- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший павербанк. Працює вже досить довго
- Достоинства:
- все чудово
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно заглючив у перший день використання. Маніпуляції з кнопками і сторонніми зарядними пристроями вирішують проблему на один раз, але може заглючити в будь-який момент. Користування вкрай обтяжене. Самостійно відремонтувати неможливо - невідомо як прошити чи змінити налаштування. Можливо, використаю інший контролер. Сама банка непогана, але контролер не працює. Можливо, нові версії це врахували. Можливо, є спосіб прошивки з ПК. Через самостійне перемикання режимів напруги банкою один ноут я все ж спалив. Тестуйте роботу на недорогих пристроях.
- Достоинства:
- Виглядає надійно, металевий
- Недостатки:
- Не працює із коробки
Представник постачальника- Вітаємо Вадиме!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
Ми обов'язково приймемо до уваги усі Ваші зауваження!
- Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З першу сподобався, металевий, що правда громісткий. А потім лише раз попрацював за ноутбуком з павербанку і він почав глючити!!! Я взагалі не знав що таке можливо! Відображає на екрані ніби заряджений, а живлення не подає, або взагалі просто моргає різними цифрами, коли ставиш його на зарядку не заряджається бо пише що заряджений при цьому від нього зарядити нічого не можна. Тоді методом "тику" натисгув кнопку на павербанку 10 разів і він перезавантажився, почав працювати нормально, але не на довго, тепер глючить постійно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не надійна річ, не можна на нього розраховувати. Я як військовий маю бути впевнений в своєму спорядженні, а це не про цей павербанк.
Представник постачальникаВітаємо Василє!
Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам дуже шкода, що павербанк Вас підвів — розуміємо, наскільки важлива надійність, особливо у Вашій ситуації.
Схоже, сталася технічна помилка в контролері живлення або прошивці. Якщо пристрій ще на гарантії — обов’язково зверніться в точку продажу, ми допоможемо розв'язати ситуацію.
З повагою, український бренд Gelius.- Вадим Б***
У мене та ж сама проблема, показує що заряджений але не заряджає, мигає різними %.
Кнопка живлення не реагує.
Що тепер з ним можна зробити?
Гарантійний термін закінчився.
Представник постачальникаВітаємо Вадиме!
Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
- Саша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При использование его на зарядку ноута,34%на панель Он гаснет. А если поставить на зарядку с 0-до 34% каждую сек идет 0.01% и пока не дойдёт до отметки 34%и заряжается по медленее)Раньше с таким не встречался так должно?или с товаром что то не так
- Достоинства:
- Отлично заряжает
Представник постачальникаВітаємо Олександре!
Дякуємо, що обрали товар нашої торгової марки!
- Для початку спробуйте скинути банку, а саме швидко натисніть на кнопку 10 разів, на екрані з'явиться - - - після цього повністю зарядіть батарею.
Якщо дана маніпуляція не допоможе радимо звернутись до сервісного відділу. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00 З повагою, український бренд Gelius.
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, зарчджає
- Достоинства:
- Працює
Представник постачальникаВітаємо Олексіє!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас.
Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Зламався через 8 місяців, перестав заряджати і заряджатися. При його зарядці індикатор рівню зарядки циклічно показує 0-15-100%.
- Достоинства:
- дозволяє заряджати ноутбук
- Недостатки:
- зламався через 8 місяців
Представник постачальникаВітаємо Вячеславе!
Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
Для більш детальної інформації зверніться в наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
Наші фахівці обов'язково допоможуть Вам.
Бажаємо Вам надалі лише приємних і позитивних вражень від наших продуктів та обслуговування!
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После покупки проверил лишь чтоб он заряжал ноут, после чего не использовал. Сейчас пришло время, зарядил ноут, решил поставить УМБ на зарядку, а он не заряжается. Как можно решить этот вопрос, учитывая что по факту УМБ новая, ибо не эксплуатировалась
- Недостатки:
- не заряжается
Представник постачальникаВітаємо Константине!
Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість.
Ви можете звернутися до нашого сервісного центру.
- Гордій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В перші дні був задоволений покупкою. Але буквально через два дні після спроби розрядити його в нуль при зарядці макбука перестав заряджатися. Після гарантійного ремонту історія повторилась через півтора місяці. Прийшлося повернути
- Достоинства:
- Ємність, потужність, матеріали корпусу, комплектний кабель
- Недостатки:
- Недовговічний
Представник постачальникаВітаємо Гордію!
Дякуємо за відгук та за вибір нашого бренду! Прикро, що даний товар не виправдав Ваші очікування.
Для більш детальної інформації Ви завжди можете звернутися в нашу службу підтримки: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сначала полностью устраивал, теперь расстраивает то, что через 3 месяца пользования перестал работать 1 разъем usb
- Достоинства:
- Мощный, симпатичный
- Недостатки:
- Через 3 месяца пользования перестал работать 1 разъем usb
Представник постачальникаВітаємо Анастасіє!
Ми щиро вдячні Вам за те, що приділили час та поділились своїм враженням. Ваші відгуки для нас надзвичайно важливі, оскільки ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів якісними продуктами та високим рівнем обслуговування.
Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість.
Ви можете звернутися до нашого сервісного центру.
- Ілона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та за вибір нашого бренду! Ми раді, що даний товар виправдав ваші очікування. У нашій команді ми завжди ставимо якість на перше місце та здійснюємо постійний контроль, щоб забезпечити вам надійні та високоякісні продукти. Бажаємо, щоб ваша покупка приносила вам тільки радість та користь, завжди і в будь-який час!
- Семен Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив і повернув. Для доволі дорогого павербанку, ємність замала - видав 19 А/год після 3-х прогонок заряд-розряд (якщо враховувати напругу 3,7В замість 5, ємність має бути не менше 22 А/год)
Кожен товар ми тестуємо на якість. Підкажіть, будь ласка, як ви перевіряли місткість, якою напругою, та яким струмом розряджали?
Представник постачальникаСучасні павербанки мають приблизно 85 відсотків ККД. Зазвичай на пристрої вказують номінальну місткість (при 3,6-3,7 вольта). Формула для приблизного розрахунку фактичної місткості виглядає так: фактична місткість = номінальна місткість *на напругу АКБ / напругу на виході після перетворювання * 85% ККД. Для павербанка Titanium 100W - це виглядає так : 30000*3,6/5*0,85= 18360 мАг (18,3 А/Год)
- анонімний в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав конкретну модель суто під ноутбук. Свою роботу виконує на ура. Щоб заряджати цього монстра брав блок живлення та шнур (обидва на 100 вт). За 5 хвилин зарядки УМБ, заряд збільшився на 5.5% - космос. За свою ціну однозначно кращий варіант
- Достоинства:
- Заряджає ігровий ноут, з яким йде 155W блок живлення. Дуже швидка зарядка самого УМБ 100 вт кабелем та 100 вт зарядним пристроєм
- Недостатки:
- Гріється в місці заряду
Представник постачальникаВітаємо! Ваші слова дуже важливі для нас, і ми щиро вдячні за ваш відгук! Ваша підтримка дає нам додатковий заряд енергії та мотивації. Ми завжди працюємо над тим, щоб надавати вам тільки найкращі продукти та обслуговування. Ваше задоволення - це наше головне завдання, і ми глибоко вдячні за вашу довіру.
Нехай вас завжди супроводжує позитивний досвід від нашого бренду!
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Павербанк працює, виконує свою функцію, але лише з 100 до 23% заряду.
- Достоинства:
- Заряджає ноутбук в якому батарея 97W для чого і купувався.
- Недостатки:
- Кодного разу при розрядці павербану заряд доходячи до позначки 23% відразу перескакує на 0 і все, він розряджений)
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук про наш Power bank!
Ваша задоволеність - наша головна мета. Ми дуже раді знати, що павербанк Titanium 100W GP-PB301 30000 mAh виправдав ваші очікування. Наша команда завжди працює над вдосконаленням продуктів для вашої зручності.
Для досягнення максимальної ефективності рекомендуємо здійснити 2-3 цикли повного заряду та розряду для досягнення повної номінальної місткості батареї та коректного відображення рівня заряду.
Дякуємо за довіру та підтримку. Бажаємо вам неймовірних моментів з вашим новим Power bank та безмежної енергії у вашому житті!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив щоб можна було зарядити ноутбук pavilion g6, акумулятор на 6600 mah ледве-ледве вистачає на одну зарядку...(ноутбук виключений щей заряджає 2 години) Ну це просто проігнорувати неможливо, зробив карібловку розрядив та зарядив декілька разів. Мені обіцяли що 15000 mah він зможе віддати при навантаженні 90w... Спробую ще на телефоні, на скільки вистачає для старенького Poco X3 pro та доповню.
- Достоинства:
- Дизайн, зарядкою на 33w зарядити можна за 3 години 15 хвилин
- Недостатки:
- Щось дивне з об'ємом
Представник постачальникаВітаємо! Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Хочемо надати вам повну інформацію про роботу павербанка, щоб ви могли зрозуміти його роботу належним чином. Павербанк, безумовно, відповідає усім заявленим характеристикам, і його призначення визначено, як заряджання ноутбука, використовуючи роз'єм Type-C з підтримкою PD-протоколу. Він розроблений з особливою увагою до цього завдання.
Пам'ятайте, що застосування перехідників може впливати на ефективність та швидкість заряджання.
Додатково, неабиякою важливістю є звернення уваги на стан батареї вашого ноутбука. Якщо батарея є старою чи зношеною, її здатність утримувати заряд може бути обмеженою. Якщо у Вас є додаткові запитання зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру тел.+38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.- Максим К***
В тому і справа що батерея нова куплена пару тижнів назад і особливо не використовується бо він мені потрібен на випадок вимкнення світла. Я не думаю що перехідник витрачає на перетворення від 15000 50%
Представник постачальникаВітаємо! Зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центра! Ви отримаєте повну інформаційну підтримку.
Ми бажаємо, щоб кожна ваша покупка приносила вам лише користь та впевненість. Тому ми надаємо гарантію на наші павербанки упродовж 12 місяців.
- Воедило В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потужний дівайс. Заряджати кращє за допомогою комп'ютерної зарядки tape c.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за відгук та довіру! Ми використовуємо тільки найкращі матеріали та компоненти у виробництві наших павербанків, щоб забезпечити довговічність та надійність наших продуктів. Бажаємо Вам, щоб павербанк Titanium 100W завжди працював на повну потужність та приносив користь та задоволення від користування!
- Геннадий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
приехавший на замену бракованному полностью оправдал ожидани. а за такую цену - это просто клад!
- Достоинства:
- быстро заряжается (100W) и быстро заряжает оборудование. ёмкий, соответствует описанию. поддерживает все заявленные протоколы быстрой зарядки.
- Недостатки:
- при зарядке от 100W источника пытается взять чуть-больше, чем 100W, поэтому некоторые источники отключаются по защите. благо есть второй порт, который заряжает на 60W мощности.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо вам за ваш позитивний відгук про наш Power bank.
Ми раді знати, що ви задоволені своєю покупкою і що вона виправдала ваші очікування.
Дійсно, наш Power bankGelius Pro Titanium розроблений з урахуванням високої швидкості зарядки та довготривалої роботи. Ми пильно підібрали технології та компоненти, щоб забезпечити швидке та ефективне заряджання вашого пристрою, дозволяючи вам тривалий час користуватися ним без перерви.
Бажаємо, щоб ваш павербанк став вірним компаньйоном у подорожах, вихідних та на роботі, і завжди дарував вам відчуття безпеки та незалежності.
- Геннадий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пришёл бракованый. поменяли. позже дополню.
Представник постачальникаВітаємо! Так, інколи такі ситуації можуть виникати. Дуже добре що ви звернулися до нас. Ми впевнені, що новий Powerbank буде працювати належним чином і стане для вас корисним помічником.
повидимому, брак.
зарядился на 100w мощности без вопросов. при разряде умер на 50% по индикации и включаться не хотел. при постановке на зарядку говорит, что заряжен на 100% и продолжает очень медленный заряд, но если зарядку сразу отключить - быстро дохнет. если до 50% не разряжать - работает отлично.- Достоинства:
- мощный, быстро заряжается
- Недостатки:
- жил не долго
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за відгук та довіру. Ми прагнемо до найвищої якості наших повербанків, використовуючи лише найкращі матеріали. Кожен етап виробництва, від підбору компонентів до збирання кінцевого продукту, підлягає ретельному контролю якості.
Наші фахівці в сервісному центрі готові надати Вам допомогу. Вони проведуть діагностику повербанка та знайдуть оптимальне рішення. Наш пріоритет — відновити роботу Вашого повербанка або, в разі необхідності, замінити його. Контактна інформація нашого сервісного центру: Телефон: +38 063 435-51-21 Графік роботи: понеділок-п'ятниця, з 10:00 до 18:00
- Давід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається
- Достоинства:
- Ціна, Якість
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо вам за ваш позитивний відгук про наш Powerbank! Ми раді знати, що наш продукт вам сподобався, і ви відмітили його переваги, такі як ціна і якість. Для нас це дуже важливо, оскільки ми завжди стараємося надати нашим клієнтам найкращі можливі рішення.
Дякуємо Вам за довіру. Нехай Powerbank Gelius Pro Titanium 100W завжди буде поруч, готовий надати вам необхідну енергію в будь-яку мить.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всім рекомендую дуже надійний повербанк
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо вам відгук про наш Power bank.
Ми раді знати, що ви задоволені своєю покупкою. Наші Power bank розроблені з урахуванням високої швидкості зарядки та довготривалої роботи. Ми пильно підібрали технології та компоненти, щоб забезпечити швидке та ефективне заряджання вашого пристрою, дозволяючи вам тривалий час користуватися ним без перерви.
Ми дуже цінуємо вашу рекомендацію та впевненість у якості нашого продукту.
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Металевий корпус доволі гарної якості . 4 розьеми юсб можно одразу заряджать та розряджати декілька пристроїв , підтримує наскрізну зарядку . Заряджає та підтримує ноутбук . Зарядним на 65 ват заряджається десь приблизно 2 години
- Достоинства:
- низька ціна , як для такої потужної банки
- Недостатки:
- не виявив
Ваша задоволеність - наша головна мета. Ми дуже раді знати, що висока швидкість заряджання та тривала робота цього пристрою виправдали ваші очікування. Ми завжди пильнуємо за якістю наших продуктів та вдосконалюємо їх, щоб ви мали найкращий досвід використання.
Дякуємо за довіру. Бажаємо вам неймовірних моментів з вашим новим Power bank та безмежної енергії у вашому житті!
- Віталій Д***Продавец: Rozetka
Попрацював десь рік, у використанні був всього навсього декілька разів, пару разів заряджав ноутбук і решту телефон, після чого почались то постійні збої, а в один момент взагалі відійшов на вічну перезагрузку…Дзвонив у техпідтримку, сказали шо це скоріш за все згоріла плата і нічого зробити вже не можна, а гарантія вже пройшла…Одним словом не рекомендую
- Єлизавета М***Продавец: Rozetka
не рекомендую,за сім місяців перестав заряджатись.
слідувала всім інструкціям по використанню,також коли перший раз побачила проблему почитала коментарі під цим товаром і не дало нічого.
Представник постачальникаВітаємо Єлізавето!
- Дякуємо за Ваше запитання. Для отримання більш детальної консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
- Сміт М***Продавец: Rozetka
Не рекомендую. З самого початку дуже повільно заряджав. Потім взагалі перестав. Тричі носив у сервіс , зараз чекаю на повернення коштів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Таке враження що з заводу вже не працює
Представник постачальникаВітаємо!
У нашій команді ми завжди ставимо якість на перше місце та здійснюємо постійний контроль, щоб забезпечити Вам надійні та високоякісні продукти.
Ми обов'язково перевіримо чому склалася така неприємність.
- Алексей К***Продавец: Rozetka
Купляв цей павербанк в іншому магазині. Вже здав його назад. Але залишу відгук й тут.
Павербанк по ємності дуже поганий. Заряжає макбук м1 про 14" з 10% до 80% і все. Батарея в макбуку 70 ватт, тобто віддає близько 50 ватт енергії. Ipad зарядив 1,5 рази. Це дуже жирний мінус що ємність не відповідає заявленої. Та реально становить близько 15-18000 мА/г. Із плюсів дуже бистро заряджається. Макбук зарядкою на 100 ватт з 0 до 70% зарядився за 35 хв. Стандартною зарядкою на 10 ватт заряжався усю ніч.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ до покупки. За такі гроші можна купити щось краще.- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Недостатки:
- Не відповідає ємність заявленою виробником. Реальна ємність майже в половину меньша
Представник постачальникаВітаємо Олексіє!
Ми щиро вдячні Вам за те, що приділили час та поділились своїм враженням. Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження.
Ви завжди можете звернутися до нашого сервісного центру.
- ВладимирПродавец: Rozetka
Сміття, а не павер, через 3 місяці вирубається на 30-50% потім навіть не заряджається, показує 100%
- Достоинства:
- Недостатки:
- Непотріб
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, хоч і не дуже приємний для нас. Нам дуже шкода, що ви стикнулися з такою проблемою з нашим павербанком. Ваша задоволеність - наш пріоритет, і ми робимо все можливе, щоб надати якісні та надійні продукти.
На жаль, ми не можемо ідентифікувати вас, як покупця на Розетці. Однак, ми б хотіли допомогти вам розв'язувати вашу ситуацію з павербанком. Рекомендуємо звернутися до місця, де ви придбали товар, і повідомити їм про зауваження щодо роботи павербанка. Магазин зобов'язаний прийняти товар за гарантійних умов.
Якщо ви зіткнетесь з відмовою, або не задовольняючим рішенням, будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру. Ми з радістю допоможемо вам вирішити цю ситуацію та забезпечимо якісне обслуговування та підтримку. Контактна інформація нашого сервісного центру: Телефон: +38 063 435-51-21 Графік роботи: понеділок-п'ятниця, з 10:00 до 18:00
Дякуємо за ваше розуміння