом використанням!

• Игорь Д***

Заряд тримає добре

Вітаємо Ігоре!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені.
      Бажаємо приємного користування.

• Юрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Купував тири штуки. Через два місяці на всіх перестали працювати індикатори заряду. Постійно світиться одна лампа. Не зрозуміло заряджений він чи ні. Марна трата грошей.

Вітаємо Юріє!
      Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
      Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Павлюк А***

Перестал заряжаться через 4 цикла зарядки-розрядки

Недостатки:
    Совсем недолговечный

Вітаємо Олександре!
      - Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.

• Руслан П***

Павер норм

Вітаємо Руслане!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили функціонал та стиль УМБ Gelius Pro Power Bank RDM GP-PB10263 10000mAh .

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Забрала 2 липня , сьогодні 25 вересня перестав заряджати . В чому причина не розумію (( Дуже велике розчарування (( не рекомендую взагалі!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Мало пропрацював

Вітаємо Тетяно!
      - Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

попрацював недовго-відразу заряжав 2 рази смартфон та електр книжку зараз-на смартфон не тяне заражати

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    дуже довге заряджання

Вітаємо Ольго!
      Зверніть увагу Gelius Pro Power Bank RDM не підтримує швидку зарядку.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Придбав 18 червня.Працював 20 днів. Не заряджається , не заряджає...

Недостатки:
    Не працює

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Після місяця роботи перестав працювати. Здала по гарантії. Завтра спливає термін 14 днів. Ні грошей ні пристрою. Перш чим замовляти тепер буду гарно думати чи варто це робити в Розетці!!!!

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Изначально все было хорошо. Через месяц, полтора, перестал заряжаться и заряжать устройство.

• Ярослав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Через месяц перестал заряжать и заряжаться

Вітаємо Ярославе!
      Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00 З повагою, український бренд Gelius.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Хоча і пише 10000 , але по факту вистачає на один-півтора рази підзарядити телефон. На роутер - годин 6.

Достоинства:
    Відносно недорого.
    Недостатки:
    Суто на 1-1,5 рази зарядити смартфон.

Вітаємо Іване!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
      Так, це може бути нормально.
      - 6 годин автономної роботи роутера від павербанка на 10000mAh, особливо якщо роутер використовується активно.
      - Сучасні смартфони можуть мати батареї з великою ємністю, наприклад, 4000-5000mAh. Якщо ваш смартфон має таку батарею, павербанка на 10000mAh вистачить на 1-1,5 заряджання з урахуванням втрат енергії.

• Наталия Р***

Брала на подарунок.
    Задоволені!

Вітаємо Наталіє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук!
      Ми вдячні за довіру і бажаємо новому власнику лише позитиву при використанні даного пристрою.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Все работает. Быстрая доставка. Заряжал его через тестер, показало в итоге 12к мАч

Достоинства:
    Компактный
    Недостатки:
    Не соответствует заявленной ёмкости.
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Поки що ніяких нарікань.Все швидко,гарно запаковано, працює) Дякую за товар.

Вітаємо Наталіє!

• Валерия Б***

Полежит ночь и разряжается

Вітаємо!
      - Радимо звернутись до сервісного відділу. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

Вітаємо Валеріє!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Доброго дня. Взяла собі, мамі та сестрі. Мого висточило на дві зарядки Samsung. А ось у мами не показує, коли він зарядився. Мігає одне відділення навіть після 10 годин зарядки. Якщо відключити, горять всі 4.

Недостатки:
    Не показує, коли зарядився пристрій

Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21
      Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.

• Ольга К***

Доброго дня, сервісний центр відповів, що ми маємо повернути пристрій через Rozetka. Дуже сподываюсь, що нам його замынять

• Куцик В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Повербанк відмінний! Брав для інтернету без світла. При підключенні ONU і роутера тримає 9 годин. Це дуже хороший показник. Заряджається за п'ять, може трохи більше годин, але не через той кабель,що йде в комплекті з ним. Покупкою задоволений!

Достоинства:
    Недорого і якісно. Ціна.

Вітаємо Володимире!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Альона Р***

Хороший але є одне АЛЕ

Достоинства:
    На довго хватає
    Недостатки:
    Виділяє хімічний запах

Вітаємо Альоно!
      - Якщо Ви впевнені, що це запах не пластмаси, а саме хімії - радимо звернутись до сервісного відділу. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Ольга Л***

добре

Недостатки:
    дуже довго заряджаеться

Вітаємо Ольго!
      - В даній моделі додаткової батареї відсутня функція швидкої зарядки.

• Юлія С***

Все працює

Вітаємо Юліє!
      Нам приємно, що Ви лишилися задоволені покупкою.

• Ратимир Ц***

Поки що працює

Вітаємо Ратимире!

• Эдуард

Не работает

Достоинства:
    Габариты. Эргономика
    Недостатки:
    Странная реализация разъёмов Type-C и microUSB вход и Type-A выход? Зачем? Почему?? И те в моём варианте не работают

Вітаємо Едуарде!

• Алла З***

Хороший павер,держить довго

Достоинства:
    Хороший

Вітаємо Алло!
      Дякуємо, що високо оцінили нашу додаткову батарею!

• Ирина Р***

Все ок, працює

Вітаємо Врино!

• Анастасія В***

Вітаємо Анастасіє!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили дану додаткову батарею.

• Маргарита

Сподобався

Достоинства:
    Вистачає для зарядки 2 смартфонів по 2 рази
    Недостатки:
    Не знайшла

Вітаємо Маргарито!
      Дякуємо, що високо оцінили нашу додаткову батарею.

• В'ячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Заряджеє не погано, але сам заряджається довго, прийшов швидко, поки що тестую, за ці гроші не поганий варіант сподіваюся!!!

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Довго заряджається

Вітаємо В'ячеславе!!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками.

• Едуард Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Гарна річ. Швидко заряджає та швидко заряджається.

Достоинства:
    Зручний. Легкий

Вітаємо Едуарде!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками.
      Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даної додаткової батареї.

• Олександр Ф***

Отличный павербанк

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Не заряжает телефон колонка
    Телефон телефон заряжает
    (Проблема не в кабеле они целые,
    не с комплекта папербанка)

Вітаємо Олександре!
      Зверніть увагу! В даній моделі додаткової батареї роз'єм Type-C лише для заряджання самої батареї.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Погано, в мене не працював

Хотів повернути але не відповіли поки

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює, немає зарядки від type-C

Вітаємо Максиме!
      - Для повернення товару необхідно звернутися в любий пункт видачі Розетки.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

В общем. Сделал полных три заряда-разряда. Через тестер повербанк взял 12 000mAh. На две полные зарядки телефона хватает.

• Роман С***

А сколько по времени полностью заряжается Powerbank?

Вітаємо Романе!
      Час повної зарядки портативного зарядного пристрою (Power Bank) Gelius Pro Power Bank RDM GP-PB20263 20000mAh становить приблизно 8-10 годин при використанні адаптера з вихідною потужністю 2А.
      - Хочемо зазначити, що швидкої зарядки в даній моделі не має.

Вітаємо Андріє.

• Ігор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Працюэ як заявлено, приэмний на вигляд

Достоинства:
    Згiдно iнструкцii
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо Ігоре!

• Анатолий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Товар прийшов швидко. Якість відмінна. Працює згідно інструкції.

Достоинства:
    Отримав те, що хотів
    Недостатки:
    Не замітив

Вітаємо Анатоліє!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу додаткову батарею.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Не працює порт для зарядки iPhone.

Підвів у самий важливий момент

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість 0
    • Максим

Що ви маєте на увазі "порт для зарядки айфона"? Якщо про юсб с,то він тільки на зарядку самого павербанка,а пристрої заряджає від юсб тайп а

• Александр М***

Да, проверил - Type-C только для зарядки самой банки, на отдачу не работает. Имейте ввиду, в остальном - хорошее устройство.

Вітаємо Сергіє!
      Дякуємо, що обрали товар нашої торгової марки!
      Хочемо зауважити, що роз'єми Micro та Type-C працюють лише для заряджання самої додаткової батареї.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

До самого павербанка питань поки немає. Питання до Розетки. В черговий раз,коли замовляєш товар в кількості більше 1шт,то в 9 із 10 випадків на пошту приїде одне нормальне,запаковане виробником,а друге вже кимось розкрите,і не зрозуміло чого його повернули назад. Я плачу гроші за новий павербанк,чи б/у? З кожним роком Розетка стає все гірше,і напевно,15 річна співпраця закінчиться,з мене досить.
    Всім мирного неба!

• Юрий

Може він був не як повернення, а як відмова. Ну все одно згоден з вами , неприємно отримувати пошкоджену посилку