Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Наушники Gelius NavyStrike GP-TWS039 Black (2099900974458)

Оценка пользователей 4.52/5
  • Роман М***

Ціна-якість. Це вже треті. Перші згоріли на позиції. Другі прийшли з хрипом в одному навушнику. Ці поки норм. Якість звуку повністю влаштовує. Звук чіткий і чистий. Басу достатньо. Поки задоволений

Достоинства:
    Звук, ціна, батарея
    Недостатки:
    Не подобається підсвітка зарядки. Якась дитяча

Вітаємо Романе!
      Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!

• Руслана І***

це вже другі, бо в преших загубили спочатку один навушник, а потім другий і не роздумуючи купили такі ж самі

Достоинства:
    якість звучання, шнур, кейс, ціна

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Євгеній С***

Неоднозначні навушники

Достоинства:
    Звук, якість розмови, шумодав
    Недостатки:
    Навушники в кейсі заряджаються через раз, кілька днів можуть лежати в кейсі потім дістаю а там 50% заряду

Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
      Радимо перевірити чи не забруднені контакти зарядки і чи не потрапило щось до самого кейсу.

• Євгеній С***

Контакти тут ні до чого, проблема виникає лише коли кілька днів не користуюся, якщо кожен день використовувати проблему не помічаю

• Богдан С***

Попався брак, лівий навушник тише гучність, я не знаю що з ним робити, пройшов місяць від замовлення.

Достоинства:
    Дешеві
    Недостатки:
    Брак лівого навушника

Вітаємо Богдане!
      - Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.

• Владислав С***

Користувався навушниками трохи більше року. Відзначу стильний дизайн і цілком гідну якість звуку за свою ціну.

Втім, є суттєвий недолік. Уже вдруге виникла проблема з балансом гучності: правий навушник почав звучати значно тихіше за лівий, настільки, що під час одночасного прослуховування складається враження, ніби звук іде лише з лівого боку. Уперше це сталося через 2–4 місяці після покупки — тоді звернувся за гарантією, навушники відремонтували та повернули приблизно за тиждень-два, зазначивши в акті заміну одного з компонентів.

На жаль, сьогодні проблема повторилася знову, але гарантійний термін уже минув. З огляду на це, загальне враження двояке.

Достоинства:
    Дизайн. Непоганий звук за свої гроші
    Недостатки:
    Дві правий навушник виходив з ладу

Вітаємо, Владиславе!

• Валентина С***

Дякую,все вчасно,ввічливо .Дякую за працю

Вітаємо Валентино!
      Дякуємо, що обираєте техніку Gelius для Вашої родини та ділитеся досвідом використанням!

• Василь З***

Хороші навушники, зручні, довго тримають заряд.
    Єдине що незручне це керування навушниками через сенсор.
    Керування навушниками:
    Збільшення гучності (• один дотик до правого навушника)
    Зменшення гучності (• один дотик до лівого навушника)
    //Проблема в тому що іноді треба збільшити або зменшити звук на кілька позицій. Один дотик дозволяє збільшити або зменшити на одну позицію і потрібно чекати секунду перед тим як знову збільшити або зменшити звук, якщо ж нажати швидше ніж одна секунда, буде вже рахувати два кліки, а це вже інша опція(перемикання треку) це не зручно!

*Пропоную змінити

Сенсорне керування:
    1. Збільшення/зменшення звуку:
    • 1 клік
    *Вверх/вниз по сенсору навушника, так само зробити при дзвінках.
    2. Перемикання треку:

– 2 сек утримувати
    *•• 2 кліки

3.Збільшення/зменшення звуку або гучності виклику:
    Замість
    – 2 сек утримувати правий навушник(для збільшення гучності)/лівий навушник(для зменшення гучності)
    *Вверх/вниз по сенсору будь-якого навушника

Достоинства:
    Зручно сидять у вухах, довго тримають заряд
    Недостатки:
    Незручне керування навушниками через сенсор

• Марина Б***

Гарне пакування. Дякую

- Вітаємо!

• Руслан Т***

Якщо подобається слухати музику, раджу вибрати інший варіант.

Достоинства:
    Гарно виглядаю
    Недостатки:
    Жахливий звук, якість просто ніяка.

Вітаємо Руслане!
      Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.

• Владимир

Довольно неплохие наушники. Пользуюсь достаточно долго в основном для прослушивания аудиокниг. Шумоподавления не хуже чем в аирподсах

Достоинства:
    Все

Вітаємо Володимире!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!

• Валентина С***

12 декабря купила,сегодня 28 апреля
    Я довольна,покупала для айфона,отлично конектится!!! Заряжаю раз недели в 1.5-2,хоть пользуюсь ежедневно.
    Брала для общения и музыки,общаюсь с заграницей из-за войны ежедневно,слышимость через соц.сети отличная! Музыку тоже хорошо слышно)
    Минус только один,я вечно их теряю везде и хотелось бы еще сюда поиск наушника,но это жирно для этой цены)
    Ну и бокс прикольный,светится и отображается заряд,это немало важно,учитывая что на многих такого нет)
    Подключала и к андроиду сына,тоже быстро подключился)
    Рекомендую

Вітаємо Валентино!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом навушників. Ми вдячні Вам за відмічення переваг. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням.

• Данило П***

Замовляв навушники для музики. Користуюсь з 20.10.24. У січні помітив, що правий навушник почав робити значно тихіше. Але якщо не дивитись на те що правий навушник почав робити тихіше, навушники гідні для своєї ціни.

Достоинства:
    Високі баси, гарний звук, добра батарея.
    Недостатки:
    Місяць тому почав тихіше робити правий навушник.

Вітаємо Данило!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
      Щодо гучності навушника радимо звернутися до нашого сервісного центру, наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
      Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00

• Олександр

Можливо, у Вас просто забруднилась сіточка. Це справді може знизити гучність навушника.

Вітаємо!
      - Так дійсно, коли забруднюються сіточки, звук може зникнути зовсім.
      З повагою, український бренд Gelius

• Дмитрий К***

Нормальные, брать можно.

Вітаємо Дмитре!
      Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування.
      Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.

• Софія
    Продавец: Rozetka

На жаль, це була спонтанна покупка і акційна ціна. Ще й подарунок, тому користуюсь.
    Важкі для вух, постійно випадають, як би не намагалась щось зробити. Не їсти, не рухатись. Не мийте посуд і не приймайте ванну, бо втопите однозначно!
    Вони довго підключаються, легко відключаються і ви знов їх витягвєте з вух, пхаєте в коробку, бо лише з коробки воно під'єднуються. Правий взагалі час від часу перестає працювати.
    Оскільки навушники весь час намагаються вилізти з вух, ви їх торкаєтесь і ясна річ, що звук міняється або взагалі перемикається відео або трек, які слухали.
    Коробочка для зберігання ніби й красива, але вам ще треба щоразу дивитись з якого боку вона там відкривається.
    Не думаю, що коштують своїх грошей навіть по акційній ціні(.

Достоинства:
    Непоганий звук
    Недостатки:
    Більше, чим переваг

Вітаємо Софіє!
      Для того, щоб навушники не випадали з вуха, спробуйте замінити амбушюри і коли необхідно витягнути чи поправити навушник - радимо тримати його за бокові частини.

• Павло Л***

Привіт всім, шановне товариство!

Нещодавно мої AirPods віддали Богові душу, вирішивши крякнути самим ганебним способом: зламався правий навушник і обидва почали додатково хрипіти, мов русня в агонії.
    Моєю геніальною персоною було вирішено зачекати виходу нової версії AirPods, а також дочекатись, поки всі інсталеді закуплять їх по оверпрайсу і ціна впаде. На цей період задумав придбати бюджетний варіант навушників для прослуховування курсів саморозвитку і успішного успіху в тіктоці.
    Зупинився на цій моделі, бо «ги, прикольно світиться» та й відгуки наче позитивні.
    Недовго вагаючись, замовив їх і вже сьогодні забрав, отримавши потужного ляпаса від дверцят поштомату.
    З досить нейтральним настроєм після приниження бездушною металевою коробкою, приніс додому і розпакував даний скарб. Перше, що кинулося мені в очі - чудовий дизайн, який очевидно був розроблений виробниками після проходження Cyberpunk. Не пройшла повз і якість даного виробу, оскільки вона дуже хороша, не дивлячись на рівнозначну комплексній мийці машини ціну. Звук виявився соковитим, а баси - потужними. Керування сенсорне і насправді дуже зручне, тому тут теж лайк.
    Про автономність поки що не можу нічого сказати, але впевнений, що декілька годин будуть тримати, чого цілком достатньо для хизування в кафе, поки сидиш на зізвоні з колегами.
    Також не можу не згадати неймовірний дріт в комплекті: це неочікувано позитивне поєднання товщини, довжини, краси і якості. Кожен поважаючий себе чоловік заслуговує на такий дріт.
    Загалом я здивований, що за ці гроші можна купити таку гарну річ.

Виробникам плюс в карму, респект і уклін лобом в підлогу.
    Розетці подяка і пошана за швидку доставку.
    Красунчики!

Достоинства:
    Якість, звук, комплектація, дизайн, ціна
    Недостатки:
    Поки що не знайдено

Вітаємо Павле!

• Симончук О***

Кращого комента до вух не бачив ще) мої бадси від самсунг вже теж доживають останні дні і завдяки вам мабуть візьму ці, дякую вельми!

Вітаємо Олександре!
      Дякуємо, що обраєте Gelius!
      Будемо раді бачити Вас серед багатьох наших задоволених покупців.

• Татьяна Х***

Дуже достойний вибір в своєму сегменті. Зручно сидять в вухах, красивий кейс. Поки все подобається.

Достоинства:
    Цікавий дизайн, зручні, гарний звук
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Вітаємо Тетяно!
      Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування. Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!

• Виктор У***

Виглядають дорожче своєї ціни.
    Дуже зручно сидять, не відшуваєш взагалі і не випадають, як минулі Galaxy buds pro, але звучання трошки гірше, але так як я не аудіофіл, то піде)

Достоинства:
    Зручні, гарний вигляд
    Недостатки:
    Звучання трохи гірше ніж в galaxy buds pro, але враховуючи ціну, то супер!
  • Владислав Ф***

Топові навушники за свої грощі, неймовірний запас гучності, гучність басів та чистота звуку на вищому рівні.

Вітаємо Владиславе!

• Данило П***

Замовляв навушники для себе, користуюсь вже 3 дня. Навушники ідеальні.

Достоинства:
    Баси, гучність, високі/низькі ноти, шумозаглушення, режим прозорості, ігровий режим, батарея.
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо Данило!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.

• Андрій Т***

• Данило П***

Доброго вечора, підкажіть будь ласка відгук за майже місяць використання не змінився ?).
      Ні, не змінився).
      Все добре працює, нічого дивного не помітив.

• Олег Р***
    Продавец: Rozetka

Дизайн із неоновими елементами - просто бомба! Звучання супер, у шумних місцях звук чистий, при розмові мене нормально чутно.

Вітаємо Олеже!
      Дякуємо за вибір навушників Gelius NavyStrike GP-TWS039 Black та за Вашу високу оцінку їх роботи. Ми раді, що навушники повністю виправдали Ваші очікування. Бажаємо приємного користування.

• Інна М***

Зручно носити протягом кількох годин без відчуття дискомфорту. Звук відмінний, а шумозаглушення працює супер

Вітаємо Інно!

• Ирина М***

Заряду вистачає на цілий день використання, що дуже зручно для тривалих поїздок. Якість звучання дуже добра, мікрофон також вдалий, мене всі чують

Вітаємо Ірино!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом навушників. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам тривалого використанням.

• Артем С***

Звук на високому рівні, особливо вражає шумозаглушення. Мікрофон також якісний.Раджу

Вітаємо Артеме!
      Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Ми дуже раді, що Ви задоволені навушниками та бажаємо приємного використання!

• Олександр П***

Дуже зручно використовувати сенсорне керування – реагує миттєво. Взяла ці навушники для тренувань, і вони ідеально підходять завдяки шумозаглушенню. Дизайн теж крутий!

Вітаємо Олександре!
      Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук та високу оцінку функціоналу навушників Gelius NavyStrike GP-TWS039. Бажаємо Вам довгого та приємного користування!

• Надія Л***

Звук вражає: глибокі баси і чіткі високі частоти. Шумозаглушення працює чудово, навіть коли навколо багато шуму.

Вітаємо Надіє!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Нехай ці навушники стануть надійним помічником у повсякденному житті та приносять щастя та задоволення новому власнику! Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надати нашим клієнтам тільки найкращі продукти, які відповідають їхнім потребам.
      Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.